-
ασχετον καθως η ενημερωσις λεει οτι το πουγκ ειναι σε διαδικασια ταξινομησης, ευγενικα δηλαδη δεν θα μου το παραδωσουν πριν το Πασχα υποθετω... το τιγκ λοιπον εχει ηλεκτροχρωματικος απαφτος που βλεπεις τη τσιμπλα στο ματι. εγω δεν συμπαθω τετοιους παρα μονο χειροκουνητους. εχετε και υμεις παρατηρησει οτι δεν γυρναει σε σκιαση σε περιπτωση που ο απο πισω ειναι ειτε μονοφθαλμος, ειτε μηχανη αλλα παντως μαλακας με αναμμενο προβολι?
ΑρΕς
...ας κουνηθουν με τετοιες αηδιες οι αποπισω στο τζιβι, οκ δεν φτανουν τοσο ψηλα οσο ο καθρεπτης του, εχω και πισω 300αρα λεντομπαρα και 2 εκατοπενηνταρες στα πλαινα....
-
το τιγκ λοιπον εχει ηλεκτροχρωματικος απαφτος που βλεπεις τη τσιμπλα στο ματι. εγω δεν συμπαθω τετοιους παρα μονο χειροκουνητους. εχετε και υμεις παρατηρησει οτι δεν γυρναει σε σκιαση σε περιπτωση που ο απο πισω ειναι ειτε μονοφθαλμος, ειτε μηχανη αλλα παντως μαλακας με αναμμενο προβολι?
Δεν το εχω παρατηρησει. Ειναι σαφως πιο σκοτεινος απο εναν 'κανονικο' καθρεφτη αλλα η αληθεια ειναι οτι απλα δεν ασχολουμαι. Το μονο που με νοιαζει ειναι οτι δεν τυφλωνομαι ποτε.
Με το καλο να παραλαβεις την καινουρια σου αμαξαρα!!!!
-
ασχετον καθως η ενημερωσις λεει οτι το πουγκ ειναι σε διαδικασια ταξινομησης, ευγενικα δηλαδη δεν θα μου το παραδωσουν πριν το Πασχα υποθετω... το τιγκ λοιπον εχει ηλεκτροχρωματικος απαφτος που βλεπεις τη τσιμπλα στο ματι. εγω δεν συμπαθω τετοιους παρα μονο χειροκουνητους. εχετε και υμεις παρατηρησει οτι δεν γυρναει σε σκιαση σε περιπτωση που ο απο πισω ειναι ειτε μονοφθαλμος, ειτε μηχανη αλλα παντως μαλακας με αναμμενο προβολι?
ΑρΕς
...ας κουνηθουν με τετοιες αηδιες οι αποπισω στο τζιβι, οκ δεν φτανουν τοσο ψηλα οσο ο καθρεπτης του, εχω και πισω 300αρα λεντομπαρα και 2 εκατοπενηνταρες στα πλαινα....
Γάτε... που θα κυκλοφορήσουν εντυπώσεις από το PEHV? PEHV είναι το 3008 καλά έχω καταλάβει?
Σε αυτό το thread ή άλλο? Τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα τα PEHV ανεξαρτήτου κατασκευαστή.
-
@3008 νημα οταν το παρω
επισης στο βιταρα κλαμπ (!)
...και στο μάουντεν καρς στο φατσέικο μολις το χωσω χωμα
εδωθε γραφω για το τιγκουανι που εχω 3-4 μηνους τωρα
-
σημερα επηγα πουρνο-πουρνο ναυπακτος και εγυρισα
με το τιγκ.
παρατηρησεις
-
1.58 στο κατεβασμα, 1.57 στην επιστροφη
-
με σταματησανε για χαρτια σε ολα αλλα δεν ειχε ουτε κινηση ουτε ουρα στις 7 το πουρνο. εντυπωσιακο οτι με σταματησανε και σε 3 διοδια στο μπασιμο πισω. νομιζα οτι να μας μαντρωσουν θελανε μονο. οχι το αναποδο
-
στο acc μπορεις να βαλεις οτι ταχυτητα θες, δεν εχει τον περιοριζμο του βιτ στα 160
-
το πραγμα για τις λωριδες ειναι γτπ. ειδικα οταν εισαι στη δεξια που η λωριδα με τη λεα ειναι συνεχομενη σε σχετικα μεγαλυτερες κλισεις, αλλα οχι και μεγαλες αφου μιλαμε για εο, χανει αποτομα το χρωματακι και γυρναει σε κιτρινο και φαυγει για τις μπαριερες.
