-
@alexandros-k said in Νέο Honda Civic 2017:
@otokomae said in Νέο Honda Civic 2017:
Με μόλις 4 χιλιοστά στη διάμετρο στη διάσταση 215/50/17 σχεδόν γλύτωσα από το να αφήσω το προφυλακτήρα- σποιλερ σε κάποιο καροδρομο.
Τι ειναι τα 4 χιλιοστα?
Αυτό που είναι alexandros-k. Στο κάτω και στο άνω έχεις +4χιλ. Θέλεις παραπάνω; Γίνεται και αυτό.
-
@alexandros-k said in Νέο Honda Civic 2017:
Με μόλις 4 χιλιοστά στη διάμετρο στη διάσταση 215/50/17 σχεδόν γλύτωσα από το να αφήσω το προφυλακτήρα- σποιλερ σε κάποιο καροδρομο.
Τι ειναι τα 4 χιλιοστα?
Αυτό που είναι alexandros-k. Στο κάτω και στο άνω έχεις +4χιλ. Θέλεις παραπάνω; Γίνεται και αυτό.
Εννοεις +4χιλιοστα απο την μαμα διασταση?
Ετσι οπως το εγραψες πριν, δεν εβγαινε νοημα -
Καλημέρα σε όλους .
Ευχαριστώ για την ενημέρωση για τα φώτα @thesniki
Full led τελικά έχει μόνο το 1500. Κρίμα
Ξέχασα πως κανείς δεν απάντησε το παρακάτω :
Το 1000αρι μπαίνει ελεύθερα στον δακτύλιο ? Τι τέλη πληρώνει ? Νομίζω 110 ευρώ σωστά ?
Μια φιλοσοφική ερώτηση ήθελα να κάνω σχετικά με το γιατί δεν πουλάει το Civic στην Ελλάδα. Είναι η κακή προώθηση του Σαρ@κ@κη ? Είναι ακριβά τα service και τα ανταλλακτικά δυσεύρετα ? Γιατί κάνει θράυση στην Αμερική και εδώ βλέπεις τα civic μια φορά τον μήνα στον δρόμο ? Λέμε καλοί χώροι, ωραία και σπορ εμφάνιση, εξαιρετικοί κινητήρες, αντοχή στον χρόνο, κρατήματα κτλ. Τότε γιατί δεν πούλησε σχεδόν καθόλου στην Ελλάδα ?
Είχα κάνει test drive στον Σαρ@κ@κη το 1000 face lift και όταν ρώτησα τον πωλητή μου είπε πως ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στο civic γιατί δεν είναι καλοί οι χρόνοι παράδοσης . Δεν τον πίστεψα γιατί και σε άλλα αυτοκίνητα πλέον με τα προβλήματα στα τσιπ υπάρχουν μεγάλοι χρόνοι παράδοσης.
Σχετικά με το αν μπορεί να βγεί σε πατημένο χωματόδρομο κατάλαβα από τις απαντήσεις ότι αν το κάνω πάω γυρεύοντας -
@dkravar said in Νέο Honda Civic 2017:
Καλημέρα σε όλους .
Ευχαριστώ για την ενημέρωση για τα φώτα @thesniki
Full led τελικά έχει μόνο το 1500. Κρίμα
Ξέχασα πως κανείς δεν απάντησε το παρακάτω :
Το 1000αρι μπαίνει ελεύθερα στον δακτύλιο ? Τι τέλη πληρώνει ? Νομίζω 110 ευρώ σωστά ?
Μια φιλοσοφική ερώτηση ήθελα να κάνω σχετικά με το γιατί δεν πουλάει το Civic στην Ελλάδα. Είναι η κακή προώθηση του Σαρ@κ@κη ? Είναι ακριβά τα service και τα ανταλλακτικά δυσεύρετα ? Γιατί κάνει θράυση στην Αμερική και εδώ βλέπεις τα civic μια φορά τον μήνα στον δρόμο ? Λέμε καλοί χώροι, ωραία και σπορ εμφάνιση, εξαιρετικοί κινητήρες, αντοχή στον χρόνο, κρατήματα κτλ. Τότε γιατί δεν πούλησε σχεδόν καθόλου στην Ελλάδα ?
Είχα κάνει test drive στον Σαρ@κ@κη το 1000 face lift και όταν ρώτησα τον πωλητή μου είπε πως ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στο civic γιατί δεν είναι καλοί οι χρόνοι παράδοσης . Δεν τον πίστεψα γιατί και σε άλλα αυτοκίνητα πλέον με τα προβλήματα στα τσιπ υπάρχουν μεγάλοι χρόνοι παράδοσης.
