-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Πάντως η καραμέλα με τα 'περίπτερα' μάλλον έχει 'παραγίνει':
Παράδειγμα:
Ύψος Ford Focus : 1469 mm
Ύψος BMW X1: 1612 mm
Διαφορά: 1430 mm.Μάλλον ήθελες να γράψεις 143mm, γιατί 1430mm είναι κάτιτις παραπάνω από 15εκ
Ο χαρακτηρισμός 'περίπτερο' έχει βγει από τα πρώτα -μεγάλα- SUV, τύπου Χ5 ή Cayenne, τα οποία είχαν -και έχουν ακόμα- ύψος στα 1,8μ....μην πούμε και για κάτι LR και RR που ήταν -και παραμένουν- κανονικότατα στα 2μ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όλα τα Mini είναι σκληρά επ' ωφέλειά της οδικής συμπεριφοράς. Όποιος ψάχνει για άνεση κοιτάει αλλού.
Η φάση είναι πως οι Γάλλοι με το 3008 κατάφεραν να έχουν και καλύτερη οδική συμπεριφορά και καλύτερη άνεση.
I 'll take your word, δεν ασχολούμαι με περίπτερα. Αν μιλούσαμε για σοβαρά αυτοκίνητα θα ήξερα να σου απαντήσω.
Αφού δεν ασχολείσαι με περίπτερα, τότε γιατί παρακολουθείς και συμμετέχεις στο θέμα του 3008;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν επιμένεις, τι να σου πω;
60 χρόνων άνθρωπος σχεδόν και γράφεις σαν 15χρονο τρολ ;Δεν ανακατευτηκα εγω στα βαγκελοθεματα . Εσεις ηρθατε στο θεμα και αρχισατε τα αφ' υψηλου γιατι νομιζουν οτι η αγορα των υπερτιμημενων τους κανει κυριλεδες .
Αρα καντε σοβαρη κριτικη για να μην τα ακουτε...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν επιμένεις, τι να σου πω;
60 χρόνων άνθρωπος σχεδόν και γράφεις σαν 15χρονο τρολ ;Στεφανε παλιοβαγκιτη οπως κ εγω ο νεοβαγκιτης...ουστ! Να παρουμε τα παλιοβαγκ μας κ εξω απο το νημα!! Κ ο αξελ κ ο έις με τα δικά τους βαγκ!! Εξω!! Παντου υπαρχει ενα βαγκ!!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Αφού δεν ασχολείσαι με περίπτερα, τότε γιατί παρακολουθείς και συμμετέχεις στο θέμα του 3008;Γενικότερη ενημέρωση...
Δεν ανακατευτηκα εγω στα βαγκελοθεματα . Εσεις ηρθατε στο θεμα και αρχισατε τα αφ' υψηλου γιατι νομιζουν οτι η αγορα των υπερτιμημενων τους κανει κυριλεδες .
Αρα καντε σοβαρη κριτικη για να μην τα ακουτε...
Έχεις παρανοήσει μερικά πράγματα όσον αφορά στην λειτουργία του φόρουμ μου φαίνεται. Δεν υπάρχουν θέματα δικά μας και δικά σας. Και ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είστε εσείς στην τελική; Όποιος θέλει συμμετέχει σε όποιο θέμα θέλει, αρκεί να τηρεί τους κανόνες. Δεν βλέπω λοιπόν κανέναν άλλον να παραβιάζει τους κανόνες παρά μόνο εσένα και συγκεκριμένα:
'Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting).
Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα.'rules.html
Οπότε μάλλον εσύ πρέπει να σοβαρευτείς και να μην κάνεις σαν 15χρονο troll που είπε και ο Στέφανος! Ειδεμή θα αρχίσουν τα reports προς τους moderators...
-
**Edit Mod
Όπως σας επισημάνθηκε, με το ύφος των γραφόμενών σας παραβιάζετε τον κανονισμό, όντας εριστικός. Για αυτό και λαμβάνετε προειδοποίηση. Την επόμενη φορά θα υπάρξει και ποινή. [Admin] **
-
Ένα 'νούμερο' αποκτά αξία μόνο όταν ασχολείσαι μαζί του...
Don' t feed the troll... -
Καλοπροαίρετα και με κάθε ειρηνική διάθεση θα ήθελα να πω πως όντως στην κατηγορία των compact suv μπορείς να βρεις πολλά περίπτερα. Το 3008 ή η Χ1 σίγουρα δεν είναι αυτοκίνητα του συρμού και όπως έχει γραφτεί πολλάκις ειδικά για την Χ1 είναι πολλά τα σενταν που θα ήθελαν να έχουν την τόσο καλή οδική της συμπεριφορά. Μη τα κάνουμε όλα ίσωμα... Δεν είναι ούτε αληθινό αλλά ούτε και σωστό.
Φίλε criuser εάν μείνεις μόνο στην απόλυτη κριτική σου για τα οχήματα θα είσαι από εκείνα τα μέλη που θα θέλουν όλοι να διαβάσουν καθώς επί της ουσίας δεν λες παπαριές. Δεν είναι ανάγκη να τα συνοδεύεις με τα υπόλοιπα αξεσουάρ.
