-
Εγώ την αλήθεια λέω. Από τη μια μας λέει μόνο παπάρα και από την άλλη του αρέσει ότι οδηγάει...
-
Θα σου πρότεινα εκεί να ξεκινήσεις με γεμάτη μπαταρία και να το πας μόνο στο ηλεκτρικό, για πάνω κάτω Βόλο και Πήλιο.
Σαν πείραμα, να δούμε αν το πάνω κάτω σε τόσο μεγάλη υψομετρική διαφορά και με τα φρεναρίσματα στη κατηφόρα, καταφέρνει να αναπληρώσει σημαντικό μέρος της ενέργειας, καθώς σε χλμ οι διαδρομές θα είναι εντός της ονομαστικής ακτίνας.
Είμαι πιο γκαντέμης κι απ τον γιο της γνωστής οικογενείας, να έρθει ο Γάτος στην πόλη, κι εγώ να έχω πάρει τα βουνά...
Αν ήμουν εκεί θα οργανωναμε ένα parade για να υποδεχτούμε αυτόν και το γκέϊκο Σούπερ-αμάξι του!
-
-
Λιγα με τον αλεξη. Ε?
-
Απο χανια για χορευτο εγεμισε ρεμα.
-
Θα μεινουν τα ιχνη μου ανεξιτηλα
-
-
αλλά ρε γάτε πήγες Πήλιο από Θήβα ενώ η Εθνική ήταν κλειστή με το φεβ ? Επρεπε να πάς Γιάννενα - Εγνατία - Τρίκαλα - Λάρισα - Βόλος ή Αγρίνιο - Καρπενήσι .
-
Αθηνα πορταρια, 5.45, βασικα μεχρι θηβα σχεδον 4 ωρες. Ακινησια ωρων στο δαφνι. Και σουρσιμο πισω απο νταλικες στη παλια μεχρι θηβα. Μετα σισι στα 160-170. 34 λιτρα στο βενζιναδικο. Ειχα γεμισει πρωι, πηγα μια ευγενιδειο το πρωι και ανεβηκα πετρουπολη. Ρευμα καθολου, μαλλον οχι, ξεκινησα γεματος απο μια μερα πριν και εφτασα τερμα γεματος, το εβαλα στον αλμυρο να φορτιζει απο τη μηχανη και μεχρι βολο ηταν φουλ γραμμες. Φορτιο 4, καπου 350 κιλα και τιγκα μπαγκαζ. Ταξιδευμα ονειρο.
Καλά να περάσετε, πιες και καμιά παγωμένη για εμάς. Εσύ δεν έλεγες ότι σαν γάτα μισείς τα παγωμένα νερά?
-
γατος εγυρισεν. νερα ζεστα. και γεματα σαλουφες και πλαγκτον. ειχε και μια τσουχτρα. που ετσιμπησε τρυφερο σημειον γατου...
το τριοοχτω λοιπον μια χαρα αποδειχτηκε εις πηλιον. βασικα ξεκουραστο με το αυτοματο και χωρις να καταλαβαινει λακουβαι. οκ, ειναι λιγο βαρυ στας στροφας αλλα αμα το μαθεις και το πας στην ανακτηση δεν σε περναει κανεις. αν δεν εχει βιταρα.
καταναλωσεις δεν ειναι το φορτε γατου, μονο το σεξ ειναι. πρεπει ειδικα στην επιστροφη που επηγα για το αντικειμενο που ποθου στον ραβανη, προβατινα και ψητο κορυφαια, να περασα τα 10 πανω στα βουνα με χιλια γλυστρωντας σε γαρμπιλια και ασφαλτους.
στο ιδιο αυτο μερος και ιδιες εκδρομας εχω παει με φοκους 1.6 γκια, σιβικ 1.8, ντελτα ντι άι, 508 και βιτ ες. το χειροτεροτερο ηταν με διαφορα το φοκους. ρυζι στο κιβωτιο και οτι και να κανεις υπηρχαν ανηφορες που δεν ανεβαινε, ειδικα σε καποια σημεια στους αγιους σαραντα εβγαινε μονο με οπισθεν, το ειχα αντικατασταση μεχρι να φτιαχτει το σιβικ. και οσο πατημα ειχε, τοσο τραγικα πηγαινε που αμα δεν αψηνες να στεγνωσει η πετσετα στη παραλια το καταλαβαινες. επομενο χαλια το σιβικ. πολυ χαμηλο οσο και αν προσπαθησα να το αψηλωσω ξυνοντας ενα σωρο σαμαρια. εχανες παραλιες γιατι εβρισκε παντου. επομενο χειροτερο το 508. δεν χωραει. τριαξονικο ανοστο. μετα το ντελτα. οχι, καταπληκτικο ηταν, αλλα κουκλαρα. που ποναγα να την ακουμπανε σκοινα. λες και εβλεπα τον αραπη να μου πηδαει τη γκομενα. τραυμα μου εμεινε, παιζει να μην εκανα ουτε 2 μπανια τοτες. μετα το τριοοχτω. οκ, καλουτσικο και αψηλο. αλλα μεγαλο σε σπαστους καρπους, πουστικο ρε παιδι μου, πουστικο. γκαζια πολλα αλλα τεραστιο και γδερνεται ευκολα. δεν χωνεται σε χωμα και γενικα το νοιωθεις σαν ψηλη ωραια γκομενα: γουσταρεις να πηδας αλλα εχεις την ανασφαλεια οτι θελει καλυτεροτερον. το κορυφαιο τελικα εκειθε ειναι το βιτ. χωσιματα παντου, στριψιματα αψογα, περνας με χιλια απο τον σπασμενο δρομο, χωραει και σε μονοκλινο. οποτε #mono_vitara
-
Χαχαχα ωραίος και #apolaustikos όπως πάντα !
