-
Πληροφορίες αναφερουν κοντα στο 35
-
Εάν τελικά είναι όπως στις φωτογραφίες, ψιλοχάλια εμφανισιακά για εμένα, από τα ασχημότερα της κατηγορίας. Κρίμα....
-
Αυτή την στιγμή... κανένα Volvo στα γούστα μου! [emoji107]
-
-
Ασχημο δεν το λές,ακριβο μάλλον...
-
Θα πρεπει να περιμενεις να βγει με μικροτερους κινητηρες. Σαν 2 λιτρα με 250 ιππους ειναι ακριβο.
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Ασχημο δεν το λές,ακριβο μάλλον...Γούστα είναι αυτά γιατρέ μου! Εμένα μου φαίνεται (από τις φωτογραφίες, επιφυλάσσομαι να το δω από κοντά) από τα πιο άσχημα της κατηγορίας, πολύ κακές αναλογίες.
-
το νέο XC60, είναι πανέμορφο ... το είδα από κοντά
το νέο XC40, μου μοιάζει κακάσχημο ....μοτερ που έχουν νόημα 3cyl Plug in 1500cc ... μακάρι (χλωμό) να δούμε το σχήμα αυτό, και στα S60/XC60 ....
-
Να πω την αλήθεια νόμιζα ότι ήταν σε επίπεδο κατηγορίας Β . αλλά βλέπω ότι είναι μεγαλύτερο , μάλιστα οι ίδιοι το βάζουν στην κατηγορία Χ3 και όχι Χ1 . Προφανώς στο επίπεδο αυτό το αμάξι απευθύνεται σε άλλο κοινό και ίσως θεωρηθεί από περίεργο μέχρι άσχημο με αυτό το σχήμα που βγήκε ...
-
T5 AWD 247ps 46000e D4 AWD 190ps 44800e (τιμη στη γερμανια)
-
Κατά Φεβρουάριο στην Ελλάδα με τον 1.5 από 31.000€
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... volvo-xc40 -
Πολύ όμορφο.
Αν όντως βγει και στα 31.000€ τότε θα είναι σούπερ. -
-
Από μπροστά είναι όμορφο, πλάϊ και πίσω δεν βλέπεται!! Απορώ πώς το έβγαλαν έτσι στην παραγωγή...κριθαράκι στο μάτι είχαν στην Volvo? Χάθηκε να αντιγράψουν τις σχεδιαστικές γραμμές των XC 90 / XC 60?
-
Προσωπικά,μου αρέσει.Ίσως δε μπορούσαν να αντιγράψουν το xc60,γιατί είναι και αρκετά μικρότερες οι διαστάσεις και μπορεί να έβγαινε κάτι πολύ πιο δυσανάλογο.Τελική γνώμη,άμα το δούμε από κοντά (αν και για το εσωτερικό που φαίνεται αντιγραφή του xc60 που είδα στην έκθεση,το βρίσκω από τα ομορφότερα και ποιοτικότερα!)
-
Εμένα μου αρέσει πολύ απ' όλες τις πλευρές.
Εξαιρετικό. -
Κι ένα βίντεο με μια πρώτη φρέσκια δοκιμή στα ολλανδικά (έβαλα μεταφραστή στα αγγλικά,αλλά βγήκε έτσι κι έτσι το νόημα
https://www.youtube.com/watch?v=NA8mLgNoNfw
Πάντως, όσον αφορά το εσωτερικό επιβεβαιώνεται πως είναι πολύ αρχοντικό! -
Ξεκίνησε στο Βέλγιο η παραγωγή του νέου Volvo XC40
Τα πρώτα αντίτυπα του νέου κόμπακτ SUV της Volvo ήδη ετοιμάζονται στη μονάδα της Ghent.
Όπως ανακοινώθηκε με πάσα επισημότητα από τους Σουηδούς, τα πρώτα «κομμάτια» του πρώτου μικρού SUV της Volvo θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους από τις αρχές του επόμενου έτους και εξής. Ήδη μέχρι τώρα, η εταιρεία έχει λάβει περισσότερες από 13.000 παραγγελίες για το νέο XC40, αριθμός που κρίνεται ως απόλυτα ικανοποιητικός από τους ίδιους τους ιθύνοντες της Volvo.
Για την κατασκευή του νέου X40, η Volvo χρειάστηκε να αυξήσει την ωφέλιμη επιφάνεια της μονάδας του Ghent κατά 8.000 τ.μ. εγκαθιστώντας για την περίσταση 363 επιπλέον ρομποτικές μηχανές. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το «εγχώριο» εργοστάσιο που βρίσκεται στην Torslanda της Σουηδίας, αυτή είναι η δεύτερη μονάδα κατασκευής οχημάτων της εταιρείας στη γηραιά ήπειρο. Αυτή τη στιγμή, δύο αντίστοιχες λειτουργούν στην Κίνα, ενώ υπό κατασκευή βρίσκεται μια ακόμα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Β. Καρολίνα, η οποία θα αρχίσει να δραστηροποιείται στα μέσα του 2018.
Στο Ghent του Βελγίου αυτή τη στιγμή, πέραν του XC40, κατασκευάζονται τα V40 και V40 Cross Country καθώς και τα S60 και V60, ενώ μέχρι πρότινος στις εγκαταστάσεις του φιλοξενούνταν το προηγούμενης γενιάς XC60._Χ.Α.
Για όποιον ξέρει Γερμανικά: https://www.auto-motor-und-sport.de/new ... o_XC40.pdf
-
-
Θέλω να το δω από κοντά, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Βρίσκω πάρα πολλά σχεδιαστικά λάθη.
Εννοείται ότι είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, αλλά αισθητικά δεν.
volvo XC40 / V40 / CMA platform