-
Ωραιο αλλα νομιζω ακριβο. Full LED φωτα εχει (οχι πορειας μονο)?
Δεν ξερω τι ειναι το active grip αλλα καθε μπροστοκινητο αμαξι υπερυψωμενο και με καταλληλα λαστιχα θα εχει καλες δυνατοτητες εκτος δρομου.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Μια παρατήρηση μονο, αυτο που έγραψες για το active grip , όσο καλο κ να ειναι με τπτ δεν υποκαθιστά την τετρακίνηση, αν ήταν ετσι ολοι οι κατασκευαστές θα τις είχαν καταργήσει.Ακριβώς!!! Μια μεσοβέζικη λύση είναι απλά. Ελπίζω να μην το πιστεύει όντως γιατί προβλέπω ιμάντες ρυμούλκησης...
-
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο! Καλοτάξιδο και καλές διαδρομές και ελπίζω εκδρομές! Ιδιαίτερο το ασημί!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ωραιο αλλα νομιζω ακριβο. Full LED φωτα εχει (οχι πορειας μονο)?Δεν ξερω τι ειναι το active grip αλλα καθε μπροστοκινητο αμαξι υπερυψωμενο και με καταλληλα λαστιχα θα εχει καλες δυνατοτητες εκτος δρομου.
Όχι full Led. Ήταν πανάκριβα!
Μια παρατήρηση μονο, αυτο που έγραψες για το active grip , όσο καλο κ να ειναι με τπτ δεν υποκαθιστά την τετρακίνηση, αν ήταν ετσι ολοι οι κατασκευαστές θα τις είχαν καταργήσει.
Ακριβώς!!! Μια μεσοβέζικη λύση είναι απλά. Ελπίζω να μην το πιστεύει όντως γιατί προβλέπω ιμάντες ρυμούλκησης...
Δεν έχω σκοπώ να πάω πουθενά εκτός δρόμου, όπως και το 99% όσων αγοράζουν crossover, απλώς αναφέρω τι έχει γραφτεί από ειδικούς. Σε έναν χιονά της Αττικής, σε ένα λασπωμένο χωματόδρομο στο χωριό, σε ένα νησί κτλ. θα σε ξελασπώσει. Όχι να πας επί τούτου σαν να έχεις τετρακίνητο.
Άλλωστε συγκρίνω το active grip με τα δικίνητα, όχι με τα τετρακίνητα. -
Πανέμορφο κ καλοτάξιδο!!
-
Ο χρήστης ppascho150 έγραψε:
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο! Καλοτάξιδο και καλές διαδρομές και ελπίζω εκδρομές! Ιδιαίτερο το ασημί!Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές όλους!
Το χρώμα ήταν ένα τεράστιο θέμα για εμένα. Έψαξα όλες τις αντιπροσωπείες για να βρω τα διάφορα χρώματα από κοντά, γιατί μου άρεσε το χρυσαφί στις φωτό και από κοντά δεν το ήθελα καθόλου. Μαύρα και άσπρα δεν τα θεωρώ καν χρώματα και τα είχα αποκλείσει, αν και το άσπρο το προτιμούν πολλοί.
Ωραίο είναι το κυπαρισσί αλλά και αυτό από κοντά μου φάνηκε πολύ σκούρο.Εντυπωσιακό χρώμα το μπλε, αλλά δεν μπόρεσα να το δω από κοντά και το φοβάμαι πως θα δείχνει μετά από χρόνια.
Τελικά είδα πολλά βίντεο με το ασημί και ένα 308 με το ίδιο ακριβώς χρώμα και είδα ότι θα κάνει ωραία αντίθεση τόσο με τα μαύρα πλαστικά όσο και με τα χρώμια, οπότε κατέληξα εκεί, παρόλο που μου είπαν ότι έχουν πουληθεί ελάχιστα σε αυτό το χρώμα. -
Προβολεις αλογονου εχει;
-
Το Active Grip 500 ευρώ κάνει μόνο του σαν optional στην Ιταλία!
-
Καλοτάξιδο και από εμένα στον φίλο.
Ωραίο setup που λένε και στο χωριό μου.
Εγώ είμαι dieselακιας αλλά καθένας με τις προτιμήσεις του
Αν θέλει ας δώσει μέση κατανάλωση μέχρι στιγμής και προφίλ οδήγησης. -
Ακριβώς μας ενδιαφέρει τι κατανάλωση έχει και πόσο βαρύ πόδι έχει ο ιδιοκτήτης...
-
Προς mixalakis:
Να ρωτήσω σχετικά με την αίσθηση του 3κύλινδρου κινητήρα:
Ακούγεται διαφορετικά (ο ήχος) σε σχέση με 4κύλινδρο σύνολο; Ενοχλεί σε κάτι το ότι είναι 3κύλινδρο το μοτέρ;
Υπάρχει κάποια οδηγική κατάσταση (π.χ. αυτοκινητόδρομος, ταξίδι με πολλά άτομα) όπου το 3κύλινδρο 1200άρι μοτέρ να νιώθεις ότι ζορίζεται; -
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
Ας περιγράψω κι εγώ γιατί έδωσα 35.000€ για Peugeot και μάλιστα 1.200άρι!Εφόσον το αυτοκίνητο σου αρέσει και σε καλύπτει, καλά έκανες και τα έδωσες!!
