-
Όχι δεν έχει LED το Advantage και πάει ακριβώς 36Κ. Πρέπει να βάλεις το X-line για να έχει LED (η απλά να τα προσθέσεις στην απλή οπότε μετά χάνεις άλλα) και τότε βγαίνει 43Κ. Τα ίδια δηλαδή με τη GT-line του 3008 που έχει στάνταρ LED και ηλεκτρικό πορτ μπαγκάζ.
Γι΄αυτό είπα ότι ως Allure είναι καλό vmf για κάποιον που μπορεί να ζήσει με τις (όποιες) ελλείψεις στον εξοπλισμό αλλά θέλει κάτι παραπάνω από τα 140hp του Χ1.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όχι δεν έχει LED το Advantage και πάει ακριβώς 36Κ. Πρέπει να βάλεις το X-line για να έχει LED (η απλά να τα προσθέσεις στην απλή οπότε μετά χάνεις άλλα) και τότε βγαίνει 43Κ. Τα ίδια δηλαδή με τη GT-line του 3008 που έχει στάνταρ LED και ηλεκτρικό πορτ μπαγκάζ.Γι΄αυτό είπα ότι ως Allure είναι καλό vmf για κάποιον που μπορεί να ζήσει με τις (όποιες) ελλείψεις στον εξοπλισμό αλλά θέλει κάτι παραπάνω από τα 140hp του Χ1.
Το X1 X-line advaνced είναι στα 36 με led (δεν έχω πρόχειρο το δελτίο τύπου τώρα) και παίζει επιπλέον έκπτωση στον έμπορο. Το Χ2 είναι το Advantage και έχει λίγο διαφορετικό εξοπλισμό.
*BMW Χ1 sDrive18i xLine Advanced ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ €6.540
Αποκτήστε την BMW X1 sDrive18i xLine Advanced σχεδιασμένη ειδικά για εσάς. Τώρα διαθέσιμη με επιδότηση επιπλέον εξοπλισμού από €6.540* (στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ).
Ο επιπλέον εξοπλισμός περιλαμβάνει ενδεικτικά:
-Αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη
-Μεταλλικό χρώμα
-Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες
-Πακέτο xLine (Προβολείς LED - Επενδύσεις καθισμάτων σε δέρμα/ύφασμα - Σπορ δερμάτινο τιμόνι - Ζάντες Αλουμινίου 18’’ - Cruise Control - Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών - Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω - Αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών– Πακέτο φωτισμού).
Ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων. *
https://bmw-spanos.gr/current-offers.html -
E αυτό που λέω. Θέλει το x-line για να χει LED απλά έτυχε τώρα να το τρέχει προσφορά μ' αυτή τη διαμόρφωση. Αλλιώς πάει 42+.
Δεν κακή η προσφορά πάντως και του Χ1 κι ας υστερεί τόσο σε δύναμη.
-
E αυτό που λέω. Θέλει το x-line για να χει LED απλά έτυχε τώρα να το τρέχει προσφορά μ' αυτή τη διαμόρφωση. Αλλιώς πάει 42+.Δεν κακή η προσφορά πάντως και του Χ1 κι ας υστερεί τόσο σε δύναμη.
Ναι το ίδιο λέμε...απλά αυτή η 'προσφορά' είναι ουσιαστικά η τιμή του αυτοκινήτου γιατί τρέχει πάνω από 1 χρόνο και θα συνεχίσει να τρέχει. Πρακτικά, η BMW Hellas σου λέει ή φτιάξτο όπως θες αλλά με πολύ μεγάλο κόστος ή πάρε το έτοιμο από εμάς με τα έξτρα που θεωρούμε πιο σημαντικά σε τιμή πολύ χαμηλότερη. Ωραίο θα ήταν να έκανε κάτι τέτοιο και η Peugeot ώστε να χωρέσει περισσότερο εξοπλισμό στην τιμή των €36.000, τουλάχιστον τα LED γιατί είναι κρίμα αυτό το αυτοκίνητο να μην έχει LED, χάνει πολύ.
-
Πολλή έξυπνη η BMW εδώ πάντως , αν και εγώ θεωρώ πολυ καλύτερο αυτοκίνητο το 3008 εμφανισιακά μέσα - έξω και με καλύτερη ανάρτηση από πλευράς ισορροπίας άνεσης και κρατήματος , εδώ η X1 κερδίζει με αυτό τον συνδιασμό.
Κάτι κάνουν λάθος εδώ στην Peugeot , κάτι στην Γαλλία που πιστεύουν πολύ στην αξία του αυτοκινήτου (και καλά κάνουν από μια πλευρά ) και θέλουν να μην παίζουν με τις τιμές υποτιμοντας τους τωρινούς κατόχους του σε αντίθεση με την BMW που δεν δίνει δεκάρα και πάει κομμάτι - κομμάτι να πιάσει συγκεκριμένους στόχους.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Η πεζω ειπε, κατσε να τσεποσουμε τωρα που μπορουμε.