Σχετικά με το αν μπορεί να βγεί σε πατημένο χωματόδρομο κατάλαβα από τις απαντήσεις ότι αν το κάνω πάω γυρεύονταςΩς γνωστό το γιεν ανήκει στη ζώνη του δολαρίου. Άρα έχει λιγότερα προβλήματα προώθησηης στην Αμερική. Ύστερα εκεί υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις σχετικά με νόρμες, ρύπους κ.α. Εδώ το γήπεδο είναι Γερμανικό. Καταλαβαίνεις τι λέω!!
-
Εγώ πιστεύω ότι δεν πουλάει λόγω εμφάνισης το civic x είναι για πολλούς υπερβολικό, κ κυρίως λόγω Σ. Ο χρόνος είναι τώρα ίδιος με το χρόνο παράδοσης του Σ ο οποίος τον είχε απο παλιά, το ίδιο κ με τα ανταλλακτικά..Εμένα 3 μήνες έκαναν να μου φέρουν κάτι έξτρα που ήθελα, κ για ένα παρμπρίζ την 2η φορά πάλι το ίδιο..
-
Σχεδιαστικά, τo νέο Civic κινείται στην φόρμα του τωρινού, αλλά με ένα πιο εμφατικό τρόπο και εναρμονισμένο με την πιο σύγχρονη μάσκα των CR-V και HR-V. Στο concept οι αεραγωγοί στην μάσκα είναι αρκετά μεγάλοι, τα μπροστινά τόξα προεξέχουν αρκετά, οι απολήξεις βρίσκονται στο κέντρο, ενώ τα πίσω φώτα προεξέχουν αρκετά και εκτείνονται έως πτέρυγα.
-
Οι προσδοκίες πωλήσεων του νέου civic από πλευράς εισαγωγέα είναι σχεδόν μηδενικές σύμφωνα με σχολιασμούς εκ των έσω. Τώρα απευθύνεται καθαρά στην premium κατηγορία. Μέχρι να γίνει αντιληπτό κάτι τέτοιο θα έχει παλιωσει και αυτό το civic.
-
Κρίνοντας και από την αχρησία του τοπικ φαίνεται ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα παρατράγουδα με το civic x δηλαδή θέματα αξιοπιστίας. Διαφωνείτε;
-
Civic και Ελλάδα είναι λίγο ασύνδετα. Δεν ασχολείται κανείς. Μόνο μερακλήδες.
-
Κρίνοντας και από την αχρησία του τοπικ φαίνεται ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα παρατράγουδα με το civic x δηλαδή θέματα αξιοπιστίας. Διαφωνείτε;
Μου κάηκε το λαμπάκι του πορτ παγκαζ στα 4 χρόνια αλλά δε μπορώ να ψεξω το αμάξι γιατί το είχα βάλει εγώ αυτό το λαμπάκι όταν το είχα πρωτοπάρει.
Τι να πω; είναι τόσο καλό που καταντάει βαρετό... Τις προάλλες έδωσα 700 ευρώ για βλάβες στο άστρα της γυναίκας, και μετά αναγκαστικά το έβλεπα με άλλο μάτι: με στοργή, προδερμ, αγάπη κτλ. Έτσι σου βγαίνει αν πληρώνεις για κάτι συνεχώς. Χαχα
Το civic είναι άψογο ακόμη! -
Βλέπω civic στους δρόμους, το κλασσικό παλιό μοντέλο όμως. Καινούργια δε βγήκανε μετά?
-
Τουλαχιστον αυτα διαφερουν και τα ξεχωριζεις. Τα Αudi και golf
που ειναι ολα ιδια?!?!? -
Μπα, τα 'χει συνηθίσει το μάτι σου στο δρόμο επειδή είναι πολλά και σου φαίνονται ίδια. Ενώ το άλλο είναι ακριβοθώρητο και κάνει εντύπωση αμέσως...
-
Εγώ πάντως κλείνω 5 χρόνια κ ακόμα το χαζεύω.
-
Το Civic x έγραψε στην ιστορία της αυτοκίνησης ως το πιο fun to drive με θερμικό μοτέρ κορυφαίας αξιοπιστίας. Έχω διανύσει κοντά 150000 Χιλ χωρίς κανένα τεχνικό απρόοπτο. Ακόμα γυρνάω και το κοιτάω, καθώς μου αρέσει περισσότερο από το επόμενο, που φαίνεται σαν να του έκοψαν τα φτερα.
