-
Peugeot 3008 HYBRID4 300 e-EAT8 GT LINE και εχει λεει 52615. και δεν εχει ημιακαμπτο, ανεξαρτητη εχει. την αλλη βδομαδα θα εχω ριβιου απο v60 phev και τη παραλλη το τριο οχτω
Πένα θα είσαι με το τρίο οχτώ..Στην πόλη μπαταρία χαλαρά,οικονομικά και χωρίς ρύπους.
-
Είχα δει το τωρινό (όχι το ανανεωμένο) ,έχω οδηγήσει και συναδέλφου .Πολύ ωραίο Γατε !Το ανανεωμένο αν κ δεν μ'αρεσει οπτικά έχει βελτιώσεις στα σημεία που έλειπαν στο άλλο (όπως φώτα που στρίβουν).Επίσης η πίσω ανάρτηση γιατί στο τωρινό είχε ανεξάρτητη μόνο το 2.0 Τελικά πήγα στο ds 7 καθαρά γιατί το 3008 μου ήταν λίγο 'περίεργο' εσωτερικα..Ομοσταυλα και τα δύο.Σαφως πιο σπορτίφ το 3008!
-
Peugeot 3008 HYBRID4 300 e-EAT8 GT LINE και εχει λεει 52615. και δεν εχει ημιακαμπτο, ανεξαρτητη εχει. την αλλη βδομαδα θα εχω ριβιου απο v60 phev και τη παραλλη το τριο οχτω
Καλοταξιδο! Καλη αγορα αν δεν παρεις εσυ ενα ακριβο αμαξι ποιος θα παρει; Ελπιζω να τεσταρεις την 4κινηση στα βουνα να δουμε ποσο καλο ειναι.
-
Πήρε 3008 ο gatoz;;;; Απίστευτο!...!... Γαλλικό ο gatoz;;;;;
Όλο επεισόδια χάνω!!!!
Καλοτάξιδο!!!! Πω ρε, από VITARA στο 3008 ... Τρελή μετάβαση...
Αυτός ο cruiser τους έχει πείσει όλους και παίρνουν PSA... χα!χα!...
Ευτυχώς του ξέφυγα...
-
Πήρε αλλά ψάχνει καιρό και έχει γράψει γιατί πήρε το 3008 και τι έψαχνε. Ήθελε SUV Phev ετοιμπαράδοτο πριν το τέλος έτους για φορολογικούς λόγους. Οποτε πήρε όποιο βρήκε...τόσο απλά. Το V60 που ήθελε το πήρε ο συναιτέρος και δεν υπάρχει άλλο στην Ελλάδα.
-
Αληθεια;;;
Χαχαχαχαχαχαχα
Καλα ουτε σε κωμωδία.....απο ολη την χώρα....ο συναιτερος το πηρε!
Να εχεις στο ιδιο κτηριο αυτον που σου εκλεψε την ευκαιρια για το αυτοκινητο που ηθελες. Και να σε χαιρετά φευγοντας με αυτο, και εσυ να κρυφοκοιτας απο τα παραθυρα πισω απο τις κουρτινες με χαρτομάντιλο στην μυτη και βλεμμα μισους.
Αχαχαχαχα
-
Οχι ρε σε, δεν του το ''έκλεψε' το ήξερα, κανονισμένο ήταν. Γάτος είναι όχι ποντίκι....ξέρει τι κάνει!
-
Υπάρχει κάποιος στο FaceBook εκτός Ελλάδας που λέει ότι ξεκλειδώνουν functions Που δεν έχεις πληρώσει αλλά υπάρχουν σε άλλη έκδοση διαθέσιμες.
Σε κάποιες περιπτώσεις φυσικά χρειάζεται και κάποιο hardware. Λογικό.
Κάποια άλλα γίνονται με ένα καλώδιο αρχικά. Του έχω ζητήσει λεπτομέρειές.
π.χ θέλω το καντράν του GT που έχει άλλα χρώματα να το βάλω στο δικό μου που είναι allure.
