-
Ναι ρε συ το ξέρω. Αλλά για εμένα τα χιλιόμετρα δνε ήταν το ζητούμενο. Με λιγότερα έπαιζες καλύτερα με το άλλο.Αλλη φιλοσοφία οδήγησης. Σε απόλυτους χρόνους ναι ήταν καλύτερη.
Θυμαμαι βρήκα με 40.000/50.000 χλμ brera q4 3.2 μεταχειρησμενη με το κόκκινο λευκό εσωτερικό και να γίνει ανταλλαγή
Την είχα δει και από κοντά. Από leasing ήταν.
Άρχισα να τον ψήνω αλλά κάπου κάτι χάλασε και πάει το πουλάκι.
Μιλαμε για εποχές που ήταν τα κυβικά ελεύθερα.
Ε τώρα τι ψάχνεις και εσύ... . Αλλο πρεστίζ τα γερμανικά. Αυτό θέλει, αυτο ας πάρει. Σαμπως εγώ τα πληρώνω;
Μη τα λες σε εμενα..... Εγω dacia duster ψηφίζω.
Υ. Γ Εβγαζε πάρα πολλές βλάβες. Πάνω από το φυσιολογικό.
-
Αν πήγαινες να ακολουθήσεις με 306 (δεν λέω το GTi που ήταν ειδική περίπτωση) μια Alfa GT σε πατημένες καμπές, θα σε έβγαζε από τα πουρνάρια γερανός... Η διαφορά είναι ότι με την GT μπορούσες να φέρεις την ουρά να παίξει με λίγο άφημα γκαζιού και τιμονιά, ενώ με ένα 306 αυτό θα έφερνε τετ-α-κε με τόσα χιλιόμετρα.
ΥΓ: Αν φοβάται τις βλάβες ας πάρει απωανατολίτικο SUV καλύτερο, όχι γερμανικό...
-
Εγώ λέω να δώσεις τα παραπάνω που πρέπει για να πάρεις 4cyl. Έχουμε γεμίσει μικρά 3cyl, μέχρι και η Koenigsegg έφτιαξε ένα, δεν τα εμπιστεύομαι αν και πλέον αναγκαστικά ότι και να οδηγήσεις 3cyl είναι, aygo, Yaris, Polo, fiesta κλπ
-
Αν πήγαινες να ακολουθήσεις με 306 (δεν λέω το GTi που ήταν ειδική περίπτωση) μια Alfa GT σε πατημένες καμπές, θα σε έβγαζε από τα πουρνάρια γερανός... Η διαφορά είναι ότι με την GT μπορούσες να φέρεις την ουρά να παίξει με λίγο άφημα γκαζιού και τιμονιά, ενώ με ένα 306 αυτό θα έφερνε τετ-α-κε με τόσα χιλιόμετρα.
Ε μα άμα είναι να συγκρίνεις την Alfa GT 2.0 με κάποιο 306, μόνο με το GTi έχει νόημα για να υπάρχει αντιστοιχία κινητήρα (δίλιτροι ατμοσφαιρικοί), στησιματος και τιμής ως καινούρια (που και πάλι φθηνότερο ήταν το GTi, αν δεν κάνω λάθος). Με τι θα συγκρίνεις την GT; Με 1400άρι 75 ίππων και υποτριπλάσιας τιμής;
-
Kiko1380 καλυτερα ηταν αν μπορουσες να παρεις το 1,5. Αφου δεν μπορεις, καλο ειναι και το 1000αρι
Μονο κανε μικτη, κι ολοι οσοι εχετε αυτο το μοντελο. Προσφατα μου ελεγε ανθρωπος απο εξουσιοδοτημενο, οτι εχει τοσους πολλους αισθητηρες και 'εκπυρσοκροτητες' στο καπό που στοιχιζει παρα πολυ η επισκευη , εστω και μετα απο μικρο σχετικα χτυπημα
Συνονόματε και πατριώτη η honda Γιάννενα έκλεισε η έκθεση μόνο συνεργειο?
