-
Ούτε εμένα μου αρέσει το νέο Civic. Από ότι βλέπω και στο Αμερικανικό φόρουμ ούτε εκεί αρέσει.
Σαργέ το car play έπαιξε. Δεν είχα δει το εικονίδιο apple στην οθόνη
Thanks
-
Εντάξει εννοειται ότι το νεο 'σοβαρευτηκε' σε εξωτερική εμφάνιση εκοψε τις περιττές σχεδιαστικές φλυαριες ώστε να γίνει πιο ευπεπτο ως οικογενειακό αμάξι.
Φυσικα αυτό έχει ως συνεπεια να χάνει την σχεδιαστικη του ταυτοτητα και να μοιάζει με διάφορα άλλα αμαξια.
Αλλα για εμένα αν κρατά την αξιοπιστία του το νεο και αν εκμοντέρνισε και την κεντρική οθονη του νομίζω ότι μαζί με την εξωτερική σχεδιαση θα συμβαλει σε αυξήσεις πωλήσεων στην ευρωπη , δεν ξέρω όμως μηπως χασει στην Αμερική εκει που παιζει καλή μπαλα (αδιαφορο φυσικά για εμάς).
Ας ελπίσουμε οτι το νεο μοντέλο δεν θα τσιμπήσει κανά 2.000 από τον εισαγωγέα , στην προσπάθεια του να είναι πάντα ακριβότερο από ότι έξω ( με τα γνωστά αποτελέσματα στις ελαχιστες πωλήσεις)...
Οταν οδήγησα το 1.5 182 έπαθα πλάκα από το πόσο ωραιο αμαξι ήταν οδηγικά , πόσο απολαυστικο γκαζι είχε, από την τέλεια θεση οδηγησης, ότι όταν το πήγαινες ομαλα με 120-130 χλμ έβλεπες εύκολα χαμηλά 6αρια καταναλωσης, φυσικά τα +28Κ για το κομπλε αμαξι και η 'καγκουρια' που εκπέμπει ηταν αποτρεπτικοί παράγοντες.
Το επιτόκιο παραμένει άραγε 7.5% ?
-
Το επιτόκιο παραμένει άραγε 7.5% ?
Μέχρι πριν 3 μήνες σίγουρα ήταν όταν και έκανα την έρευνα μου, δύσκολα κάτι να άλλαξε φαντάζομαι, εδώ ένα site της προκοπής για την προώθηση της μάρκας δεν έχεις φτιάξει ο Σαρακάκης, σιγά μην φτιάξουν και το επιτόκιο τους!
-
το κακο είναι οτι εχει υψηλες τιμες με υψηλο επιτοκιο! και η φορντ πχ εχει υψηλες τιμες αλλά χωμα επιτοκιο ( εφοσον δωσεις βεβαια το 40% μπροστά, ακόμα ομως και χωρις μεγάλη προκαταβολη είσαι στο 5.9%) . Ομοιως η τογιοτα εχει υψηλο πολυ επιτοκιο αλλα χαμηλές τιμες! Η οπελ/πεζω/σιτροεν ψηλο επιτοκιο αλλα κοβουν για πλακα 1000-1500 ευρω!
Ο Σ εχει φουσκωμενες τιμες με φουσκωμενα επιτοκια και φυσικα ελαχιστες πωλησεις αδικωντας το πολυ καλο σιβικ.
-
το κακο είναι οτι εχει υψηλες τιμες με υψηλο επιτοκιο! και η φορντ πχ εχει υψηλες τιμες αλλά χωμα επιτοκιο ( εφοσον δωσεις βεβαια το 40% μπροστά, ακόμα ομως και χωρις μεγάλη προκαταβολη είσαι στο 5.9%) . Ομοιως η τογιοτα εχει υψηλο πολυ επιτοκιο αλλα χαμηλές τιμες! Η οπελ/πεζω/σιτροεν ψηλο επιτοκιο αλλα κοβουν για πλακα 1000-1500 ευρω!
Ο Σ εχει φουσκωμενες τιμες με φουσκωμενα επιτοκια και φυσικα ελαχιστες πωλησεις αδικωντας το πολυ καλο σιβικ.
