-
ils πιο λογική επιλογή το Tiguan στα χρήματα αυτά σίγουρα σε σχέση με το Α3 .
Δες και οδήγησε οπωσδήποτε το Kuga st- line ,μηδένισε και το trip και κάνε μια διαδρομή εντός πόλης για να δεις πόσο καίει με το δικό σου στυλ οδήγησης.
Ίσως η μεγαλύτερη κατανάλωση να δικαιολογείται από την διαφορά τιμής με το κλειδί στο χέρι μεταξύ των 2 (με το κόστος επέκτασης εγγύησης του VW), την μεγαλύτερη αρκετά εγγύηση και τον πλουσιότερο εξοπλισμό του Kuga.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Δες και οδήγησε οπωσδήποτε το Kuga st-line...Δεν κάνει το Kuga για τον φίλο...
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Μηλα με αυγα...εγω πετρελαιο συγκρινω στη δικη μ αναζητηση...1.6 diesel με 120 αλογα...και τα 2 ...τωρα εσυ λεγε τα δικα σου...μαλλον θεωρεις κ συ οτι συγκρινεται με χ1 και εβοκ...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόνο που εδώ το σχόλιο αφορούσε βενζίνες ...
Με το καλό το Βόλβο...
Τώρα για το Χ1 χαλαρά συγκρίνεται με το Εβόκ όχι... Η Ρέιντζ δεν συγκρίνεται με άλλα σε πρεστίζ , αν και τα προβλήματα της τα έχει .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ωραίο το Τιγκουάν και καλές τιμές έχει , αλλά μια και το συγκρίνετε με το 3008 να τα λέτε κανονικά .Το Τιγκουάν στην advance έχει 25750 και η προσφορά του φίλου είναι 25680 .
Το 3008 στην μεσαία έκδοση έχει
https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/7 ... DCRKB1A0B0
27400 και μετά τις εκπτώσεις των 1600 που τρέχουν τώρα πάει στα 25800 . Η τιμή πρό φόρων είναι 19350,28 , οπότε έχει νομίζω αρκετό περιθώριο να βάλει κάποιος κάτι επάνω και να το πάει στα 27000 , όπου θα έχει όλα όσα έχει το Τιγκουάν και επιπλέον ΕΜΦΑΝΙΣΗ , ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων που το Τιγκουάν το έχει 2 εκδόσεις επάνω στα 33000 , το γκρίπ , το κρούζ κοντρόλ που το έχει από την βασική και διάφορα άλλα που θέλει κάποιος να τα δει αναλυτικά .Οπότε δεν παίζουν 28άρια και 30άρια εκτός αν κοιτάτε την Αλούρ , που είναι Αλλού σε σχέση με την δεύτερη έκδοση του Τιγκουάν .
Αρα με 1000 € πάνω από το Τιγκουάν advance έχεις το 3008 με περισσότερο εξοπλισμό .
Αυτά και μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας .
αληθεια ; Πριν 3 ημέρα ήμουν στη pegeuot ο διάλογος που είχανε ήταν σύντομος ποσό έχει το φτηνότερο 30 μου είπε και έφυγα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ils πιο λογική επιλογή το Tiguan στα χρήματα αυτά σίγουρα σε σχέση με το Α3 .Δες και οδήγησε οπωσδήποτε το Kuga st- line ,μηδένισε και το trip και κάνε μια διαδρομή εντός πόλης για να δεις πόσο καίει με το δικό σου στυλ οδήγησης.
Ίσως η μεγαλύτερη κατανάλωση να δικαιολογείται από την διαφορά τιμής με το κλειδί στο χέρι μεταξύ των 2 (με το κόστος επέκτασης εγγύησης του VW), την μεγαλύτερη αρκετά εγγύηση και τον πλουσιότερο εξοπλισμό του Kuga.
παντως στο Tiguan 7.1 είχα
-
Ευχαριστω...
Oντως τα range rover σε αξιοπιστια σκιζουν.χαχαχα..Το εβοκ επειδη το σκεφτομουν για μτχ πλεον φαινεται η ηλικια του ειδικα στο εσωτερικο..ο μονος λογος να το παρεις καποιος ειναι οι εκτος δρομου δυνατοτητες του που κανενας ιδιοκτητης δε χρησιμοποιει και φυσικα το οποιο κυρος δινει το σημα...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μην κοιτάς μόνο το 7.1
25680€ + πόσα για επέκταση εγγύησης η VW και για ποσά χρόνια;
Νομίζω το Kuga έχει σίγουρα 7 χρόνια!!!Αφού δεις πόσο έχει τελική τιμή μετά από εκπτώση το Kuga θα τα βάλεις κάτω και θα δεις ποιο συμφέρει οικονομικά.
