-
Αρχικά προφανώς θα αρχίσει το 3008 να κάνει εκπτώσεις όσο περνάνε τα χρόνια . Εδώ η Χ1 κατεβάζει βρακιά από την πρώτη μέρα . Απλά δεν το λέει επίσημα , αλλά μόνο όταν πας εκεί . Όπως βέβαια και στο λήζινγκ που μας έδειξε ένας φίλος την πολιτική πωλήσεων της μπε εμ βε στο λήζινγκ που εκπτώσεις της τάξης του 17-25 % είναι η πάγια τακτική της .
Η αγορά όμως του αυτοκινήτου αλλάζει κάθε μέρα . Είτε από την επιλογή του κόσμου , είτε από τις επιλογές των εταιρειών .
Μέσα στον χρόνο το 3008 και το Γκράντλαντ , θα έχουν και τα αδελφάκια τους C5 Aircross και DS7 . Ηδη το πρώτο παρουσιάστηκε χτες πανευρωπαϊκά . Στην Ελλάδα θα έχουμε και τα 4 προς το τέλος του χρόνου , αλλά και τα 4 θα τα έχει η ίδια αντιπροσωπεία , οπότε αυτή θα αποφασίσει για την κλιμάκωση των τιμών και πως θα τοποθετήσει τα μοντέλα βάζοντας βέβαια στην κορυφή το 7 αφού αυτή είναι η κεντρική επιλογή .
-
Όπως τα λέει ο φίλος πιο πάνω. Η ίδια η πεζω έβγαλε 10 ημερο εκπτώσεων κατεβάζοντας ως 12% τις τιμές και αλλάζοντας τον βασικό κινητήρα ντίζελ. Όποιος έχει μοσχοπληρωσει το 120 1.6 (άντε αυτοί που το πήραν το 10ημερο θα λένε τουλάχιστον ότι το πήραμε 10% φθηνότερα ο άλλος;) ξαφνικά βλέπει ότι εξαφανίζεται ο κινητήρας και αντικαθίσταται με έναν euro 6d με περισσότερα άλογα άρα καλύτερες επιδόσεις λιγότερους ρύπους και μικρότερη κατανάλωση.
Οπότε από την άποψη αυτή λογική και η όποια αύξηση του νεου μοντέλου στην αρχή τουλάχιστον για να γλυκανει το χάπι στους παλιούς.
Πάντως στον Αδαμίδη που ρώτησα δεν πήρα απάντηση για τις νέες τιμές. Είπε περιμένουμε ενημέρωση....Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν έχουν ακόμα τιμές και περιμένουν τα πρώτα αυτοκίνητα το τελευταίο 3μηνο του έτους. Από χθεσινή μου επικοινωνία με Peugeot:
PEUGEOT 308 1.6 BLUEHDI 5D ACTIVE 100HP: το τελευταίο τρίμηνο του 2018 θα είναι διαθέσιμο το 308 1.5 BlueHDi 5D ACTIVE 100HP με τον νέο κινητήρα 1.5 BlueHDi S&S €6.2 και νέο μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων αντί για 5
PEUGEOT 208 1.6 BLUEHDI 5D BUSINESS 100HP: το τελευταίο τρίμηνο του 2018 θα είναι διαθέσιμο το 208 1.5 BlueHDi 5D Business 100HP με τον νέο κινητήρα 1.5 BlueHDi S&S €6.2 και νέο μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων αντί για 5
PEUGEOT 3008 1.6 BLUEHDI 120HP ALLURE GRIP: το τελευταίο τρίμηνο του 2018 θα είναι διαθέσιμο το 3008 SUV 1.5 BlueHDi Allure Grip 130HP με τον νέο κινητήρα 1.5 BlueHDi 130HP S&S €6.2.
Οπότε εκτός από το μοτέρ αλλάζει και το κιβώτιο. Πολύ σημαντικό.
-
Καλησπέρα παιδιά,
Το αμάξι φυσσαει, τι να λέμε. Μεγαλος έρωτας.
Ψαχνω όμως και δεν βρισκω τιποτα στο φορουμ για τον μεγαλο του αδερφο, το 5008.
Εσεις εχετε καποια άποψη? -
Περίμενε δύο εβδομάδες να παραλάβω και τα λέμε:-)
-
Φιλε kiloMeater όποια πληροφορια εχεις μολις παραλαβεις θα ειναι πολυ χρησιμη.
Μπορεις προς το παρων να μου πεις καμια λεπτομερεια για την παραγγελία σου?
εκδοση
τιμή ποσο περιμενες
κλπ?
thanks -
Gt line βενζίνη 165, με όλα τα διαθέσιμα έξτρα που έχει ο κατάλογος.
Από τεχνικά, ότι θες...Τιμή δε θα σε βοηθήσει να σου πω γιατί δεν είμαι Ελλάδα, το αμάξι αγοράστηκε έξω. -
αυτες ειναι εκδοσεις.
Εγω για να πάρω αυτο σε 5008 θα μου ζητησουν 50Κ.... -
Ε, μέσα έπεσες
-
Πάντως όποιος περιμένει να πάρει αμάξι που να έχει τον καλύτερο εξοπλισμό και κινητήρα , τότε παίρνει απλά παλιό αμάξι .
Δηλαδή παίρνει αμάξι στο τέλος της καριέρας του .
Το 3008 γύρω στα 2022 θα έχει καλό εξοπλισμό , καλό κινητήρα , καλές τιμές , αλλά θα αλλάζει και μοντέλο . Οπότε χαρείτε τα αμάξια σας όπως είναι .
