-
Τέλος το off topic παρακαλώ.
Με νέους κινητήρες το επόμενο Golf:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/vw-telos-epohis-gia-toys-kinitires-14-tsi-kai-16-tdi -
Manker συγνώμη .. Κακώς το συνεχίσαμε (βάζω σε spoiler το νέο σεντόνι) ...
Βλέπω ότι καταργούνται γνωστά σύνολα... Γιατι ;[spoiler:3urrt5l5]Γιατι βρε Βασίλη με στεναχωρείς;;
Εγω και εσύ ίσως είμαστε περιπτώσεις .... Οι περισσότεροι τα έχουν τα αμάξια χάλια, ειδικά όσα οδηγούνε και γυναίκες !!! 7 στα 10 αμάξια στα 10 χρονια απλά δεν βλέπονται ... Δες γύρω σου.... Άλλωστε ακόμα και εγω μόνο ένα έδωσα στα 10 χρονια (στην πραγματικότητα το έδωσα στα 4 χρονια υπό την έννοια ότι μετα την αγορά του Ραβ έφυγε απο τη σφαίρα επιρροής μου και πέρασε στη γυναίκα)...
Στην περίπτωση του σταρλετ βλάκας δεν ηταν ο αγοραστής δεδομένου ότι εντωμεταξύ ειχε βγει το γιαρις με αυξημένη τιμή και όλοι κερδίσαμε απο το ντιλ. Το Ραβ λέω ότι το σκότωσα υπό την έννοια ότι οι αξίες των δίλιτρων είχαν γκρεμιστεί μετα τους φόρους. Για τα δεδομένα της εποχής και το σταρλετ και το Ραβ τα πούλησα στο άνω όριο τιμής λόγω της κατάστασης που ηταν. Άλλωστε και εκεί κερδισμένος βγήκα γιατι σταμάτησα τη ζημιά που ανέλαβε άλλος. 1000 ευρώ με το καλημέρα και 12 λίτρα κατανάλωση σταμάτησαν..... Stop loss10 αμάξια σε 50 χρονια ειναι καλύτερα απο 3.,.. Άλλοι το σκέφτονται έτσι με τις γυναίκες και τα τρώνε εκεί ή με τα σπίτια....
Λεφτά ειναι ... Ας τα ξοδεύουμε όπου κεφαρει ο καθένας ..... Εγω γουστάρω καινουργιλα, καθαριότητα και εγγύηση απο επιδόσεις, οδηγική ευχαρίστηση ή αγάπη για τα σίδερα λες και ειναι έμβια όντα ..... Ειμαι καταναλωτής και όχι petrolhead..... (Γι αυτό δεν θα έπαιρνα ποτε μτχ... Κοιτάω τον τελευταίο καιρό για μτχ μικρό πόλης καθημερινό και σιχαίνομαι με ότι βλέπω... Έτοιμος να πάω να πρώτη το Aygo καινούργιο ειμαι αλλα λυπάμαι θα λυπάμαι να το κυκλοφορώ μέσα στις ορδές των ορκ που οδηγούν στην Αθήνα....)[/spoiler:3urrt5l5] -
Ο χρήστης Manker έγραψε:
Τέλος το off topic παρακαλώ.Με νέους κινητήρες το επόμενο Golf:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/vw-telos-epohis-gia-toys-kinitires-14-tsi-kai-16-tdiΚαλη η τεχνολογικη εξελιξη των κινητηρων της VW αλλα χρειαζεται μεγαλυτερη εμφαση στην αξιοπιστια τους.
-
Αλλαγή πορείας στο θέμα, απο την εταιρία;
http://www.autoblog.gr/2016/01/24/to-fa ... th-geneuh/
-
*Αν και επί της ουσίας πρόκειται για μια ανανεωμένη εκδοχή της υπάρχουσας σειράς, η VW επιμένει πως πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο, που αισίως θα παραλάβει τη σκυτάλη από το Golf VII. Πιο αναλυτικά, μέσω ενός επίσημου πλέον δ.Τ. τους, οι Γερμανοί αναφέρουν χαρακτηριστικά πως η αποκάλυψη του νέου μικρομεσαίου της μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Νοέμβρη κουβαλώντας, όπως οι ίδιοι επικαλούνται, αρκετές καινοτομίες.
Σχεδιαστικά, ωστόσο, δεν αναμένονται ουσιώδεις αποκλίσεις σε σχέση με τις γνώριμες από το παρελθόν φόρμες. Σύμφωνα με όλες τις έως τώρα πληροφορίες, το νέο Golf θα διαθέτει στο βασικό του εξοπλισμό φώτα τεχνολογίας LED, ενώ διαφορετική αναμένεται να είναι η αισθητική των προφυλακτήρων αλλά και αρκετών τμημάτων του εσωτερικού.
Πιθανολογείται δε πως, εκτός από την αντικατάσταση των υπαρχόντων μηχανικών συνόλων και ειδικότερα των 1.4 TSI και 1.6 TDI από δύο νέα μηχανικά σύνολα με χωρητικότητα 1,5 λίτρων, η VW θα παρουσιάσει και ορισμένες βενζινοκίνητες εκδόσεις με «ήπια» υβριδικά χαρακτηριστικά, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει στον απόηχο του γνωστού πλέον σκανδάλου, το οικολογικό της προφίλ.
