-
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
πόσες οι πιθανότητες να τα εχει κατεβασμένα?Θα δωσεις i30 για ceed? το ιδιο σχεδον αμαξι ειναι..στον ιδιο ομιλο..
Ξεκιναμε απο τα εξης..
- Εχεις ΠΟΛΛΕΣ πιθανοτητες επειδη δεν εχεις ολο το ποσο συγκεντρωμενο να πεσεις σε αμαξι με γυρισμενα χιλιομετρα γιατι θα παρεις απο εμπορο. Μεταχειρισμενο ΜΟΝΟ απο ιδιωτη που το εχει και πρωτο χερι κατα τη γνωμη μου..
- Ουσιαστικη διαφορα και αναβαθμιση θα κανεις μονο για καποιο υπερτροφοδοτουμενο.
3)ΕΓΩ στη θεση σου θα κοιταγα για fiat bravo t jet. Ενα αμαξι πραγματικα αξιοπιστο απ οτι εχει αποδειχθει. Σημαντικα πιο δυνατο και ομορφο και με τιμη ιδιαιτερα τιμια σα μεταχειρισμενο.
-
οντως πολυ καλη τιμουλα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7315914/...αλλα εχω ψυχολογικό με τα fiat, να δώσω το i30 για να παω σε fiat , δεν μου παει...
-
Θα αφήσεις την κορεατική αξιοπιστία για ιταλικό; ;;;;;;;;
-
οντως πολυ καλη τιμουλα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7315914/...αλλα εχω ψυχολογικό με τα fiat, να δώσω το i30 για να παω σε fiat , δεν μου παει...
Ξεχνα τυπους σα τον Iceman7 και τι ακουγοταν λιγες δεκαετιες πισω....
Για golf ξεκινησες εντωμεταξυ.....μη ξεχνιομαστε. -
Αξιοπιστία και μεταπώληση ψάχνεις, άρα καλύτερα να ακούσεις εμένα ....
Οχι αλλα γαλλικά, ιταλικά και ημίαιμα..... Πως λέμε οχι σκουπίδια, οχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!!!! -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7204850/
Τι πιστεύετε για αυτο?
-
Το οτι διαπιστωμενα γραφω οτι δεν εχουν παρατηρηθει προβληματα με το bravo ή οχι περισσοτερα απο ταχα μου αξιοπιστα ονοματα εχει δηλαδη λιγοτερη αξια απο τα κλισε και τις φοβιες που αναπαραγεις, μαλιστα.
-
Too good to be true???
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το οτι διαπιστωμενα γραφω οτι δεν εχουν παρατηρηθει προβληματα με το bravo ή οχι περισσοτερα απο ταχα μου αξιοπιστα ονοματα εχει δηλαδη λιγοτερη αξια απο τα κλισε και τις φοβιες που αναπαραγεις, μαλιστα.Ο καθένας εχει τις απόψεις του.... Εγω σέβομαι τις δικές σου οσο και εσύ τις δικές μου.... Αν διαβάσεις παραπάνω τι έχεις γράψει θα δεις ποιος ξεκίνησε την ασέβεια στις απόψεις του άλλου.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Too good to be true???Όχι. Εσύ μάλλον πρέπει να έρθεις στο 2016.
Συμφωνώ με Νονο. Απλα να πω και ότι με το ατμοσφαιρικό Civic 1800 θα δει μεγάλη διαφορά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Too good to be true???
Όχι. Εσύ μάλλον πρέπει να έρθεις στο 2016.
Συμφωνώ με Νονο. Απλα να πω και ότι με το ατμοσφαιρικό Civic 1800 θα δει μεγάλη διαφορά.
Η αναφορά μου ήταν για το focus της αγγελίας, όχι για όσα γράφει ο nonos....
-
Οχι αλλα γαλλικά, ιταλικά και ημίαιμα..... Πως λέμε οχι σκουπίδια, οχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!!!!
Άλλωστε με κάποιο τρόπο θα πρέπει να τιμωρήσουμε την κακιά Ευρώπη που φταίει για όλα τα κακά της χώρας που ζούμε.
Αλλά ξέχασα.
Όταν μιλάμε για αυτοκίνητα, αγαπάμε Ευρώπη...υ.γ. προς θεματοθέτη: Κράτα το i30... Εκτός αν έχεις όρεξη για μπλεξίματα...
-
Την κακιά γερμανια, γαλλικά και ιταλικά δεν φταίνε τιποτα
-
Το οτι διαπιστωμενα γραφω οτι δεν εχουν παρατηρηθει προβληματα με το bravo ή οχι περισσοτερα απο ταχα μου αξιοπιστα ονοματα εχει δηλαδη λιγοτερη αξια απο τα κλισε και τις φοβιες που αναπαραγεις, μαλιστα.
Ο καθένας εχει τις απόψεις του.... Εγω σέβομαι τις δικές σου οσο και εσύ τις δικές μου.... Αν διαβάσεις παραπάνω τι έχεις γράψει θα δεις ποιος ξεκίνησε την ασέβεια στις απόψεις του άλλου.
Δλδ δε σ ενδιαφερει τι γραφω αλλα θα μου την πεις απλα για να την πεις γιατι δε σ αρεσει το υφος. Μαιστα...
