-
Εισαι λαθος αν θεωρεις οτι το πως κλεινει η πορτα δεν ειναι δειγμα καλης ποιοτητας. Πολυ λαθος θα ελεγα.
Απο την αισθηση της πορτας καταλαβαινεις πολλα για το αμαξι , για το επιπεδο συναρμολογησης του και το ποσο στιβαρο ειναι.
Ναι η εμφανιση, το τολμηρο ή το συντηρητικο ειναι ειναι καθαρα υποκειμενικα, αλλα η ποιοτητα δεν ειναι.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Εισαι λαθος αν θεωρεις οτι το πως κλεινει η πορτα δεν ειναι δειγμα καλης ποιοτητας. Πολυ λαθος θα ελεγα.Απο την αισθηση της πορτας καταλαβαινεις πολλα για το αμαξι , για το επιπεδο συναρμολογησης του και το ποσο στιβαρο ειναι.
Απο που τα καταλαβαινεις ολα αυτα? Απο τον ηχο? Πιο πολυ διερευνηση ακουστικη μου κανει παρα μηχανικη. Εμενα ως μηχανικο δεν μου λεει τιποτα ο ηχος γιατι απλουστατα δεν μπορει να μου πει τιποτα ουτε για τα μεταλλα ουτε για τους μεντεσεδες ουτε για τα κουμπωματα της πορτας στο πλαισιο ουτε για το ποσο ασφαλως κλεινει η πορτα. Ο ηχος βγαινει απο τα λαστιχα γυρω απο την πορτα, τις πλαστικες επενδυσεις στα κουμπωματα, τον τροπο εξοδου του περισσιου αερα και αλλα ασημαντα για τη 'στηβαροτητα'. Ειναι λοιπον ψευδαισθηση πιο πολυ παρα ουσια. Καποιοι την θελουν αυτη την ψευδαισθηση και σε καποιους ειναι αδιαφορη.
-
Ακομα και το πως θα μπει ενα λαστιχο και που ειναι δειγμα του ποσο προσεγμενο ειναι το αμαξι. Δε γινεται ν ανοιγεις τη πορτα ενος χιουνται και μιας bmw και να χεις την ιδια αισθηση.
-
Κι εμένα στην Χ3 η πόρτα κλείνει σα χρηματοκιβώτιο , αλλά τις προάλλες με τη βροχή έβαλε νερό από τη πόρτα στο κάθισμα του συνοδηγού και όχι λίγο. Να βράσω τη ποιότητα...για αυτό αλλά και για άλλα που δεν είναι του παρόντος δεν θα λέγα όχι στο 3008 με την φρέσκια εμφάνιση. Λίγο φθηνότερο να τάνε
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αυτό με το κλείσιμο της πόρτας και το χτύπημα της λαμαρίνας μας έχει μείνει απο το πρόσφατο παρελθόν που ο έλληνας αγόραζε αυτοκίνητο κλωτσώντας τα λάστιχα.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Το τερμάτισες...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΆΛΛΟ!!!
Γεια σου ρε Βασιλη. Τη καλημερα μου. Σε λιγο θα μπει και ο Σπυρος να συμφωνησει μαζι σου!!!
Τουλαχιστον εγραψες και κατι σωστο. Οντως το τερματισες.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ακομα και το πως θα μπει ενα λαστιχο και που ειναι δειγμα του ποσο προσεγμενο ειναι το αμαξι. Δε γινεται ν ανοιγεις τη πορτα ενος χιουνται και μιας bmw και να χεις την ιδια αισθηση.Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βαλθηκες να με πεισεις πριν κατι βδομαδες 'οτι οχι εγω δεν... και αμα ειναι καλο το παιρνω και δε με νοιαζουν σηματα κτλπ' Απο κατι τετοια ποστ φαινεται το πως σκεφτεσαι οποτε μη ξαναμπεις στο κοπο...
Κατσε να δεις τωρα τη ΚΙΑ που ετοιμαζει πισωκινητο sports sedan με καμποσα αλογατακια, αμεσο ανταγωνιστη της 3αρας...Κατα τ αλλα, αντε παρεα με το Θεοφραστου εσεις με τις πορτες..να κοπανατε κανα ταμπλω και να κλωτσατε και κανα λαστιχο
#gnwstes. -
Ο χρήστης christou έγραψε:
Ας δοκιμάσει κανείς να ανοίξει και να κλείσει τις πόρτες πχ του 3008 και του tiguan κάι θα καταλαβει τι θα πει ποιότητα.
Δηλαδη εσυ εχεις παιξει με τις πορτες και των δυο και εβγαλες συμπερασμα.
Προφανώς και έχω 'παιξει' με τις πόρτες (και όχι μόνο) και των 2.