Εξαιρετικό κείμενο και ανάλυση.Η υψηλή τιμή προκύπτει πάντα αν θέλει κανείς το active grip. Διαφορετικά, η βασική έκδοση (με πολλές ελλείψεις βέβαια) κάνει 25.000€.
€26.400 πλέον (από €24.900 που είχε).
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ακριβώς μας ενδιαφέρει τι κατανάλωση έχει και πόσο βαρύ πόδι έχει ο ιδιοκτήτης...Δεν έχω βαρύ πόδι, ούτε το πιέζω ιδιαίτερα.
Στην εθνική σε χαλαρό ταξίδι με 130χλμ/ωρα είναι κοντά στα 7,5λ/100χλμ.
Στην πόλη άνετα είμαστε στα 8,5λ/100χλμ.Λογική κατανάλωση για crossover 130 ίππων.
Προς mixalakis:
Να ρωτήσω σχετικά με την αίσθηση του 3κύλινδρου κινητήρα:
Ακούγεται διαφορετικά (ο ήχος) σε σχέση με 4κύλινδρο σύνολο; Ενοχλεί σε κάτι το ότι είναι 3κύλινδρο το μοτέρ;
Υπάρχει κάποια οδηγική κατάσταση (π.χ. αυτοκινητόδρομος, ταξίδι με πολλά άτομα) όπου το 3κύλινδρο 1200άρι μοτέρ να νιώθεις ότι ζορίζεται;Δεν έχω εμπειρία μεγάλης διάρκειας συμβίωσης με πολύ δυνατά αυτοκίνητα, αλλά μέχρι τ΄τωρα δεν με έχει ενοχλήσει τίποτα πουθενά. Τραβάει πολύ καλά παντού. Επειδή έχω το αυτόματο, στις πολύ χαμηλές στροφές και καθώς ανεβάζει ταχύτητα γρήγορα, το νιώθεις λίγο ράθυμο. Αν το πας στο 'sport' όμως ή αν αλλάζεις από τα paddles είναι μια χαρά!
-
Μπαίνω εδώ και καιρό στο θέμα ,γιατί μ' αρέσει το 3008 και το σκέφτομαι για μετά από κανα χρόνο.
Είμαι κάτοχος του παλιού 3008 και όσο αφορά τα off road χαρακτηριστικά του , δεν πιστεύετε που μπορεί να πάει.
Δεν 'έβαλα αλυσίδες , μέχρι και το καιμακτσαλάν , ενώ στα τελευταία 500 m ανέβαιναν μόνο 4x4 .Έχει καταντήσει αηδία , να μπαίνουν μέσα και να γράφουν για την Χ1 , τo qq και άλλα αμάξια.
Αν πραγματικά μας ενδιέφερε , δεν θα μπαίναμε σε αυτό το Post αλλά στα αντίστοιχα.
Μετά από 40 σελίδες μάθαμε επιτέλους την γνώμη κάποιου που το αγόρασε και ζει μαζί του.Ελεος
Αν δεν το γουστάρετε ακόμα και αν το έχετε οδηγήσει , δεν εξηγείται πάνω από ένα Post για να λέτε την γνώμη σας.
Νομίζω οι Moderators δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους . -
Προς @mixalakis
H ηλιοροφή ανοίγει ή είναι πανοραμική ;
Μπορείς να βάλεις καμία φωτογραφία της οροφής από μέσα;
Πόσο ανέβασε την τελική τιμή του αυτοκινήτου; -
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Μπαίνω εδώ και καιρό στο θέμα ,γιατί μ' αρέσει το 3008 και το σκέφτομαι για μετά από κανα χρόνο.
Είμαι κάτοχος του παλιού 3008 και όσο αφορά τα off road χαρακτηριστικά του , δεν πιστεύετε που μπορεί να πάει.
Δεν 'έβαλα αλυσίδες , μέχρι και το καιμακτσαλάν , ενώ στα τελευταία 500 m ανέβαιναν μόνο 4x4 .Έχει καταντήσει αηδία , να μπαίνουν μέσα και να γράφουν για την Χ1 , τo qq και άλλα αμάξια.
Αν πραγματικά μας ενδιέφερε , δεν θα μπαίναμε σε αυτό το Post αλλά στα αντίστοιχα.
Μετά από 40 σελίδες μάθαμε επιτέλους την γνώμη κάποιου που το αγόρασε και ζει μαζί του.Ελεος
Αν δεν το γουστάρετε ακόμα και αν το έχετε οδηγήσει , δεν εξηγείται πάνω από ένα Post για να λέτε την γνώμη σας.