-
το acc ειναι παντα απολαυσις. ομως του τιγκ ειναι χειροτερο αρκετα απο του βιτ. δεν ξερω αν μετραει οτι συνδυαζεται με αυτο το πραμα για τις λωριδες, αλλα νομιζει οτι ειναι αριστερα ο δεξιος ενω παει κανονικα οταν στριβει ο δρομος. με λαχταρησε μεχρι να το καταλαβω. του παλιου βιτ που ειχα πηγαινε μονο μεχρι 160 αλλα ποτες δεν με επροδωσε
-
τα φολς αλαρμ ειναι πολλα. πολλα. τα βιτ το πηγαιναν συναγωνιστες για καλιμπραρισμα θυμαμαι οταν εβγαζαν λαχταρα καθε βδομαδα. το τιγκ βγαζει λαχταρα παλλακις. και το φρεναριζμα ειναι εντυπωσιακο και χωρις λογο
-
δοκιμασα να δω τι θα κανει τελικα αν δεν εχω χερια στο τιμονι και γραψω στα σκετσερς μου τα μπιπ και τα μηνυματα. τελκα αυτο που κανει ειναι οτι κανει μπρεικ τσεκ πατωντας-αφηνωντας αποτομα το φρενο με οσα και αν εχεις, πχ. 170, μου εφτασε το σκατο στη καλτσα.
-
καταναλωσις στο εκονομυ=καταναλωσις στο ζμπορτ οταν ταξιδευεις με 150+ στο acc
-
με το ερ κοντισιονι αναμμενο υπαρχει τελικα μεγαλο θεμα, ψοφαει στο ξεκινημα και αν πατιναρεις σπινιαρει ασυστολα. σε κανει ρομπα άιγκο.
-
ειναι καλο αμαξι το τιγκουαν, καλο ηταν το ταξιδακι, πραγματικα καλο. και οι 19αρες μια χαρα στην εο με πολλα.
-
τραβαει μεχρι 4.5k, μετα τιποτις. στην ανηφορα μετα τα μεγαρα για κακια σκαλα εβαλα 160 και αρχισε να τα χανει με 6η σγα-σγα. και για πρωτη φορα μου εβγαλε στην οθονη να κατεβασω 5η! μετα ανεβασα στα 210, λεμε τωρα το acc, και μου εδειχνε 4η. τελικα με το μοχλο κουπι βγηκε με 170 πανω.
-
για ταξιδι ομως με 140-150 ειναι ταμαμ και ανετο. και με βαρος οικογενειας.
-
πολυ μυγακι. και δεν βγαινει με τιποτις
-
καλη Ανασταση
-
-
- δεν θα διαφωνησω
5.μου κανει εντυπωση αυτο που λες διοτι εχω δει να κοβει, ωστε να μην προσπερασει απο δεξια, μονο οταν φτασω κοντα στο αλλο αυτοκινητο. Επισης εχω την εντυπωση οτι το δικο μου acc φτανει μεχρι τα 160.
-
τι ειδους false alarm? emergency brake ή κατι αλλο;
-
απο οσο θυμαμαι, θεωρει οτι εχεις αποκοιμηθει και το κανει αυτο για να σε ξυπνησει
-
σε >130km/h η καταναλωση ανεβαινει πολυ
-
Πάντως αν δεν κάνω λάθος στο facelift το acc συνεργάζεται πλεον με το εργοστασιακό navi το είχε πάρει κάπου το αυτί μου σε ένα Αγγλικό review κ πρέπει να είναι πιο εξελιγμένο από το προηγούμενο μοντέλο απλά δν ξέρω αν πρέπει να έχεις βάλει ως έξτρα το iq drive, το ίδιο σύστημα το ειχα ψάξει κ για το Hyundai Tucson κ έπρεπε να είχες βάλει ομως ως έξτρα το smart cruise 5 με 6 κατοστάρικα αν θυμάμαι κόστος.