Ακριβώς, ο Σαρακάκης είναι εκτός τόπου και χρόνου όσον αναφορά τις εμπορικές του πολιτικές και εν έτη 2021 σε ένα περιβάλλον με έντονο ανταγωνισμό αυτοί δεν απαντάνε ούτε στα mail τους για ενδιαφέρον από υποψήφιο πελάτη!
Ναι το civic είναι μια αμαξάρα με τα όλα της, γρήγορο, άνετο , όμορφο, αξιόπιστο και πάνω από όλα το γουστάρεις απο την πρώτη στιγμή που κάθεσαι μέσα του,αλλά για έναν υποψήφιο αγοραστή που προσέχει κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την όλη διαδικασία της αγοράς όσον αναφορά το πριν και κυρίως το μετά,δεν αρκεί η φήμη μιας μάρκας και μόνο για την τελική του απόφαση χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι όλοι έχουν τα ίδια κριτήρια.
-
Harisma,
Ακόμα δεν το οδήγησες το μπουρναζέικο;
Όχι ρε γμτ! Και είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσει πολύ οδηγικά...
Το έχει φίλος μου βέβαια, οπότε κάποια στιγμή θα το οδηγήσω.
-
Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα όσον αφορά στις τιμές και τα επιτόκια, αλλά στις αρχές του 2019 που παρήγγειλα εγώ το δικό μου, η τιμή του ήταν πολύ καλή σε σχέση με τις εναλλακτικές του ανταγωνισμού (Ford/VW).
Συγκεκριμένα θυμάμαι οτι το Focus ST Line 1,5 ξεκινούσε μεν από πιο χαμηλά (γύρω στα 22.000 νομίζω), αλλά αν προσέθετες τον αντίστοιχο εξοπλισμό του Civic, έβγαινε πολύ ακριβότερο. Και μάλιστα είχα και μια συζήτηση/διαφωνία με τον πωλητή της Ford που επέμενε οτι ήταν πιο φτηνό. Πρέπει να συγκρίνουμε αντίστοιχα πράγματα όμως.
Βλέποντας απλά έναν τιμοκατάλογο στις πίσω σελίδες ενός περιοδικού, δεν μπορείς να βγάλεις πάντα ασφαλή συμπεράσματα. Προσωπικά τη χρονική στιγμή που αγόρασα το αυτοκίνητο με τα τότε δεδομένα της αγοράς η τιμή του Civic ήταν καταπληκτική.
Οπότε ας μην κατηγορούμε αβίαστα το Σφακιανάκη Κάνει και καλές κινήσεις.
-
Ισχύει αυτό που λες κ το έχουμε επισημάνει πολλές φορές. Η τιμή του sport παλαιότερα αλλά και του sport plus είναι πάρα πολύ καλές. Σε παγκόσμιο επίπεδο πολύ καλές. Η τιμή δε του sedan comfort 1.5 182 ps στα 22.500 περίπου ήταν απλά απίθανη!
-
Νομίζω ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι το 1.5 προσφέρεται μόνο σε μία πλήρως εξοπλισμένη και ακριβή έκδοση. Βέβαια και στις άλλες ευρωπαϊκές αγορές μόνο σε μια έκδοση προσφέρεται ενώ σε απόλυτα νούμερα στην Ελλάδα έχει και τη χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τις άλλες αγορές.. Οι ανταγωνιστές προσφέρουν και αλλες εκδόσεις λιγότερο καλά εξοπλισμένες και κατ επέκταση φθηνότερες.
-
Καλησπερες στους φίλους! Θέλω λιγάκι τα φώτα σας εσείς που είστε ήδη κάτοχοι και περισσότερο γνωστές από εμένα!
τις τελευταίες μέρες είμαι λίγο στην αναζήτησή για το νέο civic! Εχω βρει ένα με 3Κ χλμ το οποίο το δίνουν γύρω στα 1500 κάτω απ ότι καινουργιο! Τεχνολογικά και ποιοτικά το αυτοκίνητο είναι άλλου! Απλά, επειδή του χρόνου θα έχουμε το καινουργιο μοντέλο και σίγουρα θα έχει άλλες και περισσότερες τεχνολογίες από το τωρινό, να περιμένω για το νέο , το οποίο θα πω ότι ευρωπαιζει κάπως, η να χτηπησω αυτό που εχω βρει;ευχαριστω
-
Αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις περισσότερο για το καινούριο, που σίγουρα θα είναι ακριβότερο, περίμενε. Αλλιώς αν σε ικανοποιεί το πακέτο που προσφέρει το τωρινό και σου αρέσει εμφανισιακά, στην τιμή που το βρήκες, προχώρα.
