-
Τελεια...όμως civic κ πετρέλαιο πράγμα δυσεύρετο...Μπράβο σε εσάς που προλάβατε κ το πήρατε
-
@stavtsim said in Νέο Honda Civic 2017:
Τελεια...όμως civic κ πετρέλαιο πράγμα δυσεύρετο...Μπράβο σε εσάς που προλάβατε κ το πήρατε
Έχοντας 2 οψεις το ίδιο νόμισμα λέει ότι από τη στιγμή που πουλήθηκαν λίγα αυτοκίνητα δεν θα υπάρχει το απαιτούμενο στοκ ανταλλακτικών και ούτε θα ενδιαφέρει ανεξάρτητους εισαγωγείς. Αντίστοιχα στα κορεατικά μοντέλα που έχουν πάει καλά βρίσκεις γρήγορα φτηνά και καλά ότι χρειαστείς.
-
@otokomae said in Νέο Honda Civic 2017:
Αθήνα Θεσσαλονίκη καί πίσω με 100€, παλεύεται με πετρέλαιο ακόμα.
Μόνο με το civic πετρέλαιο κάνεις τέτοια και το ευχαριστιέσαι κιόλας!!
-
Μου έδωσαν χαλασμένο!!!!
Συγνώμη για το offtopic παιδιά, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό δεν το περίμενα. Πρώτο ταξίδι με το i20n και 154 συνολικά χιλιόμετρα με 15 μέσα στην πυκνή κίνηση Αθήνας και μετά εθνική μέχρι χαλκίδα με 110 - 130 και μετά με 80-110 Κύμη. Τελική μικτή κατανάλωση 5.2 λίτρα. Το εντυπωσιακό είναι ότι απο χαλκίδα μέχρι κύμη που οι ταχύτητες ήταν μικρότερες έκαψε .....κρατηθείται ...4,6 λίτρα τα 100 χιλιόμετρα.
Τελικά η τεχνολογία προχωράει και θεωρώ φοβερό πλεονέκτημα το να μπορείς να παραμετροπιείς το αυτοκίνητο ανάλογα με τις ορέξεις σου απο χαλαρή μετακίνηση σε εθνική - πόλη, μέχρι πολεμική σε ειδική διαδρομή - πίστα.
Προφανώς και ξέρω ότι θα ανέβει αρκετά, και θα κάτσει στα 8,5 με 9,0 όπως πρώτου μου ξαδέφου που έχει κάνει με το ίδιο αμάξι 5000 χιλιόμετρα και τα περισσότερα τάπα.
Αλλά σε σχέση με το ep3 που είχα μέση 11, νομίζω ότι η τεχνολογία τελικά προχωράει.
Να είσαστε όλοι καλά και χρόνια πολλά σε όλους για αύριο!!! -
Το 80-110 Κύμη, χλωμό. Κάτι δευτερόλεπτα μόνο στις ευθείες στα Λέπουρα.
Το Στόμιο είναι κλειστό, πήγες από Κονίστρες, ή από Οξύλιθο ? -
@criuser said in Νέο Honda Civic 2017:
Το Στόμιο είναι κλειστό, πήγες από Κονίστρες, ή από Οξύλιθο ?μια χαρα παιζουν 80-110 σε αυτη τη διαδρομη
κοβεις στα χωρια, μετα την αμαρυνθο, σε 3 στροφες πριν τα λεπουρα και λιγο μετα τις κονιστρες
απο στομιο δεν κοβεις καθολου
και λιγα ειναι
υπαρχουν και καποιοι που δεν οδηγανε βλεποντας τον δεικτη καυσιμου
και κυριως οδηγωντας χοντα και οχι μπουρουχογαλλικα -
Τα περνάνε στα έξοδα;
-
@lap said in Νέο Honda Civic 2017:
Τα περνάνε στα έξοδα;
οχι, ειναι μη παραγωγικα
οπως γνωριζεις αναγνωριζονται πλεον μονο εαν εχεις αναλογο δελτιο αποστολης-τεχνικου και σιγουρα τιμολογιο προς πελατη της περιοχης τη συγκεκριμενη ημερα.αρες
και ελαχιστα παραγωγικο ειναι παντου να πρεπει να πεις παντα κατι -
Αναλόγως
-
Καλά δεν θα λέω τίποτα.
Μόνο θα διαβάζω να μαθαίνω.
Ας λέμε καλύτερα ποσό φλωροι είναι όσοι μετρούν τη βενζίνη με 2.15€/L
-
Το Στόμιο είναι κλειστό, πήγες από Κονίστρες, ή από Οξύλιθο ?Φίλε κάνω τη διαδρομή συνέχεια 32 χρόνια, ξέρω κάθε πέταλο , στροφή, λακούβα, λακουβάκη Στις ευθείες αυτές έχω ακουμπήσει σχεδόν τη δεύτερη εκατοντάδα.
