-
Βασικά το Δεκέμβρη η Χ1 πούλησε πιο πολυ και απο το QQ αλλα κατα τα λοιπά δίκιο εχεις !
-
Μια χαρά πούλησε 600+ αμάξια για ένα αυτοκίνητο που το τοποθέτησε ακριβά η εταιρεία του .
Κράτησε τις τιμές ψηλά ώστε να δικαιώσει τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς και όποτε θέλει στο μέλλον θα μπορεί να το παίξει σαν τους άλλους που ξεπουλάνε και κατεβάζουν τα σώβρακα 3-4-5000 κάνοντας να αισθάνονται μλκ όσοι τα πλήρωσαν ακριβά .Οσο για τον Δεκέμβρη , προφανώς δεν νομίζω να είσαι τόσο άσχετος ώστε να μην ξέρεις ότι κάθε Δεκέμβρη οι εταιρείες πινακιδώνουν αμάξια που ΔΕΝ έχουν πουληθεί ώστε να πιάσουν στόχους και να πάρουν το μπόνους που είναι πολύ μεγαλύτερο από πολλές ταξινομήσεις . Το 3008 προφανώς είχε πιάσει στόχους , δεν είχε απούλητα αμάξια εδώ ώστε να τα πινακιδώσει και όσοι αγοράζουν περιμένουν τον Γενάρη για να γλυτώσουν τέλη και να μην χρεωθεί το αμάξι τους ένα χρόνο στην ηλικία του για μερικές μέρες ..
Τρελλάθηκες στην δικαίωση βρε παιδάκι μου...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βασικά το Δεκέμβρη η Χ1 πούλησε πιο πολυ και απο το QQ αλλα κατα τα λοιπά δίκιο εχεις !Ευχομαι το επόμενο έτος να το ξεπεράσει συνολικά. Αν αυτό σου κάνει καλό...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Μια χαρά πούλησε 600+ αμάξια για ένα αυτοκίνητο που το τοποθέτησε ακριβά η εταιρεία του .
Κράτησε τις τιμές ψηλά ώστε να δικαιώσει τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς και όποτε θέλει στο μέλλον θα μπορεί να το παίξει σαν τους άλλους που ξεπουλάνε και κατεβάζουν τα σώβρακα 3-4-5000 κάνοντας να αισθάνονται μλκ όσοι τα πλήρωσαν ακριβά .Οσο για τον Δεκέμβρη , προφανώς δεν νομίζω να είσαι τόσο άσχετος ώστε να μην ξέρεις ότι κάθε Δεκέμβρη οι εταιρείες πινακιδώνουν αμάξια που ΔΕΝ έχουν πουληθεί ώστε να πιάσουν στόχους και να πάρουν το μπόνους που είναι πολύ μεγαλύτερο από πολλές ταξινομήσεις . Το 3008 προφανώς είχε πιάσει στόχους , δεν είχε απούλητα αμάξια εδώ ώστε να τα πινακιδώσει και όσοι αγοράζουν περιμένουν τον Γενάρη για να γλυτώσουν τέλη και να μην χρεωθεί το αμάξι τους ένα χρόνο στην ηλικία του για μερικές μέρες ..
Τρελλάθηκες στην δικαίωση βρε παιδάκι μου...
Όντως μια χαρά πούλησε με βάση τις τιμές. Από εκεί και μετά γιατί πρέπει να δικαιολογείς τις όποιες αποκλίσεις από τους ανταγωνιστές του; Για το kadjar που πουλάει στην Ευρώπη σαν ζεστό ψωμί και στην χώρα μας πάτωσε τι πρέπει να πούμε; Να στείλουμε γράμμα στη renault να το πουλάν σε τιμές duster? Φίλε χαλάρωσε. Στην Ελλάδα ζεις. Ίσως η μόνη χώρα στον αναπτυγμένο κόσμο που δεν φτιάχνει ούτε πιτσιλιστίρια για αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Βασικά το Δεκέμβρη η Χ1 πούλησε πιο πολυ και απο το QQ αλλα κατα τα λοιπά δίκιο εχεις !
