-
Δίχως να θεωρώ εαυτόν μέγιστο να πω εδώ πως με τέτοιες λογικές το πιάνο έπρεπε να έχει δέκα το πολύ πλήκτρα και η κιθάρα ένα τάστο. Επίσης οι πιλότοι μπορεί να έχουν ένα χειριστήριο αλλά πρέπει να είναι αρτιμελείς! Καλό ΣΚ σε όλους.
-
Οδήγησα μόνο μια φορά αυτόματο. Ακόμη θυμούνται την διαδρομή όσοι ήταν μέσα!
Δε μπορούσα να κρατήσω με τίποτα το αριστερό πόδι στο πάτωμα, και επειδή δεν έβρισκα τον συμπλέκτη πατούσα κάθε φορά το φρένο! -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Οδήγησα μόνο μια φορά αυτόματο. Ακόμη θυμούνται την διαδρομή όσοι ήταν μέσα!
Δε μπορούσα να κρατήσω με τίποτα το αριστερό πόδι στο πάτωμα, και επειδή δεν έβρισκα τον συμπλέκτη πατούσα κάθε φορά το φρένο! [emoji38]Αυτή είναι η κλασική αντανακλαστική κίνηση όσων μπαίνουν πρώτη φορά σε αυτόματο. Αντανακλαστικά θες να αλλάξεις ταχύτητα με το αριστερό και το πόδι πηγαίνει στο πλατύ φρένο!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράξενο, ακόμα και στο πρώτο μου αυτόματο (Passat 1.8T Tiptronic) έμαθα να φρενάρω με το αριστερό από τα πρώτα 10χλμ...
-
Αυτό το παθαίνεις συνήθως όταν πχ θα χαμηλωνες σχέση πχ σε μια διασταύρωση και με το αυτόματο πας και πατάς με φορα το φρένο. Φυσικά συνηθίζεται μετά από κάποια χλμ. Και για εμένα που είμαι και αριστεροπόδαρος ήταν εύκολο να ρεγουλαρω το φρένο σε αυτόματο
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Και εμένα μόλις με πήρε ο κολλητός μου τηλέφωνο και μου είπε για €3.200 έκπτωση στο Allure βενζίνης (29.500 τελική τιμή), αλλά μόνο για ετοιμοπαράδοτα και όχι για παραγγελίες και με αυτή την προσφορά δεν ισχύει και το άτοκο πρόγραμμα. Αφορά αυτοκίνητα με τον στάνταρ εξοπλισμό και σε ό,τι χρώμα υπάρχει.Στα πλαίσια του γενικού αχταρμά του μυαλού μου (fanis you know) είδα το 3008 και ρώτησα τιμή. Λοιπόν για το 1.2 active με μεταλλικό έρχεται τελική κάτι παταπανω από 26 Κ. Ουσιαστικά η περαιτέρω έκπτωση που κάνουν είναι 2 χιλ. Και πάλι ακριβό είναι αλλά πιο προσιτό και πανέμορφο το άτιμο !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πάντως επειδή το 3008 είναι από τα πλέον φορτωμένα ηλεκτρονικά αμάξια και καθώς οι Γάλλοι δεν έχουν και το καλύτερο παρελθόν σε αυτά καλό θα ήταν να μας κρατούν οι κάτοχοι ενήμερους για τυχόν δυσλειτουργίες ειδικά ενοψη καλοκαιριού και εκτεθειμένων οθονών στον ήλιο.
Αλήθεια υπάρχει κάτοχος στο νήμα που να έχει περάσει ήδη crash test από το περσινό ήδη καλοκαίρι;
Γιατί όσο σκέφτομαι την υπερυψωμένη κονσόλα σε ένα πάρκινγκ παραλίας με 35 υπό σκιά και 55 εντός της κλειστής καμπίνας .... άραγε ο κατασκευαστής τα σκέφτεται αυτά ή θεωρεί ότι όλοι ζούμε στο ...Παρίσι;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια άπο τα ίδια τάμπλετ βάζουν όλοι, όλα ζοριζονται.
-
Αρα ή νέα Α κλάσε θα έχει 2πλό θέμα με τις 2 ταμπλέτες που έχει ....
Εκτός αν έχουν κανένα λογισμικό και εκεί και λένε ότι οι βλάβες τους μιλάνε γαλλικά....
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Μια άπο τα ίδια τάμπλετ βάζουν όλοι, όλα ζοριζονται.Το θέμα είναι να μην τρελενονται...μην πας να ανοίξεις το κλίμα με 40 βαθμούς και βλέπεις μόνο μια λευκή οθόνη....μην βάζεις μπρος και δεν βλέπεις ταχυμετρο ρεζερβουάρ κλπ....γι'αυτό ρωτάω αν το έχει τσεκαρει κανένας το καλοκαίρι όλη την σεζόν. Εννοείται επιχειρήματα καλά τέτοιο αμάξι και θα αφηνεις στο ...ήλιο είναι ανάξια απάντησης
-
Αυτά μόνο σε βάθος χρόνου θα τα μάθουμε όσο και να τα έχουν δοκιμάσει οι αυτοκινητοβιομηχανίες.
