-
Καλησπέρα,
Ο χρήστης pol2 έγραψε:
Σημειωση 1. Ερωτηση προς οσους εχουν το GΤ και ειδικα στο Βαρδίκο που ειμαι και πελατης του. Σε ολα τα sites των αντιπροσωπειων αλλα και σε βιντεο του εξωτερικου, δειχνει το GT να βγαινει με τις ζαντες τις BOSTON 19'. Επισης την GT line την δειχνει με διαφορετικες ζαντες απο τις κλασικες του allure και της active. Στην ελλαδα ομως οτι και να παρεις δινουν τις ιδιες ζαντες. Γιατι? Ακομα και στο ελληνικο site της αντιπροσωπειας δειχνει το GT με τις 19' Boston αλλα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καν ο κωδικος. Δεν με χαλανε οι ζαντες που δινουν αλλα ειδικα αυτοι που πληρωσαν 45.000+ για την GT θα επρεπε καπως να ξεχωριζουν.
Στο εξωτερικό το Grip Control είναι extra, στην Ελλάδα η Aiglon έχει επιλέξει να το δίνει standard σε όλες τις εκδόσεις της. Οι Los Angeles 18άρες είναι οι μοναδικές που υποστηρίζουν το Grip Control δυστυχώς, για αυτό βλέπεις όλα τα 3008 στην Ελλάδα να έχουν τις ίδιες ζάντες. Αυτό βέβαια είναι κάτι που έπρεπε ήδη να γνωρίζει ο πωλητής να σου αναφέρει, πραγματικά κρίμα που πολλοί δεν γνωρίζουν το προϊόν που πουλάνε
-
Vasili για gt line εκδοση εγω με μοναδικα εξτρα το χρωμα περλε και την ηλιοροφη, μου ειπαν 40.000 και παει τοσο γιατι η ηλιοροφη σε ανεβαζει κλιμακα τελους ταξινομησης. Η τιμη αυτη υσχυει και για βενζινη και diesel.
Η allure λογικα παει λιγο πιο κατω για το diesel. Για την βενζινη δεν ξερω γιατι στην allure εχει διαφορα τιμης μεταξυ diesel και βενιζνη.
Να τονισω οτι θεωρω οτι αμα εκανα διαπραγματευση και ζηταγα καποια μεγαλυτερη εκπτωση απο τον συναγερμο που εδωσαν, θα την ειχα παρει. Απλα πηγα για πληροφορηση αφου το αμαξι θα το παρω σε ενα χρονο.
Του χρονου να μου το θυμηθειτε οτι στην gt line θα δινουν και keyless entry και ισως και ανοιγμα πορτ μπαγκαζ. Την ηλιοροφη δεν νομιζω να τη δωσουν ποτε.
-
Gvard σε ευχαριστω για την πληροφορηση. Δεν το ηξερα αυτο. Αρα καλυτερα με Los angeles να εχουμε τουλαχιστον και ενα grip control.
-
Την ηλιοροφή για ποιο λόγο την χρειαζόμαστε στην Ελλάδα? 8 στους 12 μήνες θα βάζει πολύ ζέστη μέσα. Αν βάλεις μεμβράνη για να κόβει, θα χάσεις το φωτισμό που προσφέρει...
-
Είναι τόσο φιμέ και με σωστό θερμομονωτικό γυαλί που δεν κάνει καμία ουσιαστική διαφορά από τη σκέτη λαμαρίνα σε ότι αφορά θερμοκρασίες. Ίσα ίσα προσφέρει φυσικό φωτισμό και σπανίως να υπάρξει πίσω επιβάτης που δε θα τη χαρεί μιας και είναι πανοραμική.
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Ουσιαστικά στην αλλαγή κλίμακας πληρώνεις την διαφορά για τα καλά. Για μένα η οροφή είναι το Νο1 αξεσουάρ λόγο παιδιών που τους αρεσει και φωτεινότητάς στο εσωτερικό. Με τα δεδομένα που μου λέτε την πληρώνεις στο gt line κοντά στα 3κ!