Δεν μπορείτε να βγείτε εξυπνότεροι από τους κατασκευαστές τους ...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πάντως όποιος περιμένει να πάρει αμάξι που να έχει τον καλύτερο εξοπλισμό και κινητήρα , τότε παίρνει απλά παλιό αμάξι . [emoji38]Δηλαδή παίρνει αμάξι στο τέλος της καριέρας του .
Το 3008 γύρω στα 2022 θα έχει καλό εξοπλισμό , καλό κινητήρα , καλές τιμές , αλλά θα αλλάζει και μοντέλο . Οπότε χαρείτε τα αμάξια σας όπως είναι .
Δεν μπορείτε να βγείτε εξυπνότεροι από τους κατασκευαστές τους ...
Ωραία το 22 θα το πάρουμε το έχω γράψει ήδη!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Η ιστορία πάντως δείχνει πως τα γαλλικά χάνουν την αξία τους σχετικά γρήγορα..Επειδή δεν υπάρχει κατανόηση αν δε μιλήσουμε με χειροπιαστά παραδείγματα.
Golf VI 2013: Στην ΒΑΣΙΚΗ έκδοση έκανε 24.000€. Αυτό πρέπει να του είχε πιάσει 25.000€. Όταν το πουλήσει 13.000€ που ζητάει θα είμαστε -12.000€ από το αρχικό κεφάλαιο. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/12174033/
Peugeot 308 2014: Η συγκεκριμένη έκδοση έκανε 18.500€ κλειδί. 14.900€ που ζητάει δε πρόκειται να το δώσει, αλλά 13.500€ θα είναι καλό ντιλ (το ξέρω το αμάξι και όντως έχει τόσα χλμ)
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/9965218/Κάντε τις αφαιρέσεις και πείτε μου ξανά τι σημαίνει 'μεταπωλητικη' αξία, που είναι μια μπούρδα που λένε οι άσχετοι πωλητές σε αγοραστές με άγνοια μπας και πουλήσουν τα πανάκριβα αυτοκίνητα.
Το θέμα της μεταπώλησης είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο και δεν έχει να κάνει με την αξία αυτή καθ' αυτή του αυτοκινήτου, αλλά με τις τρέχουσες τάσεις μιας συγκεκριμένης αγοράς. Και δε μπορεί να αποτελεί κριτήριο για την αγορά ρε παιδιά!! Εκτός κι αν κάποιος πάρει ένα αμάξι και σκέφτεται να το πουλήσει σε 6 μήνες, όπως κάνουμε με τα κινητά και τα σκούτερ.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το golf 22 εβγαινε. Απο 20 ξεκινουσε
-
@Crectis01 δεν μου κάνει εντύπωση.. Εδώ καινούργια diesel golf με μηδεν χιλιόμετρα τα δίνουν 5.000 ευρώ κάτω από την τιμή καταλόγου.. Την πλούσια highline diesel που έχει μέχρι και ψηφιακό πίνακα οργάνων την δίνουν μόνο 21.500.. Στην αγγελία αναφέρει ότι έχει έκπτωση 5.000ευρώ και όντως τόση ακριβώς έκπτωση έχει γιατί στον τιμοκατάλογο της Vw βλέπω τιμή 26.500.. Εδώ η αγγελία: https://www.car.gr/12612148-volkswagen- ... tdi-115-ps Επίσης, το αυτόματο diesel golf (όχι όμως highline) το δίνουν 21.200 δηλαδή και αυτό με έκτωση 5.000 όπως αναφέρει στην περιγραφη: https://www.car.gr/10172891-volkswagen- ... f-2018-dsg
-
Ο χρήστης Crektis01 έγραψε:
Το θέμα της μεταπώλησης είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο ...Και δε μπορεί να αποτελεί κριτήριο για την αγορά ρε παιδιά!!
+1
-
Το αν κρατάει ένα καλύτερα τιμή μεταπώλησης από ένα άλλο φαίνεται με μαθηματικά. Πόσο % παίρνεις σε σχέση με το ποσό που έδωσες, τίποτα άλλο.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Το golf 22 εβγαινε. Απο 20 ξεκινουσεΌταν έψαχνα εγώ αμάξι η φθηνότερη έκδοση σε diesel του golf είχε 23.400€. Χωρίς μεταφορικά κλπ μέσα. 20 και 22 δεν μου είχε πει κανένας. >Το αν κρατάει ένα καλύτερα τιμή μεταπώλησης από ένα άλλο φαίνεται με μαθηματικά. Πόσο % παίρνεις σε σχέση με το ποσό που έδωσες, τίποτα άλλο.
Ακριβώς, απλά δεν ισχύει άλλος κανόνας πέρα από αυτόν της αγοράς. Δεν έχει να κάνει με το αν ένα αμάξι είναι καλό, ούτε μπορεί να απαξιώσει ένα μοντέλο.
Παράδειγμα. Γνωστός πούλησε μια BMW 335i bi-turbo την οποία είχε αγοράσει 70.000€. Το αμάξι στην πένα, μέσα σε γκαράζ, υπερβολικά προσεγμένο. Δόθηκε με το ζόρι 20.000€, ενώ οι περισσότερες προτάσεις ήταν γύρω στα 15.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=3267
Τιμες golf 7 οταν βγηκε. Το ειχα ψαξει κ γω το 2013 -
Ότοδηποτε πάνω από δίλιτρο όσο και να είχε αγοραστεί «σκοτώθηκε» λόγω των τελών.
Δεν έχει σημασία αν ήταν premium ή μη.
Και εγώ το rav4 του 2007 πένα που λέτε το έδωσα το 2014 9500 με τιμή αγοράς 35000. -
Χειρότερα. Cx7 40500 με το ζόρι 9.000....το 2014. Τρομερό ξενερωμα είχα νοιώσει... νόμιζα ότι με είχαν κλέψει...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peugeot 3008 2016