-
Μάλλον θα δούμε μόνο λίγα εταιρικά να κυκλοφορούν....
Κρίμα γιατί είναι όμορφο αμάξι -
Νταξει, απαραδεκτες τιμες. Τα LED στην Allure εκδοση επρεπε να τα εχει Standard οπως εχει στο 308. Ομως στο εξωτερικο δεν ειναι ετσι οι τιμες αρα κατι γινεται ειτε με τον αντιπροσωπο ειτε με φορολογια. Εγω το βλεπω να παει απατο μεχρι να ξυπνησει ο αντιπροσωπος και να φτιαξει την πολιτικη του. Γιατι δεν υπολειπεται σε κατι και εχει μεγαλες δυνατοτητες να κανει πωλησεις.
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Νταξει, απαραδεκτες τιμες. Τα LED στην Allure εκδοση επρεπε να τα εχει Standard οπως εχει στο 308. Ομως στο εξωτερικο δεν ειναι ετσι οι τιμες αρα κατι γινεται ειτε με τον αντιπροσωπο ειτε με φορολογια. Εγω το βλεπω να παει απατο μεχρι να ξυπνησει ο αντιπροσωπος και να φτιαξει την πολιτικη του. Γιατι δεν υπολειπεται σε κατι και εχει μεγαλες δυνατοτητες να κανει πωλησεις.+100
-
Πιστεύω ότι είναι 100% θέμα αντιπροσώπου και εάν κρίνω και από τις άλλες εταιρείες που αντιπροσωπεύει, έχει κάνει αρκετές 'πατάτες' με τις τιμές. Απλά δεν ξέρω εάν το κάνει από αδιαφορία ή σκόπιμα.
Πάντως οι τιμές είναι απαράδεκτα ακριβές για τον στάνταρ εξοπλισμό. Στην έκδοση Allure θα έπρεπε όλα αυτά τα έξτρα που αναφέρει ο Celestus να είναι στάνταρ!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πιστεύω ότι είναι 100% θέμα αντιπροσώπου και εάν κρίνω και από τις άλλες εταιρείες που αντιπροσωπεύει, έχει κάνει αρκετές 'πατάτες' με τις τιμές. Απλά δεν ξέρω εάν το κάνει από αδιαφορία ή σκόπιμα.Πάντως οι τιμές είναι απαράδεκτα ακριβές για τον στάνταρ εξοπλισμό. Στην έκδοση Allure θα έπρεπε όλα αυτά τα έξτρα που αναφέρει ο Celestus να είναι στάνταρ!
Τα περισσότερα από αυτά θα τα βάλουν στην έκδοση GT line αν και εφ'όσον εισαχθεί και θα ζητάνε 40.000 ευρώ και βάλε! Το αμάξι είναι κοστολογημένο 5-6.000 Ευρώ επιπλέον του κανονικού σε κάθε του έκδοση! Στην τιμή του allure έπρεπε να είναι το GT line! Γελάνε και τα τσιμέντα!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το GT κάνει 45.500 χωρις μεταλλικό (650 ευρώ) και λοιπά έξοδα και επιπλέον ούτε αυτό δεν έχει keyless (530 ευρώ), δερμάτινο 1300 ευρώ, hifi focal 1000 ευρώ, καμερα 580 ευρώ, οροφή 1300 ευρώ, ασύρματη φορτιση 120 ευρω κοκ
-
Που να βγει και τετρακίνητη έκδοση σε 2,3 χρόνια .....
Θα κοστίζει όσο μια καγιεν -
Νομίζω δε θα βγει τετρακίνητη έκδοση. Άλλη παπαριά και αυτή....
Μόνο κάποια με αυτό το all-grip που έχουν και στο 2008. -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Νομίζω δε θα βγει τετρακίνητη έκδοση. Άλλη παπαριά και αυτή....