Αφεντικο, βγαινει με ολα 30 χηνες, να τ'αφησω;
Βαλε και αλλο, τραβαει λεμε , Θα παρεις και μπονους
Μπονους;
40 χηνες και λιγα ειναι.
-
Επεσα κάτω!
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Πολλή έξυπνη η BMW εδώ πάντως , αν και εγώ θεωρώ πολυ καλύτερο αυτοκίνητο το 3008 εμφανισιακά μέσα - έξω και με καλύτερη ανάρτηση από πλευράς ισορροπίας άνεσης και κρατήματος , εδώ η X1 κερδίζει με αυτό τον συνδιασμό.Κάτι κάνουν λάθος εδώ στην Peugeot , κάτι στην Γαλλία που πιστεύουν πολύ στην αξία του αυτοκινήτου (και καλά κάνουν από μια πλευρά ) και θέλουν να μην παίζουν με τις τιμές υποτιμοντας τους τωρινούς κατόχους του σε αντίθεση με την BMW που δεν δίνει δεκάρα και πάει κομμάτι - κομμάτι να πιάσει συγκεκριμένους στόχους.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Αυτο που περιγραφεις ειναι ακριβως συμπεριφορα καταξιωμενου premium κατασκευαστη
Εγω πουλαω τοσο γιατι το αυτοκινητο αξιζει,οποιος δεν θελει ας παρει γυρα ολες τις αντιπροσωπειες να δει ποιοι του δινουν δωρεαν πατακια και οδικη βοηθεια
Να βαλουμε και στην εξισωση τα απειρα βραβεια που εχει αποσπασει (δικαια ή αδικα δεν εχει σημασια) το 3008 που δημιουργουν ενα πολυ ισχυρο ρευμα ζητησης σε ολη την Ευρωπη
Τελος,εγω μεταπηδησα απο BMW σε peugeot,μαλλον δεν ειναι τυχαιο,πιθανως το εκαναν κι αλλοι εκτος Ελλαδας
-
Στην εταιρία όλοι οι όσοι πήραν 3008 είναι κάτοχοι Mercedes (με δυνατότητα να ξαναπάρουν). Πολύ σημαντική επιτυχία που την έχω επικοινωνήσει και στους αρμόδιους της Peugeot. Οπότε όταν παίρνουν τέτοιο feedback μην περιμένετε μειώσεις στις τιμές. Η Peugeot έχει κάνει μικρά αλλά πολύ σταθερά βήματα και εάν συνεχίσει έτσι εύκολα σε λίγα χρόνια θα χαρακτηρίζεται premium. Μου θυμίζει περίπτωση Volvo.
-
Σίγουρα είναι επιτυχία της Peugeot, μάλλον προτιμάνε το μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους με λιγότερες πωλήσεις, αλλά παράλληλα να χτίζουν και το όνομά τους σιγά σιγά.
ΥΓ:
Στην εταιρία όλοι οι όσοι πήραν 3008 είναι κάτοχοι Mercedes (με δυνατότητα να ξαναπάρουν).Βιογραφικό που στέλνουμε για αυτή την εταιρεία...!?!?!
-
Σιγουρα δεν ειναι πριμιουμ συμπεριφορα το ξεβρακωνομαστε για να μας προτιμησετε...
Και δεν εινιμαι τιμιο προς τους πελατες που σα μαλ...ες πληρωσαν ολο το ποσο...Γιατι αυτοι σιγουρα δε θα ξαναγορασουν αν αισθανθουν μ...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν εχει λογο να κατεβασει τιμες η Πεζω γιατι το ιδιο αμαξι το πουλαει και σαν Οπελ. οποτε τιμολογει το οπελ χαμηλοτερα και τελειωσε. Η BMW δεν εχει αδελφη εταιρεια οποτε κανει καλες προσφορες για να πιασει πωλησεις.
-
Η 1500 βενζίνη X1 βγαίνει στο πακέτο Χline advanced με led, ηλεκτρική πόρτα αποσκευών αυτόματο dct στα σχεδόν 37. Είναι ειδικό πακέτο που το έχει και καπου μέσα στον configurator ως επιλογή. Αν προσπαθήσεις να βαλεις ξεχωριστά όσα έχει πάει 42.
Προσφορά στο πακέτο advantage plus (χωρίς led) υπάρχει στη 1500 diesel στην ίδια περίπου τιμή.
Από αυτή την τιμή μπορείς να πέσεις μέχρι 33,5-35 ανάλογα την εποχή και τον έμπορο.