-
Αγόρασε το τωρινό αλλά καινούργιο.
Εντάξει λέμε ότι τα Honda είναι άσπαστα αλλά πας για μεταχειρισμενο για να γλιτώσεις 1500 ευρώ στα 28-29; δε βγάζει κ πολύ νόημα. Αν στο αφήσει 3000 κάτω τότε πάρτο.
Το καινούργιο σου αρέσει; πότε θα έρθει; ξέρεις; μπορεί και σε 2-2,5 χρόνια. Θα έχει μανιουαλ κιβώτιο ή από ότι λένε μόνο το cvt; και πολλά άλλα.
-
Καλησπέρα κύριοι. Σε συνέχεια συζήτησης απ' το νήμα του νέου Civic έρχομαι να ρωτήσω αν υπάρχει ιδιοκτήτης Civic X gen 1,5T CVT. Σε θετική περίπτωση θα ήθελα να ακούσω την άποψή του σε θέματα απόδοσης, ομαλότητας, κατανάλωσης και αίσθησης. Επίσης θα ήθελα να μάθω σε πιο σέρβις (3ο - 4ο;) και πόσο κοστίζει η συντήρηση - αντικατάσταση λαδιού του CVT.
-
Καλά ναι, κανείς δεν ξέρει ποτέ και ποσό θα έρθει το καινουργιο, απλά το λέω με την έννοια ότι αν κάποιος πάρει το καινουργιο για τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι το φρέσκο μοντέλο!
οσο τώρα για αυτό που εχω βρει, ρώτησα και σε κάποιον έμπορο στον αγ.στεφανο για καινουργιο ζελατινα και μου είπε ότι το υπάρχον δεν έχει καθόλου αποθέματα σε 1,5 sport plus! Μόνο παραγκελια και αν θα υπάρχει!! Υπάρχουνκαι τα 5 χρόνια εγγύησης όποτε και να σου βγαλει κάτι θα είσαι κομπλέ, αλλά , αλλά! Είναι αυτό που λες, σε αυτά τα λευτα αξίζει να μην δώσεις 1500 ακόμα;
εντομεταξυ έκανα ερωτηση ποσό βγαίνει το επιτόκιο εάν γίνει χρηματοδότηση και μου ανέφερε 8,5% !! Σοβαρά τώρα, τόσο ψιλά ήταν πάντα η χρηματοδότηση μέσο Honda για καινούργια; -
Σαργέ για πες μου σε παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος στο Ηράκλειο να περνάει νανοκεραμικές διαφανές μεμβράνες. Αν είναι να έρθω καμία βόλτα
Χρονια πολλά!
-
Και τιμές να πείτε
-
Και αλεξίσφαιρες πάνω από όλα...
-
Σαργέ για πες μου σε παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος στο Ηράκλειο να περνάει νανοκεραμικές διαφανές μεμβράνες. Αν είναι να έρθω καμία βόλτα
Χρονια πολλά!
Υπάρχει ο Δημήτρης στο Wrap Factory και κάνει και φοβερή δουλειά!
-
vasilas wrote:
Χρονια πολλά!
Υπάρχει ο Δημήτρης στο Wrap Factory και κάνει και φοβερή δουλειά!
Αυτές οι Sott είναι οι νανοκεραμικες που έχουμε συζητήσει παλιότερα εδώ; Ότι είναι οι καλύτερες;
-
Εγώ έβαλα Llumar νανοκεραμική μπροστά και κόστισε 100 ευρώ. Την έβαλα στον επίσημο ας πούμε εγκαταστάτη της Llumar στο Ηράκλειο (γενικά κάνει πολύ καλή δουλειά αυτός γιατί είναι ψυχαναγκαστικός αλλά στο civic (3o αμάξι που του πάω) μου έκανε διάφορες μικρό ζημιές). Υπάρχει ένας σε κάθε νομό. Γιατί δεν πας στον αντίστοιχο στα Χανια ή στο Ρέθυμνο ή σε κάποιον δικό σου εκεί;
Νέο Honda Civic 2017