-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Απο το civic σχεδιαστικά, όλα προτιμότερα είναικαι το νέο ignis???????
Ok στην κατηγορία του δεν είναι και το ομορφότερο, αλλά από tech specs είναι jet.
Καταραμένε Σαρακάκη, από 20000€ το βλέπω -
..
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Απο το civic σχεδιαστικά, όλα προτιμότερα είναιΕε όχι;
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πω πω ρε παιδιά χάλια είναι εμφανισιακά (και είμαι και Honda fan). Από μπροστά μού θυμίζει λίγο Subaru Impreza στο... ασχημότερο (πώς το κατάφεραν;). Από πίσω άσε...
-
Ποιοι ειναι οι σχεδιαστες του civic,ονοματα ξερουμε? Μα τω θεω δηλαδη,να ανοιξουμε κανενα petition στο internet.
-
Το δικό σας αυτοκινητο ομως θα χαλάσει
Πλάκα κάνω,είπα να το παίξω hondaκιας -
Εμενα συνεχιζει ,εως και να μ αρεσει
-
..
-
δεν το βρίσκω άσχημο αλλά πολύ αμερικάνικο.....
σε πρώτη φάση μου ήρθε στο μαυλό το ambera. -
Αγαπητέ GGAB είναι ουσιαστικά αυτοκίνητο για την αμερικάνικη αγορά, γιαυτό και το κάπως αμερικάνικο σχέδιο. Η πολιτική των Ιαπώνων να έχει η ευρωπαϊκή αγορά δικό της αποκλειστικά μοντέλο τελείωσε -δυστυχώς κατ'εμέ- με την υπάρχουσα γενιά χάτσμπακ. Πέραν τούτου πάντως τα ταμπλό του για μένα είναι μεγάλη οπισθοδρόμιση, σχεδιαστικά, με τα αντίστοιχα των δυό τελευταίων ευρωπαϊκών Σίβικ. Σε πάει στην προηγούμενη δεκαετία και ίσως και πιο πίσω.
-
συμφωνώ σε όλα,αν όμως είναι πολύ καλό σε τεχνικά/οδηγικά χαρακτηριστηκά ίσως το κοινό παραβλέψει τα της εμφάνισης...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
συμφωνώ σε όλα,αν όμως είναι πολύ καλό σε τεχνικά/οδηγικά χαρακτηριστηκά ίσως το κοινό παραβλέψει τα της εμφάνισης...Μηχανικά ακούγονται τα καλύτερα,όπως και οδηγικά. Τώρα το θέμα της εμφάνισης είναι υποκειμενικό, πραγματικά αμερικανιζει αλλά me guatas
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάποια στιγμή πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για το πως από το υπέροχο civic mk8 hatchback φτάσαμε σε αυτη την βάρκα... Μου αρέσει η μάσκα και πίσω προφυλακτηρας αλλά δεν είναι hatchback! Κάτι τελευταίο, το εσωτερικό θα μπορούσε να έχει καλύτερης ποιότητας πλαστικά πάντα με γνώμονα την τιμή.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ το μήκος του μεγάλωσε κατά πολύ ο χώρος για τους πίσω επιβάτες δεν είναι ο αναμενόμενος (σύμφωνα με τα reviews).
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Κάποια στιγμή πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για το πως από το υπέροχο civic mk8 hatchback φτάσαμε σε αυτη την βάρκα... Μου αρέσει η μάσκα και πίσω προφυλακτηρας αλλά δεν είναι hatchback! Κάτι τελευταίο, το εσωτερικό θα μπορούσε να έχει καλύτερης ποιότητας πλαστικά πάντα με γνώμονα την τιμή.Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ξέρουμε τιμες;
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ το μήκος του μεγάλωσε κατά πολύ ο χώρος για τους πίσω επιβάτες δεν είναι ο αναμενόμενος (σύμφωνα με τα reviews).Να δεις που μπέρδεψαν τα σχέδια για τις βάρκες με αυτά του civic.... Το jazz παίζει να έχει και παραπάνω χώρους..
Ξέρουμε τιμες;
Κλασσικά στον Θεό. Πέρα από την πλάκα δεν γνωρίζω κάτι επίσημο, ουτε περιμένω κάποια ευχάριστη έκπληξη.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ομολογώ ότι σέβομαι πάρα πολύ και επικροτώ κάθε τάση για ανανέωση και πρωτοτυπία...Άλλες φορές είναι επιτυχημένες και χαράζουν νέους δρόμους και άλλες αποτυχημένες και οδηγούν σε άσχημες εικόνες...
Το αμάξι μάλλον είναι πολύ καλό ως προς τα άλλα...αλλά δεν βλέπεται... -
Αν και είμαι χοντακιας πραγματικά το εσωτερικό του είναι 15 χρόνια πίσω. Για το εξωτερικό δεν έχω να πω πολλά. Πάλι το έκαναν σαν τα μούτρα τους.
Δεν θα βγει σε hatchback? -
Και εγώ είμαι γενικά πολύ θετικά διακείμενος απέναντι στην εταιρία..., έχω τεράστιο σεβασμό στη Honda, αλλά εδώ απλά δεν από εμφάνιση. Βέβαια, κατά τα άλλα πρέπει να είναι πολύ καλό αμάξι!
-
Για κάποιο λόγο ποτέ δεν τα είχα σε μεγάλη εκτίμηση. Σε αντίθεση με τους λοιπους Ιάπωνες όπως Nissan, Mazda και Subaru και τα Toyota και Mitsubishi κάπου στη μέση.
Ξεχώριζα όμως μόνο αυτή την γενιά Civic και τα αντίστοιχα Crx.
Έκτοτε τίποτα και κανένα άλλο.
Νέο Honda Civic 2017