Όπως και να ΄χει, το Golf παραμένει μέχρι και τις μέρες μας το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο. Τόσο για την ίδια τη VW, όσο και συνολικά για την ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Μέχρι και τα τέλη της περασμένης χρονιάς, ύστερα από 42 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στις κατά τόπου αγορές, το μικρομεσαίο μοντέλο των Γερμανών, το οποίο σήμερα διατίθεται σε περισσότερες από 150 χώρες, έχει καταφέρει να ταξινομήσει περισσότερα από 32,5 εκ. αντίτυπα. Ήτοι, 2.100 αυτοκίνητα κάθε εργάσιμη ημέρα.*
Θα ήθελα να εστιάσω πιο πολύ στο ''Σχεδιαστικά δεν αναμένονται ουσιώδεις αποκλίσεις σε σχέση με τις γνώριμες από το παρελθόν φόρμες'' και στο ''...σε μια προσπάθεια να ενισχύσει στον απόηχο του γνωστού πλέον σκανδάλου, το οικολογικό της προφίλ''
-
Ετοιμάζεται το VW Golf SUV......(λεγε με Q2.... )
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Ετοιμάζεται το VW Golf SUV......(λεγε με Q2.... )Αλλοίμονο....εάν το group δεν βγάλει το ίδιο αυτοκίνητο σε 27 διαφορετικές παραλλαγές, ονόματα και εκδόσεις θα γκρεμιστεί κανένας φούρνος!
-
Ετσι είναι,αν ξεφυγεις απο την μια,να πέσεις στην αλλη....αδερφή εταιρία
-
Πάντως το αυτοκινητο της φωτογραφίας μου αρέσει περισσότερο απο το q2.
-
Καλα κανουν,εξυπνη στρατηγικη,δινουν πολλες επιλογες για το ιδιο αυτοκινητο πρακτικα-μηχανικα,ετσι αν δεν μπορεις να ακουμπησεις το Q2,κατεβαινεις στο VW,αντιστοιχα αν σου ειναι ακριβο το VW,περνας και απο τη Seat.H λογικη ειναι,ο πελατης να σκασει τα λεφτα του στο VAG,ακουγεται σαν να σου στηνει καποιος παγιδα,no matter σε ποια μαρκα τελικα θα καταληξεις,τα λεφτα σου θα πανε στο VAG.
-
Τελικά το Golf VII facelift πότε θα έρθει Ελλάδα; Ο καινούργιος 1.5tsi θα έρθει εξαρχής ή θα ακολουθήσει αργότερα;
-
Ανανεώνω το ερώτημα του αποπάνω συμφορουμίτη. Έχουμε κάποιο νέο για την άφιξη στην Ελλάδα; με ένα googlαρισμα που έκανα δεν υπάρχει ούτε μισό νέο άρθρο ή νέο, σα να ξεχάστηκε το αμάξι τελείως.
-
Οχι
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τον απρίλιο θα έρθει το αυτοκίνητο ελλάδα, για τον κινητήρα δεν ξέρω.
-
Τι άσχετος τίτλος είναι αυτός ? Οι λέξεις Νέο και golf δεν συνδυάζονται ποτέ για το πιό vintage αμάξι της αγοράς με την αισθητική του 80 πανταχού παρούσα
-
Ωχ!! Μη τα λες αυτά....
-
Πέρα από την πλάκα, το Golf VII στις εκδόσεις R-line μου αρέσει πολύ. Πριν και μετά το Facelift. Στη Μ. Βρετανία το Facelift είναι φθηνότερο από το προ-facelift. Για να δούμε στην Ελλάδα... Ο νέος 1.5tsi θα έρθει τελικά αργότερα και όχι με την άφιξη του μοντέλου. Τέλος 2017 το κόβω...
-
Το R Line είναι υπέροχο και το εσωτερικό μου αρέσει πολύ. Αντε να λύσουν και ότι θέμα με το νέο dsg να ηρεμήσουμε!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Γιατί να το λύσουν ? Θα το πουλήσουν έτσι και θα το πληρώσουν με τριχίλιαρα οι ξύπνιοι που θα αγοράσουν το πρίμιουμ του 80
Ετσι δεν έγινε και με το προηγούμενο κιβώτιο ? Πλήρωναν τριχίλιαρα οι γερμανολάγνοι ...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Γιατί να το λύσουν ? Θα το πουλήσουν έτσι και θα το πληρώσουν με τριχίλιαρα οι ξύπνιοι που θα αγοράσουν το πρίμιουμ του 80Ετσι δεν έγινε και με το προηγούμενο κιβώτιο ? Πλήρωναν τριχίλιαρα οι γερμανολάγνοι ...
Καλά θα ήταν να μην είσαι τόσο προσκλητικός και απόλυτος.
Λέω εγώ τώρα.Και δεν είναι ειρωνικό το post μου, το λέω γιατί ο γραπτός λόγος παρεξηγείται.
Νέο...Golf??