-
Το 3008 έχει χαρακτηριστικά που το λές και vfm σε κάποιες εκδόσεις και προσφορές που έπαιξαν. Για μένα η καλύτερη πρόταση στην κατηγορία. Είναι 4 χρόνια στην αγορά, δέχεται facelift και πάλι δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο. Θα πάει πολύ καλά και σαν μεταχειρισμένο στο μέλλον..
Μπήκα σε 2008 active αυτόματο να το περιεργαστώ και ενώ εξωτερικά είναι πολύ ενδιαφέρον και η κονσόλα του εντυπωσιακή, δυστυχώς με απογοήτευσε σε αρκετούς τομείς... χαμηλή θέση οδήγησης, έλειψη υποβραχιονίου και πάμφτωχος χώρος σε εκείνο το σημείο που έδειχνε ξένο σε σχέση με την κονσόλα.. έλλειψη αεραγωγών για τους πίσω επιβάτες, κλειστοφοβικό πίσω σε σχέση με άλλες προτάσεις της κατηγορίας και πανάκριβο σε κάποιες εκδόσεις. Δεν είναι κακό αυτοκίνητο απλά σε σχέση με το μεγαλύτερο αδερφό του δεν είναι τόσο καλύτερο από τον ανταγωνισμό της κατηγορίας του.
-
Εννοείται ή το 2008 σε Gt line αν φτάνουν ή το DS3 που και αυτό το έχω εκθειάσει εμφανισιακά . Το countryman δεν θα το επέλεγα ποτέ ακριβώς λόγω αυτής της εικόνας και του lifestyle που βγάζει μου προκαλεί αποστροφή (ίσως σε μια καλή του έκδοση AWD με 200 άλογα να έκανα την καρδιά μου πέτρα) , ανέφερα την εικόνα που βγάζει για τους περισσότερους και ως προϊόν μάρκετινγκ , όχι για εμένα. Και χαίρομαι πολύ για την Peugeot που με το 3008 μπήκε στα χωράφια των premium αλλά με τον δικό του τρόπο , δεν έκλεψε πελάτες με βλαχοlifestyle από το X1 και το Q3 αλλά έφερε νέους στα λημέρια αυτά πιο σοφιστικέ , ψαγμενους και μοντέρνους που απλά δεν θα ασχολούνταν αλλά θα κατέληγαν στην καλύτερη με κάνα βαρετό Volvo. Το ίδιο θέλω να ισχύσει και για το 2008 αλλά θεωρώ πως στην χώρα μας η κατηγορία αυτή χρειάζεται χαμηλότερες τιμές γενικότερα.
Καλά για το Q2 που ανέφερες μεταξύ των άλλων , για εμένα δεν υπάρχει σαν επιλογή , το αυτοκίνητο αυτό στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ως επιλογή leasing για μικρομεσαια στελέχη ως ξεβλαχεμα όταν επιστρέφουν στο χωριό τους το Πάσχα και στην άδεια τους αντί να διαλέξουν στην ίδια τιμη καλύτερα εξοπλισμένα QQ ή Grandland .
-
Ευτυχως που δεν ειχε χρονο.....
Χαχα!
@mastoras78 είναι διαφορετικά αυτοκίνητα σε άλλη κατηγορία από την ίδια εταιρία, δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα, αν προτιμάς την κατηγορία των C suv προφανώς θα προτιμήσεις το 3008.
Να σου πω την αμαρτία μου το είχα τρίτο πίσω από Sportage και C5 Aircross αν πήγαινα για C suv.
Νέο Kuga, νέο Tuscon, νεο Sportage, νεο Qasqai, C5 Aircross σχετικά καινούργιο. VAG έχει 3 μοντέλα C suv και 3 D suv (με 2 από αυτά σε τιμές C suv).