Ευχομαι το επόμενο έτος να το ξεπεράσει συνολικά. Αν αυτό σου κάνει καλό...
Πέρα από την πλάκα πάντως είναι εντυπωσιακό και πραγματικά άξιο έρευνας για merc και bmw να έχουν τέτοιες πωλήσεις, ενώ είναι σαφέστερα ακριβότερες και μάλιστα σε μια κοινωνία που μαστίζεται από οικονομική κρίση. Και αναμφίβολα αποτελεί τεράστια επιτυχία.
Αυτά τα γράφω εγώ που έχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ΔΕΝ θέλω να βλέπω το αμάξι μου παντού... -
Τα πράγματα είναι απλά. Στην Ελλάδα ζούμε και όσο και αν μη μας αρέσει η αλήθεια είναι πολύ κοντά στις απόψεις του Θοδωρή (λέγε με γάτο!!!) που παρέθεσε στο νήμα των crossovers.
-
Κάποτε για να πάρεις mercedes και λιγότερο bmw έπρεπε να ξοδέψεις απίστευτα ποσά . Ειδικά mercedes είχε πάρει ο πατέρας μου την 200αρα τέλη της δεκαετίας του 70 κόστιζε όσο ένα αεροπλανοφόρο. Η πιο προσιτή bmw ήταν η 316.Με τον καιρό όμως τα πράγματα άλλαξαν. Η merc κατέβηκε από τα 2000 κυβικά και πλέον πουλάει 1,5 με μοτέρ από renault. Από την άλλη εταιρείες που κάποτε ήταν προσιτές όπως οι κορεάτικες έχουν αρχίσει και πλησιάζουν για να μην πω έχουν φτάσει τις ευρωπαϊκές όσο αφορά τις τιμές έχοντας σαν πλεονέκτημα την αξιοπιστία, που προσπαθούν να εξαργυρώσουν τώρα.Κάπως έτσι και έχοντας κάποιο ποσό να δαπανήσει ένας Έλληνας θα προτιμήσει να το δώσει για αστερι-ελικα που όπως και να το πεις στην χώρα μας η κατοχή αυτών των αυτοκινήτων είναι δείγμα καταξίωσης χρόνια τώρα. Ότι γίνεται με το iphone για παράδειγμα που αισθάνεται ο άλλος δίνοντας 1000 ευρώ για κινητό, ξάδερφος του Jobs. Οπότε εάν για παράδειγμα είσαι στο tiguan και κάνεις την υπέρβαση για,θα την κάνεις για x1 και όχι για 3008. Εννοείτε βέβαια όλοι θα καταλάβουν τον λόγο ότι έδωσες παραπάνω χρήματα για bmw άντε να τους εξηγήσεις ότι τα έδωσες για peugeot η alfa romeo.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ευχομαι το επόμενο έτος να το ξεπεράσει συνολικά. Αν αυτό σου κάνει καλό... [emoji38]
Πέρα από την πλάκα πάντως είναι εντυπωσιακό και πραγματικά άξιο έρευνας για merc και bmw να έχουν τέτοιες πωλήσεις, ενώ είναι σαφέστερα ακριβότερες και μάλιστα σε μια κοινωνία που μαστίζεται από οικονομική κρίση. Και αναμφίβολα αποτελεί τεράστια επιτυχία.
Αυτά τα γράφω εγώ που έχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ΔΕΝ θέλω να βλέπω το αμάξι μου παντού...Sorry για το off topic, αλλά αυτό μου δείχνει ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν είναι ίδιας φύσης με την κρίση στην Ιρλανδία, την Κύπρο και την Πορτογαλία.
Κρίση υπάρχει για κάποιους (που δεν δούλευαν ποτέ με 'μαύρα' και δεν έχουν καβάτζες από δαύτα)...
