-
Σας ευχαριστω, νομιζω ομως οτι για να μην ειμαι offtopic θα ανοιξω ενα νεο θεμα με επιλογη αγορας μεταξυ των τελευταιων suv..θα ηταν και πιο σωστο..
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Ε άρα δεν το λες και πολύ μεγαλύτερο το kodiaq από το crv....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταλαβαίνεις τι ακριβώς σημαίνει 10 πόντους μεγαλύτερο; Σαν να συγκρίνει qq με tiguan
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Σας ευχαριστω, νομιζω ομως οτι για να μην ειμαι offtopic θα ανοιξω ενα νεο θεμα με επιλογη αγορας μεταξυ των τελευταιων suv..θα ηταν και πιο σωστο..Το καλυτερο που εχεις να κανεις
-
Υπάρχει Tucson στο δαχτυλίδι της Κηφισίας και στη θερμη στη Θεσσαλονίκη για όποιον ενδιαφέρεται
-
*Η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai ανακοίνωσε την άφιξη στην ελληνική αγορά της 3ης γενιάς του Tucson. Το αυτοκίνητο είναι ολικά αναβαθμισμένο σε σχέση με το ix35 που έχει αντικαταστήσει, διαθέτοντας μια νέα και δυναμική σχεδίαση, βασιζόμενο σε μια νέα πλατφόρμα, αλλά και έχοντας μια πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel.
Ειδικά στους κινητήρες, το νέο Tucson διαθέτει τον 1.600άρη ατμοσφαιρικό GDI κινητήρα βενζίνης των 132 ίππων, που συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Επίσης, διαθέσιμη είναι και η turbo έκδοση 1.6 T-GDI των 177 ίππων, που διαθέτει 6τάχυτο μηχανικό ή 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.
Στο diesel, το νέο Tucson συνδυάζεται με δύο εκδόσεις του 1.7 λίτρων πετρελαιοκινητήρα της Hyundai, η πρώτη εκ των οποίων έχει απόδοση 115 ίππων, ροπή 280 Nm και μέση κατανάλωση 4,6 λτ./100 χλμ. Η πιο ισχυρή έκδοση έρχεται με 141 άλογα, ροπή 340 Nm και μέση κατανάλωση 4,9 λτ./100 χλμ. Και οι δύο εκδόσεις είναι δικίνητες, με κιβώτια 6άρι μηχανικό για τους 115 ίππους και 7άρι αυτόματο για τους 141.
Ο εξοπλισμός είναι πολύ καλός από τη βασική έκδοση Access, αφού μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ESP, 6 αερόσακοι, Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, air condition, 4 ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, cruise control, υποβοήθηση παρκαρίσματος, LED φώτα ημέρας, ηχοσύστημα και ζάντες 16 ιντσών.
Τιμολογιακά, το κόστος για το Hyundai Tucson 1.6 λτ. GDI-132 PS ξεκινά από τα 19.390€. Το diesel Tucson με τον 1.7 λτ. κινητήρα των 115 ίππων κοστίζει από 21.990€, ενώ το ισχυρότερο diesel των 141 ίππων από 25.990€. Τέλος το κορυφαίο Tucson 1.6 T-GDI 177 PS 4WD κοστίζει από 28.290€.*
-
Καλως το και ας αργησε..
-
Εχω την εντύπωση οτι άργησε πολυ και οτι η μονη vfm έκδοση του ειναι η 1.6Τ 4χ4 που ομως για να την επιλέξεις πρεπει να έχεις βενζινάδικο.
-
Νομιζω το kuga με παρομοια τιμη αλογα τετρακινηση αυτοματο,εχει καλυτερο εξοπλισμο κ ειναι οριακα καλυτερο vfm..
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Νομιζω το kuga με παρομοια τιμη αλογα τετρακινηση αυτοματο,εχει καλυτερο εξοπλισμο κ ειναι οριακα καλυτερο vfm..Τον ίδιο εξοπλισμό πλην navigator εχει το kuga και αισθητά μικρότερους χώρους. Οχι οτι δεν ειναι vfm και αυτο.
-
http://www.newsauto.gr/poso-kostizi-neo-hyundai-tucson/
To νέο Hyundai Tucson διατίθεται στη χώρα μας με δύο κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου. Δείτε πόσο κοστίζει.
Η γκάμα του Hyundai Tucson περιλαμβάνει ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ βενζίνης στα 1,6 λίτρα με 115 ίππους και ένα υπερτροφοδοτούμενο ίδιας χωρητικότητας με 177 άλογα. Στο πεδίο του ντίζελ το μοντέλο εξοπλίζεται με ένα μοτέρ πετρελαίου 1,7 λίτρων σε δύο εκδόσεις ιπποδύναμης (115 & 141 άλογα).
