-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Και με ενα προγραμματακι το πας χαλαρα στα 350 αλογα με τις επωνυμες εταιριες. Κλεβεις τη σεατ με αυτη τη τιμηΓιατί όσοι έχουν αυτοκίνητο με πολλά αλογατα,το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα τα κάνουν περισσότερα;;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Και με ενα προγραμματακι το πας χαλαρα στα 350 αλογα με τις επωνυμες εταιριες. Κλεβεις τη σεατ με αυτη τη τιμη
Γιατί όσοι έχουν αυτοκίνητο με πολλά αλογατα,το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα τα κάνουν περισσότερα;;;;;
Όχι βέβαια, αλλά αν θες να το κάνεις, συνολικά δίνεις λιγότερα από τα 50Κ που θα δώσεις για ένα από τα υπόλοιπα.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Και με ενα προγραμματακι το πας χαλαρα στα 350 αλογα με τις επωνυμες εταιριες. Κλεβεις τη σεατ με αυτη τη τιμη
Γιατί όσοι έχουν αυτοκίνητο με πολλά αλογατα,το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα τα κάνουν περισσότερα;;;;;
Οχι ρε συ. Ομως το πας ανετα αν θελεις αφου υπαρχουν δεκαδες αξιοπιστες λυσεις
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Είχα την ατυχή έπνευση να διαβασω την παρακάτω δοκιμή στους 4τροχούς στο τεύχος Σεπτεμβρίου.
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/sygkriti ... ps-mesaioyΗ εντύπωση που μου δημιουργηθηκε οτι πιεστηκε ο συντάκτης να βγάλει νικήτη.
Εμφανίζει στα + του golf την τιμή -όταν ακόμη και στο κείμενο στα ίδια χρήματα το civic δίνει καλύτερο εξοπισμό (led προβολείς και λοιπά) Για να μην πιάσουμε τα νούμερα στις επιδόσεις όπου εαν τα διαβάσεις προσεκτικά βλέπεις αρκετά λάθη με κοινό γνώρισμα την απόπειρα το χάσμα στην επιδόσεις να φαντάζει μικρό.Ε αφου ειναι ο βασιλιας τη κατηγοριας πως να μη βγει καλυτερο...
Απλα παραθέτω χωρίς πολλά σχόλια απλά για να κρίνουμε λίγο πως ένα μοντέλο που αποθεώθηκε υστερεί μετρήσιμα.
VW golf
Honda Civic
Και πριν πει κάποιος οτι η διαφορά οφείλεται και στα λάστιχα (τα λαστιχα 235/45 αυτά ειναι τα std στην εκδοση sport που δοκιμάσαν οι δημοσιογράφοι και δεν τους άρεσε ενω τα 205/55/16 που φορούσε το γκολφ και ήταν πιο στριφτερό κατά τους δημοσιογράφους.
-
Το ότι ένα αυτοκίνητο πετυχαίνει μια καλή επίδοση σε ένα συγκεκριμένο τεστ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι συνολικά καλύτερο. Επίσης ακόμα και σε όλα τα μετρήσιμα μεγέθη αν είναι καλύτερο δεν σημαίνει ότι είναι και πιο ευχάριστο οδηγικά από ένα άλλο. Γενικά το συγκεκριμένο τεστ δεν είναι και πολύ επιστημονικό και επισέρχεται σε αυτό ο παράγοντας άνθρωπος. Η FIA για παράδειγμα κάνει αντίστοιχη δοκιμή με αυτόματο μηχανισμό οπότε δεν υπάρχει θέμα ανθρώπινου λάθους. Αυτά γενικά μιλώντας και όχι για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ότι ένα αυτοκίνητο πετυχαίνει μια καλή επίδοση σε ένα συγκεκριμένο τεστ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι συνολικά καλύτερο. Επίσης ακόμα και σε όλα τα μετρήσιμα μεγέθη αν είναι καλύτερο δεν σημαίνει ότι είναι και πιο ευχάριστο οδηγικά από ένα άλλο. Γενικά το συγκεκριμένο τεστ δεν είναι και πολύ επιστημονικό και επισέρχεται σε αυτό ο παράγοντας άνθρωπος. Η FIA για παράδειγμα κάνει αντίστοιχη δοκιμή με ρομπότ οπότε δεν υπάρχει θέμα ανθρώπινου λάθους. Αυτά γενικά μιλώντας και όχι για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.Καμία αντίρρηση αλλά επειδή τα είχα τρέξει και τα δυο αυτοκίνητα με διαφορά μερικών ημερών δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να βγάλει το συμπέρασμα οτι το golf έχει ισοπεδωτική αποτελεσματικότητα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το civic.
. Στο golf νιώθεις από πολύ νωρίς οτι έπιασες το όριο ενώ το civic πηγαίνει τρένο και με πολύ πιο γρήγορο τιμόνι Εντάξει το civic έχει τυπικά γιαπωνέζικο τιμόνι ελαφρυ με σχετική ασάφεια, (εδώ και οι πρώτες εκδόσεις του s2000 είχαν την ίδια ασάφεια. Συνηθεια είναι να αποκτήσεις εμπιστοσύνο στο ελαφρύ τιμόνι.
-
Έχει αρκετή πληροφόρηση το τιμόνι του civic κάτι που δεν μπορώ να πω για τις απλές εκδόσεις golf.
Γενικότερα οχήματα-κατασκευές-άνθρωποι που όταν σε ρωτάνε να τα περιγράψεις μπορείς να το κάνεις τέλεια μονολεκτικά: 'καλά', δεν εμπνέουν ιδιαίτερο συναίσθημα. Αν ήθελα απλά διεκπεραιωτικό μηχάνημα μετακίνησης θα αγόραζα κάρτα ΜΜΜ!