Κατά τα άλλα, η σχεδίαση του 3008 είναι τρομερή. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Πέρα από την πλάκα πάντως είναι εντυπωσιακό και πραγματικά άξιο έρευνας για merc και bmw να έχουν τέτοιες πωλήσεις, ενώ είναι σαφέστερα ακριβότερες και μάλιστα σε μια κοινωνία που μαστίζεται από οικονομική κρίση.Καμία ανάλυση Βασίλη μου και κανένα μυστικό...το κάνουν χρόνια αυτό και ονομάζεται: εταιρικές πωλήσεις. Οι τιμές που αγοράζει ο ιδιώτης ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τις τιμές που δίνουν για leasing και εταιρικές πωλήσεις. Μιλάμε για εκπτώσεις από 18% έως και 40% στην ΛΤΠΦ!! Είναι πολιτική της μητρικής εταιρείας. Ο φίλος μου πωλητής, κάθε φορά που αγόραζα μου έκανε πάντα την ίδια ερώτηση: 'ρε συ Φάνη δεν έχεις κάποιον φίλο με ΕΠΕ/ΑΕ να το βάλουμε στο όνομά του να γλυτώσεις 4-5-6-7.000 Ευρώ??' Όταν αγόρασα την 116i για €31.300 (αν θυμάμαι καλά) η 2λιτρη Χ1 (προηγούμενης γενιάς) xDrive βενζίνης με 184 ίππους και αντίστοιχο εξοπλισμό με την 116 μου μου έβγαινε €39.500 και εάν το έπαιρνα ως εταιρικό έβγαινε €30.000 (είχαν ειδικό προωθητικό για το συγκεκριμένο)!!!
ΥΓ: Όσο για την κρίση, ας ρίξουμε μια ματιά στα ξενοδοχεία που είναι γεμάτα, ειδικά στις γιορτές. Υπάρχει ακόμα μαύρο χρήμα.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Ευχομαι το επόμενο έτος να το ξεπεράσει συνολικά. Αν αυτό σου κάνει καλό... [emoji38]
Αυτά τα γράφω εγώ που έχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ΔΕΝ θέλω να βλέπω το αμάξι μου παντού...Sorry για το off topic, αλλά αυτό μου δείχνει ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν είναι ίδιας φύσης με την κρίση στην Ιρλανδία, την Κύπρο και την Πορτογαλία.
Κρίση υπάρχει για κάποιους (που δεν δούλευαν ποτέ με 'μαύρα' και δεν έχουν καβάτζες από δαύτα)...
Κατά τα άλλα, η σχεδίαση του 3008 είναι τρομερή. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό...
Ισχύει! Και σε μένα αρέσει το 3008 σε εμφάνιση περισσότερο από κάθε άλλο της κατηγορίας!
Είχα κιόλας την ευκαιρία να το δω και να το οδηγήσω και να σχηματίσω πολύ καλή γνώμη για το αμάξι.
Προσφέρει ένα πολύ καλό πακέτο και είμαι βέβαιος ότι (ότ)αν και στην Ελλάδα ρίξει τις τιμές - γιατί έξω μαθαίνω ότι πάει εξαιρετικά και στις πωλήσεις - τότε θα βρεθεί κοντά στην κορυφή σε πωλήσεις!
Ας παραδειγματιστεί και από το kuga! -
Andreas δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις γιατί ουσιαστικά είναι πέρα για πέρα αληθινά. Στα δικά μου μάτια όμως γράφω πως τα βλέπω λαθος. Τώρα εάν κάποιος από τιγκ θέλει να ανέβει δεν βλέπω το λόγο να πάει σε χ1 ή 3008 αλλά για άλλους λόγους. Πρώτον το τελευταίο τιγκ έχει τον πιο ισορροπημένο χαρακτήρα στην κατηγορία τιμής σε οποιαδήποτε έκδοση και έχοντας φτάσει σε απτά επίπεδα ολοκλήρωσης. Το 3008 είναι ουσιαστικά ένα premium όχημα από πολλές απόψεις (ποιότητα - τεχνολογία - οδική συμπεριφορά - εμφάνιση) απλά στερείται από πλευράς πρότερου βίου. Σαν αποτέλεσμα όμως δεν πλεονεκτεί τόσο πολύ ώστε να κάνει κάποιον να το προτιμήσει ως επόμενο μετά το τιγκ. Η bmw χ1 μόνο ως 2000 χ έχει νόημα ως επιλογή αναβάθμισης και όχι για όλους. Στα χρήματα υπάρχουν πραγματικά suv για εκείνους που θέλουν suv και όχι suv-hatch.
