-
Ε ναι, όσο λίγα χιλιόμετρα και να έχει είναι αδικαιολόγητο να μην έχει πάει για service εφόσον είναι κάποιων ετών.
-
Αλλαγή λαδιών δεν θα έχει κάνει; Και να μην φτάσεις τα χιλιόμετρα, κάθε χρόνο μια αλλαγή λαδιών θα πρέπει να την κάνεις.
-
Για μένα για να θεωρήσω ότι το συγκεκριμένο ceed είναι καθαρό θα πρέπει ο έμπορας να μην έχει πρόβλημα να δώσει τα στοιχεία του προηγούμενου ιδιοκτήτη για εξακρίβωση του ιστορικού του αυτοκινήτου.
Αν ο έμπορας τα πάρει πάλι στο κρανίο και το παίζει θυμωμένος και θιγμένος τότε κάτι βρωμάει.
-
παιδια ακυρο τελικα για το Ceed οσο και μεγάλη ευκαιρία και να μοιάζει. Απλα δεν μου αρεσε ο τροπος που μου μίλησε στο τηλεφωνο και τις 2 φορες που τον πήρα. δηλαδή δεν ειχε διαθεση να μου μιλησει, σαν να βαριοταν, ηταν νευρικος προς το ειρωνικός σε καποιες ερωτησεις μου, στην τελικη να πουλησεις δεν θες? ειμαι απο επαρχία και θα πηγαινα ταξιδι για να το παρω θαθελα να ειμαι σιγουρος σαυτα που ειπαμε. αλλα αυτος ο τροπος δεν με εμπνέει για να ξεκινησω να παω να το παρω. οσο και να το ηθελα.... Τελικα ματαιώνεται η αγορα αλλου αμαξιού. θα κρατήσω το ι30 μου και με τα λεφτα τα επιπλέον που θα εδινα , θα το βαψω θα του βαλω ζαντες και θα το κανω καινουριο!
-
Δεν πειράζει πες του ο κόσμος είναι γεμάτος από χρεοκοπημένους εμπόρους που βαριόντουσαν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους
-
Ωραία.
Τώρα που δεν το πήρες εσύ, θα πάω να το πάρω εγώ......και μετά ξύπνησα...
υ.γ. κράτα το i30 που το ξέρεις και σε ξέρει...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ωραία.
Τώρα που δεν το πήρες εσύ, θα πάω να το πάρω εγώ......και μετά ξύπνησα...
υ.γ. κράτα το i30 που το ξέρεις και σε ξέρει...
χαχαχα , μακαρι να το παρει καποιος απο δω να μας φυγει η απορια αν τελικα βγει καλο η οχι
-
Τελικά στο τέλος επικράτησε η λογική..
-
Το μικροβιο μενει και τον τρωει σιγα σιγα ομως!! Με την πρωτη αναποδια το εδωσε!!
-
wise decision daniel son!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Το μικροβιο μενει και τον τρωει σιγα σιγα ομως!! Με την πρωτη αναποδια το εδωσε!!Πάψε διαβολακι
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Το μικροβιο μενει και τον τρωει σιγα σιγα ομως!! Με την πρωτη αναποδια το εδωσε!!Μπα στο τέλος πάντα θα επικρατεί η λογική..σε τρεις μέρες άλλαξε τόσα αμάξια και φυσικά στο τέλος επέστρεψε στο καλό και τίμιο hyundai. Στα λόγια όλα είναι εύκολα άλλα όταν έρχετε η ώρα του ταμείου οι περισσότεροι βαζουν την λογική πανω απο το συναίσθημα...
-
Εγω δεν το προχωρησα για 2 λογους, γιατι δεν μου αρεσε ο τροπος του πωλητη, και γιατι ειμουν απο μεγαλη αποσταση και δεν ηθελα να κανω ταξιδι 500 χιλιομετρα για ενα αμαξι που ειχα δει μονο σε 5 φωτογραφιες και απο κοντα να ηταν αλλιως και να ειχα μεγαλο θεμα. και επειδη στα χρηματα οπου μπορουσα να διαθεσω τα μοντελα που ηθελα περισσοτερο δεν μπορουσα να τα βρω. Ολα αυτα οδηγησαν στην αποφαση να μεινω με το hyundai που σωστα ειπατε το ξερω και με ξερει και ειναι μια χαρα αμαξι.
Ιδη εκλεισα και με εναν πολυ καλο βαφειο να μου το αναλαβει να μου το βαψει απο την αρχη μεσα εξω καινουριο! Μετα ακολουθουν ζαντες , λαστιχα και ταπετσαριες! -
Φυσικά και είναι ποιό λογικό και ασφαλές να κρατήσεις το αμάξι που ήδη έχεις και ξέρεις καλύτερα,αλλά έχεις βάλει κάτω το κόστος επισκευής που λες? Βάψιμο ολικό ,ταπετσαρίες ,ζάντες λάστιχα , .......δε ξέρω τι άλλο έχεις κατα νου!
-
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
Ιδη εκλεισα και με εναν πολυ καλο βαφειο να μου το αναλαβει να μου το βαψει απο την αρχη μεσα εξω καινουριο! Μετα ακολουθουν ζαντες , λαστιχα και ταπετσαριες!
ALERT!
Αν ενδιαφέρεσαι για τις αυθεντικές 15αρες αλουμινίου που φορούσε το 1400ρι i30 τις δίνω παααααάρα πολύ φτηνά κομπλέ με τα καπάκια τους.
Τελευταία με πίεζε η γυναίκα μου να τις πετάξω για να μην μας πιάνουν χώρο στην αποθήκη! Τις στέλνω πακέτο και με ΚΤΕΛ εκεί που κατοικείς. Στείλε μου pm αν ενδιαφέρεσαι. -
Ο χρήστης HammerHead έγραψε:
Ιδη εκλεισα και με εναν πολυ καλο βαφειο να μου το αναλαβει να μου το βαψει απο την αρχη μεσα εξω καινουριο! Μετα ακολουθουν ζαντες , λαστιχα και ταπετσαριες!
ALERT!
Αν ενδιαφέρεσαι για τις αυθεντικές 15αρες αλουμινίου που φορούσε το 1400ρι i30 τις δίνω παααααάρα πολύ φτηνά κομπλέ με τα καπάκια τους.
Τελευταία με πίεζε η γυναίκα μου να τις πετάξω για να μην μας πιάνουν χώρο στην αποθήκη! Τις στέλνω πακέτο και με ΚΤΕΛ εκεί που κατοικείς. Στείλε μου pm αν ενδιαφέρεσαι.εχεις πμ
Aγορα Μεταχειρισμενου Civic η Golf