-
Σε πειράζουμε γιατί σε αγαπάμε [emoji8][emoji38]
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εγώ με το scross αντίστοιχα με αυτά χλμ που περιγράφονται πιο πάνω θα ήμουν εκεί στο 5.2. Αλλά το 6.4 για βενζίνη είναι εξαιρετικό για τον όγκο του αμαξιου
Η ακρίβεια στον υπολογισμό της κατανάλωσης που θα είχες οδηγώντας με 'ίδιο' τρόπο και ταχύτητα, με σκοτώνει! [emoji38]
Όχι λίγο πάνω από 5 lt/100Km, ούτε 5-5,5 lt/100Km, αλλά 5,2! Ακριβώς! Μιλάει η επιστήμη! [emoji38]
Απλά κάνω διαδρομές με τέτοιες ταχύτητες.
Σε πειράζω, γιατί είναι αδύνατο να ξέρεις πως οδηγεί ο άλλος και σε ποιες διαδρομές. Ακόμα και με τους ίδιους μέσους όρους ταχύτητας, μπορείτε πολύ εύκολα να έχετε 1 lt/100Km διαφορά...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Εγώ με το scross αντίστοιχα με αυτά χλμ που περιγράφονται πιο πάνω θα ήμουν εκεί στο 5.2. Αλλά το 6.4 για βενζίνη είναι εξαιρετικό για τον όγκο του αμαξιου
Η ακρίβεια στον υπολογισμό της κατανάλωσης που θα είχες οδηγώντας με 'ίδιο' τρόπο και ταχύτητα, με σκοτώνει! [emoji38]
Όχι λίγο πάνω από 5 lt/100Km, ούτε 5-5,5 lt/100Km, αλλά 5,2! Ακριβώς! Μιλάει η επιστήμη! [emoji38]
Απλά κάνω διαδρομές με τέτοιες ταχύτητες.
Σε πειράζω, γιατί είναι αδύνατο να ξέρεις πως οδηγεί ο άλλος και σε ποιες διαδρομές. Ακόμα και με τους ίδιους μέσους όρους ταχύτητας, μπορείτε πολύ εύκολα να έχετε 1 lt/100Km διαφορά...
[emoji6]
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια σας έχω 1.4-125ps-οι λειτουργίες οδήγησης eco-normal-sport -comfort έχουν να προσφέρουν κάτι ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εσύ το έχεις και ρωτάς εμάς;
Δεν έχεις διαμορφώσει άποψη;
-
Δεν γνωρίζω ακριβώς τι κάνουν....
...Σε συνέχεια του ποστ για την κατανάλωση....
Το πετρέλαιο έχει ποσοστό 14,8% κάτω στη διαφορά τιμής με βενζίνη + τη διαφορά στην κατανάλωση πείτε 1λτ/100χλμ δλδ 14,3% ,σύνολο 30% πιο κάτω στο κόστος κατανάλωσης...
Επομένως κερδίζει αυτός με το πετρέλαιο 3€ τουλαχιστον σε κάθε 100χλμ.
Κάποιος θα πει' ρε μπιπ ολόκληρη ιστορία για 3€'.....
Μόνο αν κάνεις 15000 χλμ και πανω το χρόνο,έχεις όφελος 450€ τουλάχιστον το
....βγηκε ο ενφια...και κάτι ψιλα.. εκεί μας έφτασαν...και μην ξεχνάτε έχω και τρία παιδιά...
Εγώ θα προσπαθήσω να δω νούμερο που ξεκινάει από 4 στην κατανάλωση.ειναι εφικτό γιατί το οδηγικό στυλ μου ταιριάζει στο πετρέλαιο....
Αυτα...καλό βράδυ. -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Ήθελα να το ποσταρω γιατί ξέρετε ότι έχω επανειλημμένως γκρινιαξει για την κατανάλωση που έχω δει μέσα στη πολη. Ήθελα να δείξω ότι 'καλά νέα'.
Υπόψιν ότι στην εθνική πήγαινα με 110-120 και στον επαρχιακό δρόμο με 80-90, όχι για οικονομία αλλά γιατί έτσι οδηγώ.Το ACT δούλεψε πολύ?
-
Παραθεσα τις καταναλώσεις που είδα, διότι ενθουσιάστηκα με την χαοτική διαφορά σε σχέση με τις εντός Αθηνών καθημερινές διαδρομές μου. Προφανώς το πετρέλαιο παραμένει οικονομικότερο, αλλά σίγουρα θα ήθελα να είχα στα χέρια μου ένα ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου αλλά σε πετρέλαιο να δω πόσο θα έγραφε εκεί που εγώ κάνω 10-12.
Όσο για τα driving modes που ανέφερες, μου κάνει εντύπωση που το αυτοκίνητο σου τα έχει. Είχα την εντύπωση ότι τα έχουν τα 4motion ή αν το βάλεις ως έξτρα.
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Ήθελα να το ποσταρω γιατί ξέρετε ότι έχω επανειλημμένως γκρινιαξει για την κατανάλωση που έχω δει μέσα στη πολη. Ήθελα να δείξω ότι 'καλά νέα'.
Υπόψιν ότι στην εθνική πήγαινα με 110-120 και στον επαρχιακό δρόμο με 80-90, όχι για οικονομία αλλά γιατί έτσι οδηγώ.Το ACT δούλεψε πολύ?
