-
Να μη μιλησεις γιατι θα εισηγηθω και για σενα
Παντως ειναι πολυ μεγαλη βλακεια να διαλεγει καποιος αμαξι για μουρη!!! Και θελω να πιστευω οτι δεν ειναι πολλοι αυτοι που το κανουν... Κι οτι αντε να σκεφτει ετσι κανας πιτσιρικας οχι καποιος σοβαρλς ενηλικας.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Να μη μιλησεις γιατι θα εισηγηθω και για σενα[emoji14]Παντως ειναι πολυ μεγαλη βλακεια να διαλεγει καποιος αμαξι για μουρη!!! Και θελω να πιστευω οτι δεν ειναι πολλοι αυτοι που το κανουν... Κι οτι αντε να σκεφτει ετσι κανας πιτσιρικας οχι καποιος σοβαρλς ενηλικας.
Αυτά που λες τα πιστεύεις η έτσι θα ήθελες να είναι;
-
Τι να σου πω, ισως κρινω εξ ιδιων... Παντως ευτυχως τουλαχ στον περιγυρο μου δεν εχω τετοια παραδειγματα
-
Εγώ πάλι νομίζω ότι λόγω της κρίσης κάνουμε πιο ορθολογικές επιλογές και σίγουρα η μούρη δεν είναι μέσα στις προτεραιότητες των περισσοτέρων...υπάρχουν βέβαια και αυτοί που αγοράζουν iphone, βάζουν 10 ευρώ κάρτα και φοράνε κάλτσες από τη λαική....
-
Στο θεμα μας παντως καμια αλλη εναλακτικη δεν διαβασα...
Δηλαδη στα 9000 πιο ειναι το καλυτερο μτχ που θα μπορουσα να βρω? Εδω με 10.000 ξεκινανε τα καινουρια και εγω με 9000 δεν μπορω να βρω ενα καλυτερο αμαξι απο το i30? πλακα κανουμε? Δηλαδη Ηοnda = Hyundai ????
-
Μας έθεσες δύο επιλογές και πάνω σε αυτές σου απαντήσαμε...
-
Με 100 ίππους, ναι. Αν έχεις κ@υλες με το civic να εισαι τουλαχιςτον σωστός και να πάρεις το 1800αρι.
-
Στα 10 χιλιάρικα που αναφέρεις ξεκινάνε τα καινούργια μίνι. Δηλαδή δυο κατηγορίες κάτω από τα i30, Golf, Civιc κτλ. Δεν είναι το ίδιο λοιπόν. Επίσης το θέμα δεν είναι ακριβώς το καλύτερο ή χειρότερο. Πάνω κάτω όλα τα μεταχειρισμένα της κατηγορίας και ηλικίας που κοιτάς σε αυτή τη τιμή θα τα βρεις. Απλώς αυτό που σου εξηγούμε όλοι είναι πως εφόσον λογικά πάντα το αυτοκίνητο σου δεν έχει προβλήματα ως τώρα, είναι μεγάλο ρίσκο να επιλέξεις ένα αντίστοιχο μεταχειρισμένο που μπορεί να κρύβει προβλήματα, γυρισμένα χιλιόμετρα, κακή συντήρηση κτλ.. Το δικό σου το ξέρεις τώρα πια ενώ το μεταχειρισμένο δεν γνωρίζεις τι θα σου κάτσει. Μπορεί να πάρεις και καλύτερο αυτοκίνητο όντως, μπορεί όμως να σου κάτσει και καυτή πατάτα.
Θα ήτανε προτιμότερο και πιστεύω δε θα διαφωνούσε κανείς αν μας έλεγες πως θες να αλλάξεις κατηγορία μεγέθους, κινητήρα, να πάρεις ακόμα νεότερο αυτόκινητο κτλ. Όπως και να χει σίγουρα η τελική απόφαση και επιλογή είναι δική σου. Όσο για τις επιλογές περιοριζόμαστε σε αυτά μόνο, επειδή για αυτά συγκεκριμένα ρώτησες. -
Επειδή ειμαι περίεργος , για τα αμαξια που θα μου προτείνετε ως καλυτερα απο τα Golf και Civic , δεν σας περιορίζω λοιπόν μονο σε αυτα τα δυο, αν κάποιος εχει να προτείνει κάποια πολυ καλύτερη περίπτωση με επιχειρήματα ομως περιμένω...
Ας κανω εγω την αρχη...
Αυτο τι λεει?
-
Αρκετά μεγαλύτερο και ευρύχωρο με σαφώς δυνατότερο κινητήρα τόσο από το I30 σου όσο και από το civic. Επίσης είναι και αυτόματο αν το προτιμάς από ένα χειροκίνητο. Αλλά και 169.000 χιλάδες χιλιόμετρα δε τα λες και λίγα. Σε αυτά τα χιλιόμετρα όσο αξιόπιστο και αν είναι ένα αυτοκίνητο, συνήθως υπάρχουν και φυσιολογικές φθορές στα αναλώσιμα του. Πιθανών λοιπόν να αποκτήσεις ένα αυτοκίνητο που να αρχίσει σταδιακά να σου ζητάει κάποια μαζέματα αρκετά σύντομα...
