-
Αφού αναφέρει προεγκατάσταση DAB το σύστημα πρέπει να είναι ψηφιακό αλλά ο δέκτης αναλογικός αν υπάρχει προεγκατάσταση θα μπορεί να προσαρμοστεί ψηφιακός δέκτης. Όπως με τις τηλεοράσεις που αγοράσαμε εξωτερικούς δέκτες για το ψηφιακό σήμα, ο πωλητής αυτό μου έδωσε να καταλάβω και δεν νομίζω να απέχει από την πραγματικότητα.
Διάβασα μάλιστα ότι VW θα έχει συστήματα DAB μετά το καλοκαίρι στα αυτοκίνητά της γιατί διαμαρτυρήθηκαν πολλοί καταναλωτές για το κόστος αντικατάστασης του παλιού σε αυτοκίνητα που είχαν αγοραστεί πρόσφατα.
Αν ρωτήσεις στην Volvo ενημέρωσε μας. -
Το ειδα χτες απο κοντα και 'ενθουσιαστηκα', με εξεπληξε ευχαριστα. Μπορει να ναι μολις 4,5μ --τι μολις που η E90 το ιδιο μηκος ειχε πανω κατω) αλλα μεσα ειναι μια χαρα οι χωροι, θα ηθελα να ταν και λιγο μεγαλυτερη η χωρητικοτητα του πορτμπαγκαζ. Η τσοχα δε με ξενισε, αλλα το φινιρισμα εκει που τελειωνει το αλουμινιο στο ταμπλο μου εδωσε την εντυπωση οτι καποια στιγμη συντομα θα ξεκολλησει. Νομιζω μια ηλιοροφη χρειαζεται για να του δωσει λιγο αερα. |Δεδομενης της φορολογιας εδω, και αν το θελει κανεις για καθημερινη χρηση, εχει περισσοτερο νοημα απο το xc60.
Τιμες εχει νοημα να συγκρινουμε με ιδια εξτρα. Το Τ4 φτανει ανετα τα 50κ αν το εξοπλισεις πλουσια, οπως και χ1, α3 κτλ. Αντιστοιχο 60αρι θες 15κ παραπανω. Απο βδομαδα θα δοκιμασω τον D4 για μια πρωτη επαφη στο δρομο.
-
το ειδα χτες στην ν βουλιαγμενης στην βολβο,επαθα πλακα παρα πολυ ωραιο ,ψηλο,τουμπανακι,αν και το πορτμπαγκαζ ειναι λιγο μικρο,θα περιμενω ενα χρονο περιπου για τ3 αυτοματο μου ειπε ο πωλητης,δεν πειραζει θα κανω υπομονη να δουμε και τι κουσουρια θα βγαλει
-
Νέο πακέτο εξωτερικής εμφάνισης.
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 170991.asp
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Νέο πακέτο εξωτερικής εμφάνισης.https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 170991.asp
21' ζάντες;
-
245/40R21 ότι πρέπει για τους δρόμους της Ελλάδας
-
Για αυτοκίνητο που θα κινείται κανονικά σε δημόσιους δρόμους και όχι ειδικής χρήσης πχ βόλτες ΣΚ, οτιδήποτε κάτω από 50άρι προφίλ σε λάστιχο είναι μαρτύριο
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Για αυτοκίνητο που θα κινείται κανονικά σε δημόσιους δρόμους και όχι ειδικής χρήσης πχ βόλτες ΣΚ, οτιδήποτε κάτω από 50άρι προφίλ σε λάστιχο είναι μαρτύριοΑυτή η δήλωση είναι εντελώς ανακριβής. Το 50 δεν είναι απόλυτος αριθμός, αλλά ποσοστό επί του φάρδους. Το 50 σημαίνει 50% του φάρδους. Οπότε εντελώς διαφορετικό το 185-50 με το 255-50.
-
Δεν αμφιβάλω ότι έχεις γνώσεις και αυτοκινητιστικό sharpness, όμως ο τρόπος που τις εκφράζεις σαν απόλυτη αλήθεια και όποιος δεν γνωρίζει, όπως εγώ εδώ, ή διαφωνεί, όπως σε άλλα φόρα, πρέπει να δασκαλευτεί και να επανέλθει στην «τάξη» σου χάνει πόντους. Εδώ δεν είναι νομικίστικο φόρουμ ούτε όλες οι εκφάνσεις ζωής χρειάζεται να γίνονται τοις τύποις. Επειδή σου ταιριάζει προσωπικά δεν σημαίνει ότι όλοι λειτουργούν σαν στράτευμα ή εκφράζονται σαν κομμουνιστική προπαγάνδα.
-
Ωραίο το λογύδριο, δεν λέω, αλλά ας κρατήσουμε ότι το ύψος είναι ποσοστό επί του πλάτους του ελαστικού.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για αυτοκίνητο που θα κινείται κανονικά σε δημόσιους δρόμους και όχι ειδικής χρήσης πχ βόλτες ΣΚ, οτιδήποτε κάτω από 50άρι προφίλ σε λάστιχο είναι μαρτύριο
Αυτή η δήλωση είναι εντελώς ανακριβής. Το 50 δεν είναι απόλυτος αριθμός, αλλά ποσοστό επί του φάρδους. Το 50 σημαίνει 50% του φάρδους. Οπότε εντελώς διαφορετικό το 185-50 με το 255-50.
+1
Δεν έχει σημασία το 50 σαν νούμερο αν δε ξέρουμε το φαρδος -
Έχει πάρει κανείς που έκανε παραγγελία ημερομηνία παραγωγής;; έκανα την παραγγελία πριν ακριβώς ένα μήνα και ακόμη δεν αξιώθηκαν να με πάρουν απ την αντιπροσωπεία
-
Εγω πριν 1.5 μηνα και δε με πηρε κανεις...
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οσοι θελετε test drive τον T3θα ερθει μεσα με τελη μαιου μου ειπαν απο βελμαρ και οτι το εργοστασιο δεν περνει αλλες παραγγελιες στον τ3 r design προς το παρον λογο μεγαλης ζητησης του μοντελου
-
-
Πολύ καλό το XC40 με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, το 1.5 με κίνηση μπροστά να δούμε πως θα τα πηγαίνει που ενδιαφέρει και την ελληνική αγορά.
Στο Ηράκλειο Κρήτης φέρανε το D4 AWD 190HP για τεστ και με ειδοποιησαν σήμερα για τεστ, έχω κανονίσει να το πάρω για μια ώρα χωρίς περιορισμό στις διαδρομές οπότε την άλλη εβδομάδα θα πάρω την πρώτη γλύκα.
Το 1.5 μου είπαν το καλοκαίρι θα το έχουν για τεστ, που με ενδιαφέρει κιόλας. -
Είδα ότι έφεραν και στα Γιάννενα το Τest Drive στη διχρωμία γκρι μπλε/άσπρο
-
Παραγγέλθηκε σήμερα, Τ4 Inscription 2.0L .
Σύμφωνα με τον πωλητή οι παραδόσεις υπολογίζονται τέλος Ιουλίου. -
Με το καλό να το παραλάβεις. Έβαλες και έξτρα ή το άφησες όπως είναι το επίπεδο εξοπλισμού, χρώμα;
-
Ο χρήστης wolfmandim έγραψε:
Παραγγέλθηκε σήμερα, Τ4 Inscription 2.0L .
Σύμφωνα με τον πωλητή οι παραδόσεις υπολογίζονται τέλος Ιουλίου.Καλη παραλαβή!
Τετρακίνητο ειναι αυτο;
volvo XC40 / V40 / CMA platform