-
Καλοτάξιδος Ils!
Φαινόσουνα εσύ ότι ήσουν του γερμανικού και δε θα πήγαινες αλλού (Kuga & 3008 ας πούμε που οι δικαιολογίες σου για να τα απορρίψεις κατά τη γνώμη μου δεν έστεκαν, απλά δε σου άρεσαν!)
Η αλήθεια είναι ότι έχουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο τα γερμανικά αυτοκίνητα, έχουν μια απλότητα στη χρήση, μια χλιδή στην εμφάνιση και είναι χωρίς απρόοπτα (και πάθος όμως) σαν τις βόρειες γυναίκες ώστε αν έχεις συνηθίσει σε γερμανικό και δε σε έχει ταράξει στις βλάβες, δύσκολα φεύγεις να πας σε άλλη φιλοσοφία. -
Άντε με το καλό...
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
....ώστε αν έχεις συνηθίσει σε γερμανικό και δε σε έχει ταράξει στις βλάβες, δύσκολα φεύγεις να πας σε άλλη φιλοσοφία.Προσωπικά, εύκολα έφυγα μετά από 23 χρόνια με γερμανικά χωρίς να έχω αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα βλαβών.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
....ώστε αν έχεις συνηθίσει σε γερμανικό και δε σε έχει ταράξει στις βλάβες, δύσκολα φεύγεις να πας σε άλλη φιλοσοφία.
Προσωπικά, εύκολα έφυγα μετά από 23 χρόνια με γερμανικά χωρίς να έχω αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα βλαβών.
Εσύ έφυγες Φανη γιατί τα BMW ήταν ακριβα
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εσύ έφυγες Φανη γιατί τα BMW ήταν ακριβαΔεν απάντησα για τον λόγο Νίκο, σημείωσα ότι εύκολα κάποιος φεύγει...δεν έχουν και κάτι το τόσο ιδιαίτερο τα γερμανικά (οι BMW έχουν κάτι, αλλά όχι τραγικό), πόσο μάλλον της σειράς.
Επίσης, δεν ήταν θέμα τιμής (μόνο) αφού μια χαρά μπορούσα να μείνω με αυτό που είχα ή να πάρω κάτι σε αντίστοιχα λεφτά...θέμα vfm ήταν για εμένα.
Τέσπα, είμαστε εκτός θέματος.
-
Να πω εδώ φίλε Fanis75 ότι στο μυαλό μου, για κάποιο ίσως περίεργο λόγο, δεν κατατάσσω τη BMW στα Γερμανικά .
-
Καλοτάξιδο το νέο Tiguan! Με υγεία! Όσο για τις BMW μια χαρά κατατάσσονται στα γερμανικά με το πιο οδηγοκεντρικο χαρακτήρα που έχουν
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ξέχασα στο Tiguan είχα μέση κατανάλωση μέσα στη πόλη 7.1 .Εκανα test drive to Kuga. Diesel 120ps 7,6
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Επέκταση εγγύησης μπορείς να κάνεις και αργότερα. Ακόμα και μία μέρα πριν τη λήξη της κανονικής. Επίσης μάλλον σου είπαν αλήθεια για το τελευταίο κομμάτι γιατί η παραγωγή είναι στη μετάβαση μεταξύ του 'παλαιού' μοντέλου και του λεγόμενου ΜΥ2018.45.σεν ξέρω για το μοντέλο εγώ σε όσες πήγα είχαν τη νέα οθονη μέσα και 3 θύρες usb .H επέκταση μετά δεν είναι εργοστασιακή αλλά με ασφαλιστική και βγαίνει παραπάνω
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Ξέχασα στο Tiguan είχα μέση κατανάλωση μέσα στη πόλη 7.1 .Εκανα test drive to Kuga. Diesel 120ps 7,6
Sent from my iPhone using TapatalkΣυγγνώμη αλλά διαβάζω που γράφεις συνέχεια μέση κατανάλωση τόσο αυτό τόσο το άλλο.
Έχε υπόψη σου ότι δεν είναι σίγουρο ότι ισχύουν, έκανες ένα test drive, δε πιστεύω ότι μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για την όποια κατανάλωση.
Άλλο καύσιμο στο ένα αμάξι, άλλο στο άλλο
Άλλο βάρος το ένα, άλλο το άλλο
Άλλα λάστιχα το ενα και άλλα το άλλο
κ.ο.κ.
Το trip computer μπορεί να έχει λάθος δεδομένα.
Τα ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν στο δρόμο μετά από καιρό...μετά από το όποιο στρώσιμο, με άλλο φορτίο, άλλο καύσιμο, άλλα λάστιχα πχ
Μπορείς μόνο να υπολογίσεις στο περίπου, υπάρχει σελίδα που έχει παραθέσει συμφορουμιτης πολλές φορές και μπορείς να πάρεις μια ιδέα https://www.spritmonitor.de/en/
Είναι βέβαια γερμανική και με γερμανικά καύσιμα...