Η αλήθεια συνήθως λέγεται με λίγα λόγια ουσίας. Όσον αφορά τον Στέφανο λόγω της ιδιότητας του δεν έχει ανάγκη από την προστασία κανενός. Για την ακρίβεια μπορεί να τα βάλει με δέκα δίχως να λυγίσει -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
...Όσον αφορά τον Στέφανο λόγω της ιδιότητας του δεν έχει ανάγκη από την προστασία κανενός. Για την ακρίβεια μπορεί να τα βάλει με δέκα δίχως να λυγίσειΓια πες κακή κουβέντα για την Χ1 του...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ένα 'νούμερο' αποκτά αξία μόνο όταν ασχολείσαι μαζί του...
Don' t feed the troll...Ακριβώς είτε γερμανικό , είτε άλλου είδους
-
Καλημέρα,
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Φίλε criuser εάν μείνεις μόνο στην απόλυτη κριτική σου για τα οχήματα θα είσαι από εκείνα τα μέλη που θα θέλουν όλοι να διαβάσουν καθώς επί της ουσίας δεν λες παπαριές.
Σωστό αυτό που λες, αλλά όταν γράφω μήνυμα στο thread για 3008 αναφέροντας πως επιθυμώ να αγοράσω μία έκδοση του εν λόγω αυτοκινήτου και βλέπω ένα μέλος με avatar την VW σε καρδιά να σχολιάζει:
50.000 για πεζό; Διάβασα το post σου αλλά δε μπορώ να μη το αναφέρω!
...τι να πω λοιπόν εγώ; Με λίγα λόγια να μην γράψουμε πως επιθυμούμε να αγοράσουμε το αμάξι το οποίο αφορά το παρόν thread για να μην μας χλευάζουν;
-
Μην ασχολείσαι φίλε μου με τους κατακαημένους . Αυτοί δεν αγοράζουν κάτι που τους αρέσει , αλλά κάτι που αρέσει στον περίγυρο τους , νομίζοντας ότι έτσι αποκτούν κοινωνική αξία .
Και επειδή τους λέμε την αλήθεια τους πονάει .
Αγόρασε λοιπόν αυτό που σου αρέσει και μην σε νοιάζουν τα σχόλια του κάθε ένα που νομίζει ότι το σήμα του δίνει πόντους .
Οπου τους χρειάζεται.... -
Και ξαναλέω για να το τελειώνουμε το θέμα .
Κανείς δεν μπήκε στο σάιτ του τιγκουάν ή της Χ1 , να σχολιάσει αρνητικά . Εδώ έγινε όλο το σκηνικό από τους κατόχους των υπερτιμημένων που τους χάλασε το όνειρο η βράβευση του 3008 . Ας πάψουν λοιπόν να μας ενοχλούν .**Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει ό,τι θέλει, αρκεί ναι είναι ευπρεπής και εντός των πλαισίων του κανονισμού. Αν ενοχλήστε από κάτι πατήστε το κουμπάκι της αναφοράς και θα επιληφθούμε εμείς. Το back seat moderating (υποδείξεις) που κάνετε όμως δεν επιτρέπεται, υπάρχουν οι επόπτες για αυτήν την δουλειά. Έχετε ήδη προειδοποιηθεί σχετικά. [Admin] **
-
Φίλε gvard όπως σου έγραψα (σε εσένα νομίζω αν δεν κάνω λάθος) η μόνη μου ένσταση για το αυτοκίνητο ήταν να το πάρεις σε ένα διαφορετικό χρώμα από τα συνηθισμένα. Είναι τόσο όμορφο που ότι χρώμα να του επιλέξεις θα του πηγαίνει πολύ. Τα σχόλια κάποιων... ανεξαρτήτως μάρκας που στηρίζουν... όταν επιτίθενται σε θιασώτες διαφορετικών εταιρειών είναι το λιγότερο βλακώδη και γίνονται αντιληπτά άμεσα. Προσωπικά να δεις τι έχω 'ακούσει' εγώ για το duster! Αν ενστερνιζόμουν τα λόγια κάποιων κάθε αναχώρηση από το γκαράζ μου θα έπρεπε να την αντιμετωπίζω σαν αποστολή αυτοκτονίας.
Φίλε cruiser μη γίνεσαι ίδιος με αυτόν που δε γουστάρεις. Σε ένα φόρουμ αυτοκινήτου νομίζω είναι πιο εύκολο να το διαχειριστούμε. Να ξεκαθαρίσω πως το αυτοκίνητο δεν πρέπει να θεωρούμε ότι είναι προέκταση της .... μας γιατί τότε θα βρεθούν πολλοί που θα διαπιστώσουν πως το έτερο φίλο περισσότερη σημασία δίνει σε άλλα μεγέθη και όχι στο μήκος πλάτος και την τελική του αυτοκινήτου του κατόχου.
Εχω περάσει σούπερ εποχές με το παπάκι που κανένα αυτοκίνητο δεν μου χάρισε -
Όλοι έχουν δικαίωμα να μπουν σε όποιο φόρουμ θέλουν και να γράψουν ό,τι θέλουν αρκεί να σέβονται τους συνομιλητές τους. Και ασφαλώς η αρνητική κριτική αποτελεί και αυτή κριτική αρκεί να γίνεται με σεβασμό στον χώρο και τα άτομα.
