-
Μεγάλη χαζομάρα που δεν βάζει αυτόματο στο μικρό πετρέλαιακι ενώ στα αντιστοιχα Q η audi βάζει
-
Ο χρήστης ΄giorgio7 έγραψε:
Mηπως εχει παρει καποιος απο εδω το 1.5tsi dsg7 να μας πει εντυπωσεις και καταναλωση?Ενδιαφερομαι για 1.6tdi αλλα δεν βγαινει αυτοματο..O πωλητης επιμενει οτι δεν εχει πολυ μεγαλη διαφορα σε καταναλωση το tdi απο το tsi. Οχι πως τον πιστεψα αλλα θα ηθελα να δω διαφορες.σε ανοιχτο δρομο εχει αρκετα χαμηλη, γυρω στο 7-8 για 120χλμ/ωρα. Για μεσα στην πολη το 10αρακι το εχει ευκολα, ισως και παραπανω. Σε καποιες διαδρομες μου βλεπω και 12αρια επειδη εχω αναβαση σε λοφους δυστυχως.
-
Δεν ξερω πως να κανω παραθεση shit!!!
iceman οντως μεγαλη μλκια της vw γιατι στο q2 που το οδηγησα ηταν πολυ καλο το αυτοματο με φοβερη λειτουργια...
detol αμαν αυτο καιει τον πατο του!!!!Εγω το θελω πιο πολυ για πολη και για αυτο ψαχνω αυτοματο αλλα με αυτη την καταναλωση δεν το βλεπω...Ασε που δεν εχω ιδεα τι θα γινει και με τους ρυπους αυτου του μοτερ για τα μελοντικα τελη κυκλοφοριας...ευχαριστω παντως για την πληροφορια. -
Δεν ξερω πως να κανω παραθεση shit!!!
iceman οντως μεγαλη μλκια της vw γιατι στο q2 που το οδηγησα ηταν πολυ καλο το αυτοματο με φοβερη λειτουργια...
detol αμαν αυτο καιει τον πατο του!!!!Εγω το θελω πιο πολυ για πολη και για αυτο ψαχνω αυτοματο αλλα με αυτη την καταναλωση δεν το βλεπω...Ασε που δεν εχω ιδεα τι θα γινει και με τους ρυπους αυτου του μοτερ για τα μελοντικα τελη κυκλοφοριας...ευχαριστω παντως για την πληροφορια.Ναι μπρε τι περίμενες; 1.5 τοννος είναι και περνάω Γαλάτσι-ψυχικο από τον περιφερειακό. Ακόμα στο στρώσιμο είμαι αλλά δεν ξέρω πόσο θα αλλάξει η κατανάλωση αργότερα.
-
Παράθεση σε αφήνει να κάνεις μετά τα 150 posts (αν θυμάμαι καλά)
-
detol αμαν αυτο καιει τον πατο του!!!!
Γιατί τα άλλα τι νομίζεις ότι καίνε;
Μην κοιτάς που οι περισσότεροι θα γράψουν κάποια κατανάλωση βραδυ-κατηφορα-και με ούριο άνεμο...
Ίσα ίσα που είναι καλά νούμερα για Suv! Τόσο καίνε τα χατσμπακ 10ετιας. -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
detol αμαν αυτο καιει τον πατο του!!!!
Γιατί τα άλλα τι νομίζεις ότι καίνε;
Μην κοιτάς που οι περισσότεροι θα γράψουν κάποια κατανάλωση βραδυ-κατηφορα-και με ούριο άνεμο... [emoji38]
Ίσα ίσα που είναι καλά νούμερα για Suv! Τόσο καίνε τα χατσμπακ 10ετιας.Στο αντίστοιχο ντίζελ δε θα έβλεπε τέτοια κατανάλωση, παρά μόνο ανεβαίνοντας όλη την παρνηθα με 1η (που λέει ο λογος..).
Όσο καλοί να είναι οι σύγχρονοι βενζινοκινητηρες, είναι σίγουρα χαμένοι από χέρι σε θέμα κατανάλωσης από τους αντίστοιχους πετρελαιοκινητήρες. -
Το 1,6tdi ποσό μέση κατανάλωση έχει στην Αθήνα ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
8 στο πηξιμο και 5,5 στα 120 ανοιχτο δρομο. Στα 80 90 εχει 4,5 με 4,8
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
8 στο πηξιμο και 5,5 στα 120 ανοιχτο δρομο. Στα 80 90 εχει 4,5 με 4,8Είδες πτώση κατανάλωσης μετά το στρώσιμο;
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
8 στο πηξιμο και 5,5 στα 120 ανοιχτο δρομο. Στα 80 90 εχει 4,5 με 4,8To 8 είναι λίγο βαρύ προφανώς λόγω βάρους το αμάξι έχει αρκετή αδράνεια και ρουφάει για να ξεκινήσει. Το 5.5 στον ανοικτό είναι μια χαρά.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από το 2.0 έχει κανείς εμπειρία κατανάλωσης; Πόση διαφοροποίηση να έχει από τον 1.6?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
To 8 είναι λίγο βαρύ προφανώς λόγω βάρους το αμάξι έχει αρκετή αδράνεια και ρουφάει για να ξεκινήσει. Το 5.5 στον ανοικτό είναι μια χαρά.
Ναι σαν βαρυ ακουγεται αλλα στη βασ σοφιας αλεξανδρας και μεσογειων μποτιλιαρισμενο το λες και ελαφρυ
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Είδες πτώση κατανάλωσης μετά το στρώσιμο;
Δε μπορω να καταλαβω. Εχω 20000. Τωρα προσπαθω να καταλαβω αν υπαρχει διαφορα στη καταναλωση με το απλο πετρελαιο και δε βλεπω. Ισως ενα τσικ καλυτερο τραβηγμα με το καλο πετρελαιο
-
Έχει φίλος μου το 2.0 με τα 190 άλογα, τετρακίνητο και αυτόματο και το ξέρω καλά. Μετά από 25.000 χλμ έχει συνολική μέση κατανάλωση 8.3 αν θυμάμαι καλά αλλά κινείται κυρίως εντός πόλης (επαρχιακής) σε μικρές αποστάσεις και δεν οδηγάει ιδιαίτερα οικονομικά. Στην εθνική με 130 παίζει γύρω στο 6.5. Σε γρήγορο ταξίδι πάει γύρω στα 8. Νομίζω είναι οκ νούμερα για τετρακίνητο και αυτόματο suv με 190 άλογα και βάρος άνω των 1700 κιλών. Είναι αρκετά σβέλτο και το 7αρι dsg δουλεύει άψογα.
-
Μόνο λόγω 4*4 το απλό θα είναι -1 λτ σε όσα ανέφερες είναι και τα 190 τα 150 τα κόβω κάνα 1.2-1.5 λτ κατω
-
Όχι απαραίτητα, η διαφορά από τα 150 στα 190 άλογα.
Το 190 ζορίζεται λιγότερο.
Πχ το αουρις 1,6 με τα 124 άλογα καίει σε μικτές συνθήκες μόνο 0,5 λιτρα/100χλμ παραπάνω από το 1,4 με τα 97 άλογα.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Μάλιστα. Αλλά ποιος 'φτάνει' τα 190....
-
Η έκδοση με τα 190, βγάζει παραπάνω σε όλο το φάσμα στροφών, άρα ζορίζεται παντού λιγότερο
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Στο kodiaq είμαι έτσι αλλά είναι ακόμα αρχή...
Sent from my H9436 using Tapatalk
VW Tiguan 2016