P@ulet@ λίγα έγραψες, πολλά είπες.
Το kuga Μπίλ σίγουρα είναι σε κάποια σημεία οδηγοκεντρικά καλύτερο του 3008 αλλά αρκετά υποδεέστερο στα υπόλοιπα. Η φορντ ποτέ δεν απευθύνονταν στα ισχυρά βαλάντια αλλά εφάρμοζε πάντα κάθετες λύσεις ουσίας για τον πολύ κόσμο. Το 3008 ως εμφάνιση ποιότητα τεχνολογία είναι μακράν νομίζω καλύτερο. -
Andreas δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις γιατί ουσιαστικά είναι πέρα για πέρα αληθινά. Στα δικά μου μάτια όμως γράφω πως τα βλέπω λαθος. Τώρα εάν κάποιος από τιγκ θέλει να ανέβει δεν βλέπω το λόγο να πάει σε χ1 ή 3008 αλλά για άλλους λόγους. Πρώτον το τελευταίο τιγκ έχει τον πιο ισορροπημένο χαρακτήρα στην κατηγορία τιμής σε οποιαδήποτε έκδοση και έχοντας φτάσει σε απτά επίπεδα ολοκλήρωσης. Το 3008 είναι ουσιαστικά ένα premium όχημα από πολλές απόψεις (ποιότητα - τεχνολογία - οδική συμπεριφορά - εμφάνιση) απλά στερείται από πλευράς πρότερου βίου. Σαν αποτέλεσμα όμως δεν πλεονεκτεί τόσο πολύ ώστε να κάνει κάποιον να το προτιμήσει ως επόμενο μετά το τιγκ. Η bmw χ1 μόνο ως 2000 χ έχει νόημα ως επιλογή αναβάθμισης και όχι για όλους. Στα χρήματα υπάρχουν πραγματικά suv για εκείνους που θέλουν suv και όχι suv-hatch.
P@ulet@ λίγα έγραψες, πολλά είπες.
Το kuga Μπίλ σίγουρα είναι σε κάποια σημεία οδηγοκεντρικά καλύτερο του 3008 αλλά αρκετά υποδεέστερο στα υπόλοιπα. Η φορντ ποτέ δεν απευθύνονταν στα ισχυρά βαλάντια αλλά εφάρμοζε πάντα κάθετες λύσεις ουσίας για τον πολύ κόσμο. Το 3008 ως εμφάνιση ποιότητα τεχνολογία είναι μακράν νομίζω καλύτερο.Σπύρε μου, εγώ εκφράζω την άποψή μου έχοντας δει ενδελεχώς τα αμάξια για τα οποία κάνω λόγο και έχοντας οδηγήσει το καθένα από αυτά.
Το 3008 μόνο σε εμφάνιση - εξωτερική και εσωτερική - είναι καλύτερο από το Kuga, και ελάχιστα σε υλικά καμπίνας. Σε οδηγική συμπεριφορά είναι σίγουρα χειρότερο και από τις τρεις μεγάλες γερμανικές και από τη ford. Το tiguan έχει καλή ποιότητα κύλισης αλλά το πιο μέτριο τιμόνι και το χειρότερο κράτημα. Εντούτοις έχει περισσότερες και σε πολλές περιπτώσεις καλύτερες επιλογές κινητήρα από το 3008. Επίσης το 3008 δεν έχει καν επιλογή 4κίνησης που είναι μεγάλο μείον.
Έτσι έχουν τα πράγματα αναφορικά με τα αμάξια αυτά καθεαυτά. Το πόσο πληρώνεις το κάθε τι είναι άλλο κεφάλαιο.