Σε όποιον δεν του αρέσει η αρνητική κριτική ας διαβάζει μόνο τα δικά του μηνύματα -
Η αρνητική κριτική καλή είναι όταν είναι δομημένη σε πραγματικά στοιχεία και δεν βασίζεται σε φήμες και διαδόσεις. Για παράδειγμα τα πρώτα duster που κυκλοφόρησαν δεν είχαν esp, ζώνες με προεντατήρες και asr. Δίκαια τότε τα κατακεραύνωσαν πολλοί, δίκαια και τα τρία αστέρια που πήρε στο σχετικό τεστ NCAP. Τα επόμενα μέσα στα οποία είναι και το δικό μου έχουν όλα αυτά και επιπλέον καλούδια σε θέματα ασφάλειας και οδικής συμπεριφοράς. Πόσο ανόητο είναι να ακούω λοιπόν τα ίδια και τα ίδια ή να βλέπω τα ίδια και τα ίδια βίντεο που αναρτούν τόσο βιαστικά κάποιοι. Με την ίδια λογική πρέπει να τα χώνουμε σε όποιον πήρε Α κλας της ΜΕΡΣ γιατί κάποτε όταν πρωτοβγήκε το αυτοκίνητο είδε τα ραδίκια ανάποδα στο τεστ Ταράνδου. Τώρα σε μια suvara όπως το 3008 να μπαίνει ο άλλος και να γράφει 'τόσα για αυτό;' δεν είναι και κριτική άξια αναφοράς. Για την Χ1 την πρώτη δειλά δειλά έγραφα και έλεγα τις δικές μου παρατηρήσεις σε κάποια θέματα που είχαν να κάνουν με το ζύγισμα και την συμπεριφορά σε πλευρικούς ανέμους και με κοίταγαν σαν εξωγήινο ή κακεντρεχή. Έπρεπε να περάσουν τα χρόνια, να βγει η επόμενη για να γράψουν κάποιοι αυτά που διαπίστωσα εξαρχής. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βγει και απαξιούν την subaru και το forrester, στο 3008 θα κολλήσουμε;
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
...Όσον αφορά τον Στέφανο λόγω της ιδιότητας του δεν έχει ανάγκη από την προστασία κανενός. Για την ακρίβεια μπορεί να τα βάλει με δέκα δίχως να λυγίσει
Για πες κακή κουβέντα για την Χ1 του...
Αφού βρε Αντώνη εγώ αν χρειαστεί τα κράζω και μόνος μου!
Πάντως επειδή κάπου το ξεφτιλίσαμε το θέμα και προσωπικά έκανα το report που θα έπρεπε να έχουμε κάνει όλοι όταν μια κουβέντα καταλήγει σχεδόν υβριστική ή ειρωνική, το θέμα των περισσότέρων με το 3008 ήταν και είναι η τιμολόγησή του, άντε και ο ημιάκαμπτος πίσω (καθαρά οδηγικά και σαν specs μόνο γιατί λίγοι το έχουν οδηγήσει και ξέρουν πρώτο χέρι)!
Στα λεφτά που παίζει το 3008 πολύς κόσμος, καλώς ή κακώς, θα σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει κάτι που στα μάτια του θα είναι πιο premium. Οσο λάθος και να είναι αυτή η προσέγγιση, δεν πάυει να είναι μια προσέγγιση που αφορά σε πολύ κόσμο και έτσι στερεί κάποιες πωλήσεις που αλλιώς το αμάξι θα τις είχε κάνει!Προσωπικά θα ήθελα να το οδηγήσω (και δη τη μικρή 3κύλινδρη βενζίνη για να κάνω και άμεση σύγκριση με την Χ1) να σχηματίσω και προσωπική άποψη πριν γράψω, αλλά ακόμα περιμένω τηλέφωνο για το test drive.
-
Εφ' όσον κάποιοι θεωρούν ότι οι ίδιοι μπορούν να βρίζουν χωρίς δικαίωμα απάντησης , έκανα και εγώ τις αναγκαίες ενέργειες και πλέον δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα που θα σχολιάζει υποτιμητικά . Θα ακολουθήσω τυπικά τους κανόνες .
-
Να ρωτήσω γνώμες για το 3008:
Το τρικύλινδρο 1.2 Pure Tech πώς είναι από πλευράς θορύβου - κραδασμών στις ψηλές σ.α.λ.;
-
Report that production of the Peugeot 3008 1.2 Puretech 130 GT Line with EAT6 automatic transmission has been stopped. Peugeot explained: 'Due to the customer orders of the All-New 3008 SUV surpassing our expectations, we have prioritised production of the PureTech 130 EAT6 for the Allure trim level, the most popular trim level for this engine/gearbox combination. For the GT Line trim level, the PureTech 130 EAT6 is temporarily unavailable. However customers can benefit from the THP 165 EAT6, which offers more performance to go hand in hand with the enhanced sports styling.'
Peugeot 3008 2016