Στα B suv το 2008 είναι μια μισή κατηγορία πάνω σε χώρους και γενικά από Stonic και Kona, τα VAG είναι σχετικά παλιά (κυρίως Arona, Τ Roc), το Kamiq αδιάφορο και το T-Cross πολύ μικρό. Το Juke ωραίο, αλλά το έχει κάψει η έλλειψη κινητήρων (δεν ξέρω τι σκεφτονται, πραγματικά), C3 Aircross παλιά πλατφόρμα, ούτε καν led, ούτε damn-ποτηροθηκες, Puma καλό αλλά εσωτερικό παρομοιο με 2008 Active (χαμηλή κονσόλα, μηχανικό χειροφρενο, στις αρχικές εκδόσεις έξω δεν έχει ψηφιακό πίνακα, εσωτερικό Fiesta 2017, πίσω θέσεις πολύ λιγότερο χώρο από 2008). Captur οκ, αλλά οι καλές εκδόσεις ακριβές επίσης και σε λεπτομέρειες σίγουρα χάνει σε σχέση με τη στιβαρότητα και το ραφιναρισμα του 2008.
Μάλλον το 3008 θα έχει ποιο δύσκολο δρόμο το 2021..
-
εψησα τον παρτνερ για χιμπριντ 3008, μαζι αλλαζουμε. εχει διαχρονικα πασσατ στεισον που τα αλλαζει για πασσατ στεισον, αυτοματα, ντηζελ σουπεροεξοπλισμενα καθε φορα καφε ή μελί, βαριεται γενικα να οδηγαει αλλα εχει και 3 τεκνα.
σκεφτηκα το τριο οχτω το απλο, οχι με τα τρακο. οι δικες μου επιλογες περι τετρα δεν τον ακουμπανε, το μονο που ακουμπαει τη ψυχη του ειναι το μεγαλο πορτ μπαγκαζ. και οι δωρικες γραμμες. αυτο που λεμε αγοραζω συντηρητικα επειδη πρεπει να εχω αυτοκινητο να κανω τη δουλεια μου. επηγε λοιπον ποταμι να το δει σαν μοντελο και χωρους - του εχω κρυψει οτι το χιμπριντ εχει μικροτερο μπαγκαζ. γυρισε με τα ματια αναποδα... φρικαρε με το τιμονακι και σφηνωσε στη προσπαθεια να βολευτει... ως κομπιουτερας με μαστερ σε γιου άι, απεριψε και το καντραν με τα παντα ολα απο οθονες αλλα γουσταρισε οτι μπορει να αλλαξει τις απεικονισεις. ειδε και το c5 ερκρος στο ιντερνετ, ας μη πω τη βρισια... και ειδε οτι δεν υπαρχει πασσατ πλαγκ ιν.
οποτε, μπορει να τον ψησω μπορει και οχι. χαθηκε στην εκθεση ο τυπος να τον βοηθησει με το τιμονακι.... με εξεθεσαν....
και ερωτηση: δεν εχει λεντ και αναπτιβ το αλιουρ χιμπριντ 225? στα 50 χιλιαρικα?
-
Στείλε τον να δει το DS7 με τα 300 άλογα...
-
Εγώ λέω αφού δε χρειάζεται suv να κοιτάξει το Octavia rs plugin που βγήκε τώρα και είναι φοβερό. Μπορεί να βγαίνει και σε station. Αφού έτσι κι αλλιώς είναι στο γκρουπ και παραμένει.... Και αφού πληρώνει άλλος!
-
Για να μην ξεχνιόμαστε...
Peugeot 3008 1.6 BlueHDi 120 EAT6 μετά από συμβίωση 33~μηνών και 42000km mainly Egnatia road (80%) λίγες σκέψεις
- κινητήρας, κιβώτιο (στα κορυφαία), κράτημα/άνεση, χώροι, Εσωτερικό
- επαναφορά στις γνωστές ελληνικές λακκούβες (συνηθισμένος από PSA βλέπε Xantia οπότε λίγο υπερβολικό)
Μέτρια:
-η touch screen που μερικές φορές κολλάει κυρίως καλοκαίρι αλλά όχι μόνο...(επαναφορά με τα πλήκτρα-πιάνο, which are nice).