Το έπαθα με το c3 της γυναίκας μου αλλά μια φορά το παίρνεις το άτιμο. Δεν τα τσιγκουνευτικα. Είμαι της λογικής βάλε τα όλα και κράτησε το για χρονια.
Έβαλα το κόκκινο ταμπλό, την πανοραμική το αυτόματο τις 17αρες και την κάμερα εμπρός καθώς και την πίσω και μου πήγε 19200 (βενζίνη 1.2).
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
-
Neurotica εχω ηλιοροφη στο mini και ειναι πανοραμικη και ηλεκτρικα ανοιγομενη. Αν εξαιρεσεις οτι η ηχομονωση στο μινι δεν ηταν καλη και οτι το σκιαδο απο κατω ειναι σχεδον διαφανες αρα δεν εκρυβε καλα τον ηλιο, αξιζει. Εβρεχε και βλεπεις την βροχη, εμπαινε φως και σου εφτιαχνε την διαθεση. Γενικα κανει την αισθηση πιο ευχαριστη και οχι κλειστοφοβικη. Στο 3008 ειδικα που εχει το σωστο σκιαδο δεν θα σε ενοχλει ο ηλιος. Επισης σε αντιθεση με το qq η οροφη ανοιγει για να μπαινει και αερας οποτε θες. Ειναι το μοναδικο εξτρα που θα πληρωνα.
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Την ηλιοροφή για ποιο λόγο την χρειαζόμαστε στην Ελλάδα? 8 στους 12 μήνες θα βάζει πολύ ζέστη μέσα. Αν βάλεις μεμβράνη για να κόβει, θα χάσεις το φωτισμό που προσφέρει...Η ηλιοροφή είναι αρκετά φιμέ ήδη, οπότε δεν τίθεται λόγος να βάλεις μεμβράνη. Σχετικά με την ζέστη, το καλοκαίρι με 40άρια και κλειστό το κουρτινάκι, έβαζα το χέρι μου 2-3cm από το κουρτινάκι και δεν πέρναγε καθόλου ζέστη μέσα. Εννοείται πως με το κουρτινάκι τον ήλιο τον βλέπεις σαν μία μικρή κουκίδα.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Όντως στην gt line πια υπάρχει κάμερα οπισθοποριας 180! Όπου σε πιάσει αυτή η πεζω τελικά! Που θα πάει μέχρι να ξεφγει το μοντέλο θα γίνει vfm. Σε κάνα 6μηνο θα έχουν στάνταρ και το keyless!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και προστέθηκε επιτέλους και keyless και στην αλιρ και στην gt line!
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το keyless entry και το ανοιγμα του πορτ μπαγκαζ με τα ποδια ηταν για μενα ανουσια και επικινδυνα
Ειναι πολυ πρακτικα γκατζετ,αν και εχω το πρωτο μονο.
Μπαινω στο αυτοκινητο και φευγω,εχω μονιμα τα κλειδια στο τσαντακι,ουτε που τα βλεπω,και των δυο αυτοκινητων της οικογενειας.
Επισης καθε γυναικα θα τα εκτιμησει.Οι γυναικες πετανε μεσα στη τσαντα τα κλειδια και αντε βρες τα μετα.Μεχρι να τα βρουν και να τα βγαλουν εξω τους εχουν κλεψει και βιασει 10 φορες.Πιστευω οτι υπαρχει μια μεγαλη δοση υπερβολης στα περι ευκολης κλοπης.
Σε οτι αφορα την οδηγηση στο χιονι, η δικη μου εμπειρια με το 3008 λεει οτι ειναι πολυ σημαντικη η τετρακινηση
https://www.drive.gr/news/kosmos/ta-nea ... -se-klopes
Για μένα εντελώς ανούσιο γκάτζετ.
