-
@33 Ανεκαθεν οι Ευρωπαιοι γυριζαν την πλατη στα Ιαπωνικα σε αντιθεση με τους Ελληνες που τα τιμουν δεοντως.
Για το c3 εχετε δικιο ως προς τις Ελληνικες πωλησεις.Δικο μου το λαθος....
-
Έχετε μετοχές και σκάτε για τις πωλήσεις;
Η συζήτηση είναι πάνω στις πωλήσεις του Micra, οι εταιρίες μαζικών πωλήσεων κοιτάνε τις πωλήσεις και το περιθώριο κέρδους τους.
Συζητάμε για το Micra, όχι κανένα εξωτικό χειροποίητο αυτοκίνητο που πουλάει 3 το χρόνο. Νομίζω είναι προφανές.
-
REALZEUS wrote:
Η συζήτηση είναι πάνω στις πωλήσεις του Micra, οι εταιρίες μαζικών πωλήσεων κοιτάνε τις πωλήσεις και το περιθώριο κέρδους τους.
Συζητάμε για το Micra, όχι κανένα εξωτικό χειροποίητο αυτοκίνητο που πουλάει 3 το χρόνο. Νομίζω είναι προφανές.
Τους λογιστές των εταιρειών ενδιαφέρουν και όσους έχουν μετοχές.
-
Πωλησεις σουπερμινι 2017 εως Σεπτεμβρης 2020.
1.Γιαρις ...23079
2.Κορσα.......12607
3.208.......12181
4.Πολο.......11658
5.C3.......10506
6.Κλιο.......10099
7.Μικρα.....8378
8.i20......7675
9.Φιεστα......5266
10.Σουιφτ......4894
11.Ιμπιζα......3841
12.Μπαλενο.....2693
13.Φαμπια.....2614
14.Α1.....1715
15.Ριο.....960
16.Κα.....699
17.Σπεις Σταρ....687
18.Πουντο.....311
19.Τζαζ.....304
20.Μαζντα 2......198
-
Dublin wrote:
REALZEUS wrote:
Τους λογιστές των εταιρειών ενδιαφέρουν και όσους έχουν μετοχές.
..και τα διοικητικά συμβούλια, τις χώρες παραγωγής, γραφεία R&D, τους εργάτες των εργοστασίων, λοιπούς εργαζομένους της εταιρίας, αντιπροσωπείες και λοιπά συνεργεία...
-
Για δειτε πακετα leasing να δειτε τι τιμες μισθωμστων εχουν καποια αυτοκινητα και τι καποια αλλα. Εκει ειναι ολη η υποθεση.
Σιγα που θα παρει ο αλλος ενα αυτοκινητο με 100 αλογανκια 15αρια τασια για leaaing και ψαχνει και πολυ τα κρυφα ατου του και την ιστορια της εταιριας και μπουρδες.. Απλα ειναι φθηνοτερο.
Εμεις ειμαστε petrolheads εξαιρουμαστε.
-
C3,Κορσα και 208 παντως διαπρεπουν σε leasing.....
-
Χαμος γινεται. Ολες οι εταιριες τα επιλεγουν κυριως για τους ντιζελ τους και για τα καλα μισθωματα τους.
Εδω εβλεπα καινεγω ενα corsa με 150 ευρω συν φπα. 150 ευρω ρε φιλε απο τζιρο εταιριας συν φυσικα την προκαταβολή που αν σε συμφερει φορολογικα ειναι τζαμπα αυτοκίνητα να κανεις τη δουλεια σου, να μην γραφει χιλιομετρα το 'καλο' δικο σου.
Αυτο που ειδα καονεγω οπου ξερω καποια οραγματα απο αυτοκινητα, ειναι οτι ναι οκ δεν ειναι χαλια αυτοκινητο, μια χαρα ειναι, αλλα μετα ειδα το μισθωμα και την προκαταβολή. Δεν καθομαι να εξετασω το αυτοκινητο ως αυτοκκνητο. Εργαλειο ειναι
-
Τι έγινε ρε παιδιά;Το χάσαμε κι αυτό;Το Μικρα δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα της Νισσαν.
-
@ad276 said in Νέο Nissan Micra 2017:
Τι έγινε ρε παιδιά;Το χάσαμε κι αυτό;Το Μικρα δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα της Νισσαν.
Καιρό τώρα εχει φύγει από το website. Νομίζω ότι δεν πούλαγε καθόλου και επίσης είχε παλια μοτέρ που δεν τα αναβάθμισε (δεν άξιζε το κόστος) και δεν ήταν ανταγωνιστικά.
https://www.thecarexpert.co.uk/nissan-micra-to-be-replaced-by-ev/
-
Κρίμα ....μ άρεσε
-
Εδώ και πολύ καιρό έχει φύγει. Το παρακολουθούσα και εγώ...
-
Κρίμα και ήταν εξαιρετικά όμορφο.
-
@antonakis said in Νέο Nissan Micra 2017:
Κρίμα και ήταν εξαιρετικά όμορφο.
Μέχρι εκεί όμως....για αυτό και πούλησε ελάχιστα.
-
Και το όμορφο υποκειμενικό. Στις φωτό ωραίο, δυναμικό, αλλά από κοντά εμένα δεν με τρέλανε και πολύ.
-
Νομίζω έπαιξε πολύ diesel εταιρικό, αλλά μετά χάος.
Νέο Nissan Micra 2017