Θα βάλεις και στην εξίσωση το κόστος του πλουσιότερου εξοπλισμού του Kuga.Άρα μεγαλύτερη εγγύηση + εξοπλισμός + διαφορά τελικής τιμής ( αν υπάρχει) βγάλε μία διαφορά με κάποιο απλό τρόπο μεταξύ των δύο , και μετά υπολόγισε αν η διαφορά 2-3 λίτρων καυσίμου ανά 100 στα 10000 χλμ που κάνεις το έτος αντισταθμίζει και σε πόσα χλμ ή έτη την πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση του Kuga.
Μπορεί και να κάνω λάθος για αυτό πρέπει να βάλεις κάτω χαρτί και μολύβι.
Και στο τέλος βάλε ένα συντελεστή βαρύτητας γούστου οσο θες εσύ και πάρε την τελική απόφαση ασχέτως υπολογισμών.
Απλά επειδή αναφέρεις πως σε ενδιαφέρει πολύ η κατανάλωση τα γράφω αυτά , εκτός αν το 7.1 είναι το κερασάκι στην τούρτα για να πάρεις αυτό που πραγματικά γουστάρεις.
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Δες και οδήγησε οπωσδήποτε το Kuga st-line...
Δεν κάνει το Kuga για τον φίλο...
Δεν κάνει το Kuga για τον φίλο είπαμε....
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Δες και οδήγησε οπωσδήποτε το Kuga st-line...
Δεν κάνει το Kuga για τον φίλο...
Δεν κάνει το Kuga για τον φίλο είπαμε....
Οκ !!! My bad!!! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Απλά επειδή θεωρώ πως για οποιονδήποτε ψάχνει αυτοκίνητο και ξεκινά από τα 22.000 περίπου όπως ο φίλος έως τα 27.000 το Kuga αποτελεί τον απόλυτο τοίχο λογικής και VFM.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μην κοιτάς μόνο το 7.125680€ + πόσα για επέκταση εγγύησης η VW και για ποσά χρόνια;
Νομίζω το Kuga έχει σίγουρα 7 χρόνια!!!Αφού δεις πόσο έχει τελική τιμή μετά από εκπτώση το Kuga θα τα βάλεις κάτω και θα δεις ποιο συμφέρει οικονομικά.
Θα βάλεις και στην εξίσωση το κόστος του πλουσιότερου εξοπλισμού του Kuga.Άρα μεγαλύτερη εγγύηση + εξοπλισμός + διαφορά τελικής τιμής ( αν υπάρχει) βγάλε μία διαφορά με κάποιο απλό τρόπο μεταξύ των δύο , και μετά υπολόγισε αν η διαφορά 2-3 λίτρων καυσίμου ανά 100 στα 10000 χλμ που κάνεις το έτος αντισταθμίζει και σε πόσα χλμ ή έτη την πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση του Kuga.
Μπορεί και να κάνω λάθος για αυτό πρέπει να βάλεις κάτω χαρτί και μολύβι.
Και στο τέλος βάλε ένα συντελεστή βαρύτητας γούστου οσο θες εσύ και πάρε την τελική απόφαση ασχέτως υπολογισμών.
Απλά επειδή αναφέρεις πως σε ενδιαφέρει πολύ η κατανάλωση τα γράφω αυτά , εκτός αν το 7.1 είναι το κερασάκι στην τούρτα για να πάρεις αυτό που πραγματικά γουστάρεις.
το έχω δει το kuga πάνω κάτω τον ίδιο εξοπλισμό έχουν .Τι μου άρεσε ; Η τιμή του και η εγγύηση .Τι δεν μου άρεσε ;εξωτερικα το πίσω μέρος του ,ο όγκος του δεν συμβαδίζει με το χώρο αποσκευών δεν το βρήκα κομψό ότι παίρνει ένα ύψος στην οροφή όρος τα πίσω η κατανάλωση ίδια με το a3 που έχω .Ακομα και το kuga σαν όνομα Επισης το εσωτερικό του δεν μου έκανε κλικ κάτι με χάλαγε .Το έχω ξαναπεί από ολα τα suv μου αρέσει το tiguan.Το μόνο κόλλημα μου είναι η αξιοπιστία το πρώτο αυτοκίνητο που είχα polo μου είχε βγάλει πολλές ζημιές .Επισης η πρώτη γενιά tuguan είχε θέμα με καδένες για αυτό πήγε ξανά σε ιμάντες .Δεν έχω ακούσει σοβαρά προβληματα για το δεύτερης γενιάς .
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
@ llsΝαι το πήρα τον Αύγουστο.Εϊχα πάρει προσφορά για 3008 1.6 Diesel Allure EAT6 κοντά στα 35.000 και έδωσα ένα χιλιάρικο παραπάνω και πήρα Tiguan 2.0 TDi 4Motion DSG7 με 190 άλογα.Καμμία σχέση μεταξύ τους. Δύο κλάσεις επάνω ο Γερμανός.
