-
Ο χρήστης terrys έγραψε:
Με βλέπετε δηλαδή να παραλαμβάνω αυτοκίνητο δίχως καν πατάκια ε???!!!!
Δίκιο έχετε, γλεντήστε με ελεύθερα αφού εγώ...Πιστεύω ότι τουλάχιστον πατάκια θα σου δώσουν...νισάφι....!
-
Εδώ (Θεσσαλονίκη) ο αντιπρόσωπος δίνει δώρα αξίας περίπου 300€ ,με επιλογή του αγοραστή από τον κατάλογο αξεσουάρ της Peugeot. Εγώ είχα επιλέξει: Λαστιχένιο κάλυμμα (σκάφη) πόρτ μπαγκάζ , Λαστιχένια πατάκια, Ανεμοθραύστες στα μπροστά παράθυρα, Σταχτοδοχείο, Αντιολισθητική βάση κινητού.
-
Τώρα μπορεί να δίνει,αλλά όταν το 16 πήρα το 208 δεν μου έδωσαν τίποτα! Ούτε μπρελόκ,ούτε τρίγωνο,ούτε φαρμακείο. Μόνο κατόπιν πιέσεων μου έβαλαν αισθητήρες παρκαρίσματος βαμμένους μάλιστα στο χρώμα του αυτοκινήτου. Πατάκια είχε,δεν έφτασαν ακόμα την τσιπιά της vag που τα χρέωναν 10.000δρχ.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ο κολλητός μου είχε πάρει προσφορά με τα εξής δώρα:
- 3 σέρβις δωρεάν
- συναγερμός
- συλλεκτικό ρόλοι Peugeot
- Απλή ασφάλεια 6μήνου
Θα μου δώσεις το τηλέφωνο του κολλητού σου να πάμε μαζί την επόμενη φορά που θα κλείσω αμαξι; Αυτά που πήρε δώρο σε τιμές λιανικής είναι τουλάχιστον 800 ευρώ!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Θα μου δώσεις το τηλέφωνο του κολλητού σου να πάμε μαζί την επόμενη φορά που θα κλείσω αμαξι; Αυτά που πήρε δώρο σε τιμές λιανικής είναι τουλάχιστον 800 ευρώ!!!Τότε μαζί να πάμε, γιατί ο γνωστός μου στην Automotivo μου έστειλε αυτή την προσφορά, που του την ζήτησα για τον κολλητό μου! Την έχω και με email...βασικά του έστειλα την προσφορά που είχε από τον Καλιαντάση και του είπα να μου κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.
-
Ο χρήστης terrys έγραψε:
Με βλέπετε δηλαδή να παραλαμβάνω αυτοκίνητο δίχως καν πατάκια ε???!!!!
Τα πατάκια θα στα δώσουν δεν πιστεύω να είναι τόσο γυφτοι,πέρα από αυτό δεν βλέπω ούτε πατατάκια να σου δώσουν.
-
Πάντως συγκρίνοντας τις εκδόσεις allure με gt line στο εξωτερικό σε σχέση με τις ελληνικές εκδόσεις βλέπω ότι οι δικές μας αντίστοιχες υπολείπονται αισθητά των ξένων δλδ απλά αυτά που τα ακριβοπληρωνεις ως έξτρα εξοπλισμό είναι στάνταρ έξω. Οπότε και αυτό το τυράκι που ακούγεται στις αντιπροσωπείες εδώ ότι τα δίνουμε χαμηλότερα από έξω δεν ισχύει. Τα δίνουν φθηνότερα γιατί οι εκδόσεις είναι ξεφορτωμενες...
-
Για πες κάνα παράδειγμα
-
Πχ η allure έξω έχει τα παρακάτω
LED interior lighting (roof)
180° colour reversing camera
Blue ambient lighting to front door panels, storage,
footwells and cupholders
TomTom[emoji768] Live updates (3 year subscription)
− Voice recognition (radio, navigation and telephony
features)Στην ελληνική νομίζω δεν υπάρχουν
-
Το πρώτο είναι αν βάλεις πανοραμική ηλιοροφή. Αλλιώς δεν υπάρχει φωτισμός στο ταβάνι.
Τα άλλα η allure τα έχει και εδώ εκτός από την κάμερα, που δεν έχει καθόλου. Εγώ την πίσω την έβαλα εξτρά με 230 ευρώ. Και το voice recognition έχει κουμπί στο τιμόνι, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει αν δουλεύει...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πάντως συγκρίνοντας τις εκδόσεις allure με gt line στο εξωτερικό σε σχέση με τις ελληνικές εκδόσεις βλέπω ότι οι δικές μας αντίστοιχες υπολείπονται αισθητά των ξένων δλδ απλά αυτά που τα ακριβοπληρωνεις ως έξτρα εξοπλισμό είναι στάνταρ έξωΗ Active πάντως έκδοση στην Ελλάδα έχει καλύτερο εξοπλισμό από την αντίστοιχη Active του εξωτερικού.. Στην Ελλάδα την active την φέρνουν με 18αρες ζάντες αλουμινίου και grip control ενώ στο εξωτερικό η αντίστοιχη έκδοση είναι με 17 αρες ζάντες και χωρίς grip.. Για τις άλλες εκδόσεις δεν το έχω πολύ ψάξει αλλά από ότι θυμάμαι τα ίδια σχεδόν είναι.. Κάτι μπορεί να έβγαλαν και κάτι άλλο να έβαλαν.. Μικροδιαφορες δηλαδή...