Μόνο κάποια με αυτό το all-grip που έχουν και στο 2008.Το all grip control το έχουν όλα στάνταρ ακόμα και η έκδοση Active! Το ζήτημα είναι ότι αυτό είναι μια ευρεσιτεχνία της Bosche που απλά βελτιώνει την κίνηση των δύο τροχών και καμία σχέση δεν έχει με 4κίνηση! Αλλά ακόμα κι αν δεν ήταν στάνταρ μπορούσε κάποιος εύκολα να το προσθέσει με 400 ευρώ αφού τόσο κοστίζει αυτό το γκατζετάκι όπως είδα σε configurator της Peugeot στο εξωτερικό! Το πρόβλημα αυτού του αυτοκινήτου δεν είναι η έλλειψη τετρακίνησης γιατί πολλοί όπως εγώ δεν την χρειάζονται και το all grip control είναι υπεραρκετό! Το πρόβλημα είναι η τιμή του! Προσωπικά με άλλη τιμή (-5.000) το έπαιρνα με κλειστά μάτια! ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΗ!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το θέμα είναι γιατί υπάρχει αυτή η διαφορα των 3000 ευρώ με το tiguan εδώ ενώ στις άλλες χώρες είναι φτηνότερο.
Το allgrip του 2008 δε νομίζω να προσφέρει τίποτα, εδώ δεν προσφέρει πολλά η απλή τετρακίνηση...
Επίσης στα 31200 έχει βασικές ελλείψεις όπως αναδιπλούμενοι καθρέφτες και φιμέ τζάμια.
Κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλό, να δούμε ποσοι από τους φανατικούς γαλλόφιλους του φόρουμ θα σκάσουν 32000 για Peugeot 1.6 -
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Το θέμα είναι γιατί υπάρχει αυτή η διαφορα των 3000 ευρώ με το tiguan εδώ ενώ στις άλλες χώρες είναι φτηνότερο.
Το allgrip του 2008 δε νομίζω να προσφέρει τίποτα, εδώ δεν προσφέρει πολλά η απλή τετρακίνηση...
Επίσης στα 31200 έχει βασικές ελλείψεις όπως αναδιπλούμενοι καθρέφτες και φιμέ τζάμια.
Κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλό, να δούμε ποσοι από τους φανατικούς γαλλόφιλους του φόρουμ θα σκάσουν 32000 για Peugeot 1.6Στις εκδόσεις βενζίνης ακριβώς ίδιες τιμες εχουν παντως και ο 1.2cc 130 της peugeot έχει και περισσότερη ροπή απο τον 1.4cc 125 της VW.. Στις εκδόσεις πετρελαίου ο 1.6 100ps της peugeot στην εκδοση active έχει 27400 και στην ίδια έκδοση με τα 120 άλογα εκτοξευεται στα 30.400 επειδη το πιανει επιπλεον φορος 2.500€.. Στην VW προφανως προσπάθησαν να ριξουν λίγο την τιμη και ετσι κρατηθηκε στα 27650 και γλιτωσε τον επιπλεον φορο.. 50€ πιο πάνω αν το είχαν θα το έπιανε και αυτο επιπλέον φορος 2.500.. Εγω πάντως αντι για το tiguan 1.6 115ps θα επέλεγα το 3008 1.6 100ps που έχουν ίδια τιμη και εξοπλισμό και ας είχα λιγοτερα 15 άλογα αφου ετσι και αλλιώς το 3008 ειναι και 150 κιλα ελαφρυτερο απο το tiguan.. Και πέρνοντας το peugeot θα είχα ένα όντως ξεχωριστό και πανέμορφο αυτοκινητο και με όλες τις παροχές που δίνει η peugeot τον τελευταίο καιρό που σου παρεχει για 4 χρόνια δωρεαν ασφαλεια,δωρεαν τελη κυκλοφορίας, σερβις και ανταλλακτικα, οδική βοηθεια, ελαστικά και 5 χρονια εγγυηση ενω η VW τι σου προσφέρει???? - τιποτα
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Το allgrip του 2008 δε νομίζω να προσφέρει τίποτα, εδώ δεν προσφέρει πολλά η απλή τετρακίνηση...Συμφωνώ, δεν προσφέρει τίποτα για εκτός δρόμου. Άντε να κάνει κάτι παραπάνω στο βρεγμένο.
