Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Αν είχε και τετρακίνηση θα μιλάγαμε για πολύ πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Έτσι όμως κάτι λείπει (για μένα πάντα). Το κιβώτιο τι τεχνολογίας είναι; Με μετατροπέα ροπής;
Συμφωνώ για την 4κίνηση, σαφώς και τότε θα ήταν πολύ πιο ολοκληρωμένο. Δεν είμαι σίγουρος για το κιβώτιο της Peugeot, το έψαξα και δεν βρήκα και πολλές πληροφορίες...από αυτά που βρήκα κατάλαβα ότι είναι με μετατροπέα ροπής, της AISIN.
Πολύ καλή τιμή ? Για να δούμε τα ανταγωνιστικά μοντέλα: Q3, Ateca, Kodiaq, Tiguan, Kuga, Kadjar, CRV, GLA, X1, QQ. Αν εξαιρέσεις BMW και MB, ακόμα και το Audi βγαίνει φθηνότερο (με τον 1.4 προφανώς). Στα ίδια λεφτά μπορείς μέχρι και το υπερκοστολογημένο XTrail 1.6 να πάρεις (για το αυτόματο θες περίπου 2Κ ακόμα). Και το άρθρο λέει για 'περίπου 30Κ€', εγώ γιατί πιστεύω ότι θα πάει κοντά στα 32-33Κ€ των γερμανών και των γάλλων ?
Το Q3 δεν είναι ανταγωνιστικό του, είναι αρκετά μικρότερο. Το Qashqai αυτόματο κινείται γύρω από τις €30.000 (και είναι αρκετά πιο αδύναμο), το X-trail που είναι μεγαλύτερο είναι πιο ακριβό και γενικά σε αυτή την κατηγορία μεγέθους 1.6 με αυτόματο και 160 ίππους και καλό εξοπλισμό δεν έχω βρει κάτω από €30.000. Εάν βέβαια έρθει πολύ παραπάνω από €30κ, τότε δεν θα είναι τόσο δελεαστικό.