-
Όσα ξέρει ο νοικοκύρης (ο κάτοχος) δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος... Είμαι σίγουρος ότι αν μιλήσεις για +55 βαθμούς καμπίνας στον σχεδιαστή θα σου πει φυσικά και δεν είναι υπολογισμένο για τόσες ακραίες συνθήκες που είναι ψωμοτυρι για Ελλάδα Κύπρο για να μην μιλήσουμε για ... Εμιράτα και πάει λέγοντας...
-
Καλά αυτό δεν ισχύει. Υπάρχει λόγος που τα αυτοκίνητα δοκιμάζονται στις συνθήκες που δοκιμάζονται και σίγουρα υπάρχουν και περιοχές με πολύ πιο ακραίες συνθήκες από τις δικές μας. Αρκεί να δούμε τα ταμπλό πως άνοιγαν σα καρυδότσουφλα πριν 30 χρόνια και τώρα με ελάχιστη προσοχή παραμένουν σαν καινούρια κι ας τα χεις όλη μέρα στη ντάλα.
-
Εντάξει άλλο όμως το ταμπλό και άλλο το τάμπλετ. Άσε ένα τάμπλετ στον ήλιο μερικές ώρες και θα δεις μετά τι επιδόσεις θα έχει ( παίζει ρόλο βέβαια και η μπαταρία) ....
-
Το βασικότερο ρόλο παίζει η μπαταρία. Αυτά τα 'τάμπλετ' έχουν ψύκτρες και fans από πίσω, χώρια που θα βάλεις το κλίμα σε ακραίες συνθήκες και θα είναι πιο παγωμένο κι από pc με υδρόψυξη. Δεν είναι δα και κάνα σαπάκι iphone που αν το αφήσεις 10 λεπτά στη ντάλα κλείνει.
-
Καλησπερα σας και απο εμενα. Μιας και περιμενω σε μερικες ημερες το 3008 allure που παρηγγειλα, θα ηθελα να ρωτησω τι «δωρακια» προσφερουν συνηθως οι αντιπροσωπειες κατα την παραλαβη του οχηματος; Να περιμενω τα κλασσικα «τριγωνο και πατακια καμπινας» ή εξαρταται την αντιπροσωπεια ή/και την εκδοση του αμαξιου; Απο αντιπροσωπεια των βορειων προαστειων το περιμενω, αν αυτο παιζει καποιο ρολο.
-
Ο χρήστης terrys έγραψε:
Καλησπερα σας και απο εμενα. Μιας και περιμενω σε μερικες ημερες το 3008 allure που παρηγγειλα, θα ηθελα να ρωτησω τι «δωρακια» προσφερουν συνηθως οι αντιπροσωπειες κατα την παραλαβη του οχηματος; Να περιμενω τα κλασσικα «τριγωνο και πατακια καμπινας» ή εξαρταται την αντιπροσωπεια ή/και την εκδοση του αμαξιου; Απο αντιπροσωπεια των βορειων προαστειων το περιμενω, αν αυτο παιζει καποιο ρολο.Με το καλο να το παραλάβεις και καλοτάξιδο, πολλα και ασφαλή απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
Χμμμ νομίζω καλύτερα να είχες συνεννοηθεί για τα δώρα πριν την παραλαβη, ιδανικά κατα την παραγγελία του οχήματος!
-
Ο χρήστης johnkarak έγραψε:
Χμμμ νομίζω καλύτερα να είχες συνεννοηθεί για τα δώρα πριν την παραλαβη, ιδανικά κατα την παραγγελία του οχήματος!Ακριβώς! Τα δώρα (συνήθως χαμηλής αξίας) τα κάνουν οι έμποροι για να κλείσουν την πώληση ή για να προτιμήσεις την δικιά τους εμπορία από κάποια άλλη. Εφόσον έχεις παραγγείλει, δεν έχουν λόγο να σου κάνουν κάποιο δώρο, εκτός εάν έχουν φιλότιμο! Δεν χάνεις όμως κάτι να ρωτήσεις.
Ο κολλητός μου είχε πάρει προσφορά με τα εξής δώρα:
- 3 σέρβις δωρεάν
- συναγερμός
- συλλεκτικό ρόλοι Peugeot
- Απλή ασφάλεια 6μήνου
-
Ο χρήστης johnkarak έγραψε:
Χμμμ νομίζω καλύτερα να είχες συνεννοηθεί για τα δώρα πριν την παραλαβη, ιδανικά κατα την παραγγελία του οχήματος!
χαχαχαχα, ωραία του το έφερες!!
-
χαχαχαχα, ωραία του το έφερες!!
Με βλέπετε δηλαδή να παραλαμβάνω αυτοκίνητο δίχως καν πατάκια ε???!!!!
Δίκιο έχετε, γλεντήστε με ελεύθερα αφού εγώ...
Peugeot 3008 2016