Στις εκδόσεις βενζίνης ακριβώς ίδιες τιμες εχουν παντως και ο 1.2cc 130 της peugeot έχει και περισσότερη ροπή απο τον 1.4cc 125 της VW.
Εγω πάντως αντι για το tiguan 1.6 115ps θα επέλεγα το 3008 1.6 100ps που έχουν ίδια τιμη και εξοπλισμό και ας είχα λιγοτερα 15 άλογα αφου ετσι και αλλιώς το 3008 ειναι και 150 κιλα ελαφρυτερο απο το tiguan.. Και πέρνοντας το peugeot θα είχα ένα όντως ξεχωριστό και πανέμορφο αυτοκινητο και με όλες τις παροχές που δίνει η peugeot τον τελευταίο καιρό που σου παρεχει για 4 χρόνια δωρεαν ασφαλεια,δωρεαν τελη κυκλοφορίας, σερβις και ανταλλακτικα, οδική βοηθεια, ελαστικά και 5 χρονια εγγυηση ενω η VW τι σου προσφέρει???? - τιποταΆλλη οπτική γωνία με την οποία συμφωνώ. Στα βενζίνης ειδικά εννοείται θα προτιμούσα το Peugeot.
Δυστυχώς ο καθένας τα παρουσιάζει όπως τον βολεύει. Διαλέγουμε την ακριβότερη έκδοση που έχει επιπλέον φόρους και κρίνουμε!!
Διαβάζω εγώ που δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με τις τιμές και διαμορφώνω μια τελείως λάθος άποψη.
Ναι οκ, εγώ φταίω που τα πιστεύω χωρίς να το επιβεβαιώνω, αλλά αν 2-3 γράφουν και γράφουν λέω έτσι θα είναι.... -
Είναι γεγονός ότι η Peugeot έχει ξεφύγει σε τιμολόγηση ......εμένα από λίστα εταιρικών έβγαινε ίδια τιμή το 308 χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό με την 116d και την A class....εντάξει όσο γαλλοφιλος και αν είμαι πήγα για τον πισωκουνη βαυαρο...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Στα εταιρικά παίζουν άλλα κόλπα . Οι ακριβές γερμανικές πλέον μόνο με αυτά δουλεύουν και εκεί δίνουν όπως και η τογιότα στα μικρά , μεγάλες τιμές επαναγοράς και έτσι βγαίνει χαμηλότερο το μίσθωμα . Αντίθετα παραδοσιακά ο Συγγελίδης ενδιαφέρεται για τις λιανικές και πού και πού για της δημόσιες προμήθειες .
Γενικά όμως τα πεζό είναι ακριβά . Αλλά αυτό δεν έχει σημασία αν είναι καλύτερο από το γκόλφ . Βασικά ΟΛΑ τα ανταγωνιστικά αυτοκίνητα της κατηγορίας είναι καλύτερα από το γκόλφ.....
Τώρα για το 3008 , οι τιμές είναι ακριβές , για τις εποχές που ζούμε . Βέβαια φίλος πήρε εταιρικό το ρενεγκέιτ με τον 1.4 170 ΗΡ στα 36000 και είναι αρκετά μικρότερο αμάξι .
Από την άλλη παίζουν εκπτώσεις ανά εποχές και τελικά οι τιμές ισχύουν ανά στιγμή και όχι γενικά .
Ακόμα αυτά που δίνει δώρο η πεζό και αναφέρει ο φίλος είναι τουλάχιστον 3-4 χιλιάρικα που σημαίνει ότι ησυχάζεις για 4 χρόνια για τα πάντα πέραν του καυσίμου . Αν δώσει η πεζό και μια καλή τιμή επαναγοράς σε ιδιώτη στην τετραετία τότε θα τα δούμε διαφορετικά τα πράγματα .
