-
Υπαρχει καποιος κατοχος να μας πει τιμες και εντυπωσεις. Κριμα που δεν εχει πουλησει αρκετα το μοντελο. Προσωπικα το θεωρω απο τα ομορφοτερα SUV.
-
Είναι όντως πολύ όμορφο.
Απλά λόγω προβλημάτων της προηγούμενης εισαγωγικής, ουσιαστικά ήταν ανύπαρκτο στην Ελληνική αγορά και τώρα ο Βασιλάκης προσπαθεί εδώ και 1 χρόνο να το βάλει στην αγορά, αλλά δεν βοηθάει ούτε το ότι ήταν άγνωστο τα προηγούμενα χρόνια ούτε και η τιμολογιακή πολιτική.
-
Νομίζω πως για την Ελληνική αγορά θα ταίριαζαν καλύτερα, δύο κινητήρες: ο ένας βενζίνης 1.4 με 140hp κι ένας diesel 1.6 136hp (όπως τους έχει στο i30).Ίσως, θα μπορούσε να κρατήσει από τους υπάρχοντες μόνο τον 1.6 177hp βενζίνη.
Χαμηλότερα τεκμήρια,χαμηλότεροι ρύποι -άρα κατανάλωση,φόροι ταξινόμησης και τέλη- σε σχέση με τους βενζινοκίνητους 1.6 132hp και τον 1.7 diesel
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
1.6 turbo 177ps!!!!! 60-100kmh 7.3 sec , 80-120kmh 10.3 sec , καταναλωση 7.3 lt/100km, (169g/km)
1.7d 115ps 7.7 sec, 11.6 sec, 4.6 lt/100km, (124g/km)τι σόι τούρμπο βενζίνα με 177 αλόγατα είναι αυτό.....
Όπως είπε και ο GGAB, είναι προφανώς με την τελευταία σχέση η ρεπρίζ που βολεύει πολύ περισσότερα τα diesels. Αν κατεβάσει ταχύτητα η βενζίνη δεν θα υπάρξει επαφή...
-
Ο χρήστης AntonisTjet έγραψε:
Υπαρχει καποιος κατοχος να μας πει τιμες και εντυπωσεις. Κριμα που δεν εχει πουλησει αρκετα το μοντελο. Προσωπικα το θεωρω απο τα ομορφοτερα SUV.+1!!
Πραγματικά πολύ ωραία σχεδίαση στο εξωτερικό
Μέσα δεν είναι το ίδιο καλό...
Η Hyundai όμως υστερεί έναντι του ανταγωνισμού σε κινητήρες (επιδόσεις - κατανάλωση)
Εάν δεν σε ενδιαφέρει αυτό τότε αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή και συνήθως με χαμηλό κόστος συντήρησης, αν και ανεβάζοντας τις τιμές σταθερά τα τελευταία χρόνια χάνει από τον vfm χαρακτήρα της... -
Καλημέρα σας,
Ένας φίλος σκέφτεται σοβαρά να παραγγείλει το συγκεκριμένο μοντέλο, 1.6 / 132.
Υπάρχει κάποιος που το έχει αγοράσει να μας πει γνώμες? Θετικά και αρνητικά?
Ευχαριστώ πολύ!
-
Έχετε κάποια άποψη??
-
Δεν νομίζω να αξίζει μιας και όπως γράψανε και παραπάνω άλλα παιδιά, ο κινητήρας πρέπει να είναι παλιάς τεχνολογίας (ατμοσφαιρικος 1.6) με ότι αυτό συνεπάγεται σε επιδόσεις και κατανάλωση. Αν η τιμή είναι καλή βέβαια αλλάζει...
Εγώ πάντως που είχα ρωτήσει πριν κανά μήνα, δεν ξετρελάθηκα με τις τιμές τους. -
Η αληθεια ειναι οτι η hyundai εχει ανεβασει την ποιοτητα στα αυτοκινητα της αλλα και την τιμη τους. Θεωρω οτι εχει χασει τον vfm χαρακτηρα που ειχε τα προηγουμενα χρονια με βαση μια προσφατη προσφορα που ειχα παρει και εγω. Επισης εχει πολυ υψηλα επιτοκια.
-
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο.
