-
To ότι έχει πέσει απίστευτη προώθηση από τον ειδικό (και μη) τύπο, τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό είναι γεγονός. Μας τριβελίζουν συνέχεια τα αυτιά για το πόσο premium είναι, πόσο φανταστικό κλπ. Ελάχιστα τεστ αναφέρουν το ότι είναι ακριβό.
Η πλάκα είναι ότι παρόλο που είναι εκτός budget πήγα να το δώ (test drive ακόμα εν έχω κάνει...περιμένω από έναν γνωστό που δουλεύει στην automotivo αλλά με έχει γράψει!) και η γυναίκα μου, μου είπε ότι δεν της αρέσει ιδιαίτερα εξωτερικά...αχαχα!! Εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα ξετρελαθεί.
-
Βρε παιδιά εντάξει τώρα... Εδώ για τον όμιλο vw ακόμη ξεφυτρώνουν πικάντικες πληροφορίες για το σκάνδαλο ντίζελ και ο ειδικός τύπος δεν κρατά καμιά πισινή στην κριτική του για τα νέα τους μαργαριτάρια... Στο 3008 κολλάτε;
-
Σιγα μη χτυπαγε το tiguan και το qq δεν υπαρχει καμια περιπτωση.
Ακομα κι αυτοι που εδω μεσα εγραφαν ποσο τους αρεσει, δε θα το αγοραζαν λογω κοστους.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η μεσαία εξοπλισμού έκδοση του ντίζελ 1.6 τιγκουαν πόσο βγαίνει; 29Κ ; το αντίστοιχο μεσαίο 1.6 ντίζελ 3008 βγαίνει 30.4Κ με μεταλλικό και πινακίδες. Τελικά μήπως δεν είναι τόσο ποιο ακριβό από τον ανταγωνισμό; μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν πουλάει;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Για την ακρίβεια επειδή είχα πάρει προσφορά στην έκδοση 1.6 120 diesel active με μεταλλικό χρώμα και πινακίδες ήταν στα 29800 και σε λευκό 29600. Σε σχέση με το Kuga που κοίταζα παράλληλα (και τελικά πήρα στην έκδοση st line) ήταν 2,5Κ ακριβότερο και με εξοπλισμό σαφώς υποδεέστερο που ήθελε να βάλεις άλλα 4-5Κ για να είναι παρόμοια εξοπλισμένα, δηλαδή μια διαφορά σχεδόν 6-7Κ πού όσο όμορφο και coty να είναι με λίγη κοινή λογική το απορρίπτεις σε 10'.
-
Ακριβότερα έβγαινε το 3008; πάντως εσύ πήρες καλύτερη προσφορά από την δική μου 30.380 για την ίδια έκδοση με μεταλλικό. Πότε την πήρες εγώ τον Ιανουάριο
-
Ένα 3008 (diesel χρυσαφί) έχω δει μέχρι στιγμής και το έχει γείτονας και συμμαθητής μου, του το έδωσε η εταιρία του με leasing. Δεν μπόρεσα να μάθω εντυπώσεις (έπλενα εκείνη τη στιγμή το KUGA ), κάτι μου είπε ότι μπορεί να του το αλλάξουν πάλι με BMW (X1?)
Από πίσω είναι εντυπωσιακά τα φώτα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με το χρώμα, ειδικά σε συνδυασμό με τα νίκελ. Πολύ νίκελ. Θέλω να το δω πως θα φαίνεται και σε μαύρο. Σαν όγκος πάντως είναι επιβλητικό.
-
Οδήγησα προχθές την έκδοση alure. Έμεινα ενθουσιασμενος με το κράτημα του αυτοκινήτου αλλά και την ποιότητα κύλισης. Πάντως αν θελει κάποιος σώνει και καλά το 3008 σε diesel, ο πωλητής μου είπε ότι βγάζουν και μια έκδοση υποδεέστερη της active που έχει 25000 περίπου. Το αμάξι πάντως είναι εκπληκτικό με μόνη ίσως παραφωνία το στενό πίσω σαλόνι.
-
Αυτή η έκδοση του ντίζελ που λες δεν είναι θέμα εξοπλισμού αλλά είναι με 100 άλογα και 25κιλα ροπή και κάνει τα 0-100 σε 13,1 δλδ ψηλοταφος...Εκεί πέφτει στα 25Κ αλλά πάλι το χάνουν γιατί μιλάμε για το πιο αργό κινητό ντίζελ 1.6 της κατηγορίας!
-
Τη στιγμή που το kuga έχει 0-100 σε 12,5 , δε νομίζω ότι κάνει σημαντική διαφορά το 0,5.
