-
Διαβάζεις οδηγίες εδω
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Να εχει ξεκινήσει πωλήσεις/παραδόσεις το c3;Δεν έχω δει ακόμα κάποιο στο δρόμο.
Ειναι ηδη στις εκθεσεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Να εχει ξεκινήσει πωλήσεις/παραδόσεις το c3;Δεν έχω δει ακόμα κάποιο στο δρόμο.
Ειναι ηδη στις εκθεσεις.
Και διαθέτουν και test drive
-
Πήγαινε στην ομέγα Αγίας Παρασκευής και κάνε τέστ το 1.6 ντίζελ με τα 75 άλογα . Στην Κηφισίας έχουν και το 1.2 βενζίνης με τα 82 άλογα . Νομίζω ότι ανάμεσα στα δύο θα βρείς τι σου αρέσει . Το αμάξι είναι άνετο και έχει άνετα καθίσματα . Το μόνο λίγο αρνητικό είναι το εσωτερικό ύψος στο κάθισμα του συνοδηγού αν είσαι πάνω από 1,90 ύψος .
-
Ανακηρύχθηκε Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017 για την Ελλάδα: http://www.motori.gr/newsarticle/car-of ... tin-ellada
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Ανακηρύχθηκε Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017 για την Ελλάδα: http://www.motori.gr/newsarticle/car-of ... tin-elladaΚαι με μεγάλη διαδορά πρώτο εδω φαινονται οι αναλυτικες βαθμολογίες http://now24.gr/citroen-c3-anakirichthi ... in-ellada/
-
Μιας και συζητούσαμε στις προηγούμενες σελίδες για τις επιδόσεις του C3 με τα 75 άλογα, έβλεπα στο C&D τις μετρήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου. Στο ίδιο τεύχος υπάρχει και δοκιμή του νέου Suzuki Ignis με τα 90 βενζινοκίνητα άλογα, οπότε είπα να το δω συγκριτικά.
Ισχύς (C3/Ignis): 75 / 90
Βάρος: 1090 / 810
Τελική: 174 / 170
0-100: 14.2 / 11.1
50-80 (3η): 5.6 / 5.8
70-100 (4η): 8.7 / 9.5
80-120 (5η): 18.9 / 21.3
Κατανάλωση: 5.1 / 5.7
Τιμή: 13.052 / 11.840Παρά την τεράστια διαφορά στα Kg/ίππο του C3 και τα σχετικά λίγα του άλογα, μου φαίνεται ότι ανταποκρίνεται μια χαρά στον ρόλο του ως αυτοκίνητο πόλης. Προσωπικά θα προτιμούσα να δώσω το ένα χιλιάρικο επιπλέον για το C3 (που έτσι και αλλιώς θα το γλιτώσεις από την χαμηλότερη κατανάλωση σε βάθος χρόνου).
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μιας και συζητούσαμε στις προηγούμενες σελίδες για τις επιδόσεις του C3 με τα 75 άλογα, έβλεπα στο C&D τις μετρήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου. Στο ίδιο τεύχος υπάρχει και δοκιμή του νέου Suzuki Ignis με τα 90 βενζινοκίνητα άλογα, οπότε είπα να το δω συγκριτικά.Ισχύς (C3/Ignis): 75 / 90
Βάρος: 1090 / 810
Τελική: 174 / 170
0-100: 14.2 / 11.1
50-80 (3η): 5.6 / 5.8
70-100 (4η): 8.7 / 9.5
80-120 (5η): 18.9 / 21.3
Κατανάλωση: 5.1 / 5.7
Τιμή: 13.052 / 11.840Παρά την τεράστια διαφορά στα Kg/ίππο του C3 και τα σχετικά λίγα του άλογα, μου φαίνεται ότι ανταποκρίνεται μια χαρά στον ρόλο του ως αυτοκίνητο πόλης. Προσωπικά θα προτιμούσα να δώσω το ένα χιλιάρικο επιπλέον για το C3 (που έτσι και αλλιώς θα το γλιτώσεις από την χαμηλότερη κατανάλωση σε βάθος χρόνου).
Βάλε και μια μέτρηση με πολλές στροφές.. 80-110 με 3η...
-
Οι μετρήσεις που είχε το C&D ήταν αυτές που έβαλα.
-
Επειδή δεν το έχω πρόχειρο , το 0-100 είναι χαμηλότερο από την επίσημη μέτρηση της εταιρείας ? Γιατί και εμένα στο τεστ που το έκανα μου φάνηκε πολύ καλό στις ρεπρίζ , που τελικά αποδεικνύεται εδώ .
