-
Μη βαζεις το κουβα μαζι με το mx5 και το civic σε παρακαλω.
-
Το θεμα με το χιλιαρι 3cyl,ειναι το κοστος του και γενικα τα χιλιαρια παραειναι ακριβα για αυτα που προσφερουν.
-
Και τα τετρακυλινδρα πολυ ακριβά για αυτα που προσφέρουμε εμεις
-
Γι αυτο μονο 6κυλινδρα ,να ευχαριστιεται και το αυτακι μας..
-
Γιατι οι V8 μας χαλάνε;
-
Κι ομως ηχητικα προτιμω v6 και φυσικα v12. Προσωπικο γουστο με καποιες σημαντικες εξαιρεσεις (f355 π.χ.)
-
Mustang?
-
Περνώντας σήμερα από την Β. Όλγας, είδα ότι στην έκθεση της Honda έφεραν το νέο Civic. Αν και όταν το πρωτοείδα στις φωτογραφίες μου φάνηκε τραγικό εμφανισιακά, σήμερα που το είδα από κοντά μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον για την κατηγορία του. Τους χώρους προφανούς τους έχει λόγω μεγέθους, ενώ αισθητικά ξεφεύγει από τους γνωστούς και μονότονους ανταγωνιστές στους.
-
όπου κιαν έχω διαβάσει σε ελληνικές και αγγλικές ιστοσελίδες, μόνο θετικά σχόλια παρατηρώ για το νεο civic (η εμφάνιση είναι υποκειμενική για τον καθένα).
αυτό που επίμονα προσπαθώ να αλιεύσω είναι η πραγματική μέση κατανάλωση του 1,5.
σε αγγλικό ιστότοπο διάβασα 6,2 για τον 1,5 ενώ στην ελλάδα διάβασα για 7 από τον 1,0 στην εδώ παρουσίαση του μοντέλου.
Εκτός και οι μηχανικοί της Χοντα έχουν κάνει πάλι το θαύμα τους, πιστεύω ότι η κατανάλωση του 1,5 δε θα διαφοροποιείται του ανταγωνισμού.
και να μην ξεχνάμε σε 8 μήνες κυκλοφορεί ο 1,6 diesel, πρωταθλητής στην οικονομία καυσίμου και αρκετή ροπή.
-
Εκεί που διάβασες για 7λτ/100χλμ για τον χιλιάρη, γραφουν ότι τον πάτησαν πολύ.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Όπως έγραψαν επίσης και για ευρεία χρήση κλιματιστικού. Από εκεί και μετά ο χιλιάρης έχει περισσότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τον 1.5 ενώ ελαφρά υποδεέστερες επιδόσεις
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Όπως έγραψαν επίσης και για ευρεία χρήση κλιματιστικού. Από εκεί και μετά ο χιλιάρης έχει περισσότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τον 1.5 ενώ ελαφρά υποδεέστερες επιδόσεις110gr/km o χιλιάρης έναντι 139gr/km του 1,5.
-
Δίκιο έχεις. Δεν το ανέγνωσα σωστά.
-
Παιδιά μην είμαστε υπερβολικοί. Μια χαρά ο χιλιαρης για το 90% των χρηστών. Αρκεί να αποδειχθεί αξιόπιστος σε βάθος χρόνου
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Παιδιά μην είμαστε υπερβολικοί. Μια χαρά ο χιλιαρης για το 90% των χρηστών. Αρκεί να αποδειχθεί αξιόπιστος σε βάθος χρόνουΚαλά αυτό με την αξιοπιστία είναι το κύριο ζητούμενο.
ανήκω στο υπόλοιπο 10% αλλά τα οικονομικά μου δεν επιτρέπουν κάτι καλύτερο από αυτό που έχω τώρα ( toyota auris 1.4 του 2007, αγορασμένο μεταχειρισμένο το 2014) .
Λέμε τώρα, αν κάτσουν 22Κ για αμάξι, το civic (ναι το 1.0 ) σίγουρα στα 5 πρώτα για κοίταγμα. -
Φίλος καλός πολύ καλός με ύψος 2 + το είχε πάρει και το έχει από το 2007 και είναι πολύ ευχαριστημένος με την θέση οδήγησης. Ισχύει; Είναι πραγματικά τόσο καλή; Πάντως το αυτοκίνητο είναι συμπαθέστατο και με πολύ όμορφο εσωτερικό και συνάμα ποιοτικό.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Φίλος καλός πολύ καλός με ύψος 2 + το είχε πάρει και το έχει από το 2007 και είναι πολύ ευχαριστημένος με την θέση οδήγησης. Ισχύει; Είναι πραγματικά τόσο καλή; Πάντως το αυτοκίνητο είναι συμπαθέστατο και με πολύ όμορφο εσωτερικό και συνάμα ποιοτικό.Spi, είναι καλή, όχι άριστη... Nοιώθεις σαν πρωταγωνιστής του spaceballs. Οπότε είτε σου αρέσει το space είτε τα balls, φτιάχνεσαι,
Οταν όμως σηκωθείς και δεις την άθλια λερωμένη ανοιχτόχρωμη ταπετσαρία, ωσάν χαρτί υγείας μετά από φασολάδα ένα πράμα ...
Και τριγμοί. Πολλοί. Από παράθυρα, από συμπλέχτη, από ice, από οροφή (όταν τζαμένια), από καθρέπτες - από παντού...
Ομως, από τα λίγα που φχαριστήθηκα, τους 8 μήνες που το οδήγησα, αφού άλλους τόσους πέρασε στη λεωφόρο αθηνών.
Μετά το αποτελεσματικό-διεκπαιραιωτικό και ενδιαφέρον όσο ένα χιλιοκαιρισμένο περιοδικό με λυμένα σταυρόλεξα tsi, ήταν φρέντο στο skippers με μάτι σφριγιλά οπίσθια 20άχρονης.
Και ναι, είναι το πρώτο υποψήφιο για μετά σούζουζ εποχήν... -
Η χαμηλη καταναλωση στα χιλιαρια ειναι μουφα,πιο πολυ για τα χαμηλα τεκμηρια/ασφαλειες ειναι προτιμοτερα.7 λιτρα σε οποιοδηποτε χιλιαρι εντος πολης ειναι στανταρακι.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Η χαμηλη καταναλωση στα χιλιαρια ειναι μουφα,πιο πολυ για τα χαμηλα τεκμηρια/ασφαλειες ειναι προτιμοτερα.7 λιτρα σε οποιοδηποτε χιλιαρι εντος πολης ειναι στανταρακι.+1
Εδώ στο 1.0 Fiesta με τους 100hp, μετά από 2 χρόνια μου γράφει 7.2 εντός πόλης,πόσο μάλλον σε βαρύτερα αμαξώματα που έχουν 1000άρι κινητήρα. -
α ρε gatoz.....χαχαχαχαχααχα
κλαίω.
Νέο Honda Civic 2017