-
Δοκίμασα και εγώ το HDi 120 στην έκδοση allure grip . Το έχει αγοράσει ένας συνάδερφος και κάναμε τράμπα το δικό μου CRV ώστε να μοιραστούμε εντυπώσεις.
Εμφανισιακά μέσα έξω το 3008 κερδίζει κατά κράτος . Στους χώρους και πρακτικότητα είναι καλύτερο το honda .
Στην οδήγηση επίσης το 3008 είναι πιο ζωντανό και ενδιαφέρον.Κινητήρας στα σημεία κερδίζει το honda καθώς ο οκταβάλβιδος της peugeot έχει αρκετή δύναμη.Οι τιμές τους είναι εντελώς συγκρίσιμες με την διαφορά οτι το 3008 εχει Ναvί , ενώ το honda έχει θερμαινόμενα καθίσματα και κάμερα οπισθοπορίας αρκετά βολική καθώς η πίσω ορατότητα είναι δύσκολη.
Πολύ καλό γενικά αυτοκίνητο, έαν το έβαζα στην λίστα θα έχανε μονο λόγω του χώρου αποσκευών , παρότι καλός (520 λίτρα), είναι μικρότερος κατά 70 λίτρα.
Τα περισσότερα περιοδικά κάνουν λάθος να το συγκρίνουν με QQ . Για μένα ανήκει σε λιγο μεγαλύτερη κατηγορία τύπου Κuga/ RAV4/CRV και σε ποιότητα και ωφέλιμες διαστάσεις.
-
Το qq πρέπει να συγκρίνεται με hrv, s cross, renegade. Καμιά σχέση με crv, 3008 .
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Το qq πρέπει να συγκρίνεται με hrv, s cross, renegade. Καμιά σχέση με crv, 3008 .+++++++ πολλα
-
Τι ασχολείστε οι χαμένοι με τα αστεία και πανάκριβα τιγκουάνια και άλλες λαδιέρες , ή τα πανάσχημα κούγκα και χόντα ?
Το καταλάβατε ότι είστε οι ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ? Το αμαξάκι κέρδισε το Ευρωπαικό βραβείο και έτσι δεν ασχολείται με ηττημένους , ούτε με λογικές ψωροκώσταινας ....
-
Επί της ουσίας το αμάξι ΔΕΝ είναι ακριβό . Εμείς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ τα λεφτά .
Είναι δύο διαφορετικά πράγματα
Το αμάξι έχει μεγάλο χρόνο παράδοσης και έτσι δεν έχει τις πωλήσεις που πρέπει . Από την άλλη οι βασικές του τιμές είναι ψηλότερες από το κασκάι και άλλα τέτοια αμάξια , αλλά το αμάξι είναι ισάξιο για να είμαι μετριοπαθής , καλύτερο στην ουσία από την Χ1 που είναι 8-10000 ακριβότερη . Αρα μια χαρά έχει τοποθετηθεί εκεί που είναι . Απλά δεν μπορούμε να το πάρουμε και έτσι το κακολογούμε για να μην φανούμε 'λίγοι' στον εαυτό μας .
Είναι κλασσική λογική και την βλέπαμε και αλλού , όπως στην οικοδομή .
-
Εγώ πάντως που είμαι χοντακιας, βάζω πιο πάνω το 3008 από το crv. Τα γαλλακια έκαναν ένα θαύμα.
-
Βασικά αυτό που μας ξενίζει είναι ότι η Πεζώ αποφάσισε να βγάλει ένα πιο premium μοντέλο σε πιο premium τιμή ενώ όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της είναι mainstream σε όλα τους. Η Σιτροέν πχ γιατί δικαιουται να έχει τη DS και να κοστολογεί 20% πάνω από τα mainstream μοντέλα της και δεν παραπονιέται κανείς ?
ΥΓ Για όποιον θέλει 3008 Diesel υπάρχει απ ότι ακούστηκε πρόγραμμα που αναβαθμίζει το 100άρι στα 120+ οπότε αυτό με τα 25κ είναι μια νορμάλ επιλογή ..
-
Ωραίο που το λέμε premium, στα ÷ του και η υπερπροβολη του και οι τίτλοι του αλλά στο τέλος... γαλλικό με μεγάλη απαξίωση ως μτχ θα καταλήξει!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
γαλλικό με μεγάλη απαξίωση ως μτχ θα καταλήξει!Δεν πουλάνε όλοι τα αυτοκινητά τους για να τους ενδιαφέρει η μεταπώληση και να αποτελει κριτηριο επιλογής...
-
Πέρα από τη μεταπωληση και τους χώρους, το 3008 έχει ημιάκαμπτο πίσω, σωστά; πόσο premium είναι αυτό;
Peugeot 3008 2016