Συγκριτικά με το 3008 δεν ξέρω πως πάει αλλά είναι αμφότερα ωραία αμάξια. -
Το θέμα είναι ότι το 3008 πλέον προσφέρεται με σοβαρό μοτέρ σ' αυτά τα χρήματα και όχι μόνο με το 1.2 που είναι για super mini, βία μικρομεσαίο χατς.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σίγουρα είναι επιτυχία της Peugeot, μάλλον προτιμάνε το μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους με λιγότερες πωλήσεις, αλλά παράλληλα να χτίζουν και το όνομά τους σιγά σιγά.ΥΓ:
Στην εταιρία όλοι οι όσοι πήραν 3008 είναι κάτοχοι Mercedes (με δυνατότητα να ξαναπάρουν).
Βιογραφικό που στέλνουμε για αυτή την εταιρεία...!?!?!
Έλα ντε που δουλεύει?! Στην ....τζαιαντ;!?! Του Γιάγκου Δράκου;
Στην δική μου την δουλειά όσοι είχαν πόλο του 2003 σκέφτονται αν θα τους βγάλει άλλη χρονιά!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έκανα td το 3008 το 1.6 ντίζελ.
Το πήγα βολτα γύρω στα 20 χλμ . Το πηγαινα κυρίως από 120 ως 150 και με τσίτα το γκάζι στα ξεκινήματα. Μηδενισα την κατανάλωση τελικά έγραψε 6.7.
Το αμάξι εντάξει δεν βάζει φωτιά. Κινείται όμως σβέλτα και ανταποκρίνεται στο πάτημα. Πιστεύω το 1.5 να είναι κατά τι καλύτερο και σε κατανάλωση και σε αρπαγμα.
Τα καλύτερα που μου έκαναν εντύπωση είναι η ανάρτηση και η ηχομόνωση.
Σημαδεψα αρκετές λακούβες δεν ακούστηκε τπτ από τον ημιακαμπτο πίσω και γενικά σου έδινε ελάχιστα τραντάγματα . Επίσης πολύ χαμηλός θόρυβος καμπίνας νομίζεις ότι οδηγείς σε άδειο δρόμο, εννοείται
κροτάλισμα ντίζελ ούτε για πλάκα. Δεν τσεκαρα πως ακούγεται στο ρελαντί με ανοιχτά παράθυρα αλλά σε κίνηση ...τάφος. Εξαιρετική δουλειά από την πεζω!
Τα πετάλια τα πατούσα κάπως πολύ δλδ συνεχώς πατούσα τα σίδερα παρότι είχα τραβήξει πίσω το κάθισμα, βέβαια φοράω και 46 νούμερο παπούτσι.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εκείνο που προβληματιστηκα φεύγοντας και καθώς δεν με ξετρελαίνει το γκάζι του, το ήξερα φυσικά, ήταν αξίζει αυτό το αμάξι και ανάλογα αυτής της τιμής ,τα σχεδόν 85% παραπάνω χρήματα από το υφιστάμενο s cross μου? Δεν ξέρω εσείς τι λέτε;
Το αμάξι έχει την πολυτέλεια του τον σχεδιασμό του μέσα έξω την τεχνολογία του αλλά ή αυτό είναι πολύ ακριβό ή το Σουζούκι μου πολύ φτηνό! Μπορεί και τα δύο! Αλλά σχεδόν τα διπλά λεφτά;...
Δεν ξέρω αρχίζω να θεωρώ ότι αμάξι με κινητήρα ντίζελ 1.6 θα έπρεπε να έχει ταβάνι τα 30000 όσο όμορφο ποιοτικό και καινοτόμο να είναι. Κακά τα ψέματα ένα αμάξι με 1.5 τόνο βάρος με αυτούς τους κινητήρες τα κινεί απλά συμβατικά. Ε και η τιμή τους δεν μπορεί να ξεφεύγει...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γραψε κατηγοριες οπως ηχομονωση, ανεση κτλ βαλε διπλα κατα την εκτιμηση σου ποσο επι τις % ειναι καλο το ενα και το αλλο.
Κανε το αθροισμα και βγαλε τη διαφορα. -
Βάζοντας κάτω δεν βρίσκω να είναι πάνω από 35% καλύτερο και ίσως πολλά λέω, όσο και να ακούγεται μπακάλικο αυτό. Ξέρω ότι σε πολλά καταναλωτικά προϊόντα για να πάρεις το λίγο παραπάνω πρέπει να πληρώσεις πολύ παραπάνω αλλά πάλι μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά από τα 20000 στα 36000. Φυσικά σε αυτό παίζει ρόλο και η αύξηση των τιμών τα τελευταία χρόνια. Αλλά και έτσι το αμάξι μου τώρα έχει 21.5 ως τα 36 είναι 67% πάνω! Δλδ ένα 30αρι θα ήταν για μένα μια τίμια τιμη που θα δικαιολογουσε την υπέροχη του τα 36 είναι υπερβολή.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πηρα καλαμποκι και λεω να βαλω να γινουν ποπ κορν.
Για αυτο για πες μας σε καθε κατηγορια την βαθμολογια που εβαλες, μπορει να εχει ενδιαφερον η υποθεση και να υπαρξουν εποικοδομητικοι διαλογοι
Peugeot 3008 2016