-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
To Tiguan παίρνει 215/60R17 και 235/55R17 οπότε το προφίλ είναι καλό. Πίσω ανάρτηση έχει πολλαπλούς συνδέσμους.Θα περάσω από αντιπροσωπεία να ρωτήσω τιμές, αν υπάρχει προοπτική για εκπτώσεις σε ξεστοκάρισμα, πιθανότητα ανταλλαγής κλπ.
Μια χαρα ειναι.
-
Golf TSI
-
Αυτόματο είναι το polo; Μην πας σε αντιπροσωπεία . Θα σου πάρουν το σκάλπ. Θα σε ενδιέφερε το qq; Να κάναμε καμια ανταλλαγή;
-
Οχι οτι μου πεφτει λογος ,αλλα ειναι καλη περιπτωση 2 καθαρα και γνωστα αμαξια απλα να βολεψουν τους κατοχου τους
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οχι οτι μου πεφτει λογος ,αλλα ειναι καλη περιπτωση 2 καθαρα και γνωστα αμαξια απλα να βολεψουν τους κατοχου τουςΣήμερα γάμος γινεται
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αυτόματο είναι το polo; Μην πας σε αντιπροσωπεία . Θα σου πάρουν το σκάλπ. Θα σε ενδιέφερε το qq; Να κάναμε καμια ανταλλαγή;Αυτοματο ειναι ναι, DSG7 με εξτρα ενα πακετο με δερματινο τιμονι με χειριστηρια και 15αρες ζαντες αλουμινιου. Θελω να δω τη περιπτωση του καινουριου Tiguan πρωτα , αλλα αν θελεις στειλε μου λεπτομερειες για το QQ σου (χρονολογια, χλμ, εξοπλισμος, κινητηρα) για να το εχω υποψη.
-
Update απο αντιπροσωπεια. Φεβρουαριο σταματανε οι παραγγελιες για το τωρινο Tiguan. Προς το παρον δεν υπαρχει καμια ειδικη εκπτωση λογω αλλαγης μοντελου, και ειναι βεβαια αγνωστο αν στο στοκ θα μεινει καποιο diesel + αυτοματο (οπως το θελω εγω), γιατι στην ελλαδα πλεον δεν στοκαρουν τιποτα. Μονο αν μεινει στην αποθηκη του εργοστασιου καποιου, το οποιο ειναι λαχειο. Το ποσο της εκπτωσης τοτε ειναι αγνωστο, αν και συνηθως ειναι γυρω στις 2-3000 ευρω συμφωνα με τον πωλητη. Αν κατσει ακουγεται καλη περιπτωση, διαφορετικα το πλανο αλλαγης μαλλον θα ακυρωθει προς το παρον..
-
Kuga ίσως; Καλύτερο αυτοκίνητο από το Tiguan.
-
Καλησπέρα Realzeus!
Το Kuga ειναι αρκετα πιο μεγαλο, 4524χ2077. Tiguan ειναι 4426χ2041. Αυτος ειναι και ενας λογος που κοιταζω το τωρινο Tiguan, το επομενο θα μεγαλωσει παλι (7 εκατοστα μηκος και καμποσα ακομα σε πλατος). Άλλη επιλογή είναι το QQ,με πολυ φυσιολογικο μηκος 4330.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Οχι οτι μου πεφτει λογος ,αλλα ειναι καλη περιπτωση 2 καθαρα και γνωστα αμαξια απλα να βολεψουν τους κατοχου τους
Σήμερα γάμος γινεται
-
το Polo 122? απο καταναλωσεις πως παει?
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
το Polo 122? απο καταναλωσεις πως παει?90ps ειναι. Οταν κινουμουν αττικη οδο καθημερινα 70χλμ πηγαινε-ελα με 80-90 σταθερα εκαιγε γυρω στο 4.5-4.7 (εχει πολυ μακρια 7η ταχυτητα)
Μεσα στην πολη ειναι στο 7.3- 7.5, σε ακραια κινηςη 8.5. Σε ταξιδι 400 χλμ με 100-120 σχετικα σταθερα εκαψε 5.8 ενω σε μεγαλο ταξιδι 600χλμ με ταχυτητες 100 ως 150 εκαψε γυρω στο 7.5 με οδηγο + 2 επιβατες φουλ φορτωμενο και δεν οδηγουσα καθολου προσεκτικα για καταναλωση, ημουν αριστερη και προσπερνουσα οσο περισσοτερο γινοταν.Γενικα επειδη δεν εχει αλογα οσο το πιεζεις καιει δυσαναλογα πολυ, ενω αν το οδηγας χαλαρα ειναι παρα πολυ οικονομικο.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Γενικα επειδη δεν εχει αλογα οσο το πιεζεις καιει δυσαναλογα πολυ, ενω αν το οδηγας χαλαρα ειναι παρα πολυ οικονομικο.Eτσι ειναι ολα τα μικρα χιλιαρακια,εως 110 μπορεις να πετυχεις νορμαλ καταναλωση,αν τα πιεσεις παραπανω καινε 7.5αρια,8αρια κλπ.Kαποιοι την εχουν πατησει ετσι γιατι οταν πηραν 1.2 η 1.0 πιστευαν οτι θα ειναι οικονομικο λογω μικρων κυβικων.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Καλησπέρα Realzeus!Το Kuga ειναι αρκετα πιο μεγαλο, 4524χ2077. Tiguan ειναι 4426χ2041. Αυτος ειναι και ενας λογος που κοιταζω το τωρινο Tiguan, το επομενο θα μεγαλωσει παλι (7 εκατοστα μηκος και καμποσα ακομα σε πλατος). Άλλη επιλογή είναι το QQ,με πολυ φυσιολογικο μηκος 4330.
