-
Στην αλλαγή ελαστικών πρέπει να γίνει αλλαγή και των αισθητήρων πίεσης μαζί με τα ελαστικά ή να παραμείνουν ως έχουν?
Για την απενεργοποίηση του αυτόματου χειρόφρενου οι κάτοχοι eat6 τι κάνετε? -
Πρέπει να αλλάξουν αλλιώς θα σου λέει ότι χάνει το μπροστινό αριστερά και θα είναι το πίσω δεξιά.
Αλλά θα δουλεύουν.Δεν απενεργοποιούμε τίποτα. Βάζεις drive ή reverse και πατάς γκάζι. Έχω eat8 αλλά δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά.
-
Εντελώς κούτα, 1.6Τ 180hp ΕΑΤ8 Allure με κάποια έξτρα. Χωρίς LED γαμώ τη γυφτιά μου!
Πρέπει να είναι σε mode ρονταρίσματος γιατί δεν πάει βήμα. Χειρότερα κι από το 1.2Τ πάει λίγο που το βόλταρα.
Κατά τα άλλα το γνωστό εξαιρετικό 3008.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
-
Αυτό το 'ανάποδο' στροφόμετρο με τίποτα δνε το μπορώ!! Ευτυχώς αλλάζει.
Όσο για τα LED, όντως μεγάλη γυφτια.
-
GT-line το περίμενα, δεν ξέρω πως προέκυψε Allure στη διαδρομή. Τουλάχιστον έχει πανοραμική, δέρματα και 180 κάμερα.
-
Δικό σου είναι Στέφαν ή της εταιρείας?
-
Αϊντε πάλι
-
Το συγκεκριμένο είναι της Aiglon. Απλά τους είχα βάλει το μαχαίρι στο λαιμό γιατί όλο μου δίνανε 1.2 και 1.5 ντιζελ και δεν τα σηκώνω εγω αυτα! Τώρα νομίζω είναι σειρά του 508.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το συγκεκριμένο είναι της Aiglon. Απλά τους είχα βάλει το μαχαίρι στο λαιμό γιατί όλο μου δίνανε 1.2 και 1.5 ντιζελ και δεν τα σηκώνω εγω αυτα! Τώρα νομίζω είναι σειρά του 508.Και καλά κάνεις και δεν τα σηκώνεις!!
Βοηθό στις δοκιμές θέλεις!?!?!
-
Πλάκα πλάκα θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα head to head με το Kuga αλλά άντε να βρεθεί χρόνος για τέτοιες δουλειές. Έχω και retrofits προγραμματισμένα μες το ΣΚ...
-
Πλάκα πλάκα θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα head to head με το Kuga αλλά άντε να βρεθεί χρόνος για τέτοιες δουλειές. Έχω και retrofits προγραμματισμένα μες το ΣΚ...Σιγά το ενδιαφέρον...παντού κερδισμένο θα είναι το 3008, εκτός από την τιμή!
Ίσως μόνο σε άνεση / ποιότητα κύλισης και οδική συμπεριφορά να είναι το ίδιο ή ένα τσικ καλύτερο το Κούγκα (μόνο στην ποιότητα κύλισης).
-
GT-line το περίμενα, δεν ξέρω πως προέκυψε Allure στη διαδρομή. Τουλάχιστον έχει πανοραμική, δέρματα και 180 κάμερα.Άτιμη κοινωνία...ρε Στεφαν παίζεις με τον πόνο μας;.....άντε καλοβολταριστο....και αυτό!!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι εγω τον καταλαβαίνω. Και εγω τις προάλλες περίμενα να μου φέρουν την RR Phantom και μου έφεραν την Ghost, οι αλήτες.
-
GT-line το περίμενα, δεν ξέρω πως προέκυψε Allure στη διαδρομή. Τουλάχιστον έχει πανοραμική, δέρματα και 180 κάμερα.επιτελους και ενα με πανοραμικη
αμα εχεις τα δερματινα καθισματα πρεπει να εχεις και το μασαζ; enjoy
πες μου οτι εχει και focal ....? -
Καλησπέρα και από μένα.. Χθες έκλεισα το 3008 active grip 1.2 μεταλλικό μαυρο.. Θέλω με την παραλαβή να αλλάξω τις λάμπες αλογόνου και να βάλω led.. Γνωρίζεται αν αυτές που έχουν το ανεμιστηρακι πίσω αν χωρούν στο φανάρι; έχει δοκιμάσει κάποιος παρόμοιο Led;
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα,
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Εχει κανεις βαλει τα πισω φιμε τζαμια ; ειναι πολυ σκουρα ; πως ειναι η ορατοτητα απο μέσα;Είναι θέμα γούστου, εμένα προσωπικά μου αρέσει και κόβει αρκετή ζέστη το καλοκαίρι, αλλά του γιου μου καθόλου καθώς ζητάει να τα ανοίγω για να βλέπει.
!!! ΠΩΣ;;;; Δώσε info στο λαό!
-
Ο χρήστης gkrimnian έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα.. Χθες έκλεισα το 3008 active grip 1.2 μεταλλικό μαυρο.. Θέλω με την παραλαβή να αλλάξω τις λάμπες αλογόνου και να βάλω led.. Γνωρίζεται αν αυτές που έχουν το ανεμιστηρακι πίσω αν χωρούν στο φανάρι; έχει δοκιμάσει κάποιος παρόμοιο Led;Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα τελική τιμη;
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
!!! ΠΩΣ;;;; Δώσε info στο λαό!
Δεν εννοώ να αλλάξει το ανάποδο (συγνώμη δεν το έγραψα καλά!), αλλά σε μια από τις επιλογές επεικόνισης έχει άλλη διάταξη (σαν ροδέλα) και δεν είναι ανάποδο. Δεν ξέρω όμως τι άλλες επιλογές έχει...ο πωλήτής μου είχε πει ότι διαμορφώνεται όπως θέλω, αλλά δεν μου το έδειξε ποτέ, οπότε κρατάω μικρό καλάθι!
-
-
Στο my peugeot έχει αναβαθμίση για την οθόνη το έχει κάνει κανείς; αξίζει ή θα μπλέξω;
Peugeot 3008 2016