Το civic είναι όαση φρεσκάδας σε ένα C segment που όλοι προσπαθούν να γίνουν απλά 'Καλά' -
Το έχετε δει στο δρόμο;
Πρώτα από όλα δεν μοιάζει για hatchback αλλά για sedan , φαρδύ και χαμηλό , πολύ σπορ , μόνο και μόνο από την εμφάνιση καταλαβαίνεις πως πατάει καλύτερα από το golf.Επίσης το λευκό χρώμα που βλέπω στο βίντεο είναι εντελώς λάθος για αυτο.
Το έχω δει σε γκρι και ήταν πανέμορφο.Το είχα μπροστά μου σε μια από τις μεγάλες ευθείες προς Καλαμάτα και με 210+ στο κοντέρ φαινόταν ακλόνητο σαν σπορ αυτοκίνητο.
Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και πρέπει να είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του.
Είμαι θαυμαστής της Honda αλλά κ των προηγούμενων civic, υπιστηρίζω πάντα αυτούς που τολμούν και σχεδιαστικά, αλλά αυτό αδυνατώ να το συνηθίσω... -
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Το έχετε δει στο δρόμο;
Πρώτα από όλα δεν μοιάζει για hatchback αλλά για sedan , φαρδύ και χαμηλό , πολύ σπορ , μόνο και μόνο από την εμφάνιση καταλαβαίνεις πως πατάει καλύτερα από το golf.Επίσης το λευκό χρώμα που βλέπω στο βίντεο είναι εντελώς λάθος για αυτο.
Το έχω δει σε γκρι και ήταν πανέμορφο.Το είχα μπροστά μου σε μια από τις μεγάλες ευθείες προς Καλαμάτα και με 210+ στο κοντέρ φαινόταν ακλόνητο σαν σπορ αυτοκίνητο.
δεν είμαι φίλος των Γερμανών αλλά το σκεπτικό σου είναι .....ασχολίαστο!
στην τελική δεν με απασχολεί αν είναι καλύτερο απο το γκόλφ,αρκεί να είναι καλύτερο συνολικά του ανταγωνισμού. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το έχετε δει στο δρόμο;
δεν είμαι φίλος των Γερμανών αλλά το σκεπτικό σου είναι .....ασχολίαστο!
στην τελική δεν με απασχολεί αν είναι καλύτερο απο το γκόλφ,αρκεί να είναι καλύτερο συνολικά του ανταγωνισμού.Φαρδύ και χαμηλό φαίνεται έγραψα, άρα μόνο και μόνο που το βλέπεις (εμφάνιση) θεωρείς ότι πατάει καλύτερα.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το οποίο είναι εντελώς άκυρο και αντιεπιστημονικό.
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Το έχετε δει στο δρόμο;
+1 γκρι, και σε κόκκινο αν είσαι τολμηρός, δείχνει πολύ όμορφα. Αν κάποιος θέλει περισσότερη ομοιομορφία μπορεί να διαλέξει και το μαύρο του που είναι
-
Εγω παλι το ειδα απο κοντα, το ειδα στο δρομο... Συμφωνω με αυτοκρατορα δε χωνευεται
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γκρι με μαύρη ζάντα είναι απίστευτο
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Είχα την ατυχή έπνευση να διαβασω την παρακάτω δοκιμή στους 4τροχούς στο τεύχος Σεπτεμβρίου.
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/sygkritikes-dokimes/honda-civic-15-vtec-turbo-182-ps-vw-golf-15-tsi-evo-150-ps-mesaioyΗ εντύπωση που μου δημιουργηθηκε οτι πιεστηκε ο συντάκτης να βγάλει νικήτη.
Εμφανίζει στα + του golf την τιμή -όταν ακόμη και στο κείμενο στα ίδια χρήματα το civic δίνει καλύτερο εξοπισμό (led προβολείς και λοιπά) Για να μην πιάσουμε τα νούμερα στις επιδόσεις όπου εαν τα διαβάσεις προσεκτικά βλέπεις αρκετά λάθη με κοινό γνώρισμα την απόπειρα το χάσμα στην επιδόσεις να φαντάζει μικρό.Ε αφου ειναι ο βασιλιας τη κατηγοριας πως να μη βγει καλυτερο...
Απλα παραθέτω χωρίς πολλά σχόλια απλά για να κρίνουμε λίγο πως ένα μοντέλο που αποθεώθηκε υστερεί μετρήσιμα.
VW golf
Honda Civic
Και πριν πει κάποιος οτι η διαφορά οφείλεται και στα λάστιχα (τα λαστιχα 235/45 αυτά ειναι τα std στην εκδοση sport που δοκιμάσαν οι δημοσιογράφοι και δεν τους άρεσε ενω τα 205/55/16 που φορούσε το γκολφ και ήταν πιο στριφτερό κατά τους δημοσιογράφους.
Good point!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Στο ανθρακι και το μπλε δεν το λες άσχημο. Είναι πολύ ιδιαίτερο σαν σχέδιο.
Αν κοιτάει κάνεις χαρακτηριστικά και όχι εμφάνιση, είναι στην πρώτη 5αδα της κατηγορίας του, σίγουρα.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Στο ανθρακι και το μπλε δεν το λες άσχημο...Sent from my Coolpad 8675-A using TapatalkΤο μπλε που σου αρέσει το λέει η Honda... Aegean blue
https://www.google.gr/search?q=aegean+b ... 11&bih=412
-
Το sedan, μου αρέσει. Πάντως θα μπορούσε η Honda,να συνεργαστεί με το τμήμα σχεδιασμού της Mazda. Είναι και κοντά η Hiroshima
-
Νέο Honda Civic 2017