-
Γάτε και ντετόλ κάντε ένα εξπλέιν τα 4. και 5. ..... δεν έχω βγεί στας εθνικάς ακόμα...
Το 4. ειδικά... ακούγεται σκ@τ0 στην κάλτσα....
το 5. είναι οτι σε ανοιχτές στροφές τον δεξιό τον θεωρεί αριστερά ή ανάποδα ανάλογα την στροφή...? Αυτό είν στο μάνιουαλ με αστερίσκο + θαυμαστικό αλλά είναι λίγο χαζό ομολογάω....
To ACC στα VW βγαίνει 160 κ 210, δεν γνωρίζω ποιά είναι πιά, η χαρτούρα λέει ''Technology package Adaptive Cruise Control ACC 210 km/h'' δεν το χω τσεκάρει.
- Για το ACC στην ανηφόρα του γάτου νομίζω έχει να κάνει με το μη-DSG σωστά...? Η τελευταία ταχύτητα είν overdrive σίγουρα σε αυτά όλα οπότε νορμάλ ακούγεται.
Η ροπή πέφτει μετά τις 4Κ δεν έχει νόημα η οδήγηση εκεί πάνω σε νορμάλ οδήγηση, παν οι μέρες με τα T-Sport και VTEC!!
Εντός Ν.Αττικής δεν έχω δει το DSG πάνω από τις 3Κ για κανένα λόγο στο D (διορθώστε οι πίο παλιοί...)
Για ACC+NAVI ιντεγκρέισιο συμφωνώ και επαυξάνω (NAVI δεν έχω)
- Ειν στο μάνιουαλ (ακούγεται σκ@τ0 στην κάλτσα πάραυτα...)
Συνέχεια επί του 11.
Έχω αρχίσει να πιστεύω με βάση τα λίγα που έχω δει σε Tig DSG + Polo manual 80άρι ΜΥ20 και τα 2, και το 11. του γάτου ότι το DSG την σήμερον ημέρα είναι must ειδικά με ACC, για αστικές μετακινήσεις δεν το συζητάμε... για συντήρηση κάνω σταυρουδάκια +++++++++++
Ντετόλ ερώτηση:
ACC mode στην εθνική? Από μικρά τσέκς πώς το χω δει (όχι ταξίδι):
Νορμαλ: Απότομο πολύ δεν βλέπω λόγο
ECO: Ίσως πολύ smooth, ανάλογα την κίνηση ίσως
Comfort: Δεν τσέκαρα, το μάνιουαλ προτείνει comfort για εθνική
-
Δεν ξερω με ποσα πηγαινε ο γατος στην ανηφορα αλλα υποπτευομαι και εγω οτι αν κατεβαζε ταχυτητα θα μπορουσε να ανταπεξελθει το τιγκ. Γενικα θεωρω οτι το acc ειναι καλυτερα να συνδυαζεται με αυτοματο κιβωτιο.
Εχω MY2019 και απο δεν εχει modes το acc μου. Μου επιτρεπει μονο να διαλεξω την επιθυμητη αποσταση απο το προπορευομενο αυτοκινητο. Γενικα το ενεργοποιω οταν βγω αρκετα απο την αθηνα (περασω και τον ωρωπο προς τα βορεια ή αν παω νοτια, οταν μπω αττικη οδο και μετα την διασταυρωση με ΕΟ), ωστε να μην υπαρχει κινηση. Το lane assist σπανια το ενεργοποιω, περισσοτερο με αγχωνει παρα με χαλαρωνει.