Ω ναι. Τα act γενικά δουλεύει και στην Αθήνα, αλλά επειδή εκεί τα σταμάτα-ξεκινα είναι συνεχή δεν προλαβαίνει να ξεδιπλώσει τις χαρές του.
Από την άλλη επειδή έχω dsg έχω και τη δυνατότητα του coasting όπου το κιβώτιο βάζει νεκρά και κάνει... coasting
Υποθέτω ότι αυτό δεν γίνεται στα manual. -
ils » 16 Ιουν 2019 22:51
Γεια σας έχω 1.4-125ps-οι λειτουργίες οδήγησης eco-normal-sport -comfort έχουν να προσφέρουν κάτι ;
Φυσικά και προσφέρουν.Στην eco η αποκριση στο γκάζι είναι χαμηλή και αν αφήσεις το πόδι από το γκάζι βάζει νεκρά.Η normal είναι η κανονική , στην confort η ανάρτηση μαλακώνει και εξαφανίζει τις ανωμαλίες στον δρόμο , στην sport αγριεύει με άμεση αποκριση στο γκάζι ενώ σφίγκουν τιμόνι και ανάρτηση.Υπάρχει και η individual που επεμβαίνεις στα πάντα και έχεις το δικό σου προφίλ
-
Για να επεμβαίνει και στις αναρτήσεις πρέπει βέβαια να έχουν επιλεγεί από τον έξτρα εξοπλισμό οι ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις. Δεν είναι standard λειτουργία σε όλα τα tig. Βάρος τιμονιού και απόκριση γκαζιού ναι.
-
6.7l/100km η επιστροφή.
Μάλλον φάγαμε λίγο παραπάνω στην εκδρομουλα
Ξεκούραστη επιστροφή με το ACC ενεργό σε μεγάλο κομμάτι της διαδρομής, ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αν δεν προλάβω κάποιο φρενάρισμα.Σήμερα το πρωί, σπίτι δουλειά, έφαγα στη μάπα το 9αρι μου και στανιαρα
Παρεπιπτόντως, εκπληκτικός ο δρόμος Μονεμβασιά-νεαπολη. Άνετος και με πολύ ωραία θέα.
-
Όντως πρόκειται για πολύ όμορφη διαδρομή! Όσο για την κατανάλωση , μια χαρά σε βρίσκω. Αφού να φανταστείς ότι εκτός το δικό μου γράφει 5,5 - 6 και εντός 6,5 - 7 που είναι και ντίζελ!
-
Έγραψε βέβαια ο άνθρωπος ότι αυτά τα νούμερα τα βλέπει σε ρυθμούς ΚΤΕΛ.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Όντως πρόκειται για πολύ όμορφη διαδρομή! Όσο για την κατανάλωση , μια χαρά σε βρίσκω. Αφού να φανταστείς ότι εκτός το δικό μου γράφει 5,5 - 6 και εντός 6,5 - 7 που είναι και ντίζελ!Έγραψε βέβαια ο άνθρωπος ότι αυτά τα νούμερα τα βλέπει σε ρυθμούς ΚΤΕΛ.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλα οταν βλεπεις οτι στη πολη ειδε 9 και τρελαθηκε θα πρεπει να ειναι ευτυχισμενος που δεν εχει κουγκα γιατι θα εβλεπε 11 η 12 και μαζι με τα τελη θα του ερχονταν κολπος[emoji33][emoji33][emoji33]
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Έγραψε βέβαια ο άνθρωπος ότι αυτά τα νούμερα τα βλέπει σε ρυθμούς ΚΤΕΛ.Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσύ σε αυτούς τους ρυθμούς προφανώς δεν παίζεις. Πες μας μόνο ποιες ώρες κυκλοφορείς για να κάνουμε τα κουμάντα μας!
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ναι αλλα οταν βλεπεις οτι στη πολη ειδε 9 και τρελαθηκε θα πρεπει να ειναι ευτυχισμενος που δεν εχει κουγκα γιατι θα εβλεπε 11 η 12 και μαζι με τα τελη θα του ερχονταν κολπος[emoji33][emoji33][emoji33]
Γιατί να του έρθει κόλπος??? Για τα €100 τέλη παρπάνω τον χρόνο? ή για τα €700 βενζίνη παραπάνω τον χρόνο? Αφού θα τα έχει προπληρώσει για μια 10ετία!!
Σε ένα αυτοκίνητο - ΕΑΝ μας ενδιαφέρει η οικονομία - κοιτάμε συνολικό κόστος χρήσης στα χρόνια κτήσης και όχι πόσο έκαψε από το σπίτι στο γραφείο.
-
Εχω χασει επεισοδεια? Θυμομουν 400 στο κουγκα τα τελη
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εχω χασει επεισοδεια? Θυμομουν 400 στο κουγκα τα τεληΘα είναι €400+ με τις νέες μετρήσεις. Εμένα είναι €265.
-
Καλως τα παιδια.. Καλως τα!
Μου θυμιζει ξυλο σε βιβλιο κομικ, οπου το 'συννεφο' μετακινειται αναμεσα σε καρέΠροσωπικα, μεσα στην πολη βλεπω συνηθως 10-12αρια και αυτο το εχω εξηγησει λογω της συγκεκριμενης καθημερινης μου διαδρομης. Οταν κανω αλλες διαδρομες (μεσογειων, κηφισιας) η καταναλωση πεφτει αρκετα. Τα νουμερα
VW Tiguan 2016