-
https://www.youtube.com/watch?v=zA-w7_MERHo
Ομορφο....λιγο κλειστοφοβικό στα πίσω καθισματα μονο!!! -
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πολύ όμορφο μπροστά.
-
http://www.gocar.gr/news/feed/23690,Ta_ ... troit.html
Ναι ε? -
-
Αυτό πλέον κυκλοφορεί και πωλείται αν δεν κάνω λάθος
Άρα θα πρέπει να μεταφερθεί... -
Χ2 στον Σπανό Γλυφάδας
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
και στην βελμαρ στην Θεσσαλονίκη υπάρχει κρυμμένο καλά κάτω απ την κουκούλα να μην κρυώνει το βράδυ
-
-
Μ' αρέσει!
-
Επιφυλάσσομαι να το δω από κοντά και δίπλα στο χ1. Το χ4 για παράδειγμα δεν μ' αρέσει, ενώ το χ6 είναι πιο αρμονικό.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ειναι σαν ενας ασσος πρησμενος, πιο πολυ φουσκωμνο hatchback δλδ παρα καθαρο suv,
τωρα το συγκεκριμενο ειναι και Μ πακετο κτλ, διαφορετικο απο το Χ1 οχι κατ'αναγκη πιο ομορφο
απλα επειδη το χ1 το βλεπουμε παντου και το εχουμε χωνεψει το χ2 εχει πιο wow factor -
Επιφυλάσσομαι να εκφέρω τελική γνώμη όταν το δω από κοντά, αλλά από τις φωτογραφίες, σαφώς μου αρέσει περισσότερο η Χ1 και την βρίσκω και πιο αρμονική ως σχέδιο.
-
Πω πω, φαίνεται πολύ ταύλα.
-
-
Ο χρήστης Katafractos17 έγραψε:
4T Οδηγούμε την BMW X2Γαμώ η Χ2!
Στις φωτο πιο ωραία και από την Χ1!
Θέλω να τη δω και από κοντά!! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Γαμώ η Χ2!
Θέλω να τη δω και από κοντά!!αληθεια το λές?
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Θέλω να τη δω και από κοντά!!Και εγώ θέλω να την δω από κοντά Βασίλη, γιατί από φωτογραφίες μόνο η Χ1 μου αρέσει ΠΟΛΥ περισσότερο!!
-
Η Χ1 είναι όμορφη μόνο μπροστά και πίσω. Το πλαϊνό της είναι ατσούμπαλο το δε κουτσουρεμένο μπροστινό παράθυρο ειδικά όπως το βλέπεις όντας μέσα είναι απαράδεκτο. Η Χ2 φαίνεται ομορφότερη συνολικά και μόνο το άνοιγμα του καπω είναι χάλια.
-
αν έχει διατηρήσει το καλό οδηγητικό dna και setup της Χ1, μάλλον θα είναι πολύ ευχάριστο στην οδήγηση.
μετά είναι καθαρά θέμα εμφάνισης και ανάγκης για χώρους που έχει ο καθένας.Sent from my iPhone using Tapatalk
BMW X2