-
Όπως και στα περισσότερα αυτοκίνητα, η 1η του Focus είναι πιο κοντή από την όπισθεν. Βέβαια εκτός δρόμου με χαμηλό είναι κάτι που ποτέ μου δεν κατάλαβα ως concept...
-
Όπως και στα περισσότερα αυτοκίνητα, η 1η του Focus είναι πιο κοντή από την όπισθεν. Βέβαια εκτός δρόμου με χαμηλό είναι κάτι που ποτέ μου δεν κατάλαβα ως concept...
ποιο εκτος δρομου ρε συ δια, στα τσιμεντα λεμε στους αγιους σαραντα πηλιου, το πας με την οπισθεν γιατι δεν βγαινει με μπροστα. αν ειχες ξερεις το λογο, τι να σου εξηγω τωρα για το πτωμα... ευτυχως τα νεα δεν εχουν καμια, μα καμια σχεση με τα ψοφια της εποχης εκεινης. ειδικα το 182 και το πετρελαιο. ειχε ομως γαματη ηλιοροφη και σονυ στερεο. και ηταν ησυχο.
-
Γιατί δεν βγαίνει με 1η, η οποία είναι πιο κοντή από την οπισθεν;
-
Μήπως είχε πολύ μεγάλη κλίση και σπίναρε;
-
Μήπως είχε πολύ μεγάλη κλίση και σπίναρε;
ουχι! για να σπινιαρει ηθελε λιπαντικο για αναλ πανω σε παγο, ψοφιο λεμε.
εκει επειδη ειχε καποια αποτομα ανεβασματα, και φετος ειχε αλλα εχουν ριξει λιγο τσιμενταρισμα στις ακρες και μπορεις να ανοιξεις γωνια, τελειωνε η 1η επρεπε να μπαινεις με φορα. οποτε εκανε γκαπ και χτυπαγε με τη μουρη κατω, εβρισκε και στραβωνε ενα γατζακι, ενω με οπισθεν επαιρνες φορα 10 μετρα και ανεβαινε χωρις να χτυπαει μετα το πηδηματακι επειδη εχει κοντο πισω προβολο - μετα γυριζες και ανεβαινες με σβηστο ερ κοντισιον σγα-σγα με τους επιβατες πεζοπορους μεχρι ενα ισιωμα καπου 500 μετρα μετα. κυριε πιλιε παρακαλω να υπαγετε εις την περιφερειαν αυτη φετος για μπανακι-μανακι να φωτογραφισετε στην ανοδο την αποτομη δεξια μετα το στενεμα στη παραλια. μην τιμωρησετε τις σαλουφες εκει, δεν τσιμπανε αυτες, αλλα κοντα στα βραχια στην ακρη με τα κανο, αναμεσα στις συμπληγαδες που εριξα βουτια ειχε τσουχτρες διαφανεις. το τριοχτω βεβαια αερας ανεβαινει απο εκει μετα απο σταματημα και προσεχτικο ανεβασμα, δυναμη παντου αφου. βασικα σχεδον καθε καινουργιο αμαξι ανετα ανεβαινει, ευτυχως σταματησαν τα τελειως ψοφια. το βιτ ανεβαινε προφανως αερας, ουτε καν κοβεις στις ανωμαλιες-υψωματα αν και εχει πολυ δυναμη και μαλιστα εστριβε και ανετοτατα. βασικα ειναι εντελως πηλιοριτικη επιλογη σε μεγεθος και ικανοτητες.
-
αυτο ειναι ισως το μονο σοβαρο εναλλακτικο μαζι με το βι 40 https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-volkswagen-tiguan-ehybrid για αυτοκινητο του κεφαλαιου ή της νομεκλατουρας του κομματος.
βλεπω ομως 19αρες, που απεχθανομουν στο r-line.
