- 

Είχα πιέσει ένα πωλητή μετά από ανάκριση και μου είπε ότι κέρδιζαν 500 ευρώ στο κάθε Sandero Μάλλον εννοούσαν ως εισαγωγική! 
- 

Εντάξει στις βασικές εκδόσεις εννοείται τ ροκ Μονάχα εάν κάνεις πολλά χιλιόμετρα το Dacia με υγραέριο 
- 

@lap said in VW T-Cross: Είχα πιέσει ένα πωλητή μετά από ανάκριση και μου είπε ότι κέρδιζαν 500 ευρώ στο κάθε Sandero Μάλλον εννοούσαν ως εισαγωγική! Εδώ και 20 χρόνια όλοι 500€ λένε, μεγάλο παραμύθι  
- 

Ε τον αλήτη!!! Με δούλευε…. 
- 

@red_monster said in VW T-Cross: Το Τ-κρος είναι αποκάλυψη ευρυχωρίας και έξυπνου σχεδιασμού για τόσο μικρό μήκος! Και να συμπληρώσω ότι ειναι και πολύ όμορφο, το πιο όμορφο B suv, γοτθικό, τετράγωνο σχέδιο. Μου αρέσει πάρα πολύ, περισστόερο από το Τροκ (που δεν μου αρέσει πίσω που κουπεδίζει). 
- 

@fanis75 said in VW T-Cross: @red_monster said in VW T-Cross: Το Τ-κρος είναι αποκάλυψη ευρυχωρίας και έξυπνου σχεδιασμού για τόσο μικρό μήκος! Και να συμπληρώσω ότι ειναι και πολύ όμορφο, το πιο όμορφο B suv, γοτθικό, τετράγωνο σχέδιο. Μου αρέσει πάρα πολύ, περισστόερο από το Τροκ (που δεν μου αρέσει πίσω που κουπεδίζει). Συμφωνώ ! 
- 

Χαίρομαι που συμφωνείτε για το πόσο όμορφο είναι το "τετράγωνο" T-Cross και συμφωνώ κι εγώ. Δυστυχώς η αποδοχή του αφορά μάλλον το αντρικό κοινό. Με όσες γυναίκες έχει τύχει να το σχολιάσω, ούτε να το βλέπουν δε θέλουν!  Αντιθέτως το T-Roc και το Taigo που "κουπεδίζουν" τους είναι πιο εύπεπτο. Και μην πει κανείς "δεν μας νοιάζει τι πιστεύουν οι γυναίκες", εκτός αν είναι εργένης ή δεν έχει κόρες!  

VW T-Cross