Κάι φυσικά δεν είναι το μόνο κριτήριο οι πόρτες. Είναι απλά ένα παράδειγμαΔεν υπάρχει πιο άκυρο κριτήριο από αυτό.
Όπως λέει και ο daktilidis.john δεν δείχνει απολύτως τίποτα. Επίσης στα αυτοκίνητα το ελαφρύτερο είναι καλύτερο! Από εκεί και πέρα οι εταιρείες έχουν ειδικό τμήμα όπου ασχολείται με τέτοιες βλακείες (π.χ. ο ήχος της πόρτας) και είναι κατασκευασμένα επίτηδες ώστε να δίνουν αυτήν την αίσθηση που κοιτάει ο άσχετος αγοραστής, αλλά που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ποιότητα. Η πραγματική ποιότητα για παράδειγμα ήταν τα παράθυρα των Golf που έπεφταν μέσα στις βαριές και με ωραίο 'γκουπ' πόρτες!!!
-
Αν σφιξεις τον μεντεσε μπορεί να κάνεις τη πόρτα ενός yugo να κλείνει σαν καντιλακ. Μη λέτε ο, τι θέλετε.
-
Συγχαρητηρια εσεις ειστε εξυπνοι αγοραστες εμεις ειμαστε βλακες που κοιταμε και πορτες. Ε χρειαζομαστε κ οι βλακες σ αυτη τη κοινωνια...αλλωστε αν δεν υπηρχαμε εμεις δε θα ξεχωριζαν οι εξυπνοι!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από εκεί και πέρα οι εταιρείες έχουν ειδικό τμήμα όπου ασχολείται με τέτοιες βλακείες (π.χ. ο ήχος της πόρτας) και είναι κατασκευασμένα επίτηδες ώστε να δίνουν αυτήν την αίσθηση που κοιτάει ο άσχετος αγοραστής, αλλά που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ποιότητα. Η πραγματική ποιότητα για παράδειγμα ήταν τα παράθυρα των Golf που έπεφταν μέσα στις βαριές και με ωραίο 'γκουπ' πόρτες!!!Περιμενα να τα γραψει καποιος πιο 'ωμα' και με περισσοτερες γνωσεις-εμπειρια γιατι εγω ειμαι φρεσκος στο Forum και θα με επαιρναν στην πλακα. [emoji106]
-
Η vw ειναι γνωστο οτι φτιαχνει γεροδεμενα αυτοκινητα απο παλια δλδ εχει παραδοση. Επισης οι πορτες της εχουν μεντεσεδες με 3πλα σταδια κρατηματος. Το οτι αντικρυζεις κατι τετοιο με το που ανοιγεις τη πορτα οπως και τα διπλα λαστιχα σε κασα και πορτα μονο θετικο ειναι σαν πρωτη εντυπωση.
Απο εκει και περα οπως ειναι γνωστο οτι υπαρχουν τμηματα που ασχολουνται με αυτα ειναι επισης γνωστο οτι ανταγωνιστες αντιγραφουν και αυτα.
Θυμαμαι τη πορτα που ηταν σαν αερας στο κορολλα μου και τη πορτα σαν θωρακισμενη του γκολφ 4 φιλου μου -
Στο γκολφ 4 πράγματι η πόρτα έκλεινε σαν θωρακισμένη αλλά δεν την χτύπαγες ποτέ. Φοβόσουν μην πέσει ο πλαστικός γρίλλος (τι γύφτοι θεε μου).
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Το τερμάτισες...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΆΛΛΟ!!!
Γεια σου ρε Βασιλη. Τη καλημερα μου. Σε λιγο θα μπει και ο Σπυρος να συμφωνησει μαζι σου!!!
Τουλαχιστον εγραψες και κατι σωστο. Οντως το τερματισες.
Θα ελεγε κανεις πως ειστε ενα ατομο με 2 λογαριασμους!!! Το εχετε τερματισει επισης.
Σπυρο ελεγες οτι λεω λογια αντιπροσωπου επειδη ετσι ηθελες να πιστευεις αλλα τελικα σου παρεθεσα γραπτα περιοδικου ενω υπαρχουν και μετρησεις ξενων περιοδικων.
Το αν ο Βασιλης ειχε το tiguan 3 μερες και βρηκε να πει πως φοβηθηκε οτι θα εβγαινε απο το δρομο ενω με το x1 πηγινει στα ορια το προσπερναω. Οπως επισης το προσπερναω οτι δεν εκανε αναφορα στα φρενα οταν κανουν μπαμ οτι ειναι τερμα δυνατα
Φρενα-χωρους-εξοπλισμο-συνολικο πακετο=tiguan
Ελαφρως καλυτερη ποιοτητα-στησιμο=x1
Αυτες ειναι οι διαφορες. Οταν σας φυγουν τα αντιvw θα το δεχτειτε και εσεις οπως ολοι οι υπολοιποι -
Κ μόνο η αναφορά σε αντι-vw είναι γελοία Νικο... Βλέπεις φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Είναι τέτοιος ο φανατισμός σου που φτιάχνεις θεωρίες συνομωσίας...Δεν έχει νόημα να ξαναπαντησω σε αυτά που γράφεις γιατί δεν βλέπεις πέρα από την άποψή σου. Είναι λες κ απαντώ σε τοίχο...