Καλά σιγά την διαφορά 10 πόντοι.... (εξαρτάται για πιο... εξαρτημα μιλάμε )
Από εκεί και πέρα, εμένα γνωστοί μου με αυτόματα Tig είχαν βαρεθεί επίσκέψεις στην VW.
Το QQ φοβερό.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
.Το QQ φοβερό.
Που το στηρίζεις αυτό;
-
Σε μικρή εμπειρία που είχα μαζί του + σχόλια φίλων και γνωστών. Πάντα με βάση την τιμή των ψιλο-βασικών μοντέλων.
Βέβαια π.χ. στον τομέα δύναμης που έθεσε ο kapami, δεν νομίζω να έχει διαφορές σε σχέση με το Polo
-
Ωχ, του πατησες τον καλό τώρα του iceman.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ωχ, του πατησες τον καλό τώρα του iceman.Oχι βρε!! [emoji38]
Ο καθένας κρίνει κάτι όπως θέλει.
Εμένα που τυχόν ψάχνω πληροφορία με ενδιαφέρει και η τεκμηρίωση της αποψης/κρίσης αυτής. -
καταλαβαινω οτι καποιοι εχουν καει απ τα VW οπως και με καθε μαρκα αυτοκινητων, προσωπικα παντως μετα απο 10 χρονια ιδιοκτησιας VW (πρωτα Golf μετα Polo) δεν εχω καμια αναστολη να ξαναγορασω απο την ιδια εταιρεια. Σε αυτη τη δεκαετια η μονη φορα που πηγα στο συνεργειο εκτος των προγραμματισμενων σερβις ηταν για ενα χαλασμενο πηνιο κορνας στο Golf που κοστισε 50 ευρω. Συγγνωμη αλλα ενα 50αρικο στη 10ετια δε το θεωρω καν ζημια αξια αναφορας.
Αυτος ηταν και ο λογος που εμπιστευτηκα να παρω DSG. Αν δεν ειχα ξανα προσωπικη εμπειρια απο τη μαρκα δε θα εκανα το βημα, με τοσα που ακουγονται. Αλλα απ τη στιγμη που και το TSI το εβγαζαν κουβα κι εμενα δε μου εβγαλε τιποτα αν και διπλοτουρμπισμενο, και εχω κοσμο στον περιγυρι μου που 150.000χλμ μετα τα αμαξια τους δεν εχουν αλλαξει τιποτα περα απο μια βαλβιδα των 45 ευρω, αποφασισα να παρω το 'ρισκο'.
Την ιδια στιγμη εχω κι εγω γνωστους που βριζουν τη VW. Αλλα οταν μου χεις αγορασει μεταχειρισμενο TSI απο γνωστο καφτη που το εβαζε μπροστα το πρωι κρυο καιτον εχεις δει οτι τερματιζε πρωτη δευτερα απο το πρωτο φαναρι, ε μη μου κλαιγεσαι οταν σου βγαζει 700 ευρω ζημιες στον πρωτο μηνα (true story).
Αντιθετως, και τα δυο αυτοκινητα μου δεν εχουν βγαλει ουε τριγμο, μαλιστα για μενα το Golf ηταν εντυπωσιακο οτι 7 χρονια μετα δεν εκανε ουτε τσικ μεσα.
Δεν ειμαι κανενας υπερασπιστης της μαρκας, απλα για μενα δε συντρεχει λογος να μην ξανααγορασω απ αυτους.
-
Δεν μπορω παρα να μην συμφωνησω με τον παραπανω φιλο. Οσο και να μην αρεσει σε καποιους στο αυτοκινητο οπως του φερθεις ετσι θα σου φερθει και εκεινο. Απλα τα VW ισως να εχουν μια παραπανω ευαισθησια οταν δεν τους φερεσαι καλα και με βαση τα προβλεπομενα. Απο την στιγμη που χρησιμοποιεις το αυτοκινητο με ευλαβια δεν υπαρχει λογος να την αποφυγεις αυτην μαρκα.
ΥΓ. Κατοχος Nissan.
Αλλαγή του Polo με...;