-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ποσο μήκος θα έχει ;
Ποιος θα βγάλει επιτέλους ένα ψηλό μικρούλι να παρω στη θέση του 108 όταν τελειώσει το leasing. Δεν μπορώ να οδηγώ χαμε.... ούτε να βρίσκω από κάτω στην πρώτη ανωμαλία ή κακοτεχνία του δρόμου ...4,10μετρα το tcross. Αυτό που ζητας υπαρχει στα 3,7 μετρα, βγαινει και υβριδικο, με αποσταση απο το έδαφος 18 εκατοστά. Απλα δε βλέπεται. Ειναι το suzuki ignis..
-
Ποσο μήκος θα έχει ;
Ποιος θα βγάλει επιτέλους ένα ψηλό μικρούλι να παρω στη θέση του 108 όταν τελειώσει το leasing. Δεν μπορώ να οδηγώ χαμε.... ούτε να βρίσκω από κάτω στην πρώτη ανωμαλία ή κακοτεχνία του δρόμου ...Το Cross Up Στέφανε.
Μ' αρέσει το άτιμο και εδώ πάνω κυκλοφορεί. Και σαν να πουλάει περισσότερο από το κανονικό... -
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Ποσο μήκος θα έχει ;
Ποιος θα βγάλει επιτέλους ένα ψηλό μικρούλι να παρω στη θέση του 108 όταν τελειώσει το leasing. Δεν μπορώ να οδηγώ χαμε.... ούτε να βρίσκω από κάτω στην πρώτη ανωμαλία ή κακοτεχνία του δρόμου ...4,10μετρα το tcross. Αυτό που ζητας υπαρχει στα 3,7 μετρα, βγαινει και υβριδικο, με αποσταση απο το έδαφος 18 εκατοστά. Απλα δε βλέπεται. Ειναι το suzuki ignis..
Όχι απλά δεν βλέπεται, ξερνάς ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ποσο μήκος θα έχει ;
Ποιος θα βγάλει επιτέλους ένα ψηλό μικρούλι να παρω στη θέση του 108 όταν τελειώσει το leasing. Δεν μπορώ να οδηγώ χαμε.... ούτε να βρίσκω από κάτω στην πρώτη ανωμαλία ή κακοτεχνία του δρόμου ...Το Cross Up Στέφανε.
Μ' αρέσει το άτιμο και εδώ πάνω κυκλοφορεί. Και σαν να πουλάει περισσότερο από το κανονικό...Δεν το έχω δει αλλά θα το ψάξω. Αυτό δεν βγαίνει και αέριο ;
-
Το κανονικό Up ναι. Και αν θυμάμαι καλά σε πολύ λογική τιμή.
-
Ποσο μήκος θα έχει ;
Ποιος θα βγάλει επιτέλους ένα ψηλό μικρούλι να παρω στη θέση του 108 όταν τελειώσει το leasing. Δεν μπορώ να οδηγώ χαμε.... ούτε να βρίσκω από κάτω στην πρώτη ανωμαλία ή κακοτεχνία του δρόμου ...Ignis & Panda...αμφότερα κορυφαία στην κατηγορία τους.
-
VW να μην είναι και βγάζουμε και τα 'πάντα' τέλεια!
-
Μια χαρα ειναι το ιγκνις. Εχει συρρομενα καθισματα με τεραστιο χωρο ανακογικα με το μεγεθος του για τους πισω, μεγαλο πορτπαγκαζ καταναλωση στα πατωματα και αν και ιδιαιτερο σχεδιαστικα τελικα αρεσει σε πολυ κοσμο, καθως δεν ειναι βαρετο.
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
VW να μην είναι και βγάζουμε και τα 'πάντα' τέλεια!-
Εννοείται αυτό!
-
Δεν έχει η VW αυτοκίνητο σε αυτή την κατηγορία (όταν βγάλει το ξανασυζητάμε).
-
Το Panda για την δουλειά που προορίζεται και τα χρήματα που ζητάει είναι όντως τέλειο (δεν έχει και ανταγωνισμό, μόνο το Ignis υπάρχει υπερυψωμένο και 4κίνητο στην κατηγορία αυτή).
-
-
Κάνε μια βόλτα από ένα συνεργείο FIAT και έλα ξαναπέστο μου αυτο.
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Κάνε μια βόλτα από ένα συνεργείο FIAT και έλα ξαναπέστο μου αυτο.Κάνω κάθε χρόνο. Μίλησα συγκεκριμένα για Panda (από τα πιο αξιόπιστα της κατηγορίας) και όχι γενικά για Fiat.
ΥΓ: Έχω κάνει και επισκέψεις σε συνεργεία VW.
-
Τον Μάρτιο έρχεται στην Ελλάδα;
-
Κι εγώ έχω κάνει σε πολλές μάρκες σε συνεργεία και όλα βγάζουν βλάβες ανεξαιρέτως. Αλλά τα Fiat έχουν απίστευτα πολλές βλάβες, ειδικά σε ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά. Και αυτά απο τα λόγια των ίδιων των μηχανικών. Και τα panda δεν ξεφεύγουν από αυτό. Άσε που δεν είναι και κανένα σπουδαίο αυτοκίνητο οδηγικά. Πολύ μέτριο, όπως όλα τα Fiat (προσωπική άποψη).
-
Αν φορέσει τον TGI, θα γίνει μάχη με το αδερφό μοντέλο Arona.
-
Από 17.955€ η τιμή του(για το χιλιάρι με τους 95 ίππους) στη Γερμανία.