Ο νέος υπερτροφοδοτούμενος 1.6lt T-GDI βενζινοκινητήρας με 177 PS αποδίδει μέγιστη ροπή 265 ΝΜ από 1500 έως 4500 rpm και διατίθεται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή επτά ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη (7-DCT), το οποίο δίνει τη δυνατότητα επιλογής πλήρως αυτόματης ή σειριακής λειτουργίας. Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τα 19.390 ευρώ και ο βασικός εξοπλισμός είναι πλήρης:
1,6 132 άλογα: Από 19.390 ευρώ
1,7 D 115 άλογα: Από 21.990 ευρώ
1,7 D 141 άλογα: Από 25.990 ευρώ
1,6 T-GDI 177 άλογα: Από 28.290 ευρώ -
Για τις εκδόσεις βενζίνης δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα. Λόγω του χαρακτήρα της κατασκευής αν δεν έχεις φίλο βενζινά τα όποια θετικά τιμής ή ότι άλλο θα εξανεμιστούν μετά τα πρώτα 20 - 30 χιλιαδες χλμ. Το μόνο της γκάμας άξιο προσοχής για εμένα θα ήταν η έκδοση ντίζελ των 115 ίππων. Αρκετή ροπή και ιπποδύναμη να κινήσει αξιοπρεπώς το αμάξωμα δίχως να υπόσχεται τάχα μου τις εξαιρετικές επιδόσεις που μάλλον δεν θα προσφέρει ούτε εκείνη των 141 ίππων. Απλά πράγματα.
-
Το αυτοκίνητο είναι αξιοπρεπές στο δρόμο αλλά το αυτόματο με τους 141 ίππους είναι κακό. Το κιβώτιο έρχεται από μια άλλη εποχή.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά τι τεχνολογίας είναι αυτός ο κινητήρας ο 1.6 132?
Επιδόσεις κατανάλωση ρύπους έχει δει κανείς? Και μιλάμε για euro 6. -
Καίει απίστευτα πολύ
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aπό το επίσημο φυλλάδιο του sportage.
1.6 GDI 132 > 80-120 kmh 17,3 sec όταν ο αδύναμος 1.7 diesel 115 το κάνει σε 11,6!
Τι σόι είναι αυτά τα 132 αλόγατα -
Ατμοσφαιρικά.
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Aπό το επίσημο φυλλάδιο του sportage.
1.6 GDI 132 > 80-120 kmh 17,3 sec όταν ο αδύναμος 1.7 diesel 115 το κάνει σε 11,6!
Τι σόι είναι αυτά τα 132 αλόγαταΣε ενα ατμοσφαιρικο μοτερ οταν ζητας να επιταγχυνει,προφανως με 5η σχεση,απο τα 80,οπου δουλευει περι τις 2000rpm,ισως και πιο κατω,τοτε λογικα ζησε Μαη μου!!!! Ειναι παντελως εκτος ροπης κρεμασμενος και πολλη μακρια απο τις στροφες που αποδιδει τους 132hp......
Ακυρη γενικοτερα μετρηση για την συμπεριφορα ενος αυτοκινητου. Το diesel με τους 115 ειναι σε αυτα τα χλμ εντος ροπων και εκει που αποδιδει ολους τους ιππους. -
1.6 turbo 177ps!!!!! 60-100kmh 7.3 sec , 80-120kmh 10.3 sec , καταναλωση 7.3 lt/100km, (169g/km)
1.7d 115ps 7.7 sec, 11.6 sec, 4.6 lt/100km, (124g/km)τι σόι τούρμπο βενζίνα με 177 αλόγατα είναι αυτό.....
-
Μάλλον συνδυασμένα με νωθρό αυτόματο κιβώτιο και μεγαλη αισιοδοξία οσο αφορά την καταναλωση.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Για τις εκδόσεις βενζίνης δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα. Λόγω του χαρακτήρα της κατασκευής αν δεν έχεις φίλο βενζινά τα όποια θετικά τιμής ή ότι άλλο θα εξανεμιστούν μετά τα πρώτα 20 - 30 χιλιαδες χλμ. Το μόνο της γκάμας άξιο προσοχής για εμένα θα ήταν η έκδοση ντίζελ των 115 ίππων. Αρκετή ροπή και ιπποδύναμη να κινήσει αξιοπρεπώς το αμάξωμα δίχως να υπόσχεται τάχα μου τις εξαιρετικές επιδόσεις που μάλλον δεν θα προσφέρει ούτε εκείνη των 141 ίππων. Απλά πράγματα.Συμφωνω για ντιζελ 115 εχει ικανοποιητικη ροπη πολυ καλη τιμη για το αμαξι που παιρνεις. Εχω μπει στο αμαξι εχει πολυ καλους χωρους καλυτερους απο το 3008 τουλαχιστον μπροστα οπως το θυμαμαι. Καλη εξωτερικη εμφανιση γενικα vfm αυτη η εκδοση . Απλα το αμαξι καηκε στο ζεσταμα! Το ειχα δει στην Δεθ τον Σεπ 2015 και τελικα κυκλοφορησε 1,5 χρονο μετα!
Hyundai Tucson 2015