-
http://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/op ... 24500-eyro
-
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/opel-grandland-x-apo-24500-eyroΑυτό είναι παρατοποθετημένο ...
-
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 30.asp?a=7
-
Λόγω του ότι 'έτσι που το πάνε...' το 3008 θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της χρονιάς που δεν είναι τελικά τόσο...πρώτο βάσει της κριτικής πολλών περιοδικών... αξίζει να τονίσουμε πως το autotriti φιλότιμα το έφερε σχεδόν στα ίσα με ένα γερασμένο μοντέλο της audi. Φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να τονίσουν πως το συνέκριναν με ένα 'σε λίγο' απερχόμενο μοντέλο... Αυτό στην δική μου φιλοσοφία είναι κριτική για πολλές κλοτσιές.
Εύχομαι την επόμενη χρονιά να βγει ένα αυτοκίνητο τόσο πρώτο ώστε να μπορούν και οι ειδικοί του χώρου να γράφουν ως ειδικοί και όχι ως Σοφιστές. -
Το 3008 είναι εξαιρετικό κ ενδεχομένως να αξίζει κ τον τίτλο σε σχέση με τα αντίστοιχα της χρονιάς. Ωστόσο απέναντι σε κορυφαία μοντέλα όπως ακόμη κ το παλιότερο Q3 υστερεί σε κάποιους τομείς και υπερτερεί σε άλλους. Αυτό δεν μειώνει την αξία του. Θα μπορούσε να πει κάποιος πως κ η σύγκριση με τα κορυφαία αναδεικνύει την αξία του.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Θα μπορούσε να πει κάποιος πως κ η σύγκριση με τα κορυφαία αναδεικνύει την αξία του.Αυτό ακριβώς νομίζω ότι ισχύει.
Το 3008 είναι αυτή τη στιγμή το μόνο μεγάλο βήμα για την νέα εικόνα του premium Γάλλου κατασκευαστή που θέλει η Peugeot για τον εαυτό της. Και μαζί με το 308 που είναι ένα ολοκληρωμένο αντί-Golf σιγά σιγά μπορεί να το καταφέρει.
Και φυσικά αυτό μπορεί να γίνει με την σύγκριση με τον ανώτερο ανταγωνισμό. -
Οι εταιρείες προκειμένου να κρατήσουν στην αγορά τα αμάξια τους κατά την διάρκεια των 6-8 χρόνων της ζωής τους , έχουν συγκεκριμένες πρακτικές .
Τα πρώτα 2 χρόνια τα βγάζουν ως καινούργια μοντέλα , τα επόμενα 2 τους βάζουν καινούργιους κινητήρες ή και κιβώτια , στην 4ετία κάνουν το λίφτινγκ και στα 2 τελευταία χρόνια της ζωής τους παίζουν με τις τιμές και τις προσφορές .
Αλλά ο αγοραστής θέλει να αγοράσει ακριβώς όταν έχει τις ανάγκες του . Ετσι ένας που θέλει να αγοράσει σήμερα ή τους επόμενους 6 μήνες , δεν τον ενδιαφέρει αν σε 1 χρόνο αλλάξει το άουντι , αλλά τι θα πάρει σήμερα . Γιατί άμα ήταν έτσι δεν θα αλλάζαμε ποτέ αμάξια . Θα περιμέναμε πάντα το επόμενο ή το βελτιωμένο .
Μετά από 1 χρόνο θα έχουμε το καινούργιο άουντι . Αλλά το 3008 θα έχει τους καινούργιους κινητήρες , το νέο 8τάχυτο κιβώτιο , πιθανόν και την νέα ανάρτηση που σκανάρει τον δρόμο , αφού κυκλοφορήσει πρώτα στο DS7 και τα νέα υβριδικά σύνολα με τον ηλεκτροκινητήρα πίσω που θα του δίνουν και την τετρακίνηση .
Ο ανταγωνισμός λοιπόν είναι της στιγμής και όχι του μέλλοντος .
-
Ακριβώς αυτή την στιγμή είναι για εμένα 2 τα κορυφαία μοντέλα στην entry level κατηγορία των πολυτελών suv. To ένα είναι το 3008 και το άλλο η Χ1. Φυσικά ανάλογα με τις απαιτήσεις και τα βαλάντια ή και τις προσδοκίες που έχει ο καθένας οι επιλογές ποικίλουν αλλά ως εκεί... Με απόλυτους αριθμούς μπορεί να βρεθούν πολλοί ανταγωνιστές που προσφέρουν σε σχέση με αυτά τα δύο τα ίδια ή και περισσότερα πράγματα. Αυτό δεν είναι όμως αρκετό για να μη βλέπει και ο πλέον φανατικός θιασώτης όποιας άλλης φίρμας ή μοντέλου, που υπάρχει η πραγματική μάχη.