σε σχεση με το 3008 ειναι πιο ευρυχωρο, ισως εχει καλυτερο ινφοτειμεντ, αν εχει 19αρες ειναι χειροτερο σε ανεση, ειναι πολυ πιο αδιαφορο σε φατσα, ειναι δικουνητο, εχει 2 λιγοτερες σχεσεις -καταραμενο διπλοσυμπεχτο- και κυριως ειναι παρα πολυ αργοτερο. φυσικα 12+ κατω.αν και στα ληζ δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα τιμης, ειναι απεναντιας πολυ κοντα. αρα ακομη και με τις σημερινες επιλογες, παλι τριοοχτω θα επαιρνα.
-
Είπαμε κάποιοι που έχουν εμμονές και έλεγαν διάφορα άκυρα , ψάχνουν πάντα τρόπο να το δικαιολογήσουν , αντί να απολαύσουν το Εργο Τέχνης που τυχαία τους έκατσε και κοιτάνε κάτι βούρστ με ξυνό λάχανο , που μόνο για καλό χε...μο κάνουν...
-
για τους καταναλωτες. εφτα κομμα τεσσερο η καταναλωσις. στα 6000 κατι. απο τα οποια τα 5000 σε εο. και οχι 'αγαπη μου παω σιγα να το στρωσω'
-
Δηλαδή κάποιοι που αγαπάνε τα τρόλει και πάνε με ταχύτητες ΚΤΕΛ , το αντίστροφο , 4,7 δηλαδή θα το έβλεπαν εύκολα...
-
αυτο ειναι ισως το μονο σοβαρο εναλλακτικο μαζι με το βι 40 https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-volkswagen-tiguan-ehybrid για αυτοκινητο του κεφαλαιου ή της νομεκλατουρας του κομματος.
σε σχεση με το 3008 ειναι πιο ευρυχωρο, ισως εχει καλυτερο ινφοτειμεντ, αν εχει 19αρες ειναι χειροτερο σε ανεση, ειναι πολυ πιο αδιαφορο σε φατσα, ειναι δικουνητο, εχει 2 λιγοτερες σχεσεις -καταραμενο διπλοσυμπεχτο- και κυριως ειναι παρα πολυ αργοτερο. φυσικα 12+ κατω.αν και στα ληζ δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα τιμης, ειναι απεναντιας πολυ κοντα. αρα ακομη και με τις σημερινες επιλογες, παλι τριοοχτω θα επαιρνα.
To 3008 το Hybrid διπλοσύμπλεκτο έχει (e-EAT8) δες λινκς σε προηγούμενα ποστς.. μη-διπλοσύμπλεκτο είν το EAT8 των θερμικών 3008
-
gatoz wrote:
To 3008 το Hybrid διπλοσύμπλεκτο έχει (e-EAT8) δες λινκς σε προηγούμενα ποστς.. μη-διπλοσύμπλεκτο είν το EAT8 των θερμικών 3008
Έχει ολοκληρωθεί το κιβώτιο και μπήκε κιόλας σε αυτοκίνητα;
Γάτε, #Vitara_mono!
(εν τω μεταξύ και τα μετατροπέα ροπής έχουν πλέον ένα συμπλέκτη που κλειδώνει την αντλία με την τουρμπίνα όταν πρέπει για να μην έχουν ολίσθηση, αλλά και τα υβριδικά διπλοσύμπλεκτα γράφεται πως έχουν και τρίτο συμπλέκτη που εμπλέκει-απεμπλέκει τον κινητήρα κατά την αμιγώς ηλεκτροκίνητη φάση... και γενικώς, έχουμε χάσει τη μπάλα...)
-
wrongstuff wrote:
gatoz wrote:
Έχει ολοκληρωθεί το κιβώτιο και μπήκε κιόλας σε αυτοκίνητα;
Γάτε, #Vitara_mono!
(εν τω μεταξύ και τα μετατροπέα ροπής έχουν πλέον ένα συμπλέκτη που κλειδώνει την αντλία με την τουρμπίνα όταν πρέπει για να μην έχουν ολίσθηση, αλλά και τα υβριδικά διπλοσύμπλεκτα γράφεται πως έχουν και τρίτο συμπλέκτη που εμπλέκει-απεμπλέκει τον κινητήρα κατά την αμιγώς ηλεκτροκίνητη φάση... και γενικώς, έχουμε χάσει τη μπάλα...)
Τελικά το 'ατού' των PSA εξανεμίζεται με την υιοθέτηση διπλοσυμπλεκτου κιβωτίου....
-
αυτο ειναι το κιβωτιο που ειναι ενα aisin πολυδισκο για πολυ μεγαλες ποσοτητες ροπης.
οχι, δεν ειναι διπλοσυμπλεχτο
Peugeot 3008 2016