-
Επειδή με πήραν από VW αν ψήνομαι για το νέο Tiguan, μου είπαν ότι οι παραγγελίες ανοίγουν τέλη του μήνα. Έχουν στοκαρισμένα- αγορασμένα- πληρωμένα αρκετά προηγούμενα tiguan και από ότι μου ειπώθηκε ιδίως σε κάτι R line θα πέσει κι άλλο η τιμή. Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα πουλιούνται παράλληλα και το νέο t cross και το προηγούμενο καθώς υπάρχουν αποθέματα.
Θα έλεγα περιμένεις να σηκωθεί το νέο μοντέλο και πας εκεί και διαπραγματευεσαι. Ιδίως τα προηγούμενα R line θα φύγουν δύσκολα. Μου ψιθύρισε κάτι για μείον 5Κ. Περιμένεις λοιπόν.
Θα έχεις κατανάλωση αυξημένη με το προηγούμενο, αλλά είπες είναι αδιάφορο.
Και εγώ ψήνομαι μήπως δώσω t cross manual style, για tiguan dsg life και kοdiaq ίσως.
Έχοντας κάνει σε golf 40k χλμ σε etsi dsg 1.5 το πακέτο είναι , οικονομικό, ήσυχο, άνετο. -
Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου, ευχαριστώ. Ξέρω ότι το νέο θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα, άλλωστε σε όλα τα ξένα sites της VW είναι διαθέσιμο για διαμόρφωση και πώληση.
Σωστό αυτό που λες για το R Line, είναι ακριβό (χωρίς απαλλαγή) και δε φεύγει εύκολα.
Ξέρεις τιμές να μας πεις;
-
Γεια σας,
επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του tiguan με τον κινητήρα 1.5L βενζίνης με το DSG, θα ήθελα από κάποιο κάτοχο να μου πει τι καταναλώσεις βλέπει εντός πόλης, εκτός και κατά μέσο όρο.
Ευχαριστώ -
@kostashagi said in VW Tiguan 2016:
Γεια σας,
επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του tiguan με τον κινητήρα 1.5L βενζίνης με το DSG, θα ήθελα από κάποιο κάτοχο να μου πει τι καταναλώσεις βλέπει εντός πόλης, εκτός και κατά μέσο όρο.
Ευχαριστώαθηνα σε σταματα - ξεκινα θα δεις ανετα 10αρικο, μπορει και περισσοτερο. Σε εθνικη οδο με νομιμες ταχυτητες θα δεις γυρω στο 8-8.5. Σε επαρχιακους δρομους 7.5 και ισως και πιο κατω.
-
@dettol said in VW Tiguan 2016:
Γεια σας,
Ευχαριστώαθηνα σε σταματα - ξεκινα θα δεις ανετα 10αρικο, μπορει και περισσοτερο. Σε εθνικη οδο με νομιμες ταχυτητες θα δεις γυρω στο 8-8.5. Σε επαρχιακους δρομους 7.5 και ισως και πιο κατω.
Ευχαριστώ. Είσαι κάτοχος; Πολύ μου φαίνεται. Περίμενα κάνα 7,5 μέση.
-
Γεια σας,
το εχω πουλησει. το ειχα απο το 2019 - 2023 και εκανα γυρω στα 60k km
-
Γεια σας,
Καλά τα λέει ο @dettol , εγώ έχω τον ίδιο κινητήρα και κιβώτιο στο T-ROC που είναι και 200 κιλά ελαφρύτερο και βλέπω αντίστοιχα νούμερα. Ίσως μισό λίτρο παρακάτω. Τελευταία 650 χλμ., χωρίς εθνική οδό, μόνο Περιφερειακό Θεσσαλονίκης και πόλη, έχω 8,7 με μέση ωριαία 22χλμ/ώρα.
Τα 7.5 λίτρα μέση κατανάλωση για suv 1500+ κιλά χωρίς κάποιο υβριδικό σύστημα, είναι ανέφικτο . Τέτοια κατανάλωση έχουν φουλ υβριδικά, ούτε καν μιλντ. -
Στην σημερινή εποχή τεράστια νούμερα.
-
@lap said in VW Tiguan 2016:
γιατι λαπ, τι νομιζεις οτι καινε, σε πραγματικες συνθηκες, τα υπολοιπα αυτοκινητα αυτου του μεγεθους; με εξαιρεση ισως κανενα rav4 υβριδικο. Τα tucson/kia γραφουν χειροτερα νουμερα στις mild hybrid εκδοσεις τους
-
Πλέον ζούμε εποχές full hybrid.
-
Τεράστια ξε-τεραστια αυτά είναι @lap,
ψέματα να πούμε;Εγώ στο baleno είχα 6.5-6.7 , δεν θυμάμαι ακριβώς, δεν το είχα μηδενίσει ποτέ. Στο Astra GTC turbo 180hp είχα 8,5 και αυτό δεν το είχα μηδενίσει μέχρι που άλλαξε μπαταρία . Citroen C1 είχε κάτω από 6,5. Στο Gr. Vitara 1600 κοντά στα 10.
Στα προηγούμενα δεν θυμάμαι .Το καλοκαίρι που πήγα διακοπές με ένα 2008 100hp, είδα αισθητή αύξηση συγκριτικά με το baleno, που είχα κάνει το ίδιο ταξίδι την προηγούμενη χρονιά..... μπορεί και 2 λίτρα.
-
Μιλάς για το καλύτερο αυτοκινητο που παρήγαγε ποτε ο πλανήτης. Φυσικό είναι να ειναι καλύτερο!
6.5 ε;;;;; Το πάταγες το ποδαράκι σου στο πάτωμα.
-
Πλέον ζούμε εποχές full hybrid.
Δεν υπάρχει full hybrid στα λεφτά του μτχ Tiguan 2 και με τους χώρους του Tiguan.
-
Μιλάς για το καλύτερο αυτοκινητο που παρήγαγε ποτε ο πλανήτης. Φυσικό είναι να ειναι καλύτερο!
6.5 ε;;;;; Το πάταγες το ποδαράκι σου στο πάτωμα.
Όχι, έκανα πολλές μικρές διαδρομέςΕσύ πόσο έχεις στο swift?
-
4,8-4,9λ
-
Μια αισθητική βελτίωση (φωτάκια στις πόρτες χαμηλά εκεί που υπάρχουν οι κλασικοί πλαστικοί ανακλαστήρες ) για το Tiggy μιας και το έψαχνα καιρό μέσα από Forums αν γινόταν ή όχι και αν δημιουργουσε καποιο θεμα, τελικά βρήκα τα κατάλληλο μαγαζί για την τοποθέτηση . Μαζί μ αυτό έβαλα και φωτάκια (πλαφονιέρας) και κάτω από τα καθίσματα των πίσω επιβατών όπως είναι και για τους μπροστά.
-
Αυτό μπορεί να παίξει και YouTube ;;;;
-
Αυτό μπορεί να παίξει και YouTube ;;;;
Τι εννοεις Lap για να καταλαβω , να τραβηξω βιντεακι και να το ανεβασω u Tube?
-
σε πειράζω.... πολύ ωραιο...
-
Εγώ πάντως κατάλαβα ότι ο @lap εννοούσε, αν προβάλλει βίντεο από YouTube, αντί για το σήμα της VW
VW Tiguan 2016