Μα θα ήσουν μ@λ....κας αν έπαιρνες το 1600 όταν με τα ίδια έπαιρνες 190 άλογα 4κινητα αυτόματα.
Έβαλες τα πράγματα στη σωστή σειρά -
Βρε παιδια διαβάζω 3008 τιμή 24900 χωρίς clima χωρίς αισθητήρες παρακατιανός φώτων και βροχή κτλ .Αυτη η έκδοση δεν υπάρχει γίνεται παραγγελία και δεν ξέρω αν έχει και την tft οθονη .Αρα μιλάμε για 28-30 και βάλε οι εκπτώσεις που έλεγαν είναι συγκεκριμένα μοντέλα που από 32 σου λένε 30 η από 28 στα 30.Αυτα τα λέω γιατί λένε ότι και καλα δεν έχει διαφορά μεγάλη τινης με Tiguan .Τα 25000 του Tiguan με αυτό το επίπεδο εξοπλισμού δεν υπάρχει σε 3008.Χωρια που δεν μου αρέσει εξωτερικα
-
Ils είναι γνωστό ότι το 3008 είναι ακριβό και πλέον εμπεδώσαμε ότι δεν σου αρέσει.
Μπορούμε να προχωρήσουμε. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ils είναι γνωστό ότι το 3008 είναι ακριβό και πλέον εμπεδώσαμε ότι δεν σου αρέσει.
Μπορούμε να προχωρήσουμε.οχι το αναφέρω γιατί κάποιος έγραψε ότι σε αυτή τη τιμή πας στα χωράφια του 3008 .Εχω την αίσθηση ότι αυτοί που τα γράφουν σεν έχουν πάει καμία βόλτα στα μαγαζιά και βλέπουν τινες καταλόγου
-
Εντάξει, 2-3 χιλιάρικα διαφορά έχουν προφανώς κάποιος μπορεί να τα βλέπει και να τα συγκρίνει μεταξύ τους, αν και πρακτικά το 3008 το κοιτούν αγοραστές με μεγαλύτερο budget πχ 30-40Κ ενώ το Tiguan αγοραστές με budget 20-25 που κάνουν το σκατο τους παξιμάδι και δίνουν 1-2Κ παραπάνω για να το αγοράσουν.
-
Ακριβώς το όριο μου είναι 20 από τη τσέπη μου cash
-
Η προσφορά που έχει η Πεζό αφορά για αμάξια ετοιμοπαράδοτα . Προφανώς δεν είναι πολλά . Αλλά τα διώχνει και προτιμάει να διώξει τα ντίζελ γιατί αλλάζει ο κινητήρας . Ετσι μπορεί εκεί που πήγες να σου είπαν για τα ντίζελ 120 που πράγματι ξεκινάνε από τα 28 με την έκπτωση . Αλλά οι βενζίνες έχουν μικρότερη διαφορά τιμής από το Τιγκουάν και σε εξοπλισμό έχουν κάτι παραπάνω.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Η προσφορά που έχει η Πεζό αφορά για αμάξια ετοιμοπαράδοτα . Προφανώς δεν είναι πολλά . Αλλά τα διώχνει και προτιμάει να διώξει τα ντίζελ γιατί αλλάζει ο κινητήρας . Ετσι μπορεί εκεί που πήγες να σου είπαν για τα ντίζελ 120 που πράγματι ξεκινάνε από τα 28 με την έκπτωση . Αλλά οι βενζίνες έχουν μικρότερη διαφορά τιμής από το Τιγκουάν και σε εξοπλισμό έχουν κάτι παραπάνω.το ξαναλέω η τιμή καταλόγου η αρχική δεν έχει απόλυτος τίποτα και έρχεται με παραγγελία
-
Ο εξοπλισμός της advance του tiguan είναι κάπου ανάμεσα στην active και την allure του 3008 με μόνο επιπλέον κάποια συστήματα ασφαλείας που δεν έχει καμιά από τις 2 εκδόσεις του 3008 στάνταρ. Αν στο advance βάλεις led φώτα ημέρας, αναδιπλούμενους καθρέφτες, την ψηφιακή οθόνη οργάνων και τις 18άρες ζάντες που έχει το allure ανεβαίνει φορολογική κλίμακα και βγαίνουν στην ίδια τιμή. Και τα 3 χρόνια παραπάνω εγγύηση που έχει το 3008 και η VW σου τα χρεώνει εξτρά μετράνε.
Απλά το τιγκουάν σου προσφέρει ένα πακέτο πιο 'λιτό' ας πούμε από το 3008 σε πιο προσιτή τιμή. Η peugeot αποφάσισε να μη το κάνει.
-
Αυτό που ζηλεύω στο Tiguan είναι τη ψηφιακή οθονη .Αυτη μπορείς να τη βάλεις μετά ;
VW Tiguan 2016