-
Ναι δυστυχως.
Ο Γκαρτζονικας δεν εχει εδω και πολυ καιρο ουτε εκθεση, ουτε συνεργειο Honda. Εμεινε μονο το εξουσιοδοτημενο του Νουσια σαν συνεργειο.Εκθεση δεν εχει ουτε αυτος
-
alex mix wrote:
Ναι δυστυχως.
Ο Γκαρτζονικας δεν εχει εδω και πολυ καιρο ουτε εκθεση, ουτε συνεργειο Honda. Εμεινε μονο το εξουσιοδοτημενο του Νουσια σαν συνεργειο.Εκθεση δεν εχει ουτε αυτος
Κρίμα ρε γαμωτο ένα τέτοιο αυτοκίνητο να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι στην Ελλάδα.
Υ.Γ οπότε το σκέφτομαι ζεστά το αμάξι πάντα κάτι γίνετε και μου κόβει τα φτερά..... Λες να μαι εγώ ο γκαντέμης χαχαχχα
-
alexandros.K wrote:
alex mix wrote:
Ναι δυστυχως.
Κρίμα ρε γαμωτο ένα τέτοιο αυτοκίνητο να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι στην Ελλάδα.
Υ.Γ οπότε το σκέφτομαι ζεστά το αμάξι πάντα κάτι γίνετε και μου κόβει τα φτερά..... Λες να μαι εγώ ο γκαντέμης χαχαχχα
σγα, ο βασιλης ειναι παλιος συμμαθητης και φιλαρακι απο τα 80s και μετα τα κομπουτερκιντς, δες το αλλου και για σερβις πες γατος και καθαρισες...
-
σγα, ο βασιλης ειναι παλιος συμμαθητης και φιλαρακι απο τα 80s και μετα τα κομπουτερκιντς
Όπως έλεγε και μια γνωστή μου: 'Μα τι επιχείρηση έχει αυτός ο Φουτουρεκίδης κι έχει γεμίσει μαγαζιά όλη την Αθήνα;'
-
alex mix wrote:
alexandros.K wrote:
alex mix wrote:
Ναι δυστυχως.
σγα, ο βασιλης ειναι παλιος συμμαθητης και φιλαρακι απο τα 80s και μετα τα κομπουτερκιντς, δες το αλλου και για σερβις πες γατος και καθαρισες...
Ευχαριστώ γάτε, δεν σου κρύβω πως πάνε καλά τα θέματα υγειας(δοξασοι ο Θεός) και αρχίζω να μπαίνω πάλι στο παιχνίδι αγοράς.
Υ. Γ Το γράφω εδώ γιατί τώρα το θυμήθηκα, μίλησα σήμερα με hyundai για fastback n line diesel, δεν υπάρχει ετοιμοπαραδοτο μόνο από Οκτώβριο, αυτό που θέλω να σας βασικά είναι πως από Σεπτέμβριο παίρνουν αυξήσεις όλα τα αυτοκίνητα και hyundai καταργεί τον diesel από i30.
-
Δεν ειναι δικο του το σερβις, Γατε. Μονο τα ανταλλακτικα εχει, απο οσο καταλαβα. Και συνεργαζονται....
-
Αντε περαστικα να ειναι** alex mix**
Το hyundai πρεπει να ειναι καλη περιπτωση. Για ψαξ'το καλυτερα
-
αυτό που θέλω να σας βασικά είναι πως από Σεπτέμβριο παίρνουν αυξήσεις όλα τα αυτοκίνητα και hyundai καταργεί τον diesel από i30.
Καλησπέρα,
επειδη πιθανότατα θα προχωρήσω σε αγορά Hyundai μετα τον Σεπτεμβριο (i20n) αν μπορείς δώσε τα φώτα σου! Όταν λες αυξήσεις?
-
alex mix wrote:
αυτό που θέλω να σας βασικά είναι πως από Σεπτέμβριο παίρνουν αυξήσεις όλα τα αυτοκίνητα και hyundai καταργεί τον diesel από i30.