-
Υπαρχει και με 49.000 του 09 ομως...
-
Το οποίο όμως δεν αναφέρει το βιβλίο σέρβις αν υπάρχει. Είμαστε σίγουροι λοιπόν αν τα χιλιόμετρα είναι 49.000 και όχι 149.000 πχ; Αν είναι ναι θα μπορούσες να πεις πως είναι μια καλή επιλογή αν θες κάτι τέτοιο. Αν δεν είναι όμως; Αυτό είναι το ρίσκο που σου εξηγούσαμε όλοι από την αρχή.
-
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
Επειδή ειμαι περίεργος , για τα αμαξια που θα μου προτείνετε ως καλυτερα απο τα Golf και Civic , δεν σας περιορίζω λοιπόν μονο σε αυτα τα δυο, αν κάποιος εχει να προτείνει κάποια πολυ καλύτερη περίπτωση με επιχειρήματα ομως περιμένω...Ας κανω εγω την αρχη...
Αυτο τι λεει?
Καλά πλάκα μας κάνεις; θα πάρεις αμάξι με τόσα χιλιόμετρα; δείχνει μια τιμιότητα ότι ίσως δεν τα έχει γυρίσει αλλά και πάλι.
Αφού θες ντε και καλά γιατί δεν κοιτάς για υβριδικό civic;
-
Φιλε μου φανταζομαι οτι πουλας το i30, επειδη θα το δωσεις πιο πολλα απ' οτι το πηρες. Και μετα επειδη το βαρεθηκες. Το i30 το εχεις καμποσο καιρο και ξερεις οτι δεν σε περιμενουν εκπληξεις δυσαρεστες απο αυτο. Το να πας σε πιο ποιοτικο αμαξι, πρωσοπικη μου αποψη, μονο το golf και πιστεψε με δεν το συμπαθω και πολυ το VW group. To civic αν ειναι οντως 100 αλογα νομιζω πως θα πηγαινει οπως το i30 πανω κατω, ενω το golf αν ειναι πιο πολλα θα καταλαβεις την διαφορα..
Απλα στο golf αυξανεις τις πιθανοτητες να πιασεις κολλητιληκια με το συνεργειο. Το civic πολυ πιο αξιοπιστο, αλλα μιλαμε για μεταχειρισμενο οποτε ποτε δεν ξερεις.
Φιλε θα συμφωνησω με τους περισσοτερους προλαλησαντες, κρατα το i30 και απεφυγε τα περιττα ρισκα.. -
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Επειδή ειμαι περίεργος , για τα αμαξια που θα μου προτείνετε ως καλυτερα απο τα Golf και Civic , δεν σας περιορίζω λοιπόν μονο σε αυτα τα δυο, αν κάποιος εχει να προτείνει κάποια πολυ καλύτερη περίπτωση με επιχειρήματα ομως περιμένω...
Ας κανω εγω την αρχη...
Αυτο τι λεει?
Αφού θες ντε και καλά γιατί δεν κοιτάς για υβριδικό civic;
Δεν μου αρεσουν τα sedan
-
πόσες οι πιθανότητες να τα εχει κατεβασμένα?
-
πόσες οι πιθανότητες να τα εχει κατεβασμένα?Για να απαντηθεί αυτό, βλεποντας μαλιστα ενα αυτοκινητο απο μερικες φωτογραφιες στο ιντερνετ, πρεπει να μυρίσει τα νύχια του κανείς κι οτι βγει. Μπορεί να παει να παιξει και τζόκερ βεβαια, γιατί αυτό αν του κάτσει θα κονομησει καλά!
Το μονο που μπορει σίγουρα να απαντηθεί γι αυτό το αυτοκίνητο και τα αλλα της κλασης του (aka Euro 4), είναι οτι ΔΕΝ μπορεί να βγάλει άδεια κυκλοφοριας σε Αθηνα-Θεσσαλονικη κι ούτε φυσικά να κυκλοφορήσει σε αυτές. Αν δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου αυτές οι δυο πόλεις, συνεχίσεις να ψαχνεις τέτοιας κλάσεις, αλλιώς πρεπει να ανεβεις σε Euro5 και πανω.
-
πόσες οι πιθανότητες να τα εχει κατεβασμένα?102%
-
.....υπερβολικός...101%
-
Δεν ειναι πουλ μουρ απαραίτητα, αλλα μεταπωλητική αξία..... Σκέψου το και ετσι....
Σε μια αγορά που έχεις χαμένα τα λεφτά σου εξαρχής κοιτάς πάντα πως να περιορίσεις τη ζημιά παίρνοντας στη μεταπώληση το κατι παραπάνω...
Aγορα Μεταχειρισμενου Civic η Golf