-
Μόνο που αν πας συνέχεια με τα 5,5 στα 100 , στα μισά από τα 100 θα μείνεις από ρεύμα...
-
Μια στιγμή να το σκεφτώ. Τι θα επέλεγα ουσιαστικά στα ίδια λεφτά μεταξύ Model 3 και 3008; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, Model 3, πολύ εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη!
Και το μανίκι που θα έραβα στο γάτο όταν θα τον πετύχαινα στο φανάρι με το γκέικο; Αξία ανεκτίμητη!
-
Που πέφτει στα 49 με την επιδότηση. Αν βέβαια πας στην έκδοση που έχει 5,5' για το 0-100, σου αρκούν 40 χιλιάρικα (με την επιδότηση).
αρχηγε, 50500 εχει η βασικη με τα 300.... και χωρις μεταλλικο.
-
Μια στιγμή να το σκεφτώ. Τι θα επέλεγα ουσιαστικά στα ίδια λεφτά μεταξύ Model 3 και 3008; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, Model 3, πολύ εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη!
Και το μανίκι που θα έραβα στο γάτο όταν θα τον πετύχαινα στο φανάρι με το γκέικο; Αξία ανεκτίμητη!
ο γατος θα σας ριχνει και με σκουτερ
-
-
Μόνο που αν πας συνέχεια με τα 5,5 στα 100 , στα μισά από τα 100 θα μείνεις από ρεύμα...
Αν μιλάμε για κόντρα με τελικές στην Εθνική, ναι θα ζοριστεί. Αν μιλάμε για απανωτά κοντρίδια μες στην πόλη από φανάρι σε φανάρι (όπως είναι δηλαδή οι κανονικές κόντρες), δε θα χαμπαριάσει καθόλου γιατί θα ξαναγεμίζει συνέχεια και θα έχει πολύ μικρή πτώση μπαταρίας.
Γάτε, 5,5' κάνει το μικρό. Αν πάμε στα χρήματα του 3008, τότε μιλάμε για 3,2', άστο.
-
criuser wrote:
Αν μιλάμε για κόντρα με τελικές στην Εθνική, ναι θα ζοριστεί. Αν μιλάμε για απανωτά κοντρίδια μες στην πόλη από φανάρι σε φανάρι (όπως είναι δηλαδή οι κανονικές κόντρες), δε θα χαμπαριάσει καθόλου γιατί θα ξαναγεμίζει συνέχεια και θα έχει πολύ μικρή πτώση μπαταρίας.
Γάτε, 5,5' κάνει το μικρό. Αν πάμε στα χρήματα του 3008, τότε μιλάμε για 3,2', άστο.
ποιο μικρο και ποιο μεγαλο... ενα μονο μεγαλο ξευρω. και σε λιγο θα με σηκωσει να παω στο μικρο δωματιο με το αγορακι αυτοκολλητο αποξω.
περι τελικων, στην τελικη δεν εβλεπα τα ηλεκτρομοτερια να δουλευουν στο απ στην οθονη, μονο τον θερμικο.
τωρα περι μπατερυ κλπ.
οπως σας ειπα και σπασμενο που το πηγαινα και χωρις πριζα για 2 μερες και 1000km, παντα ειχε μπαταρια. θαυμα-θαυμα.
και περι ηλεΧτρικωνε, ξερω αν ειχα φουλ μπαταριαι οτι θα εχανα τη φωλια των κυνηγων στην ελατη, καπου 2 κατοσταρικα παρακαμψη αυτη, μαζι με αρκετες αλλες. δεν θα το αντεχα, δεν το μπορω, αγαπω προβατα θηλυκα. ψητα.
-
Περίμενα το 'ψητά' στο τέλος... Ευτυχώς ήρθε.
-
Γάτε μου φαίνεται έρχεσαι συχνά μπρος τα μέρη μας γιατί σε διαβάζω που γράφεις για Θήβα,διόδια Σχηματαρίου. Τι χρώμα το έχεις πάρει το 3008 για να έχω το νου άμα σε πετύχω στο δρόμο; Αν και πιθανόν να σε καταλάβω άμα ότως πηγαίνεις με 170-180 χλμ.
-
και περι ηλεΧτρικωνε, ξερω αν ειχα φουλ μπαταριαι οτι θα εχανα τη φωλια των κυνηγων στην ελατη, καπου 2 κατοσταρικα παρακαμψη αυτη, μαζι με αρκετες αλλες. δεν θα το αντεχα, δεν το μπορω, αγαπω προβατα θηλυκα. ψητα.
Αν ξανάρθεις και δεν είσαι ινκογκνιτο, εδώ παραπέρα θα είμαι τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού. Μέσατζ μι.
Τις μέρες που δεν θα είμαι, έχουμε 'φωλιά κυνηγών' σε Άγιο Γεώργιο και κοντά στον Βόλο, εγώ δεν κυνηγάω, όπου έχει πρόβειο παϊδάκι όμως και γαλλική φινέτσα, είμαι μέσα!
-
Διαβάζω ένα συγκριτικό στο νιουσαουτο μεταξύ του μικρού υβριδικού 3008 των 225 ίππων και του υβριδικού τζιελει των υμπεράλες , με τον κινητήρα της ρενώ...
Τα αμάξια λέει κάνουν γύρω στα 45000 και τα δύο...
Γελάει και ο μεθυσμένος της μπυραρίας του Μονάχου που την έχει επισκευθεί και ο Πάπας...
Ο Γάτος μας είπε ότι το έχον τα πάντα όλα και τα 300 τρελά αλόγατα έχει 54000 .