-
Είμαι, εδώ και μία εβδομάδα, ένας ευτυχής κάτοχος ενός 3008 1.2 puretech EAT6 Allure Grip!
Από τα πιο απολαυστικά χαρακτηριστικά του 3008 είναι το μικρό τιμόνι. Μετά από αυτό όλα τα άλλα τιμόνια φαίνονται τεράστια. -
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
Είμαι, εδώ και μία εβδομάδα, ένας ευτυχής κάτοχος ενός 3008 1.2 puretech EAT6 Allure Grip!
Από τα πιο απολαυστικά χαρακτηριστικά του 3008 είναι το μικρό τιμόνι. Μετά από αυτό όλα τα άλλα τιμόνια φαίνονται τεράστια.Καλορίζικο εύχομαι! Συναντώ όλο και πιο συχνά στον δρόμο 3008 και είναι πραγματικά πανέμορφο αμάξι!
Απόλαυσέ το όσο μπορείς! -
Καλορίζικο . Αναμένουμε εντυπώσεις και καταναλώσεις....
-
Mixalakis καλορίζικο και καλοτάξιδο
Ελπίζω να μάθουμε σύντομα περιγραφές σου και εμείς οι υπόλοιποι που ενδιαφερόμαστε.
Πως και διάλεξες τελικά αυτόν τον κινητήρα? Είχες δοκιμάσει και την βενζίνη και το diesel και τελικά διάλεξες την βενζίνη η εξαρχής ήθελες βενζίνη.
Ανυπομονω να μάθω νέα σου γιατί πραγματικά εχω δίλλημα μεταξύ της ευχαρίστησης και της μελλοντικής ασφαλείας σε αλλαγές ενάντια στο πετρέλαιο που εχει η βενζίνη σε αντίθεση με την μικρότερη κατανάλωση του diesel.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις οποίες απαντήσειςSent from my iPhone using Tapatalk
-
mixalakis,ευχές και από εμένα για πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα !
Όταν μπορέσεις, γράψε μας εντυπώσεις
Τραβάει καλά ο 1200άρης;Κρίνοντας πάντως απ'όσα διαβάζω στα περιοδικά,είναι οικονομικός με κατανάλωση 7.5-8 λίτρων/100χλμ.
Ως προς τις τιμές, περίπου 30 χιλιάρικα για το αυτόματο 1.2 και κοντά στα 27 για το χειροκίνητο; -
Καλοτάξιδο εύχομαι και να σου χαρίσεις πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και πολλά χαμόγελα!!
Αναμένουμε διακαώς εντυπώσεις!!!
-
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
Από τα πιο απολαυστικά χαρακτηριστικά του 3008 είναι το μικρό τιμόνι. Μετά από αυτό όλα τα άλλα τιμόνια φαίνονται τεράστια.Πολλά καλά και ασφαλή χλμ με υγεία!
-
Από τα πιο όμορφα SUV τo 3008! Καλοτάξιδο!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι! Πολύ όμορφο και ξεχωριστό αυτοκίνητο, εξαιρετική επιλογή
-
Καλοτάξιδο με υγεία ! Ξεχωριστό αυτοκίνητο που εύχομαι να το χαρείς για πολλα χρόνια !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλημέρα,
Τελικά χθες έβαλα παραγγελία το 2λιτρο με τα 180 άλογα με HiFi Focal, πορτ παγκαζ που ανοίγει με το πόδι, Safety Pack 2, ηλεκτρικά δερμάτινα καθίσματα με μασάζ, κάμερα 360 με park assist, ασύρματη φόρτιση κινητού, πρίζα 230V, πανοραμική οροφή και εργοστασιακό συναγερμό. Χρόνος παράδοσης 4 μήνες, να δω πως θα περάσουν
-
Από τις λίγες φορές που συμβαίνει σε μένα και θα σου το πω. Σε ζηλεύω!!!! Καλά να πάθεις και να περιμένεις!!! Με το καλό να σου έρθει.
Peugeot 3008 2016