-
Σε όλες τις δοκιμές περιοδικών και site αυτοκινήτων το Νέο Citroën C3 έχει καλύτερες μετρήσεις από αυτές που ανακοινώνει η Citroën.. Για παράδειγμα η Citroën για το 0-100 δείνει 15,3 για το diesel με τα 75 και 14,6 για τον βενζίνης με τα 82 και το drive για παράδειγμα τα μέτρησε 13,5 και 12,8 αντίστοιχα.. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί η Citroën δείνει χειρότερες μετρήσεις ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερες.. Ενώ για παράδειγμα η Skoda για το fabia δείνει καλύτερες μετρήσεις ενώ στην πραγματικότητα το έχουν μετρήσει πιο αργο..
-
Γεια σας!
Επειδή εδώ που βρίσκομαι δεν έχω δυνατότητα για δοκιμή και των δύο, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει ή αν φαντάζεται κάποιος σε αδρές γραμμές τι διαφορά έχει το C3 από το Peugeot 208 στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς, μιας που κινητήρες, όπως βλέπω, χρησιμοποιούν τους ίδιους. -
Πιο σπορτίφ το 208, πιο μαλακό το C3.
-
Ανθρωπος που τα εχει οδηγησει και τα 2 test drive ,με οτι μπορεις να προσλαβεις μεσα σ ενα test drive, μου εχει μεταφερει οτι το νεο c3 ειναι λιγο πιο ανετο απο το 208.
Στο c3 εχουν βαλει και το 'advanced confort'' οπως το λενε στην αναρτηση το οποιο εχει μια μικρη διαφορα υπερ της ανεσης. -
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Σε όλες τις δοκιμές περιοδικών και site αυτοκινήτων το Νέο Citroën C3 έχει καλύτερες μετρήσεις από αυτές που ανακοινώνει η Citroën.. Για παράδειγμα η Citroën για το 0-100 δείνει 15,3 για το diesel με τα 75 και 14,6 για τον βενζίνης με τα 82 και το drive για παράδειγμα τα μέτρησε 13,5 και 12,8 αντίστοιχα.. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί η Citroën δείνει χειρότερες μετρήσεις ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερες.. Ενώ για παράδειγμα η Skoda για το fabia δείνει καλύτερες μετρήσεις ενώ στην πραγματικότητα το έχουν μετρήσει πιο αργο..15 και 14 το 2017 ρε κι υπάρχουν άνθρωποι που πάνε κι αγοράζουν τέτοιους τάφους. Τι να πεις......
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Σε όλες τις δοκιμές περιοδικών και site αυτοκινήτων το Νέο Citroën C3 έχει καλύτερες μετρήσεις από αυτές που ανακοινώνει η Citroën.. Για παράδειγμα η Citroën για το 0-100 δείνει 15,3 για το diesel με τα 75 και 14,6 για τον βενζίνης με τα 82 και το drive για παράδειγμα τα μέτρησε 13,5 και 12,8 αντίστοιχα.. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί η Citroën δείνει χειρότερες μετρήσεις ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερες.. Ενώ για παράδειγμα η Skoda για το fabia δείνει καλύτερες μετρήσεις ενώ στην πραγματικότητα το έχουν μετρήσει πιο αργο..
15 και 14 το 2017 ρε κι υπάρχουν άνθρωποι που πάνε κι αγοράζουν τέτοιους τάφους. Τι να πεις......
Δεν είναι όλοι κυνηγοί φαναριών ξέρεις.. Ενα απλό 0-100 δεν λέει απολύτως τίποτα..
-
Ευχαριστώ πολύ!
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, χωρίς να τα έχω οδηγήσει βέβαια.
Καλό απόγευμα! -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
15 και 14 το 2017 ρε κι υπάρχουν άνθρωποι που πάνε κι αγοράζουν τέτοιους τάφους. Τι να πεις......
Θα ρθει και με τα σωστα μοτερ, μη μου αγχωνεσαι..
-
Εμ να ερθει. Μη νομιζεις και για golf σ οποιον εχει ρωτησει λεω οτι με τιποτα δεν ειναι καλη επιλογη ο μικρος κινητηρας... Δεν ειναι θεμα εταιρειας δηλαδη.
Δεν ειναι θεμα κυνηγου φαναριων ειναι ασφαλειας. Εδω δεν ειναι περιπτωση μικρου ντιζελ suv που συζητουσαμε στο αλλο θεμα. Ειναι τελειως ανεπαρκη μοτερ.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλα κι εγω κατι σελιδες πισω το χα πει για μοτερ.. Απο την αλλη φαινεται ακρως ανταγωνιστικο στις κοινες μετρησεις ρεπριζ.. το 0-100 δε λεει και τιποτα. Ασχετα βεβαια απ ολα αυτα εμενα δε μου αρεσει αισθητικα σαν αμαξι.
Νέο Citroen C3 2017