-
Καλη τιμη ειναι αλλα με 10 μηνες αναμονη δεν.....
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Honda Civic 4d 1.5 Comfort, από 22.325€. Αρκετά καλή τιμή νομίζω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με αυτόν τον κινητήρα!
σε αυτα τα φραγκα ειναι τσαμπα...
αν περναει και το τεστ γατου (ακα ταρανδου, που μπορει να ειμαι = τις βλαχες μην τις εμπιστευεσαι), δηλαδη ολα μπροστα με πολλα λαμπακια και το δεξι να εχει μοχλο το υποβραχιονιο για ταχυτητες και ποδι τραγανης στα δεξια, θα ειναι το επομενο απο σεπτεμβρη...το 'τσάμπα' είναι προς μεγάλη συζήτηση...γιατί το να έχουν φτάσει τα hatch σε τέτοιες τιμές (5-6.000 ευρώ πάνω από τα 17-18.000 που έδινες πριν μερικά χρόνια...) αν δεν το πεις υπερκοστολόγηση τι θα το πεις; Και ιδίως όταν παίρνεις σαφώς περισσότερο αμάξι με ένα suv που ξεκινάνε πια κάτω και από τα 20.000 ευρώ...Τα suv παρεπιπτόντως που είναι επίσης υπερκοστολογημένα...!
Έχουμε ξεφύγει νομίζω...(σε τιμές...)Πιο SUV αγοράζεις στα 22 χιλιάρικα με τους χώρους, τον εξοπλισμό και τα 182 άλογα του Civic; Δεν μου έρχεται αυτή την στιγμή κάποιο κατά νου, εκτός ίσως από το Kuga που είναι σαφέστατα πιο αργό και ενεργοβόρο.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Honda Civic 4d 1.5 Comfort, από 22.325€. Αρκετά καλή τιμή νομίζω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με αυτόν τον κινητήρα!
αν περναει και το τεστ γατου (ακα ταρανδου, που μπορει να ειμαι = τις βλαχες μην τις εμπιστευεσαι), δηλαδη ολα μπροστα με πολλα λαμπακια και το δεξι να εχει μοχλο το υποβραχιονιο για ταχυτητες και ποδι τραγανης στα δεξια, θα ειναι το επομενο απο σεπτεμβρη...το 'τσάμπα' είναι προς μεγάλη συζήτηση...γιατί το να έχουν φτάσει τα hatch σε τέτοιες τιμές (5-6.000 ευρώ πάνω από τα 17-18.000 που έδινες πριν μερικά χρόνια...) αν δεν το πεις υπερκοστολόγηση τι θα το πεις; Και ιδίως όταν παίρνεις σαφώς περισσότερο αμάξι με ένα suv που ξεκινάνε πια κάτω και από τα 20.000 ευρώ...Τα suv παρεπιπτόντως που είναι επίσης υπερκοστολογημένα...!
Έχουμε ξεφύγει νομίζω...(σε τιμές...)Πιο SUV αγοράζεις στα 22 χιλιάρικα με τους χώρους, τον εξοπλισμό και τα 182 άλογα του Civic; Δεν μου έρχεται αυτή την στιγμή κάποιο κατά νου, εκτός ίσως από το Kuga που είναι σαφέστατα πιο αργό και ενεργοβόρο.
Τα 180 -και παραπάνω- άλογα για το Kuga είναι μισή ώρα και 600€ υπόθεση Αλλά και έτσι δεν πρόκειται να γίνει πιο γρήγορο από το Civic, μην γελιόμαστε. Αλλά σαν χώρους, δυνατότητες, και το -όποιο- off-roading δεν τα έχει ούτε το Civic, ούτε κανένα άλλο hatch.
Βέβαια τα 22Κ€ για το Civic είναι απλά 'λογική τιμή', όλοι ξέρουμε ποιο είναι το υπερατού αυτής της τράπουλας
-
εγώ έγραψα ότι αγοράζεις 'λιγότερο' αυτοκίνητο
δεν έγραψα κάτι για επιδόσεις
Υπάρχουν πολλά suv γύρω στα 20.000 ευρώ -
Please όχι κι άλλο flame topic, ας παραμείνει καθαρό
-
ποιο flame?
μην βλέπετε φαντάσματα...
Απλά έκανα ένα σχόλιο για την άνοδο των τιμών της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια... -
+1000, συζήτηση κάνουμε.
Αυτό με το λιγότερο αυτοκίνητο είναι σχετικό. Τι πάει να πει λιγότερο; Για κάποιον οικογενειάρχη που δεν ενθουσιάζεται με την λογική των SUV, μια χαρά επιλογή φαίνεται το Civic. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 510lt και είναι μεγαλύτερος από των περισσότερων SUV, αν και φυσικά όχι τόσο πρακτικός (απορώ γιατί έχουν κάνει την έκπτωση μόνο στο τετράπορτο και όχι στο hatchback ).
Εντωμεταξύ όσο το βλέπω στον δρόμο, τόσο το συνηθίζω. Τουλάχιστον από μπροστά και από το πλάι, γιατί το πίσω μέρος μάλλον δεν θα το συνηθίσω ποτέ!