-
Ο χρήστης pod έγραψε:
Το πρώτο είναι αν βάλεις πανοραμική ηλιοροφή. Αλλιώς δεν υπάρχει φωτισμός στο ταβάνι.Τα άλλα η allure τα έχει και εδώ εκτός από την κάμερα, που δεν έχει καθόλου. Εγώ την πίσω την έβαλα εξτρά με 230 ευρώ. Και το voice recognition έχει κουμπί στο τιμόνι, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει αν δουλεύει...
Ναι δεν ξέρω αν τα 230 είναι after market. Γιατί ως έξτρα εξοπλισμό μπορεί να σου βγει η προσθήκη 200 πάνω από χιλιάρικο λόγω αλλαγής κλίμακας. Όσο για το θέμα της 18 αρας ζάντας σε όλες τις εκδόσεις μάλλον μειονεκτήματα είναι αν δεις πόσο κοστίζει το 18 λάστιχο σε σχέση με το 17. Το ότι δεν δίνει την δυνατότητα η ελληνική αντιπροσωπεία για 17 άρα ενώ έξω δίνεται δεν το λες στα υπέρ
-
Επειδή διάβασα κάτι στο θέμα του Τιγκουάν για την σύγκριση τιμών και εξοπλισμού με το 3008 και το διόρθωσα σε σχέση με τις τιμές και τον εξοπλισμό .
Είδα στον τιμοκατάλογο ότι η αξία προ φόρων είναι για την Ακτιβ στα 19000+ οπότε έχεις πάνω από 1000άρικο για να βάλεις εξοπλισμό . Εχει βάλει κανείς αυτόματα φρεναρίσματα και εναλλαγές φώτων και πόσο βγαίνουν ?
-
Η κάμερα που έβαλα ήταν από το εργοστάσιο όχι after market. Το 1.2 130 Active έχει 19.350 προ φόρων οπότε δε μπορείς να βάλεις και πολλά πράγματα. Το 1,2 130 allure έχει 20.300 οπότε βάζεις ό,τι θες. Αντίστοιχα το 1,6 hdi 120 active έχει 20.800 οπότε βάζεις ότι θες, και το αντίστοιχο allure (1,6 hdi 120) που πήρα εγώ έχει 22.200 προ φόρων οπότε πάλι μπορείς να φορτώσεις, αν και γενικά είναι καλές οι εκδόσεις.
-
Ξέχασα να πω ότι αυτές είναι τιμές Οκτωβρίου αλλά δε νομίζω ότι έχουν αλλάξει πολλά
@cruiser δεν είχα ρωτήσει για το safety pack το μόνο που ξέρω από έξτρα είναι 230 η απλή πίσω κάμερα γύρω στα 600 η αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών και 1400 τα full led μπροστά που τα ήθελα αλλά ήταν πάνω από το όριο μου
-
Ενημερωτικά αυτή την στιγμή η πεζω, η αντιπροσωπεία τουλάχιστον που ρώτησα εγώ δεν δίνει προσφορές για νέα αμάξια μη ετοιμοπαραδοτα. Περιμένουν από μέρα σε μέρα νέο τιμοκατάλογο για τους κινητήρες 1.5 130 euro 6d που αντικαθιστούν τους 1.6 120 . Ελπίζω οι τιμές να μην ξαναπάρουν την ανηφόρα....
Για μένα θα πάρουν πάλι την ανηφόρα οι δε παραδόσεις θα πάνε για Σεπτεμβρίο Οκτωβρίο...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν λόγω αλλαγής κινητήρα από 1.6 σε 1.5 το σκεφτούν λίγο καλύτερα και ο εισαγωγέας διαπραγματευτει μια εργοστασιακή τιμή κάτω από τις 20Κ€ τότε και σε συνδυασμό με τους θεωρητικά λίγο καλύτερους ρύπους που μπορεί να έχει ο 1.5 ενδέχεται να υπάρξει σχετικά σημαντική μείωση στην λιανική τιμή - αν πάλι κοιμούνται και θέλουν να έχουν εκεί γύρω στα 20.800 την active grip δεν θα υπάρξει καμία διαφορά....
-
+1
-
Για το Grandland πάντως έχει βγει ο νέος τιμοκατάλογος. Ελαφριά μείωση στις τιμές με λιγότερο εξοπλισμό όμως... Χάνει κάπως το vfm χαρακτήρα του...
-
Κλασικά μείωση που είναι αύξηση. Για να πάρεις το ίδιο πρέπει να πληρώσεις περισσότερα. Τελικά όλα τα μοντέλα συμφέρουν μόνο όταν απερχονται. Τότε τα παίρνεις φουλ έξτρα σε τιμή βασικού
Peugeot 3008 2016