-
Ενα χατσμπακ για ευκαταστατους καγκουρες [emoji14]
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ενα χατσμπακ για ευκαταστατους καγκουρες [emoji14]Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια καλή εναλλακτική για κάποιον που δεν θέλει να αγοράσει SUV η μαουνα, αλλα δεν τον ικανοποιούν πλήρως απο χώρους τα σημερινά χατσμπακ.
-
..
-
Ετσι όπως το πάνε εκεί στη honda - και όχι μόνο- σε λίγο τα vw θα μας φαίνονται πανέμορφα!
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Ετσι όπως το πάνε έκει στη honda - και όχι μόνο- σε λίγο τα vw θα μας φαίνονται πανέμορφα!(ΥΓ: δεν εχεις και αδικο!)
-
Τραγικο το πισω μερος,θετικο οι νεοι κινητηρες,συμπαθητικο εσωτερικο αλλα τι να το κανεις αν το αυτοκινητο δεν βλεπεται.Κατα καιρους εχουμε δει ασχημα αυτοκινητα απο ολες τις μαρκες,αυτο το πραγμα ομως τα τελευταια χρονια με τους γιαπωνεζους,με εξαιρεση τους mazdαιους,δεν παλευεται.
Εχει μεινει η Lexus και η Mazda,μετα το χαος σε σχεδιαση,δεν μιλαμε καν για κατι βαρετο η φωτοτυπια,ειναι πως κανεις το χειροτερο(προηγουμενο civic) ακομα χειροτερο.
-
Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο άσχημο. Παντως δεν μπορω να εντόπισω ακριβώς τι με χαλάει σε σχέση με το αμερικανικό sedan που μου άρεσε οταν το είδα.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Δεν μου αρέσει καθόλου.
Σαν να έχουν κολλήσει διάφορα αυτοκίνητα μαζί μου φαίνεται....+1000
Τέτοιο χάλι είχα καιρό να δω. Απογοητευτικό για μια εταιρεία του μεγέθους της Honda.
-
Αντικαθιστά ένα άσχημο αυτοκίνητο που αντικαθιστουσε ένα επίσης άσχημο αυτοκίνητο.
Τρίτωσαν στην ασχημια... -
Χαχα...Σταματήστε να θάβετε το χοντάκι,είστε εγκάθετοι
Προσωπικά δε με χαλάει αυτό που βλέπω διότι έχει κάτι που ξεχωρίζει αλλά ομολογώ πως είναι αμφιλεγόμενη η αισθητική του.
Εδώ ένα σύντομο βιντεάκι από το εργοστάσιο κατασκευής στο Swindon -
... ΑΝΤΙΟ ΧΟΝΤΑ....
-
Οταν πειραματίζεσαι κ ψαχνεσαι θα κάνεις κ λάθη κ θα έχεις κ αστοχίες...Όταν βγάζεις τα ίδια κ τα ίδια θα σε λένε group...
-
Πρεπει να το δουμε και απο κοντα. Μπορει κι εγω ν αναθεωρησω την πρωτη καλουτσικη εντυπωση. Στεκομαι ομως κυριως στο οτι μηχανολογικα φαινεται να ξεχωριζει
-
Η μουρη του μου αρεσει, το υπολοιπο καθολου. Μηχανολογικα φαινεται καλο.
Σαν συνολο σχεδιαστικα το προτιμω απο το προηγουμενο. -
Το προ-προηγούμενο ήταν top. Space σχήμα αλλά με την καλή έννοια. Πολύ μπροστά από την εποχή του. Μετά πήρε την κάτω βόλτα (σχεδιαστικά). Το προηγούμενο μια χαρά ήταν άλλα άτολμο σε σχέση μ' αυτό που αντικαθιστούσε. Αυτό πάλι... άντε γεια (κρατάω και μια επιφύλαξη γιατί δεν το'χω δει από κοντά).
-
Στην έκθεση αυτοκινητου στο παλιό αεροδρόμιο θα ειναι;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Στην έκθεση αυτοκινητου στο παλιό αεροδρόμιο θα ειναι;H Honda θα είναι παρούσα,λογικά θα είναι και το civic το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Paris Motor Show πριν από λίγες μέρες.
-
To 5πορτο μοντέλο του 2007 ήταν πολυ μπροστα σχεδιαστικά με μεγαλες παραφωνιες το ταμπλο και (οχι μονο αλλά ειδικά) το διπλο καντραν είναι απαράδεκτο. Ήταν το πιο ευρωπαικό Σιβικ μέχρι τώρα. Το μοντέλο που ακολούθησε επιεικώς απαράδεκτο, και το νεο μια απο τα ίδια. Πλεον μου θυμιζουν Σουμπαρου και αυτο δεν ειναι καλό.
Ελπιζω τουλαχιστον στο νεο Σιβικ να μην ακουμπαει το κεφαλι μου στο ταβανι οπως στο προηγούμενο -
Νέο Honda Civic;
Μάλιστα... ok. ... τέλος άποψης. -
Οτι και να πεις ακόμα και με πολλά λόγια ... μαζί σου!
Αίσχος είναι.
Νέο Honda Civic 2017