Για το τιγκουάν , έχω μεγάλες αμφιβολίες για τον εξοπλισμό , αφού οι γερμανοί είναι παραδοσιακά πανάκριβοι σε αυτό το θέμα .
-
Πιστεύω ότι κάπου τα έχασαν με τις τιμές λιανικής και για λίγα Ευρώ τους βγαίνουν οι περισσότερες εκδόσεις με μεγαλύτερο φόρο. Θα πρέπει να το επανεξετάσουν αυτό.
Από την άλλη μου κάνει εντύπωση, μια 'τόσο καλή ομάδα' να κάνει τέτοια 'λάθη'
Πηγή: http://www.4troxoi.gr/blog/2016/11/poli ... toy-simera -
Εντάξει, ο ΣΧ μπορεί να γράφει ότι θέλει, πρακτικά μιλώντας και κοιτώντας τις τιμές του 3008 σε όλη την Ευρώπη, η τιμολόγηση στην Ελλάδα είναι off, πως να το κάνουμε ? Μόνο και μόνο από αυτό, δηλαδή ότι οι τιμές δεν είναι ανταγωνιστικές, θα χάσουν πωλήσεις, μπορεί και σε πολύ μεγάλο βαθμό, στην Ελλάδα του 2016 ζούμε.
Ακόμα και επίτηδες να το έκαναν, για να 'ανεβάσουν' με το ζόρι το prestige και το price-bracket του 3008 ώστε να έρθει στα ίδια επίπεδα με τους νέους του αντιπάλους (τους γερμανούς δηλαδή), και πάλι δεν στέκει, αφού το ίδιο δεν θα έπρεπε να έχουν κάνει σε όλη την Ευρώπη ? Όσο και αν τους χαλάει η κλιμακούμενη φορολόγηση στην Ελλάδα...
-
Συμφωνώ μαζί σου 100%!! Για αυτό αδυνατώ να καταλάβω την λογική της εισαγωγικής εταιρείας και μου κάνει εντύπωση πως έκανε τέτοιο 'λάθος' μια τόσο έμπειρη εταιρεία και μια 'τόσο καλή ομάδα'.
-
Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου 3008, που μπορώ να τις δω?
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Εγω πάντως αντι για το tiguan 1.6 115ps θα επέλεγα το 3008 1.6 100ps που έχουν ίδια τιμη και εξοπλισμό και ας είχα λιγοτερα 15 άλογα αφου ετσι και αλλιώς το 3008 ειναι και 150 κιλα ελαφρυτερο απο το tiguan.. Και πέρνοντας το peugeot θα είχα ένα όντως ξεχωριστό και πανέμορφο αυτοκινητο και με όλες τις παροχές που δίνει η peugeot τον τελευταίο καιρό που σου παρεχει για 4 χρόνια δωρεαν ασφαλεια,δωρεαν τελη κυκλοφορίας, σερβις και ανταλλακτικα, οδική βοηθεια, ελαστικά και 5 χρονια εγγυηση ενω η VW τι σου προσφέρει???? - τιποταΤο πεζω με τα 100 αλογα που θα επελεγες μπορει να εχει ιδια τιμη αλλα δεν εχει ιδιο εξοπλισμο(π.χ. δεν εχει αυτοματο φρεναρισμα,διορθωση λωριδας,προβολεις ομιχλης που φωτιζουν στη στροφη,τριζωνικο,συρομενο πισω καθισμα,συνοδηγου καθισμα αναδιπλωμενο,αισθητηρες μπροστα,φιμε τζαμια,καθισμαοδηγου-σθνοδηγου με ρυθμιση μεσης και και και..)
Επισης ειναι 5ταχυτο,εχει 15 αλογα λιγοτερα που αποδιδονται ψηλοτερα στις 3500 αντι στις 2.900 στροφες, 2,5 κιλα ροπης λιγοτερα.