Παντως για χρήματα κατω των 23 ειναι σιγουρα vfm. Το κακό βέβαια είναι ότι χρεώνουν εξτρα 600 eur την ρεζερβα.. Τρομερο..
-
Πάντως εμφανισιακά είναι από τα πιο όμορφα της κατηγορίας το Tucson
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Οντως ειναι πανεμορφο εξωτερικα, εχει μεγαλους χωρους χωρις να ειναι ξεχειλωμενο και τεραστιο, εχει και 5ετη εγγυηση ανεξαρτητως χιλιομετρων. AndreasG για ποια εκδοση ειχες παρει προσφορα και τι τιμη σου ειχαν δωσει;
-
Τη ρεζέρβα δε θα τη συνιστούσα. Είναι κανονικών διαστάσεων και πιάνει πολύ από το χώρο του πορτ-μπαγκάζ. Σκέψου πως το ''ψευτο''-δάπεδο είναι μονίμως στο ίδιο ύψος με το χείλος του ανοίγματος. Αν σε ενδιαφέρουν οι χώροι, με ένα κιτάκι επιδιόρθωσης είσαι κομπλέ..
-
Δεν ειχα παρει για το tucson αλλα για αλλο μοντελο της hyundai.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Τη ρεζέρβα δε θα τη συνιστούσα. Είναι κανονικών διαστάσεων και πιάνει πολύ από το χώρο του πορτ-μπαγκάζ. Σκέψου πως το ''ψευτο''-δάπεδο είναι μονίμως στο ίδιο ύψος με το χείλος του ανοίγματος. Αν σε ενδιαφέρουν οι χώροι, με ένα κιτάκι επιδιόρθωσης είσαι κομπλέ..Τραγικη λυση το κιτ επισκευης.......
-
Και εγώ προτιμώ την ρεζέρβα,αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και τραγική λύση το Κιτ επισκευής, έχει τα πλεονεκτήματα του.
-
Δεν βρίσκω άλλο λόγο πλην του χώρου και αυτός είναι αμφίβολος. Το Μάζντα μου είχε Κιτ πέταξα κάτι σαν φελιζολ που καταλάμβανε το χώρο της ρεζερβας και ....... έβαλα ρεζέρβα!!!!! Το πορτμπαγκάζ ίδιο και αμετάβλητο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο λόγο €€€€ που το έκαναν αυτό.
-
Μικρότερος χώρος, μικρότερο βάρος και άρα κατανάλωση ( ναι, η διαφορά είναι ποοοοολυ μικρή αλλά συγκεντρωτικά σε καθόλη την διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου κάτι είναι ), μικροτερο κόστος ( εικάζω τουλάχιστον).
Σε τελική κιόλας ανάλυση 5/10 οδηγούς δεν θα την χρειαστούν ποτέ και από αυτούς που θα την χρειαστούν οι μισοί δεν θα μπορούν να την βάλουν (κυρίως γυναίκες). -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν βρίσκω άλλο λόγο πλην του χώρου και αυτός είναι αμφίβολος. Το Μάζντα μου είχε Κιτ πέταξα κάτι σαν φελιζολ που καταλάμβανε το χώρο της ρεζερβας και ....... έβαλα ρεζέρβα!!!!! Το πορτμπαγκάζ ίδιο και αμετάβλητο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο λόγο €€€€ που το έκαναν αυτό.O κυριότερος λόγος είναι το κόστος όπως πολύ σωστά λές. Δευτερεύοντες λόγοι είναι:
- Αύξηση χώρου αποσκευών (ειδικά στα ονομαστικά νούμερα που 'πουλάνε')
- Μείωση βάρους
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
...από αυτούς που θα την χρειαστούν οι μισοί δεν θα μπορούν να την βάλουν (κυρίως γυναίκες).Σαφώς και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ούτε το ένα, ούτε το άλλο (όχι η γράφουσα, τουλάχιστον ), αλλά με πρόσφατο παράδειγμα αυτό που πάθαμε τις προάλλες με μια φίλη μου (η οποία έχει αφαιρέσει τη ρεζέρβα για να βάλει στη θέση της υγραέριο), αντί για ένα τέταρτο που θα χρειαζόταν να περιμένουμε τον μοτοσυκλετιστή της οδικής, αναγκαστήκαμε να περιμένουμε πάνω απο ώρα για να έρθει το φορτηγό...
Hyundai Tucson 2015