-
Έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με το αν θα φορέσει τον TGI;
-
Αγαπητοί φίλοι,
Έχω δει το T-Cross και μας αρέσει αλλά ο χώρος του πορτ-μπαγκαζ είναι κάπως οριακός για μια πενταμελή οικογένεια όπως εμείς. Εσωτερικά και για το μπάτζετ μας είναι οκ.
Είδαμε και το T-Roc αρκετά καλύτερο σε χώρους αλλά και στις δύο περιπτώσεις θα πάμε για τον 1.0 115 (το μπάτζετ που λέγαμε!)
Το θέλουμε κυρίως για τις 'λίγες' εκδρομές που κάνουμε εκτός πόλης και τις διακοπές μας.
Θα ήθελα κάποιες απόψεις από κατόχους αν είναι δυνατόν. Δε θέλω διαφήμιση ούτε ανταγωνισμό μοντέλων...
Τα έχουμε δει και σαν οχήματα μας αρέσουν περισσότερο από άλλα αντίστοιχα.
Προσωπικές εμπειρίες θα βοηθήσουν περισσότερο!
Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
Υ.Γ. Εκείνο μόνο που με χαλά έντονα στο T-Roc αν και το βρίσκω πιο ολοκληρωμένο είναι αυτό το έρμο ηλεκτρονικό χειρόφρενο! Δεν το πάω καθόλου και με αγχώνει κιόλας!
Υ.Γ. Ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος! Αν είναι έτσι όποιος θέλει ας με κατευθύνει που να 'ποστάρω' γιατί δεν βρίσκω κάτι πιο σχετικό.
-
Αγαπητοί φίλοι,
Έχω δει το T-Cross και μας αρέσει αλλά ο χώρος του πορτ-μπαγκαζ είναι κάπως οριακός για μια πενταμελή οικογένεια όπως εμείς. Εσωτερικά και για το μπάτζετ μας είναι οκ.
Είδαμε και το T-Roc αρκετά καλύτερο σε χώρους αλλά και στις δύο περιπτώσεις θα πάμε για τον 1.0 115 (το μπάτζετ που λέγαμε!)
Το θέλουμε κυρίως για τις 'λίγες' εκδρομές που κάνουμε εκτός πόλης και τις διακοπές μας.
Θα ήθελα κάποιες απόψεις από κατόχους αν είναι δυνατόν. Δε θέλω διαφήμιση ούτε ανταγωνισμό μοντέλων...
Τα έχουμε δει και σαν οχήματα μας αρέσουν περισσότερο από άλλα αντίστοιχα.
Προσωπικές εμπειρίες θα βοηθήσουν περισσότερο!
Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
Υ.Γ. Εκείνο μόνο που με χαλά έντονα στο T-Roc αν και το βρίσκω πιο ολοκληρωμένο είναι αυτό το έρμο ηλεκτρονικό χειρόφρενο! Δεν το πάω καθόλου και με αγχώνει κιόλας!
Υ.Γ. Ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος! Αν είναι έτσι όποιος θέλει ας με κατευθύνει που να 'ποστάρω' γιατί δεν βρίσκω κάτι πιο σχετικό.
Παραλαμβάνει ένας φίλος σε λίγες ημέρες. Θα μπορώ να σου πω εντυπώσεις μόλις το οδηγήσω.
-
Με κριτήρια full led, μέγιστο μήκος 4.25, να χωράει 4 άτομα 1.85 ύψος και budget 20.5K εχω κάνει 3,500χλμ σε t cross style! Ενώ το πήρα για δεύτερο αμάξι , τελικά κάνω και τα ταξίδια με αυτό!
Μια χαρά μέχρι τώρα. Ενώ δεν είχα εμβαθύνει στα λοιπά του εξοπλισμού το adaptive cruise control είναι φοβερό! Με το android auto εχω google maps στην οθόνη, η κάμερα οπισθοποριας βοηθάει και παρκάρεις σχεδόν παντού. Τα φρένα δυνατά. Με 2,800 στροφές και 130km στο ACC δεν πειράζεις τίποτα και ταξιδεύεις ξεκούραστα με χαμηλή κατανάλωση. Έχω εντυπωσιασθει με την πρόοδο της τεχνολογίας.
Τα πλαστικά που λένε όλοι τσιπικα, δεν με απασχολεί καθώς οι επιφάνειες που πιάνω ως οδηγός έχουν ωραίο δέρμα.
Πορτ μπαγκαζ για 5 άτομα που λες, θα χωράς 5 βαλίτσες καμπινας, δεν ξέρω αν σου αρκουν!
Ένα παράδοξο είχα.. . Ρίχνοντας τα πίσω καθίσματα και βάζοντας κάτι βαρύ χτυπούσε ο αισθητήρας για τις ζώνες πίσω επιβατών. Η λύση βρηκα 3 πορπες από net τις πριόνισα διακριτικά γιατί ο χώρος περιορίζεται όταν πέφτει το κάθισμα και πλέον όλα καλά!
Συνοψίζοντας, πρέπει να δωθουν κίνητρα στον κόσμο να μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας που πραγματικά κάνουν τις μετακινήσεις ασφαλέστερα και ξεκούραστα! Όμοια εμπειρία είχα και με ένα πανεμορφο Mazda CX 3 diesel που έκανα προχθές Αθήνα Σέρρες Αθηνα
-
@kapelis: με ποιόν κινητήρα και κιβώτιο το πήρες?
ΥΓ: Ακόμα αναμένω να με ειδοποιήσουν για test drive....έχουν περάσει ήδη 3 εβδομάδες....δεν βιάζομαι, απλά θέλω να δώ πόσο χάλια είναι η Καρέντα και το site της!
VW T-Cross