Καλησπέρα,
επειδη πιθανότατα θα προχωρήσω σε αγορά Hyundai μετα τον Σεπτεμβριο (i20n) αν μπορείς δώσε τα φώτα σου! Όταν λες αυξήσεις?
Φίλε μου ειλικρινά δεν ξέρω πόσο. Αλλά ίσως μπορέσω να μάθω από βδομάδα που θα πάω σε ένα γνωστό μου που δουλεύει στη hyundai. Αλλά προσωπικά θα συμφωνήσω με Dublin που είπε 5 με 10%.Τεσπα θα δω από βδομάδα και θα σου πω.
-
Αντε περαστικα να ειναι** alex mix**
Το hyundai πρεπει να ειναι καλη περιπτωση. Για ψαξ'το καλυτερα
Ευχαριστώ φίλε μου, θα το κοιτάξω από βδομάδα, μήπως και κάνα ένα δώρο στον εαυτό μου, άλλωστε πλησιάζει και η γιορτή μας
-
Φίλε μου ειλικρινά δεν ξέρω πόσο. Αλλά ίσως μπορέσω να μάθω από βδομάδα που θα πάω σε ένα γνωστό μου που δουλεύει στη hyundai. Αλλά προσωπικά θα συμφωνήσω με Dublin που είπε 5 με 10%.Τεσπα θα δω από βδομάδα και θα σου πω.
Έγινε σε ευχαριστώ! Αμα μάθεις και τιποτα για το i20n καλοδεχούμενο γιατι οι αντιπροσωπίες δεν λένε τιποτα. Η πλάκα είναι οτι σε όλη την Ευρώπη έχουν βγει τιμες - πακέτα και εδω ακομα τιποτα! Συγνωμη για το spam στο νημα!
-
alex τι έπαθες ρε φίλε με υγεια????? Περαστικα ελπίζω να μην είναι σοβαρο
merlin το i20n φοβερο φαίνεται να το κάνεις test drive και αυτό και το fiesta st αν μπορείς και να μας γράψεις κανα συγκριτικό καθώς είναι τα 2κορυφαία και τα 2 πανέμορφα
-
alex τι έπαθες ρε φίλε με υγεια????? Περαστικα ελπίζω να μην είναι σοβαρο
merlin το i20n φοβερο φαίνεται να το κάνεις test drive και αυτό και το fiesta st αν μπορείς και να μας γράψεις κανα συγκριτικό καθώς είναι τα 2κορυφαία και τα 2 πανέμορφα
Εντάξει όλα καλά τώρα, δεν έπαθα εγώ ή μητέρα μου αλλά στα κακά υπήρξαν και κάποια καλά. Γιαυτό είχα ακυρώσει τότε και τώρα ξαναμπαίνω στο παιχνίδι αγοράς όπως είπα παραπάνω,γιατι ίσως χρειαζόταν χρήματα το όλο θέμα και δεν ήθελα από την μία να τα έχω δώσει προκαταβολή για αμάξι και από την άλλη να ψάχνω για δανεικά τελικά όμως δεν χρειάστηκε κάποιο τεράστιο ποσό γιατί δεν ήταν τόσο σοβαρό που να χρειαζόταν εγχειρήσεις και άλλα μόνο αγωγη. Πρώτα οικογένεια και τα αδερφια(κολλητοί) και μετά όλα τα άλλα.
-
Πήγα χθες για σερβις το αμάξι. Έχω 28.000 χλμ. Μου είπαν ότι τα τακάκια μου θέλουν αλλαγή. Τα μπροστινά έχουν ακόμη 2-3.000 χλμ και τα πίσω 5-8.000 χλμ. Τι ισχύει ρε παιδιά;
α) Είναι φυσιολογικό
β) Με κλέβουν
γ) Το πατάω πολύ και λιώνω τα τακάκια πριν την ώρα τους;
-
Τα είδες με τα μάτια σου ότι είναι τελειωμένα?
Νέο Honda Civic 2017