Ο τρόπος που τα κλέβουν είναι με αναμετάδοση σήματος από το fob του ιδιοκτήτη όταν είναι παρκαρισμένο σε σταθερό σημείο, πχ έξω από το σπίτι ή τον χώρο εργασίας. Αν ανησυχείτε για κάτι τέτοιο μπορείτε να βάλετε το fob μέσα σε μια από τις ειδικές θήκες προστασίας που κυκλοφορούν ώστε να μπλοκάρει το σήμα.
-
Δεν είναι πιο απλό να έχεις το κανονικό κλειδάκι σου και το κεφαλάκι σου ήσυχο;
-
Όπως βολεύει τον καθένα! Με αυτή την λογική να μην έχουμε cc γιατί μπορεί να κολλήσει και να έχουμε θέμα. Ομοίως να μην έχουμε ηλεκτρικά παράθυρα γιατί αμα κολλήσει πως κατεβάζεις το παράθυρο! Σαν την μανιβέλα δεν έχει!
-
Δεν είναι πιο απλό να έχεις το κανονικό κλειδάκι σου και το κεφαλάκι σου ήσυχο;Από την στιγμή που είναι έξτρα, οποίος το θέλει το επιλέγει και το πληρώνει. Θα ήθελα πάντως και εγώ που το επέλεξα, γνωρίζοντας τους περιορισμούς του, να έχω τη δυνατότητα από κάποιο μενού να το απενεργοποιω.
Ο tkin είναι ίσως λίγο επιθετικός στην τοποθέτηση του αλλά στην ουσία, δεν θεωρώ ότι έχει άδικο. -
Εκεί πάνε τα πράγματα θέλουμε δεν θέλουμε. Σε είκοσι χρόνια από τώρα θα πρέπει να κάνεις ειδικές παραγγελίες και θα πληρώνεις έξτρα για να έχεις μηχανικό κιβώτιο χειρόφρενο και αναλογικά καντράν και άλλους μανιουαλ χειρισμούς.
-
Δεν είναι πιο απλό να έχεις το κανονικό κλειδάκι σου και το κεφαλάκι σου ήσυχο;Δηλαδή τα αυτοκίνητα που κλέβουν είναι όλα keyless; Αν βάλουν το αμάξι σου στο μάτι δυστυχώς δύσκολα θα τους ξεφύγει, το keyless εκτός του ότι δεν έχει καμία σχέση (παίρνεις ένα faraday pouch αν αφήνεις τα κλειδιά σου κοντά σε παράθυρο ώστε να μην έρθουν με αναμεταδότη σήματος) πιστεύω πως ενδέχεται να αποτρέψει και το κλέψιμο καθώς δεν υπάρχει εσωτερική κλειδαριά να χρησιμοποιήσουν.
-
Πρόοδος συντελείται όταν κάτι είναι ανώτερο από αυτό που αντικαθιστά. Ο σκοπός του κλειδιού είναι να έχει πρόσβαση στο όχημα μόνο ο νόμιμος κάτοχος/οδηγός του. Αν τα νέα κλειδιά είναι χειρότερα από τα προηγούμενα σε αυτόν τον τομέα, δεν μιλάμε για πρόοδο, αλλά για οπισθοδρόμηση, στο όνομα μιας ευκολίας. Σιγά την δυσκολία δηλαδή να πατήσεις ένα κουμπί ή να γυρίσεις ένα κλειδί...
-
Πρόοδος συντελείται όταν κάτι είναι ανώτερο από αυτό που αντικαθιστά. Ο σκοπός του κλειδιού είναι να έχει πρόσβαση στο όχημα μόνο ο νόμιμος κάτοχος/οδηγός του. Αν τα νέα κλειδιά είναι χειρότερα από τα προηγούμενα σε αυτόν τον τομέα, δεν μιλάμε για πρόοδο, αλλά για οπισθοδρόμηση, στο όνομα μια ευκολίας. Σιγά την δυσκολία δηλαδή να πατήσεις ένα κουμπί ή να γυρίσεις ένα κλειδί...+1.