Επίσης, το τι χρήση θέλει κάποιος να κάνει στο αμάξι είναι δικό του θέμα. Το αν ένα αμάξι αυτής της κατηγορίας προσφέρει πράγματα + που δεν προσφέρουν άλλα μόνο ως θετικό πρέπει να λογίζεται και δεν μπορεί η απάντηση να είναι 'πήγαινε σε άλλη κατηγορία'. Οι απαιτήσεις αυξάνονται, τα αμάξια βελτιώνονται και ο αγοραστής απαιτεί ακόμη και από το ψηλό αμάξι να έχει όσα περισσότερα θα είχε και από ένα χαμηλότερο. Γι' αυτό φαίνεται ότι οι εταιρίες σκίζονται να τα προσφέρουν και ήδη το καταφέρνουν σε μεγάλο βαθμό, αφού όλο και περισσότερα suv έχουν εντυπωσιακά βελτιωμένη συμπεριφορά στον δρόμο -
ΜΠΙΛ δεν είναι κακό να διαφωνούμε. Το χειρότερο και το καλύτερο είναι σχετικά με το τι εξετάζουμε και τι επιζητούμε από ένα αυτοκίνητο. Συνολικά το τιγκ ανεξαρτήτως έκδοσης είναι το πλέον ισορροπημένο όχημα της κατηγορίας και από τα λίγα τελικά που δίκαια βρίσκονται τιμολογιακά στην κατηγορία τιμής που τους πρέπει. Για τα υπόλοιπα έχω ενστάσεις που μέσες άκρες τις έχω προσδιορίσει και δεν έχω λόγο να τις επαναλαμβάνω.
-
ΜΠΙΛ δεν είναι κακό να διαφωνούμε. Το χειρότερο και το καλύτερο είναι σχετικά με το τι εξετάζουμε και τι επιζητούμε από ένα αυτοκίνητο. Συνολικά το τιγκ ανεξαρτήτως έκδοσης είναι το πλέον ισορροπημένο όχημα της κατηγορίας και από τα λίγα τελικά που δίκαια βρίσκονται τιμολογιακά στην κατηγορία τιμής που τους πρέπει. Για τα υπόλοιπα έχω ενστάσεις που μέσες άκρες τις έχω προσδιορίσει και δεν έχω λόγο να τις επαναλαμβάνω.Ασφαλώς η διαφωνία είναι μέρος ενός δημοκρατικού διαλόγου! Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω με αυτό!
Και εγώ εξέφρασα την άποψή μου- θεωρώ με ενάργεια - και θεωρώ ότι άλλο πράγμα είναι το τι μας ταιριάζει και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εμάς προσωπικά και άλλο το τι είναι αντικειμενικά πιο ολοκληρωμένο και προσφέρει περισσότερα.
Για να γίνω πιο σαφής και να φέρω ένα ακραίο παράδειγμα, εάν αγοράσω ένα αμάξι και δεν σκοπεύω να πάω ποτέ σε βουνό, αλλά πρόκειται να περιοριστώ σε εξαιρετικούς δρόμους, το γεγονός ότι ένα δικίνητο QQ με 20k μπορεί να μου κάνει μια χαρά τη δουλειά μου και αποτελεί την πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση, δεν συνεπάγεται ότι είναι καλύτερο αμάξι από ένα land rover με τρομερή 4κίνηση, επειδή δεν θα μου χρειαστεί η 4κίνηση. Πιο συμφέρουσα και πιο ταιριαστή επιλογή ενδεχομένως είναι το QQ, αλλά το land rover δεν παύει να είναι καλύτερο αμάξι και το γεγονός ότι προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα χρειάζομαι δεν μπορεί να θεωρείται λόγος για να το κρίνω αρνητικά... -
Το 3008 είναι ουσιαστικά ένα premium όχημα από πολλές απόψεις (ποιότητα - τεχνολογία - **οδική συμπεριφορά **- εμφάνιση) απλά στερείται από πλευράς πρότερου βίου.Διαφωνώ Σπύρο μου!