-To app που δεν συνδέεται σχεδόν ποτέ εν αντιθέσει με το κινητό/bluetooth που είναι οκ.(μαλλον θέλει update που δεν το κατάφερα)
Τι θα ήθελα...Φυσικά περισσότερα άλογα και φυσικά ηλεκτροκίνηση hybrid για την πόλη (πολλά θέλεις).....
Κανένα μηχανικό πρόβλημα (μόνο τα προγραμματισμένα ετήσια-2- service)...κανένα τρίξιμο / χαλάρωση / περίεργος ήχος /ηλεκτρικό fault (προς το παρόν κ ευελπιστώ και προς το μέλλον -fingers crossed-) κτλ. Καχύποπτος γιατί της προηγούμενης γενιάς 3008 ένα ηλεκτρικό χάλι μαύρο....
Ευχαριστημένος τα μάλα
-
Καλησπέρα. θέλω να κάνω μια ερώτηση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. μήπως γνωρίζει κάνεις που είναι η πλακέτα με την πυξίδα που παίρνει δεδομένα για να εμφανίσει την ψηφιακή πυξίδα στο καντράν όταν είναι στο mode πλοήγηση? μου δείχνει ανάποδα τον βορά όταν κινούμε ανατολικά η δυτικά. υποψιάζομαι ότι έχει τοποθετηθεί ανάποδα η πλακέτα.
-
Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να κάνω βελτίωση στο 3008 μου περνώντας πρόγραμμα. Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο;
-
Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να κάνω βελτίωση στο 3008 μου περνώντας πρόγραμμα. Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο;
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105771584#comment-2105771584
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105771610#comment-2105771610
-
Όπως λέγαμε εδώ και καιρο κάποιοι, με ένα απλό fl το 3008 θα φαίνεται σαν καινούργιο..και νάτο
-
Όπως λέγαμε εδώ και καιρο κάποιοι, με ένα απλό fl το 3008 θα φαίνεται σαν καινούργιο..και νάτο
Έχουν μπει ήδη αναφορές από την προηγούμενη σελίδα.
-
Πόσες ώρες ξόδεψαν για τον προφυλακτήρα και τα φώτα, αλλά για την ανάρτηση και για θέματα ουσίας μηδέν. Η νέα εποχή της αυτοκίνησης.....19αρες ζάντες και όλα καλά.
-
Απο την activa στις 19 αρες ζαντες.
Εχεις δικιο ρε Φανη.
-
Συγκριτικό. Δίπλα δίπλα.
[youtube]iI7mgZ4umYg[/youtube]
-
Πόσες ώρες ξόδεψαν για τον προφυλακτήρα και τα φώτα, αλλά για την ανάρτηση και για θέματα ουσίας μηδέν. Η νέα εποχή της αυτοκίνησης.....19αρες ζάντες και όλα καλά.
Η ανάρτηση δεν έχει αλλαγές;
-
Πετυχημένο fl. I like!
-
Απο την activa στις 19 αρες ζαντες.
Εχεις δικιο ρε Φανη.
Ρε δε λέτε κι ευχαριστώ που δεν τις φέρνουν χρωμιωμένες, για να ικανοποιήσουν το ελληνικό καταναλωτικό κοινό!...
-
και δυσδιάκριτα σε αυτό το οχημα σε έντονη ηλιοφάνεια.
Είναι να απορεί κανείς πως πήρε έγκριση.
-
Να μια φορα οου συμφωνω με τον πετα.
Το ιδιο σκεφτομαι οταν το βλεπω στον δρομο. Οπως επισης τα φωτα φρενων του 208
Peugeot 3008 2016