Δίπλα σε οξύλιθο κατοικοεδρεύω. Δεν έχω λόγο να σε κοροιδέψω, να ξέρεις υπάρχουν και γρογορότερη απο εμένα (FORD FOCUS RS 4 KOYNA 2018, evo 10 550 ps που στη μέση των ευθειών έχουν τα διπλάσια χιλιόμετρα απο αυτά που αναφέρεις:)
'Οπως και να έχει να είστε όλοι καλά!! -
Εντάξει με 300 άλογα ο ένας, με 550 ο άλλος και βέβαια ώρα περίεργη χωρίς κίνηση και χειμώνας...
Γιατί έχεις χωριά μέσα, που πρέπει να έχεις κόψει.
Η διαφορά της κίνησης με την μη κίνηση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Εχω κάνει Παραλία - Χαλκίδα Εξω Παναγίτσα δηλαδή βγαίνοντας προς Αρτάκη, το 1995 χωρίς περιφερειακούς, σε 56 λεπτά με αμάξι με 75 άλογα...
Εφυγα 8 η ώρα το πρωί Κυριακής και έφτασα λίγο πριν τις 9 για ένα μνημόσυνο και σχετικά χαλαρά.Τώρα με την συνήθη κίνηση του καλοκαιριού, θέλεις 1.15-1.20 , ανάλογα τι θα βρεις και βέβαια κάπως τηρώντας τον κοκ.
ΥΓ Από το 1978 τον κάνω τον δρόμο...
-
Εντάξει με 300 άλογα ο ένας, με 550 ο άλλος και βέβαια ώρα περίεργη χωρίς κίνηση και χειμώνας...
Γιατί έχεις χωριά μέσα, που πρέπει να έχεις κόψει.
Η διαφορά της κίνησης με την μη κίνηση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Εχω κάνει Παραλία - Χαλκίδα Εξω Παναγίτσα δηλαδή βγαίνοντας προς Αρτάκη, το 1995 χωρίς περιφερειακούς, σε 56 λεπτά με αμάξι με 75 άλογα...
Εφυγα 8 η ώρα το πρωί Κυριακής και έφτασα λίγο πριν τις 9 για ένα μνημόσυνο και σχετικά χαλαρά.Τώρα με την συνήθη κίνηση του καλοκαιριού, θέλεις 1.15-1.20 , ανάλογα τι θα βρεις και βέβαια κάπως τηρώντας τον κοκ.
ΝΑΙ, η ώρα και η κίνηση είναι βασικοί παράγοντες αναφορικά με το χρόνο ολοκλήρωσης της διαδρομής, αλλά το βασικό νόημα του ποστ μου ήταν το πόσο λίγο μπορεί να κάψει ένα αμάξι βενζίνης με 210 σχεδόν άλογα και 31 κιλά ροπής,εξαιτιας της νέας τεχνολογίας.
Δεν είχα μπορέσει ποτέ με το type-r να κάψω λιγότερο απο 8,5 - 9 λίτρα, όσο σιγά και αν πήγαινα, όσο και αν προσπαθούσα.
Με το civic diesel βέβαια, έχω κάνει στην ίδια διαδρομή 3,5 λίτρα/100 χιλιομετρα!!
Το μεγάλο όμως θετικό του πετρελαίου, είναι ότι έχει πολύ μικρότερες διακυμάνσεις, ενώ η βενζίνη μπορει να έχει απο 5 μέχρι ...15 λίτρα τα 100 χιλιόμετρα!! -
Καλά γούστα με το κορεατουλι. Γλυκό και όχι δαπανηρό στο καύσιμο λόγω καλής αναλογίας κιλων- ιππου.
-
@otokomae said in Νέο Honda Civic 2017:
Καλά γούστα με το κορεατουλι. Γλυκό και όχι δαπανηρό στο καύσιμο λόγω καλής αναλογίας κιλων- ιππου.
Να είσαι καλά φίλε otokomae, εύχομαι ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί!!
-
To i20n είναι;;;;
-
-
Εντυπωσιακό. Δεν το περίμενα να έχει τόσο διφορουμενου χαρακτήρα.
-
@lap said in Νέο Honda Civic 2017:
Εντυπωσιακό. Δεν το περίμενα να έχει τόσο διφορουμενου χαρακτήρα.
Ούτε και εγώ!! Με ξάφνιασε ..ευχάριστα!
-
Ποσο βγήκε;;
Καλά ότι θα συζητάμε πως συμφέρει να κινήσαι οικονομικά με ένα ι20n από ένα άλλο βενζινοκίνητο δεν θα το πίστευα.
Τελικά η μεγάλη ροπή σε αναλογία με το βάρος οδηγεί τον κινητήρα σε νωχελικό γύρισμα και σημειώνει φοβερά νούμερα κατανάλωσης.
Όταν έχεις μέτρια ροπή για το βάρος του αυτοκινήτου ζητά καύσιμο το ρημαδι
Νέο Honda Civic 2017