Μιλάμε για αυτοκίνητα, όχι για entertainment συστήματα σπιτιού. Άρα:
-
Η τεχνολογία δεν είναι οι οθόνες και τα ωραία γραφικά, αλλά μηχανολογικά. Και μηχανολογικά το 3008 είναι πολύ πίσω: ημιάκαμπτος άξονας (και μόνο που το συζητάμε είναι για γέλια να έχεις ημιάκαμπτο και να θες να ονομάζεσαι 'premium'), παλιό 6αρι αυτόματο κιβώτιο, κινητήρας 10ετίας (ο 1.6 βενζίνης) κλπ.
-
Σε απτή ποιότητα (γιατί η πραγματική ποιότητα μόνο με την πάροδο των ετών φαίνεται) είναι στον μέσο όρο, προσωπικά είδα αρκετά ποιοτικά φάουλ και επ' ουδενί δεν συγκρίνεται με τα premium υστερεί εμφανώς (να στείλουμε τον Storm να ελέγξει μας γράψει ένα κατεβατό! )
-
Οδική συμπεριφορά είναι μια χαρά, αλλά πάλι υπολείπεται από τον ανταγωνισμό, γιατί ο ημιάκαμπτος για να προσφέρει άνεση και ποιότητα κύλισης απαιτεί αρκετά μαλακές ρυθμίσεις στην ανάρτηση.
-
-
Ποιοτικά είναι πάρα πολύ καλό παιδιά. Εγώ που έχω καλομάθει το ομολογώ. Είναι κοντά στη κορυφή
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ποιοτικά είναι πάρα πολύ καλό παιδιά. Εγώ που έχω καλομάθει το ομολογώ. Είναι κοντά στη κορυφήΤότε, ή είμαι περίεργος, ή είμαι πολύ απαιτητικός, ή προσέχω λεπτομέρειες ή έχω καλομάθει από την BMW!
-
Ανεξάρτητα των όποιων διαφωνιών μεταξύ μας υπάρχουν και κάποιες άλλες απόψεις όπως αυτή.
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... retech-130
-
Ανεξάρτητα των όποιων διαφωνιών μεταξύ μας υπάρχουν και κάποιες άλλες απόψεις όπως αυτή.http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... retech-130
αλλά και αυτή:
http://www.evo.co.uk/peugeot/3008/18376 ... als-in-one -
Στα τελευταια μηνυματα αλλα και γενικα αναφερεται οτι το 3008 υστερει σε οδηγικη συμπεριφορα σε σχεση με το kuga.. Οκ και να υστερει ελαχιστα δεν σημαινει κάτι ειδικα στη συγκεκριμενη κατηγορία των Suv που δεν είναι κριτήριο αγοράς η αριστη οδηγικη συμπεριφορα.. Οποιος θελει οδηγικη συμπεριφορα δεν πάει σε Suv.. Αν είχε μεγάλη διαφορα η οδηγικη συμπεριφορα μεταξυ kuga και 3008 τοτε θα είχε νόημα να το συζηταμε αλλά για μικροδιαφορες δεν έχει νόημα στη συγκεκριμενη κατηγορια.. Και εχω και σχετικα λίγο τις αμφιβολίες μου για το Kuga καθώς είναι βαρύ και πολύ ψηλο που ο συνδιασμός αυτών των δύο δεν ευνοεί στον συγκεκριμένο τομέα. 1.70 υψος έχει το Kuga και 1.62 το 3008. Το αστείο είναι ότι το 3008 έχει και λίγο μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και ας είναι στο σύνολο πιο κοντό.. Οπότε το 1.70 του Kuga δεν έχει κανένα νόημα.. Στο moose test πάντως το 3008 δεν ρίχνει τους κονους και τους περνάει ακόμα και με ταχύτητα 80.. Απο την άλλη το Kuga μόνο με ταχυτητα 74 καταφέρνει να περάσει. Στα 75 ρίχνει 2 κόνους και στα 77 ρίχνει τρεις.. Που να το έβαζαν και με ταχύτητα 80 όπως έβαλαν το 3008.. Θα τα έριχνε όλα.. Αν ήταν άριστο το Kuga στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς θα μπορούσε να το χειριστει καλύτερα ο οδηγος και να μην ρίχνει τους κονους
https://www.youtube.com/watch?v=T4V7J93x8Xc
Youtube Video
Peugeot 3008 2016