Φιλικά πάντα -
Το ξέρω έχεις δίκιο αλλά παίρνεις μια πρώτη εικόνα .Παντος δεν περίμενα το kuga και σε diesel να μου δείξει παραπάνω
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Μπορείς μόνο να υπολογίσεις στο περίπου, υπάρχει σελίδα που έχει παραθέσει συμφορουμιτης πολλές φορές και μπορείς να πάρεις μια ιδέα https://www.spritmonitor.de/en/
Είναι βέβαια γερμανική και με γερμανικά καύσιμα...Όχι ρε σεις, τα βασικά για το internet δηλαδή δεν υπάρχει το 'γερμανική με γερμανικά καύσιμα', καμία σχέση, έχει όλες τις χώρες, όλες τις μάρκες καυσίμων κλπ κλπ. Προσωπικά ξέρω μεγάλο διψήφιο αριθμό Ελλήνων που χρησιμοποιούν το spritmonitor για να παρακολουθούν την κατανάλωση των οχημάτων τους, και εγώ με αυτό την παρακολουθώ εδώ και χρόνια
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Όχι ρε σεις, τα βασικά για το internet δηλαδή δεν υπάρχει το 'γερμανική με γερμανικά καύσιμα', καμία σχέση, έχει όλες τις χώρες, όλες τις μάρκες καυσίμων κλπ κλπ. Προσωπικά ξέρω μεγάλο διψήφιο αριθμό Ελλήνων που χρησιμοποιούν το spritmonitor για να παρακολουθούν την κατανάλωση των οχημάτων τους, και εγώ με αυτό την παρακολουθώ εδώ και χρόνια
Επειδή παρακολουθώ για το ibiza tgi και λένε Cng-H με μπέρδεψε , τώρα που βλέπω €/kg ...
Εγώ έχω βάλει εφαρμογή στο κινητό και σε κάθε γέμισμα περνάω τα στοιχεία -
Καλοτάξιδο να είναι και με απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Για τον Φιλοσίδη έχω να πω τα καλύτερα πάντως, άσχετα αν τελευταία στιγμή ψωνισα απ' αλλού.
Πάντως εγώ την έβαλα την επέκταση εγγύησης για τον φοβο των Ιουδαίων. -
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Καλοτάξιδο να είναι και με απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Για τον Φιλοσίδη έχω να πω τα καλύτερα πάντως, άσχετα αν τελευταία στιγμή ψωνισα απ' αλλού.
Πάντως εγώ την έβαλα την επέκταση εγγύησης για τον φοβο των Ιουδαίων.ειναι πολλά 595.Το polo ότι έβγαλε το πρώτο χρόνο κυρίως .Το Audi μετά τα 4
-
Ο χρήστης ** stefan147* έγραψε:*
Επέκταση εγγύησης μπορείς να κάνεις και αργότερα. Ακόμα και μία μέρα πριν τη λήξη της κανονικής. Επίσης μάλλον σου είπαν αλήθεια για το τελευταίο κομμάτι γιατί η παραγωγή είναι στη μετάβαση μεταξύ του 'παλαιού' μοντέλου και του λεγόμενου ΜΥ2018.45.+1
Μπορείς να την κάνεις και μετά. Κάθε έτος ασφάλισης χρεώνεται με 285 ευρώ. Η ασφαλιστική (εάν το επιθυμείς) ανανεώνει την εγγύηση μέχρι το 10ο έτος κυκλοφορίας του αυτοκινήτου ή τα 120.000 χλμ, ότι έρθει πρώτο.
Προσοχή όμως στις ασφαλίσεις που σου προσφέρει και στα μικρά γράμματα
-
Μέσω ασφαλιστικής δεν είναι εργοστασιακή
-
Καλησπερα θέλω να ρωτήσω το Tiguan 1.4 125ps .Μετα από πολύ διάβασμα αλλά και ιστορίες φίλων οι κινητηρες FSI πρώτης γενιάς είχαν θέματα με καδένες καύσιμο κτλ .Εγω στο a3 δεν έχω καδένα αλλάζω 2 λουριά και τρόμπα νερού .Στο συγκεκριμένο έχω την αίσθηση ότι έχει σταματήσει η καδένα και έχει λουριά .Επισης από θέμα καυσίμου τι να βάζω και από που να βάζω ;να το αφήνω στη ρεζέρβα ;θέλει κάποια ξεμπουκοματα αραιά και που;έγω δεν κινούμαι κέντρο αλλά παραλιακή και σπάνια πέφτω σε κίνηση .Ρωταω γιατί στο δικό μου πήγαινα στο φτηνότερο πρατήριο και έβαζα την φτηνότερη βεντζηνα αντλια καυσιμου δεν μου χτύπησε .Ειχα αλλά θέματα κλιματισμό πολλαπλασιαστές οροφή κτλ,Ευχαριστω
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Μέσω ασφαλιστικής δεν είναι εργοστασιακήΔεν είπε κάποιος το αντίθετο. Το ίδιο ισχύει κ για την επέκταση. Είναι μέσω mapfe, γι' αυτό είπα προσοχή στις καλύψεις κ τα μικρά γράμματα.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Μέσω ασφαλιστικής δεν είναι εργοστασιακή
Δεν είπε κάποιος το αντίθετο. Το ίδιο ισχύει κ για την επέκταση. Είναι μέσω mapfe, γι' αυτό είπα προσοχή στις καλύψεις κ τα μικρά γράμματα.
νομιζω πλήρη εργοστασιακή μου είπαν .Παντος είμαι σε σκέψη αν θα τη κάνω
VW Tiguan 2016