-
Εγώ, ως γνωστός κάγκουρας και Hondaκιας, θα πω ότι μου αρέσουν αρκετά και το 2 πριν και 8 τώρα, καθώς το βρίσκω την απόλυτη εφαρμογή του 'ξεπήδησε από manga'
Και το 1500αρι μοτεράκι -σχεδόν- αναβιώνει παλιές καλές εποχές VTEC/VTi και τα μυαλά στο κόφτη
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
(απορώ γιατί έχουν κάνει την έκπτωση μόνο στο τετράπορτο και όχι στο hatchback ).Πολύ απλό: το hatchback πουλάει σχετικά καλά ενώ το 4πορτο (που το μισό δεν βλέπεται) προφανώς δεν πουλάει τίποτα και έτσι προσπαθούν να το προωθήσουν.
-
Αν είχα τα χρήματα και έψαχνα για οικογενειακό, το είχα πάρει χτες.
Μοτέρ που σπέρνει, χώροι γηπέδου.
Πουτάνα φτώχια.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Βάστα γερά Νικ,με 10 μήνες αναμονή για παράδοση θα έχουμε βγει από το μνημόνιο, κάνε την κίνηση σου.
-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!
Σήμερα είδα το 5πορτο σε μαύρο στον Πειραιά. Το έχω δει και σε άσπρο. 1500 και τα δύο με τη διπλή εξάτμιση.
Έπαθα πλάκα. Πανέμορφο, αντρικό, μυώδες, δε χορταίνεις να το βλέπεις! Σε ότι αφορά τη μεγάλη περίοδο αναμονής, εμένα τουλάχιστον δε νοιάζει, αφού ξέρω πως θα αγοράσω αυτό που μου αρέσει.
Έτσι και γω περίμενα 6 μήνες το 2014 για το civic 1600.
Συγχαρητήρια σε όσους το αγοράσουν.
Ζηλεύω!!!!!!! -
Το αμάξι απλά δεν βλέπεται!
Ειδικά το πίσω μέρος είναι τραγικό!
Κρίμα γιατι ο κινητήρας πρέπει να είναι διαμάντι! -
Άστο aikbill, δεν παίζει με 500€ εγώ, και 900€ η γυναίκα, ένα μικρό 2,5 χρονών και ένα να έρχεται σε 6 μήνες, δεν βγαίνει ούτε η συντήρηση του auris καλά καλά.
Ιδιαίτερο σχήμα το 5θυρο, το σεντάν πιο εύκολο στο μάτι, από τεχνικά χαρακτηριστικά, οδική συμπεριφορά, ποιότητα, χώρους στα 3 καλύτερα της κατηγορίας του, ίσως το καλύτερο.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Είδα ένα κόκκινο πεντάπορτο πρόσφατα και η μούρη είναι εντυπωσιακή και ξεχωριστή. Από πίσω είναι όντως αχώνευτο. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό που θα έρθει και με τον ανανεωμένο 1.6 diesel θα κάνει καλύτερες πωλήσεις (αν οι τιμές κρατηθούν σε νορμάλ επίπεδα).
-
Έκανα λάθος. Το 2004 ήταν η αγορά. Όχι το 2014.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Έχουμε ξεφύγει νομίζω...(σε τιμές...)Για ποιο λόγο ακριβως το σιβικ ειναι 'σαφώς λιγότερο' αυτοκινητο απο ενα SUV;
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Είδα ένα κόκκινο πεντάπορτο πρόσφατα και η μούρη είναι εντυπωσιακή και ξεχωριστή. Από πίσω είναι όντως αχώνευτο. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό που θα έρθει και με τον ανανεωμένο 1.6 diesel θα κάνει καλύτερες πωλήσεις (αν οι τιμές κρατηθούν σε νορμάλ επίπεδα).+1
Αν κ το αμάξι αυτο για μένα ειναι μονο για το τρομερό 1.5 μοτέρ. Το εχω οδηγηςει κ απο τις 3500 σαλ μεχρι τον κόφτη απλα σαν παίζεται.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Έχουμε ξεφύγει νομίζω...(σε τιμές...)Για ποιο λόγο ακριβως το σιβικ ειναι 'σαφώς λιγότερο' αυτοκινητο απο ενα SUV;
Σε χώρους - άνεση.
-
Αμφιβάλλω αν έχει χειρότερους χώρους από ένα QQ. Μόνο τον χώρο αποσκευών να δεις, 430 το QQ, 510 το Civic. Ακόμη και το προηγούμενο Civic είχε πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών για το μέγεθος και το σχήμα του (470lt νομίζω χώρις ρεζέρβα, στα 400 με ρεζέρβα).
Απλά ένα SUV έχει μεγαλύτερο ύψος και όπως και στα station μπορείς να φορτώσεις τον χώρο αποσκευών μέχρι πάνω ή να μεταφέρεις ογκώδη αντικείμενα.
Νέο Honda Civic 2017