Hot hatch δεν το λες. Ίσως το καλύτερο hatchback αυτής της κατηγορίας. Αυτό ναι Δεδομένων όλων των άλλων χαρακτηριστικών που έχει, διαθέτει και αρκετά spor προσανατολισμό οπότε καλύπτει και τον ανήσυχο οδηγο.
Συμφωνώ απόλυτα!
@BabisStinson
Το έχω 2,5 χρόνια και δεν χορταίνω να το οδηγώ ακόμα και για την πιο σύντομη διαδρομή. Εκεί που το ευχαριστιέμαι όμως είναι σε στριφτερούς επαρχιακούς δρόμους. Όταν το κάνεις test drive θα καταλάβεις.
Ο συνδυασμός τιμόνι-κιβώτιο-στήσιμο είναι κορυφαίος.
Αν είσαι Αθήνα, σου προτείνω να πας στο Σωτηρόπουλο στον Άγιο Στέφανο. Αξίζει ακόμα κι αν είσαι μακρυά, γιατί θα το οδηγήσεις σε δρόμο με στροφούλες, εκτός κίνησης πόλης 
Στα 2,5 χρόνια λοιπόν δεν έχω ακούσει τσικ απο το εσωτερικό (σε πείσμα όσον μου έλεγαν οτι θα τρίζει).
Καταναλώσεις δεν είμαι ο πιο κατάλληλος να σου πω γιατί οι καθημερινές μου μετακινήσεις είναι σύντομες. Το αυτοκίνητο δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί τις περισσότερες φορές κι επομένως η μέση κατανάλωση που βλέπω εγώ είναι αυξημένη. Παλεύω να μείνει κάτω απο το 8,5. Αλλά ξέρω οτι υπο άλλες συνθήκες το 7+ εντός πόλης είναι πολύ εφικτό. Έχω κάνει και διαδρομή Κηφισιά-Μαρούσι με 2,8!!!! Όχι δεν κατέβαινα με νεκρά, ούτε πήγαινα με 30. Απλά το αυτοκίνητο ήταν ζεστό απο προηγούμενη διαδρομή και απλά δεν είχε κίνηση.
https://photos.app.goo.gl/komJZuHm4JKeSDYx5
Σε ταξίδι με νορμάλ ταχύτητες θα δείς 6αρια. Με ταχύτητες τροχαίας θα δείς χαμηλά 5αρια εύκολα.
Υπάρχουν και πράγματα που με χαλάνε, αλλά όχι πολλά. Το infotainment ας πούμε είναι απο τα χειρότερα της κατηγορίας πια. Το ηχοσύστημα επίσης το βρίσκω επιεικώς απαράδεκτο για τα λεφτά του (σημειώνω οτι έχω το απλό, όχι το extra της έκδοσης Plus). Επίσης η ρύθμιση της ανάρτησης είναι περισσότερο comfort παρά sport. Προσωπικά θα την ήθελα ένα τσικ πιο σφικτή κι ας έχανα λίγο σε άνεση. Ελπίζω να αλλάξει λίγο αυτό όταν με το καλό αλλάξω τα λάστιχα απο τα τίμια Energy σε κάτι πιο σπορ με σκληρότερα πλαϊνά (Pilot?). Τέλος τα φρένα του, αν και πολύ δυνατά και αποτελεσματικά, δεν με ικανοποιούν απόλυτα σε αίσθηση. Έχουν μια μικρή 'νεκρή' διαδρομή που ναι μεν συνηθίζεται αλλά θα προτιμούσα να είναι πιο 'δαγκανιάρικα' (to bite που λένε η Αγγλάρες).
Περιμένουμε εντυπώσεις όταν το κάνεις test drive