Οσο για τις στροφες, εντος εκτος αττικης, πολυ σπανια βλεπω
-
O γάτος προφανώς πήγαινε $%&$^@#%^#$ (ie μαλλιοκούβαρα) για
-
κυριοι
οκ, ναι, με το πατημα του τιγκ κρατας αρκετα σε εο και πολυ ωρα χωρις αγχωματα. αλλα οταν φωναζω περι αδυναμιας ειναι διατι στην ιδια ακριβως ανηφορα το κακομοιρο βιταρακι με 170 πουχου και 6η, επαταγες και ανεβαζε χιλιομετρα, το αυτο αν ειχες ας πουμε 100 και 6η. ειναι μεγαλη η διαφορα στις ανηφορες. και με το αρκουδι ανοιχτο ψοφαει εντελως. ειχα απο εποχες ατοζ χιλια το ψηλο το βαγονετο να χρειαζεται να κλεισω το κλιμα στις ανηφορες. το εί σι σι παει μεχρι 210. στην οθονουρα εχει κατι ρυθμισεις για ζμπορτ, νορμαλ και κατι αλλα νομιζω ομως οτι εχουν να κανουν με περισσοτερα πραματα απο οτι το σι σι. λέιν ασιστ ειναι γτπ. και δεν φταινε τα λέιν, φταιει το ασιστ. ισως και του πουγκ. οταν ερθει θα ξευρω.
τα φολς αλαρμια ειναι εμερτζενσυ μπρέικ. και σε σπαζοχωλιαζει χωρις λογο πολλες φορες. ειδικα οταν σε αριστερη στροφη εισαι στην αριστερη λωριδα, μπερδευει αυτον που κινειται στη δεξια οτι ειναι στη δικη σου και χλαπατις. το ξαναλεγω, εχω μετρο συγκρισης. και ηταν καλυτερο. χωρις ομως να δουλευει πανω απο 160.
τελικα ειναι αρκετα αδυναμο το 130αρι, το πνιγουν και οι λαστιχαρες και χρειαζεται αυτοματο περισσοτερο απο καθε αλλο τιγκ. τρεμω ομως στην ιδεα του ντιεςτζι αν το πλερω απο τη τσεπη μου, οτι φαου επερασε απο την εταιρεια αυτοματο αλλαξε τουλαχιστον ενα σαζμαν... το ιδιοα και τα διπλοσυμπεχτα βιτ. αντιθετα τα αισιν ποτες θεμα, ποτες.
-
Ρε φιλε γατοζ ωραια τα λες αλλα με τον τροπο γραφης σου πραγματικα τα posts σου δεν διαβαζονται.
-
Ρε φιλε γατοζ ωραια τα λες αλλα με τον τροπο γραφης σου πραγματικα τα posts σου δεν διαβαζονται.
Δεν είναι ανάγνωση, είναι εμπειρία!
-
Δεν ειναι εμπειρία, είναι ηδονοβλεψία!
-
Δεν είναι εμπειρία , είναι μυστηριακή διαδικασία , αντίστοιχη των λεγομένων της Πυθίας και των δρώμενων στα Ελευσίνα Μυστήρια , μια και είναι παιδί των Δυτικών περιοχών...
-
Κατανοητός 100% ο γάτος...
Η συμπεριφορά στις στροφές είναι ντοκιουμέντετ προς τιμήν τους, αλλά αν σπάει @@ κάνει το ACC μη αξιόπιστο απότι καταλαβαίνω.
Ξεκαθαρίζω ξανά ότι εμπειρία σε ACC δεν έχω, σε απλό CC δεκάδες χιλιάδες km στην συγκεκριμένη ΕΟ.
Το lane assist στην ΕΟ με προβληματίζει αυτό που ακούω, θα τσεκάρω.
Τα περί τραβήγματος επίσης κατανοητά, προσωπικά δεν βλέπω 'πρόβλημα'. Αμφιβάλω ότι το 150άρι tig με χειροκίνητο 120-130km/h και τελευταία ταχύτητα θα 'τραβάει' περισσότερο σε ανηφόρα με ερκοντίσιο και φορτίο, προφανώς μπορεί να κάνω λάθος! Καταλαβαίνω οτι η τελευταία ταχύτητα την σήμερον είν γενικά για οικονομία σε ΕΟ --> cruise οχι 'τράβηγμα'
Δεν βλέπω λόγο να σχετίζεται με τα πολλά κμ/ω η συμπεριφορά ACC + lane assist, μέχρι 210 το δίνουν. Στην αριστερή στις autobahn με 160 σου κορνάρει ο γερμανός απο πίσω (true story....).