-
Πριν 4 χρόνια το πήρα 25.650 με πολύ εξοπλισμό.
Τώρα που αρχίζω και ψάχνω δειλά για να πάρω αμάξι της γυναίκας, θέλω να βάλω τα κλάματα.
Θυμάμαι που σχολιάζαμε τότε εδώ μέσα ότι "ναι είναι καλό, αλλά ακριβό"...χαχαχαχα Υπήρχε βέβαια το cheat της εποχής που ήταν το leon 1.8 180 με επίσης αρκετό εξοπλισμό στα 21500!
Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις... -
@sargus said in Νέο Honda Civic 2017:
Τώρα που αρχίζω και ψάχνω δειλά για να πάρω αμάξι της γυναίκας, θέλω να βάλω τα κλάματα.
Θυμάμαι που σχολιάζαμε τότε εδώ μέσα ότι "ναι είναι καλό, αλλά ακριβό"...χαχαχαχα Υπήρχε βέβαια το cheat της εποχής που ήταν το leon 1.8 180 με επίσης αρκετό εξοπλισμό στα 21500!
Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις...Ακριβώς αυτό...Έκανα κ εγώ υπέρβαση γιατί άξιζε το κόπο, κ τότε ήταν τα 1.2 στα ίδια περίπου χρήματα 23 με 24 χιλιάρικα. Κ ναι το σεατ ήταν μόνο πιο φθηνό κ ελεγα μήπως Έκανα μλκια που δε το πήρα..όντως κ εγώ λέω της γυναίκας μετά απο κάνα 2 χρόνια θα της αλλάξω το ρημάδι corsa που έχει..χαχα
-
Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις...Ωραίος!! Πες και τι λάστιχα εβαλες
-
Λάστιχα;;; Εμένα μου είπανε πάρε Ιάπωνα για να σταματήσεις να πληρώνεις και τώρα θα αλλάζω και λάστιχα;
Πέρα σπό την πλάκα, δεν έχω αλλάξει ακόμη. Είναι μια χαρά, έχω μόλις 40.000 χλμ. και παρκάρω σε κλειστό γκαραζ. Σκεφτόμουν να αλλάξω στις αρχές του έτους.
Δεν είμαι γνώστης, το αντίθετο θα έλεγα. Αυτά που έχει τώρα μου αρέσουν (με την εξαίρεση του αργού ζεστάματος) οπότε σκέφτομαι την εξέλιξη τους (primacy 4). Τις προάλλες διάβαζα διάφορα συγκριτικά και είδα ότι το Hankook ventus prime 4 διαλύει τον ανταγωνισμό οπότε είναι και αυτό στο μυαλό μου.
Μαζί φυσικά με F1 assymetric, pilotsport, blueresponse, efficientgrip, premium contact κτλ.
Όποιο βρω πιο φτηνό και ετοιμοπαράδοτο σε 1-2 μαγαζιά του Ηρακλείου που πάω. -
Λάστιχα;;; Εμένα μου είπανε πάρε Ιάπωνα για να σταματήσεις να πληρώνεις και τώρα θα αλλάζω και λάστιχα;
Πέρα σπό την πλάκα, δεν έχω αλλάξει ακόμη. Είναι μια χαρά, έχω μόλις 40.000 χλμ. και παρκάρω σε κλειστό γκαραζ. Σκεφτόμουν να αλλάξω στις αρχές του έτους.
Δεν είμαι γνώστης, το αντίθετο θα έλεγα. Αυτά που έχει τώρα μου αρέσουν (με την εξαίρεση του αργού ζεστάματος) οπότε σκέφτομαι την εξέλιξη τους (primacy 4). Τις προάλλες διάβαζα διάφορα συγκριτικά και είδα ότι το Hankook ventus prime 4 διαλύει τον ανταγωνισμό οπότε είναι και αυτό στο μυαλό μου.
Μαζί φυσικά με F1 assymetric, pilotsport, blueresponse, efficientgrip, premium contact κτλ.
Όποιο βρω πιο φτηνό και ετοιμοπαράδοτο σε 1-2 μαγαζιά του Ηρακλείου που πάω.Αυτό που φοράς το primary 3 δηλαδή δεν χρειάζεται καθολου ζέσταμα. Το assymetric 6 είναι το καλύτερο από αυτά που αναφέρεις σε uhp. Το hankook επίσης είναι το πιο ισορροπημένο από τα υπόλοιπα ως ελαστικό τουρισμού και οικονομίας.
Νέο Honda Civic 2017