Δε ξερω τα 130 κιλα (και οχι τα 150) αν ειναι η πραγματικη διαφορα γιατι του tiguan ειναι με πληρες ντεποζιτο και οδηγο μεσα.
Οσον αφορα τα δωρα αυτα ειναι με χρηματοδοτηση και οχι δωρεαν οποτε ανεβαινει κι αλλο η τιμη και βγαινει ακριβοτερο -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εγω πάντως αντι για το tiguan 1.6 115ps θα επέλεγα το 3008 1.6 100ps που έχουν ίδια τιμη και εξοπλισμό και ας είχα λιγοτερα 15 άλογα αφου ετσι και αλλιώς το 3008 ειναι και 150 κιλα ελαφρυτερο απο το tiguan.. Και πέρνοντας το peugeot θα είχα ένα όντως ξεχωριστό και πανέμορφο αυτοκινητο και με όλες τις παροχές που δίνει η peugeot τον τελευταίο καιρό που σου παρεχει για 4 χρόνια δωρεαν ασφαλεια,δωρεαν τελη κυκλοφορίας, σερβις και ανταλλακτικα, οδική βοηθεια, ελαστικά και 5 χρονια εγγυηση ενω η VW τι σου προσφέρει???? - τιποτα
Το πεζω με τα 100 αλογα που θα επελεγες μπορει να εχει ιδια τιμη αλλα δεν εχει ιδιο εξοπλισμο(π.χ. δεν εχει αυτοματο φρεναρισμα,διορθωση λωριδας,προβολεις ομιχλης που φωτιζουν στη στροφη,τριζωνικο,συρομενο πισω καθισμα,συνοδηγου καθισμα αναδιπλωμενο,αισθητηρες μπροστα,φιμε τζαμια,καθισμαοδηγου-σθνοδηγου με ρυθμιση μεσης και και και..)
Επισης ειναι 5ταχυτο,εχει 15 αλογα λιγοτερα που αποδιδονται ψηλοτερα στις 3500 αντι στις 2.900 στροφες, 2,5 κιλα ροπης λιγοτερα.
Δε ξερω τα 130 κιλα (και οχι τα 150) αν ειναι η πραγματικη διαφορα γιατι του tiguan ειναι με πληρες ντεποζιτο και οδηγο μεσα.
Οσον αφορα τα δωρα αυτα ειναι με χρηματοδοτηση και οχι δωρεαν οποτε ανεβαινει κι αλλο η τιμη και βγαινει ακριβοτεροOK δεν εχει διορθωση της λωριδας εχει ομως προειδοποιήση για ακουσια αλλαγη λωρίδας.. Kαι το tiguan αν τα συγκρινεις στις μεσαίες εκδοσεις εχει 17αρες ζαντες ενω το peugeot εχει 18αρες ζαντες και μαλιστα με ειδικα ελαστικα για χιονι και λάσπη και εχει grip control και hill assist descent control και led εσωτερικο φωτισμο.. Και γενικα το Peugeot 3008 στην κατηγορια 4 χ 2 είναι το καλύτερο καθώς εχει τη μεγαλητερη απόσταση απο το εδαφος από ολα της κατηγοριας του (22cm). (το quasqai για παραδειγμα έχει 18) και σε συνδιασμο με τα ειδικα ελαστικα και το grip control ειναι καλο πακετο για 4 χ 2... Η τιμη του όντως είναι τσιμπημενη αλλα υπαρχουν και πολύ χειρότερα όπως η X1d 1.5cc 115ps που ξεκινα από 34.000 με πάρα πολλές ελλειψεις στον εξοπλισμό (αλλά για έναν περίεργο λόγο στην ελλάδα πουλάει αρκετα ενω γενικά στην ευρώπη δεν έχει καλές πωλήσεις παρόλο που το έχουν και σε καλύτερες τιμές από ότι στην Ελλάδα) και η gla την οποία την τιμολογούν σαν SUV ενω εχει μολις 13,4 αποσταση απο το εδαφος
Peugeot 3008 2016