Εν πασει περιπτωση και για πολλαστη φορα ειναι τουλαχιστον προιον αγνοιας και παραπληροφορησης αυτα τα οποια αναπαραγεις και θεωρω οτι πρεπει λιγο ν ακουστει εντονα ο αντιλογος σ αυτα που γραφεις...
-
Μάλλον δεν έπρεπε να γραψω καθολου πιο αυτοκινητο εχω τωρα , γιατι οι απαντήσεις που περνω ειναι ασχετες με αυτο που ρώτησα αρχικα. πειτε μου αν θελετε να φτιάξω νεο θεμα η αν ειναι να συνεχίσουμε εδω με τροποποιημενη την ερώτηση...
Δεν βαζω περιορισμό λοιπον σε Civic μονο και Golf. Αν θέλετε πειτε μου με 9000 ευρω πιο ειναι το καλύτερο μτχ που μπορώ να πάρω ανετο , με μεγαλους χωρους και ποιοτητα ανω του μετριου. Δεν τρεχω , ουτε κανω κόντρες στα φανάρια για να μου προτείνετε turbo και 1800αρια οπως στα προηγούμενα μηνυματα...
-
Με βαση ομως και την τελευταια σου προταση, πας να παρεις ενα αρκετα καλο ρισκο μονο και μονο για την αλλαγη οχηματος, χωρις καποια ουσιωδη αναβαθμιση. Αυτο λεμε ορισμενοι. Δλδ το αλλαζεις που το αλλαζεις ,παρε κατι σημαντικα καλυτερο παντου
-
Μάλλον δεν έπρεπε να γραψω καθολου πιο αυτοκινητο εχω τωρα , γιατι οι απαντήσεις που περνω ειναι ασχετες με αυτο που ρώτησα αρχικα. πειτε μου αν θελετε να φτιάξω νεο θεμα η αν ειναι να συνεχίσουμε εδω με τροποποιημενη την ερώτηση...Δεν βαζω περιορισμό λοιπον σε Civic μονο και Golf. Αν θέλετε πειτε μου με 9000 ευρω πιο ειναι το καλύτερο μτχ που μπορώ να πάρω ανετο , με μεγαλους χωρους και ποιοτητα ανω του μετριου. Δεν τρεχω , ουτε κανω κόντρες στα φανάρια για να μου προτείνετε turbo και 1800αρια οπως στα προηγούμενα μηνυματα...
Το focus που έβαλες καλό φαίνεται...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο καθένας εχει τις απόψεις του.... Εγω σέβομαι τις δικές σου οσο και εσύ τις δικές μου.... Αν διαβάσεις παραπάνω τι έχεις γράψει θα δεις ποιος ξεκίνησε την ασέβεια στις απόψεις του άλλου.
Δλδ δε σ ενδιαφερει τι γραφω αλλα θα μου την πεις απλα για να την πεις γιατι δε σ αρεσει το υφος. Μαιστα...
Εν πασει περιπτωση και για πολλαστη φορα ειναι τουλαχιστον προιον αγνοιας και παραπληροφορησης αυτα τα οποια αναπαραγεις και θεωρω οτι πρεπει λιγο ν ακουστει εντονα ο αντιλογος σ αυτα που γραφεις...
Να δέχεσαι και εσύ την αντίθετη άποψη. Δεν μπορεί έχοντας ακόμα γαλλικά αυτοκίνητα δεκαπενταετιας να το παίζεις παντογνωστης, ούτε το ότι ποσταρεις πολύ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οχι αλλα γαλλικά, ιταλικά και ημίαιμα..... Πως λέμε οχι σκουπίδια, οχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!!!!
[emoji38]
Άλλωστε με κάποιο τρόπο θα πρέπει να τιμωρήσουμε την κακιά Ευρώπη που φταίει για όλα τα κακά της χώρας που ζούμε.Αλλά ξέχασα.
Όταν μιλάμε για αυτοκίνητα, αγαπάμε Ευρώπη... [emoji38]υ.γ. προς θεματοθέτη: Κράτα το i30... Εκτός αν έχεις όρεξη για μπλεξίματα...
Από εμένα ειδικά δεν θα ακούσεις ποτέ τέτοια πράγματα. Η αναφορά μου αφορά αποκλειστικά την ποιότητα των αυτοκινήτων και τιποτε αλλο.
-
Να δέχεσαι και εσύ την αντίθετη άποψη. Δεν μπορεί έχοντας ακόμα γαλλικά αυτοκίνητα δεκαπενταετιας να το παίζεις παντογνωστης, ούτε το ότι ποσταρεις πολύ.
Διατυπωσεις εντυπωσεων δε στις επιτρεπω... Θα μπορουσε κανεις να σου πει οτι ουτε σχετικος εισαι με τη μηχανολογια, ουτε κατσαβιδι πιανεις ερασιτεχνικα ,ουτε ξερεις που πεφτει τι, ουτε ξερεις ποσα ,τι και καθε ποσο οδηγω. Γι αυτο αστο... Εκτος κι αν μονο οσοι εχουν τη δυνατοτητα ν αλλαζουν αμαξι ανα 5ετια εχουν και δικαιωμα να ξερουν ή να εκφερουν αποψη. Ντροπη σου απλα.... Αυτα δεν επιχειρηματα που εγραψες, ειναι αγνος κομπλεξισμος!!
Aγορα Μεταχειρισμενου Civic η Golf