Λες και τόσα χρόνια που χρησιμοποιούσαμε κλειδί πάθαμε υπερκόπωση.
Ανούσιο γκατζετια είναι και για εμένα. -
Ψάξε το κλειδί στο τσανατακι, παλτό, τσάντα γυναικεία, βρε την τρύπα και βάλτο στο σκοτάδι σημάδεψε την τρύπα .
Βγες απο το αμάξι με ψώνια , άσε καμία τσάντα κάτω , κλείδωσε .Καλή φάση δε λέω, προτιμώ να μην κάνω τίποτα , να πιάνω το χερούλι και να ανοίγει, πάταω το κουμπι και παίρνει , το κλειδί ειναι στην τσάντα με το λαπτοπ της δουλειάς. Φεύγεις με τις σακούλες απο το ΣΜ και κλειδώνει με το πόδι .
-
Απο τα κλειδια το καλυτερο κλειδι ηταν των σααμπ, αναμεσα απο τα καθισματα ή αυτο των πορσε απο τα αριστερα ως καταλοιπο των αγωνιστικων εποχης
Ενας λογως που το κλειδι φευγει απο την κολωνα του τιμομνιου και γινεται κουμπι ειναι και για λογους ασφαλειας. Το τι σπασιμο γονατων εχει γινει με το κλειδι σε συγκρουση δεν λεγεται.
Επισης βοηθα πολυ και χωροταξικα διοτι η κολωνα του τιμονιου ειναι λεπτοτερη χωρις ογκο για να μπει η κλειδαρια με το ιμμομπιλαϊζερ ετσι μπορεις να κατεβασεις το τιμονι πιο καθετα και πιο σπορ για καλυτερη θεση οδηγσης.
Εξυπνο σχεδιασμο κλειδιου ειχαν τα οπελ και φιατ ως μελη της τζι εμ, αλλα και καποια πσα, καθως ολος ο μηχανισμος του κλειδιου εξειχε απο την κολωνα του τιμονιου και ετσι βολευαν καπως καλυτερα τα ποδια του οδηγου
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ψάξε το κλειδί στο τσανατακι, παλτό, τσάντα γυναικεία, βρε την τρύπα και βάλτο στο σκοτάδι σημάδεψε την τρύπα .Το να έχει κανείς τα υπάρχοντά του σε συγκεκριμένο σημείο, πάντοτε, δεν το σκεφτήκατε; Και άντε οι γυναίκες, εσείς Στρατό δεν πήγατε για να μάθετε οργάνωση;
Τα πράγματα είναι εύκολα. Αναφέρω την δική μου οργάνωση, ο καθένας ας κάνει ό,τι τον βολεύει, φυσικά.- Κλειδιά (αυτοκινήτου, σπιτιού και δουλειάς) πάντα στην δεξιά τσέπη παντελονιού ή τζάκετ (αν μιλάμε για χειμώνα).
- Χρήματα στην αριστερή τσέπη.
- Πορτοφόλι με κάρτες κλπ στην αριστερή κωλοτσέπη.
- Η δεξιά κωλοτσέπη μένει για αποδείξεις κλπ.
Τώρα οι δικαιολογίες περί σκοταδιού κλπ... πριν 20+++ χρόνια, το Xedos μου, είχε φωτιζόμενη σχισμή (με οπτική ίνα) για το κλειδί, με το που ανασήκωνες την χειρολαβή της πόρτας. Τώρα απλά πατάς το κουμπάκι και ανοίγουν οι κλειδαριές. Μεγάλο πρόβλημα...
Απο τα κλειδια το καλυτερο κλειδι ηταν των σααμπ
Μεταξύ μας τώρα... gimmick είναι. Αντί να το βάλεις στην κολόνα το βάζεις πίσω από το χειρόφρενο.
Α, παρέλαβα σήμερα το δικό μου μετά το τρακάρισμα. Κουκλί έγινε πάλι.
Peugeot 3008 2016