-
- Όχι
- Όχι
- Ό,τι και να βάλεις δεν έχει θέμα, απλά πάει καλύτερα με περισσότερα οκτάνια.
- Κανα 11άρι
- Μια χαρά είναι. Υπερβολικά τα LED κατά τη γνώμη και μάλλον ψεύτικη ανάγκη γενικώς... Τόσα χρόνια πώς οδηγούσαμε δηλαδή.
-
Ο χρήστης pepes έγραψε:
5.Πως είναι η ποιότητα του φωτισμού με τις λάμπες αλογόνου ; Δεν τοποθέτησα εργοστασιακά Led και μου προτάθηκε η αναβάθμιση τους με ‘βελτιωτικές’ λάμπες αλογόνου της Philips ή της Οsram αλλά και η τοποθέτηση γνήσιων Led Philips H7 με κωδικό γνησιότητας από την ελληνική αντιπροσωπεία που συνοδεύεται από το σετ Canbus της Philips με 2 έτη γραπτή εγγύηση και συνολικό κόστους 220 e .
Επιτρέπεται όμως η τοποθέτηση aftermarket Led φώτων ακόμα και ποιοτικών υλοποιήσεων ή όχι; Τι προτείνετε;
Επειδή έχω οδηγήσει το 3008 τόσο με αλογόνου όσο και με LED, η διαφορά είναι συγκλονιστική υπερ των LED φυσικά. Ότι και λάμπα να βάλεις δε θα φτάσει ποτέ το εργοστασιακό αποτέλεσμα και δεν εξετάζω καν την κακή εφαρμογή που μπορεί να ενοχλεί τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.
-
Stefan, μιας και έχεις οδηγήσει διαφορες εκδόσεις του 3008, είχες κάποιο με focal και τι διαφορές είδες;
-
Όχι κανένα από τα 3 που έχω οδηγήσει δεν είχε Focal. Γενικά μέτριο το μαμά ηχοσύστημα του. Δεν είναι για πολλά πολλά όπως και κανένα βασικό βέβαια.
-
Έχε το νου σου μπας και περάσει κανένα να δοκιμάσεις, και τη μουσική σε στάση και την ηχομόνωση σε ταξίδι.
-
Δυσκολα να βρεθεί δοκιμαστικό αμάξι με τέτοιο έξτρα. Εδώ οι βλάχοι δεν βάζουν LED στα test drive τους ώστε να τσιμπάνε τα πελατάκια. Νομίζω μόνο το συμφορουμίτης με το full extra 3008 το χει βάλει.
-
Πως είναι η ποιότητα του φωτισμού με τις λάμπες αλογόνου ;
Κατα τη γνωμη μου οχι πολυ καλη,αλλα σε αυτο το θεμα εχω υψηλες απαιτησεις
Εγω τις αλλαξα με GE Megalight Ultra +130 ,μικρο κοστος,η διαφορα δεν ειναι χαοτικη αλλα οπωσδηποτε υπαρκτη -
Καλησπέρα αγαπητοί συνφορουμιτες! Αφού ευχαριστήσω όλους όσους απάντησαν στα ερωτήματα μου να συνεχίσω ρωτώντας σχετικά με τον προαιρετικό εξοπλισμό που μπορεί να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο . Τι γνώμη έχετε λοιπόν για την aftermarket εγκατάσταση (δηλ. εντός της αντιπροσωπείας όπου θα γίνει η αγορά του αυτοκίνητου ) κάμερας οπισθοπορείας και δυνατότητας πλοήγησης με κόστος 650-700 € ; Το έχει επιλέξει-εγκαταστήσει κάποιος φίλος; Αξίζει;Τι γνώμη έχετε;
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Επειδή έχω οδηγήσει το 3008 τόσο με αλογόνου όσο και με LED, η διαφορά είναι συγκλονιστική υπερ των LED φυσικά. Ότι και λάμπα να βάλεις δε θα φτάσει ποτέ το εργοστασιακό αποτέλεσμα και δεν εξετάζω καν την κακή εφαρμογή που μπορεί να ενοχλεί τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.