Ακου αντι-vw...Λες κ μου σκότωσαν κανέναν... Ούτε επιπέδου δημοτικού να είμαστε...
-
Οταν Βασιλη σε ακουω να λες οτι με το tiguan θα εβγαινες απο το δρομο ενω με το x1 οδηγας στα ορια καπου σε χανω ρε συ. Επειδη ειχα και γω κορολλα οπως εσυ δε μπορει ξαφνικα να οδηγας τοσο οριακα με την x1. Ενταξει ειναι καλυτερη σαν στησιμο αλλα μηπως ειναι επικυνδυνη αυτη η οδηγηση σε δημοσιους δρομους?
Εντω μεταξυ οδηγας ετσι και στη δοκιμη του vw καμια αναφορα δε κανεις στα φρενα που οποιος το εχει οδηγησει ειναι η πρωτη εντυπωση. Ακομα και η συζυγος φιλου που το οδηγησε αμεσως ειπε γι αυτα. Πως μετα να μη λεω οτι ειστε αντιvw? Μηπως πηρες λαθος αμαξι και ηταν καλυτερα ενα χαμηλο στυλ superb,318 και παει λεγοντας? Λογω ανησυχιων οδηγικων το λεω αλλιως καλα εκανες και πηρες suv -
το κοπλεξ των vagιτών πραγματικά έχει εκτοξευθεί από τις εποχές που υπερασπίζονταν το κινητό μπουρδέλο golf 5.. 8 χρόνια μετά στο ίδιο έργο θεατές.. επίπεδο δημοτικού.. τεχνικές αναλύσεις και γνώσεις βγαλμένες απο υπερατού.. τόσο ξυδάκι δεν τους έχει ηρεμήσει ώστε μπαίνουν στο νήμα του καλύτερου και ομορφότερου suv της κατηγορίας για να το κάνουν μπουρδέλο σαν άξιοι συνεχιστές του γκέμπελς..
-
Εγώ που δεν είμαι ούτε γερμανοφιλος ούτε γαλλοφιλος ούτε γιαπωνεζοφιλος λέω ότι το 3008 είναι το πιο όμορφο SUV της κατηγορίας αλλά τα λεφτά που ζητάνε δεν τα δίνω! Προτεραιότητα η ασφάλεια! Όποιος μου δώσει τα πάντα σε αυτόν τον τομέα θα πάρει το 30άρι μου! Μέχρι εκεί δίνω για πετρέλαιο 110-140 αλόγων! Με όλα τα ηλεκτρονικά μέσα! Αν θέλουν περισσότερα χρήματα να τα δώσω αλλά να μου δώσουν άλλο μοτέρ!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπον, επειδη αναφερθηκε το βαρος. Οταν ενας κατασκευαστης δεν δηλωνει ακριβως τι σημαινει το καθαρο βαρος που δηλωνει εννοειται οτι το αυτοκινητο ειναι πληρες ολων των υγρων δηλαδη και του καυσιμου. Το 3008 diesel δηλωνεται 1375 κιλα με οδηγο 75 κιλων. Δηλαδη σκετο ζυγιζει 1300κιλα με ΓΕΜΑΤΟ ντεποζιτο. Το Tiguan δηλωνεται 1495 κιλα με οδηγο 75 κιλων και 90% καυσιμο Δηλαδη 1420 κιλα με 90% καυσιμο. Το ειδικο βαρος του diesel ειναι κατα μεσο ορο 850γραμμαρια το λιτρο. Το Tig εχει 58 λιτρα δηλαδη το 90% ειναι 52.2λιτρα. Αυτο σημαινει οτι τα 52.2 λιτρα ειναι 44.5 κιλα. Αν προσθεσουμε και το 10% για να εχουμε και στο Tiguan γεματο ντεποζιτο αυτο σημεινει επιπλεον 4.9 κιλα. Δηλαδη το Tiguan ζυγιζει με γεματο ντεποζιτο περιπου 1425 κιλα. Δηλαδη το 3008 ζυγιζει 125 κιλα λιγοτερα.
-
Άμα δε σκάσεις τουλάχιστον 35 χιλιαρικάκια για το 1600άρι πεζό θα είσαι κανένας συνεχιστής των δολοφόνων των ναζί....
Εγώ βλέπω στο προσπέκτους: 1.6 hdi 120
απόβαρο 1375.
Peugeot 3008 2016