Περιμένω εντυπώσεις PEHV! Με τρελαίνει το να υπάρχει ηλεκτρικό μοτέρ ιν λάιν στο πάουερ τραίν... Ειν με αυτόματο/διπλόδισκο αυτό ε? Βγάλε σύρμα έδω να πάμε να διαβάσουμε στο άλλο thread όταν....
Φιλικά
-
Δεν είναι καν γραφή αυτό το αχαρακτήριστο συνονθύλευμα υποτιθέμενου νεοελληνικού κουτσαβακισμού, με ολίγην από greeklish ιδιωματισμούς προσωπικής κατανάλωσης και κακοποίηση της γλώσσας για δημιουργία εντυπώσεων, μου κάνει κάτι σε φροϋδικό 'η γλώσσα κι η γραφή, ως προέκταση της τσέπης και του πορτοφολιού'. Σας αουφιντερζενίζω παρσεκέ μουά εγώ και ιχ μπιν, σας αϊμπεγκενίζω το παρδόν σας για το ιντερφιράρισμα στο παροντούτο θρεντονιμάρισμα για επίρρωση των σπρεχέντων. Ελπίζω να γκέγκεν.
-
ο γατοζ πολυ χαιρεται που εχει 1 (ολογραφως εναν) τουλαχιστον αναγνωστη να τον παρακολουθει αδιαλειπτως. το γεγονος οτι ειναι επισης οπαδος του λεοπολδου φον ζαχερ ελεγχεται. αντε να γινουν περισσοτεροι μηπως διαφημισει σομπες και αλοιφες ωστε να αποκτησει πραγματι πορτοφολι.
-
Γάτε μην μασάς! Αγαπάμε Γάτο!
-
Ο Jester76 λυπάται (κι η χρήση 3ου γενικού προσώπου έχει τη σημειολογία της...) που θα απογοητεύσει, αλλά δεν παρακολουθεί ως αναγνώστης, πόσω δε μάλλον αδιαλείπτως... Ούτε ήταν και είναι οπαδός, με μια μικρή εξαίρεση όταν παρακολουθούσε τη Manchester United πριν την πάρουν οι Αμερικάνοι με τα ξυραφάκια Gillette. Πολύ δε παραπάνω, δεν θα μπορούσε να είναι οπαδός κάποιου που ονομάζεται Λεοπόλδος φον κάτι, γιατί Λεοπόλδος και Φον κάτι, θυμίζει βασιλικό τίτλο και Jester76 έχει αλλεργία σε κάτι Σαξ Κόμπουργκ, και Γλύξμπουργκ και Μαουμπάντεν, εξ' ου και ήταν από τους ελάχιστους που δεν παρακολούθησε κηδεία Φίλιππου σε σπικάζ Χρήστου Ζαμπούνη. Απλά Jester76 άτυχος γιατί τωρινό φόρουμ ελεεινής μορφής όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι με τα μακροσκελή quotes, όπου αναγκαστικά πέφτει το μάτι μέχρι να τελειώσει το ανελέητο scroll ώσπου να διαβάσει κάποιον που έχει κάτι να πει.
Εν προκειμένω, και για να δώσω ένα τέλος, ζητώντας συγγνώμη για το off topic, αν υπάρχει τρόπος να αποκλειστεί κάποιος χρήστης για να μη βλέπουμε ανελέητα και συνεχή μακροσκελή quotes, ας υποδειχθεί από κάποιον, θα είμαι ευγνώμων. Δεν το συνεχίζω, γιατί δεν έχει νόημα, δεν έχω κάτι προσωπικό με τον άνθρωπο, έχω καθαρά με το στυλ γραφής, που μπορεί για τον ίδιο να είναι ιδιαίτερο, για κάποιους λίγους όμως που μιλούν σωστά ελληνικά είναι απλά αλαμπουρνέζικα... πόσω δε μάλλον, όταν φιλοξενούμαστε στο φόρουμ ενός ελληνικού περιοδικού, που είχε κάνει σημαία του τη λέξη 'πολιτισμός' , ο δε ιδρυτής του ΚΚ δεν ξέρω τι θα έλεγε αν διάβαζε για σούβια και ντισιτζιά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο καλλιαρντοαλαμπουρνέζικο. Καλή συνέχεια σε όλους, του Γάτου πρωτίστως.
VW Tiguan 2016