Stefan Είμαι βέβαιος πως το να φτάσω στο εργοστασιακό αποτέλεσμα είναι αδύνατο! Δεν έχω τέτοιες προσδοκίες! Το ερώτημα μου όμως είναι αν και πόση βελτίωση θα πετύχω με μια από τις δυο προαναφερόμενες λύσεις . Αν είναι… πώς να το πώ… κατά κάποιο τρόπο.. vfm επιλογές ή πεταμένα χρήματα. Είναι υπαρκτή η βελτίωση που ισχυρίζονται πως προσφέρουν (+30-40 % ) οι «βελτιωμένες» αλογόνου και πολύ περισσότερο** το Led Kit της Philips **ή «πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες» ; Τι λέτε ; Έχει κάποιος συνφορουμίτης εμπειρία από κάποια τέτοια ‘βελτιωτική’ λύση ; >
...... και δεν εξετάζω καν την κακή εφαρμογή που μπορεί να ενοχλεί τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.
Αυτό λοιπόν σημαίνει πως “σοβαρή” εφαρμογή –τοποθέτηση κάποιου επώνυμου kit LED-kit όπως π.χ. το προαναφερόμενο Philips δεν μπορεί να γίνει ,ώστε να μην ενοχλεί τους υπόλοιπους συν- χρήστες ;Κάθε aftermarket τοποθέτηση θεωρείται εκ προοιμίου ότι θα ‘τυφλώνει’ τους απέναντι ή τους προπορευόμενους συν-χρήστες ; Ακόμα κι αν μια τέτοιου είδους τοποθέτηση γίνει εντός της αντιπροσωπείας ;
Πως είναι η ποιότητα του φωτισμού με τις λάμπες αλογόνου ;
Κατα τη γνωμη μου οχι πολυ καλη,αλλα σε αυτο το θεμα εχω υψηλες απαιτησεις
Εγω τις αλλαξα με GE Megalight Ultra +130 ,μικρο κοστος,η διαφορα δεν ειναι χαοτικη αλλα οπωσδηποτε υπαρκτηΝα συμπεράνω λοιπόν πως για σένα αξίζει η τοποθέτηση 'βελτιωτικών' λαμπών; Την τοποθέτηση κάποιου ποιοτικού επώνυμου LED kit την γιατί την απέρριψες ;
-
Κατ' εμε δεν υφίσταται επώνυμο και ποιοτικό xenon/led kit. Ότι κυκλοφορεί στην αγορά είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Πολύ πιθανό να πετύχεις καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τα εργοστασιακά αλογόνου αλλά και πάλι θα ρισκάρεις μακροβιότητα κτλ, βλέπε λάμπες Philips WhiteVision, ExtremeVision που βγάζουν δε βγάζουν 2 χρόνια.
Στην περίπτωση του 3008 εγώ θα το απέφευγα δύο φορές μιας και έχουν κάνει ότι μπορούν στο να φτιάξουν ένα πολύ άσχημο φανάρι με τεράστια κάτοπτρα λες και είναι Κορόλλα των 90ς ώστε ο κόσμος να πηγαίνει στα LED. Όσο και ποιοτικό να είναι το aftermarket kit το αισθητικό αποτέλεσμα θα είναι ψιλοχάλι.
-
Κατ' εμε δεν υφίσταται επώνυμο και ποιοτικό xenon/led kit. Ότι κυκλοφορεί στην αγορά είναι παρηγοριά στον άρρωστο.+1000!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Κατ' εμε δεν υφίσταται επώνυμο και ποιοτικό xenon/led kit. Ότι κυκλοφορεί στην αγορά είναι παρηγοριά στον άρρωστο.
+1000!!
+1000 και από εμένα. Ο φωτισμός είναι κυρίως θέμα ασφάλειας και τον χρησιμοποιείς σχεδόν καθημερινά. Οι ενισχυμένες λάμπες αλογόνου βελτιώνουν σε ένα μικρό ποσοστό την κατάσταση αλλά καίγονται πολύ γρήγορα. Εγώ έχω της Osram Nightbraker και φροντίζω να έχω πάντα ανταλλακτικές μαζί μου γιατί καίγονται πολύ συχνά. Πλέον έχω μάθει να τις αλλάζω στο λεπτό
Θα δοκιμάσω να βάλω τώρα Led της Philips (δεν βρήκα κάτι πιο επώνυμο και αξιόπιστο), όχι γιατί θα περιμένω ότι θα έχω τρελή διαφορά με τις Nightbraker, αλλά γιατί βαρέθηκα να αλλάζω λάμπες. Το ότι είναι led δεν σημαίνει ότι υπάρχει σύγκριση με τους εργοστασιακούς led προβολείς. Αν μπορείτε να τις προσθέσετε στον εξοπλισμό τους αυτοκινήτου σας κάντε το, αξίζει και με το παραπάνω! -
Οι nightbraker έχουν αυτό το θέμα. Εγώ με τις Philips White vision είμαι μια χαρά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα 1.5 χρόνο κράτησαν οι White Vision στο Πεζώ που μάλιστα δεν κυκλοφορεί ιδιαίτερα βράδυ.