Γνωρίζει κανείς κάτι παραπλήσιο;
-
Οχι ρε σε, δεν του το ''έκλεψε' το ήξερα, κανονισμένο ήταν. Γάτος είναι όχι ποντίκι....ξέρει τι κάνει!
Και φορολογικά καβατζώθηκε με volvo και με peugeot και 3008 θα έχει για την γατομουρακλα και το volvo για να βολτάρει αφού ο partner δεν γουστάρει πολλά - πολλά και τον βλέπω με το passat ! Γκάτα ο γκάτος
-
Βάσικα φόρτωσε στον συνέταιρο το πιο συνταξιούχικο όχημα, να φαίνεται ο άλλος οικογενειάρχης που πάει τα παιδιά στη κατασκήνωση, και πήρε ο γάτος το μιλφομαγνήτη το GT, άμα τελειώσει τη γιόγκα η γειτόνισσα να τη ξεπετάξει μέχρι το σπίτι, έτσι κι αλλιώς στο δρόμο του ήταν...
-
Για να λέμε την αλήθεια αν η γειτόνισσα ψαρώσει περισσότερο με το 3008 από το συγκεκριμένο Volvo κάτι δε πάει καλά... Μάλλον γκαβή θα είναι!
-
Για να λέμε την αλήθεια αν η γειτόνισσα ψαρώσει περισσότερο με το 3008 από το συγκεκριμένο Volvo κάτι δε πάει καλά... Μάλλον γκαβή θα είναι!
Ξέρεις ότι κι εμένα μ' αρέσουν τα βάγκον, αλλά... δεν το λες και love nest όταν το δεις
Ενώ το GT...
-
ωρε με τη μιλφατη, ή αστερι θαθελε ή προπελλα ή το γατο φρεσκοξυρισμενο
-
dimitriscsd wrote:
Ξέρεις ότι κι εμένα μ' αρέσουν τα βάγκον, αλλά... δεν το λες και love nest όταν το δεις
Ενώ το GT...
Πολύ ωραιότερο και με αρμονικότερες αναλογίες το V60. Από την άλλη δεν είμαι μιλφάρα...
-
dimitriscsd wrote:
Ενώ το GT...
Για βάλε τώρα και δύο από τα σαλόνια τους...
Δε λέω πως είναι άσχημο το 3008 αλλά άλλη χλίδα το Volvo... Το γυναικείο μάτι και από μάρκες να μη ξέρει ξεχωρίζει...
-
Ό,τι και να λέμε, ο μόνος που εγ@μησε με σηκωμένο γιακά ήταν ο Δράκουλας στα Καρπάθια, και οδηγώντας στέισον βάγκον... ακόμη δεν έχει βρεθεί!
(και τα λέω εγώ που επιμένω υπέρ του βάγκον για οικογένειες)
-
Με το καλό να παραλάβεις και καλές διαδρομές Γατε
-
Υπάρχει κάποιος στο FaceBook εκτός Ελλάδας που λέει ότι ξεκλειδώνουν functions Που δεν έχεις πληρώσει αλλά υπάρχουν σε άλλη έκδοση διαθέσιμες.
Σε κάποιες περιπτώσεις φυσικά χρειάζεται και κάποιο hardware. Λογικό.
Κάποια άλλα γίνονται με ένα καλώδιο αρχικά. Του έχω ζητήσει λεπτομέρειές.
π.χ θέλω το καντράν του GT που έχει άλλα χρώματα να το βάλω στο δικό μου που είναι allure.
Γνωρίζει κανείς κάτι παραπλήσιο;
όχι, δεν γνωρίζω. Δεν θα με χαλούσε όμως να μπορούσα να ενεργοποιήσω το navigation που μου λείπει...
-
Τελικά ο άλλος στο FB μάλλον απατεώνας είναι . θέλει να πουλήσει καλώδιο.
Με βρήκαν από το Post ομάδα ελληνική στο FB.
https://www.facebook.com/groups/1794126110881927
Όποιος έχει 3008 ας μπει.
Παίζει να κανονίσουν και group buy
-
Πάντως η νέα μάσκα δεν πιάνει μία μπροστά στην παλιά...
Peugeot 3008 2016