Η τζιελει 200 με τα απλά 1.3 χωρίς ηλεκτροκινητήρα και με μέτριο εξοπλισμό που πωλείται ως βασική εδώ κάνει 42000 με 2000 έκπτωση .
Προφανώς λοιπόν για να υπάρχει σύγκριση τιμής της τζιελει , με σοβαρό εξοπλισμό , θα έπρεπε να συγκριθεί με το γατίσιο αμάξι , όπου βέβαια δεν θα υπήρχε σύγκριση .
Ετσι που πάει στο τέλος δεν θα δίνουν αμάξια για σύγκριση οι υμπεράλες...
με τους γαλλικούς κινητήρες....
-
Κοίτα να δεις που τα μισά μέλη του Forum είναι μέλη και στην ομάδα ψητής προβατίνας... Για πείτε για αυτή τη φωλιά του κυνηγού? τι - πώς και που ?
-
Κοίτα να δεις που τα μισά μέλη του Forum είναι μέλη και στην ομάδα ψητής προβατίνας... Για πείτε για αυτή τη φωλιά του κυνηγού? τι - πώς και που ?
οπως κατεβαινεις απο ελατη προς πυλη, καπου 1.5 χιλιομετρο στο δεξι σου χερι. ντοπιοι ονλυ. το εχει ενα ζευγαρι με μια γιαγια και οτι εχουν υπαρχει φρεσκο στην αυλη και πατατες και τρωει χορταρι. το χειμωνα οκ, μπορει να ειναι και εκτος αυλης, αλλα παλι τρωει χορταρι. ελαφι κορυφαιο στη χωρα.
-
Εντάξει, εμένα με βολεύει σχετικά ενώ άλλους θα τους πέσει μακρύτερα, αλλά μήπως είναι μια καλή ευκαιρία να μπεις επίτιμος πρόεδρος του provatina club και να οργανώσουμε ένα Ασμπέτα που αριστερούς και δεξιούς, ηλεκτροκινητους και ντιζελάτους, πλούσιους και φτωχούς, νηστεύσαντες και μη, μας ενώσει η μπύρα, το τσίπουρο και το παϊδάκι; μέχρι και για τους βίγκαν θα πω τη μάνα μου να ετοιμάσει έναν Πλαστό σπέσιαλ με τσουκνίδια ή θα πάρουμε καμιά πέστροφα για όποιον/όποια προσέχει τη σιλουέτα του και παίζει ρακέτες στη Παραλία λαδωμένος.
Πιστεύω πως και φθηνή αξιοπρεπής διανυκτερεύση θα υπάρχει στη περιοχή, δεν τα ξέρω λόγω σπιτιού στο χωριό.
Αν μπορώ να βοηθήσω στα οργανωτικά, ευχαρίστως!
-
Εντάξει, εμένα με βολεύει σχετικά ενώ άλλους θα τους πέσει μακρύτερα, αλλά μήπως είναι μια καλή ευκαιρία να μπεις επίτιμος πρόεδρος του provatina club και να οργανώσουμε ένα Ασμπέτα που αριστερούς και δεξιούς, ηλεκτροκινητους και ντιζελάτους, πλούσιους και φτωχούς, νηστεύσαντες και μη, μας ενώσει η μπύρα, το τσίπουρο και το παϊδάκι; μέχρι και για τους βίγκαν θα πω τη μάνα μου να ετοιμάσει έναν Πλαστό σπέσιαλ με τσουκνίδια ή θα πάρουμε καμιά πέστροφα για όποιον/όποια προσέχει τη σιλουέτα του και παίζει ρακέτες στη Παραλία λαδωμένος.
Πιστεύω πως και φθηνή αξιοπρεπής διανυκτερεύση θα υπάρχει στη περιοχή, δεν τα ξέρω λόγω σπιτιού στο χωριό.
Αν μπορώ να βοηθήσω στα οργανωτικά, ευχαρίστως!
Ωωω μπύρα τσαφωμενη όπως λέμε και στο χωριό μου. Όχι τώρα ρε παιδιά όμως please μετά τις 8 Αυγούστου που έχω άδεια και σταματάω αγροτικά.
Πήλιο η πίτα με τσουκνίδα μάλλον πρέπει να είναι αυτή χωρίς φύλλο που εμείς εδώ την λέμε μπλαστη?
-
Αυτό είναι;
-
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιδέα!!! Υπερψηφίζω!!
-
Αθηνα πορταρια, 5.45, βασικα μεχρι θηβα σχεδον 4 ωρες. Ακινησια ωρων στο δαφνι. Και σουρσιμο πισω απο νταλικες στη παλια μεχρι θηβα. Μετα σισι στα 160-170. 34 λιτρα στο βενζιναδικο. Ειχα γεμισει πρωι, πηγα μια ευγενιδειο το πρωι και ανεβηκα πετρουπολη. Ρευμα καθολου, μαλλον οχι, ξεκινησα γεματος απο μια μερα πριν και εφτασα τερμα γεματος, το εβαλα στον αλμυρο να φορτιζει απο τη μηχανη και μεχρι βολο ηταν φουλ γραμμες. Φορτιο 4, καπου 350 κιλα και τιγκα μπαγκαζ. Ταξιδευμα ονειρο.
-
Ο Τσίπρας της αυτοκίνησης έχεις γίνει γάτε! Τέτοιες κωλοτούμπες καιρό είχαμε να δούμε...
-
Ο Τσίπρας της αυτοκίνησης έχεις γίνει γάτε! Τέτοιες κωλοτούμπες καιρό είχαμε να δούμε...
Κορυφαίο τρολλάρισμα!
Peugeot 3008 2016