Νομίζω οι Moderators δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους .Ουσία ενός φόρουμ αποτελεί κ ο διάλογος κ η κόσμια κ ουσιαστική αντιπαράθεση. Μερικές φορές το θέμα εκτρέπεται σε 'παραδρομους' που μπορεί να μην ακολουθούν κατά γράμμα τους κανονες αλλά είναι κ αυτό χρησιμο κ ενδιαφέρον. Ίσως ένα θέμα 3008 vs X1 να αποτελούσε καλύτερη επιλογή. Από την άλλη όταν σκεφτεσαι να αγοράσεις ένα αμάξι, πάντα θέλεις να το δεις κ σε σύγκριση με τα άλλα για να κάνεις την καλύτερη επιλογή.
Προσωπικά δεν βρίσκω κακό στη σύγκριση αρκεί αυτή να γίνεται με αντιπαράθεση επιχειρημάτων κ όχι ξεκατινιασματων κ κολλημάτων. Στην τελευταία περιπτωση χάνεται όλη η ουσία!
Νομίζω ότι οι mods κρατούν καλή ισορροπία ανάμεσα στην ασυδοσία κ τον ευνουχισμό του διαλόγου. Είμαι μέλος κ σε άλλα φόρουμ κ αντικειμενικά εδώ τα πράγματα είναι μια χαρά! -
Εμένα δεν με πειράζει ο διάλογος και η κόντρα αλλά βλέπω ότι μόλις γράψω κάτι σε κάποιο θέμα που αφορά το αμάξι , μπαίνουν διάφοροι και μας λένε άσχετα .
Ο φίλος κάτοχος του 3008 έχει απόλυτο δίκιο . Πρέπει εδώ στο θέμα του 3008 να αποδείξουμε κατά πόσο είναι καλύτερο το 3008 από άλλα αμάξια και να μας εγκαλούν οι οπαδοί των ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΩΝ , ότι το αμάξι είναι υπερτιμημένο .
Ωραία πιθανότατα είναι υπερτιμημένο 2-3 χιλιάδες . Και ? Είναι ΜΑΚΡΑΝ το ομορφότερο όλων και εσωτερικά και εξωτερικά . Εχει εσωτερικό με τεχνολογίες που οι άλλοι έχουν ταμπλό δεκαετίας τουλάχιστον και βέβαια έχει τον ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ τίτλο του Αυτοκινήτου Της Χρονιάς .
Τα άλλα δεν είναι υπερτιμημένα ? Το σταματάω εδώ γιατί δεν θέλω να στενοχωρήσω αυτούς που το ξέρουν ότι έχουν κάνει λανθασμένες επιλογές και τους τσούζει ...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εμένα δεν με πειράζει ο διάλογος και η κόντρα αλλά βλέπω ότι μόλις γράψω κάτι σε κάποιο θέμα που αφορά το αμάξι , μπαίνουν διάφοροι και μας λένε άσχετα .Ο φίλος κάτοχος του 3008 έχει απόλυτο δίκιο . Πρέπει εδώ στο θέμα του 3008 να αποδείξουμε κατά πόσο είναι καλύτερο το 3008 από άλλα αμάξια και να μας εγκαλούν οι οπαδοί των ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΩΝ , ότι το αμάξι είναι υπερτιμημένο .
Ωραία πιθανότατα είναι υπερτιμημένο 2-3 χιλιάδες . Και ? Είναι ΜΑΚΡΑΝ το ομορφότερο όλων και εσωτερικά και εξωτερικά . Εχει εσωτερικό με τεχνολογίες που οι άλλοι έχουν ταμπλό δεκαετίας τουλάχιστον και βέβαια έχει τον ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ τίτλο του Αυτοκινήτου Της Χρονιάς .
Τα άλλα δεν είναι υπερτιμημένα ? Το σταματάω εδώ γιατί δεν θέλω να στενοχωρήσω αυτούς που το ξέρουν ότι έχουν κάνει λανθασμένες επιλογές και τους τσούζει ...
ΌΛΑ είναι υπερτιμημένα εκτός από τα 2-3 VFM που έχουν γραφεί πολλές φορές ποια είναι!
Συμφωνώ για την ομορφιά, το έχω γράψει πολλές φορές
Και για να απαντήσω στην 'πλακίτσα' σου : Για να το μετανιώσω εγώ θα πρέπει το 3008 να γίνει πιο γρήγορο!! Πολύ πιο γρήγορο...Και στην παρούσα φάση βλέπει την πλάτη μου...Και από απόσταση LOL -
Ρε συ Βασίλη φίλε μου, ειλικρινά εχεις όρεξη πρωί Κυριακής να απαντάς στον σπάμερ και τρολ;
-
Καλημερα Βασιλη. Εχεις παρει το καλυτερο και αν το μετανοιωσεις θ στο αγορασω εγω
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peugeot 3008 2016