-
Μηπως μπορουν οι ιδιοκτητες να μου πουν εντυπωσεις για το infotainment ?Εισαστε ικανοποιημενοι απο την λειτουργια του?Διαβαζω οτι δεν περνει γρηγορα εντολες και πολλες φορες κολλαει.Επισης η πισω καμερα εχει μια καθηστερηση στην αποικονηση. Ειναι οντως ετσι?
-
Ο χρήστης ΄giorgio7 έγραψε:
Μηπως μπορουν οι ιδιοκτητες να μου πουν εντυπωσεις για το infotainment ?Εισαστε ικανοποιημενοι απο την λειτουργια του?Διαβαζω οτι δεν περνει γρηγορα εντολες και πολλες φορες κολλαει.Επισης η πισω καμερα εχει μια καθηστερηση στην αποικονηση. Ειναι οντως ετσι?Εγώ σήμερα που δοκίμασα το infotainment του 5008 μου φάνηκε μια χαρά, δεν κολλούσε καθόλου. Έχω την εντύπωση πως είναι ίδια τα συστήματα για 3008 , 5008
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ΄giorgio7 έγραψε:
Μηπως μπορουν οι ιδιοκτητες να μου πουν εντυπωσεις για το infotainment ?Εισαστε ικανοποιημενοι απο την λειτουργια του?Διαβαζω οτι δεν περνει γρηγορα εντολες και πολλες φορες κολλαει.Επισης η πισω καμερα εχει μια καθηστερηση στην αποικονηση. Ειναι οντως ετσι?Δεν κολλάει.
Κάμερα δεν έχω βέβαια.
Μόνο όταν παίρνει μπρος το αυτοκίνητο αν πας κατευθείαν στο τηλέφωνο σου λέει φόρτωση ταμπλέτας.
Μιλάμε για 10 '' βαριά βαριά. -
Ας πούμε ότι το infotainment δεν είναι το δυνατό σημείο του αυτοκινήτου. Είναι κάπως ξεπερασμένο το UI του και γενικά δείχνει σε μερικές λειτουργίες να μην έχει ιδιαίτερη επεξεργαστική ισχύ.
-
Ας πούμε ότι το infotainment δεν είναι το δυνατό σημείο του αυτοκινήτου. Είναι κάπως ξεπερασμένο το UI του και γενικά δείχνει σε μερικές λειτουργίες να μην έχει ιδιαίτερη επεξεργαστική ισχύ.Συγκριτικά με ποιο ;
Τι έχεςι δει που είναι καλύτερο και τι έχεις δει που είναι χειρότερο; -
Το Χ2 πχ που δοκιμάσα πρόσφατα έχει καλύτερο infotainment. Το ίδιο και το MBUX στην A-class και άρα στο επερχόμενο GLA. Πολύ χειρότερο πχ είναι το σύστημα του CRV.
-
δεν ειναι και δυναμίτης , αλλα ενταξει μη φανταστεις τιποτα τρομερο
προσωπικα αν και καταλαβαίνω που θα μπορούσε να ειναι καλύτερο, δεν με ενόχλησε ποτε, ειναι σαφώς μεσα στα tolerance levels για μια νορμαλ χρήση.
Πχ βλεπω συχνα την οθονη της GLA , εχει λιγο καλυτερη αναλυση πχ οταν κανεις οπισθεν.. η μπορεί να εχει μια ελάχιστη υστέριση καμια φορα στην απόκριση
ε και, δεν αλλαζει καπως ουσιατικά η συνολική εμπειρια
τωρα βεβαια μιλας και με ανθρωπο που κραταει τα κινητα 3-4 χρόνια και δεν εχει πρόβλημα με το performance
Peugeot 3008 2016