-
Αθήνα και βόλτες παραλιακή
Αντλία ήταν 5,45 -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Αθήνα και βόλτες παραλιακή
Αντλία ήταν 5,45diesel είναι ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ναι
-
Εγώ μέση μεγάλης διάρκειας έχω 7,5 /100 αλλά το έχω μονίμως στο sport και το ψιλοπατάω..... (2.0TDi 4Motion 190 PS)
-
1.4 125ps έχω κάνει 1200km από αγορά 7,5 μέσα στη πόλη και εκτός που είμαι από χθες 5,8
-
Γεια σας έχω έκδοση 1.4 125ps advance .Εχω διαβάσει ότι για τη συγκεκριμένη έκδοση η χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου είναι περίπου 63lit ενώ η 4κινητη αν δεν κάνω λαθος γράφει 65lit .Εχω κάνει λίγα γεμίσματα από την αγορά του .Πριν φύγω διακοπες γεμισα 63lit μετά από μια εβδομάδα και με 950km αυτονομία εβαλα σήμερα με το trip computer να δείχνει αυτονομία για αλλά 10km μου το γέμισε με 68lit .Δηλαδη 5 λίτρα πάνω από ότι έχω διαβάσει .Αν συμβαίνει αυτό ανατρέπονται και οι μέσες καταναλώσεις που δίνει ο υπολογιστής ταξιδιού σε σχέση με τη πραγματικότητα και υπάρχει και ένα θέμα αν με έκλεψαν 5 λίτρα .Φυσικα κάτι παρόμοιο είχα παρατηρήσει παλιά με ένα a3 .Αν καποιος ξέρει ότι όντως παίρνει 68 λίτρα να μου πει αν είναι την επόμενη φορά αν δω γέμισμα πάνω από 63lit να δημιουργήσω θέμα .
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Εχω διαβάσει ότι για τη συγκεκριμένη έκδοση η χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου είναι περίπου 63lit ενώ η 4κινητη αν δεν κάνω λαθος γράφει 65lit .Εχω κάνει λίγα γεμίσματα από την αγορά του......μου το γέμισε με 68lit .Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Να αλλάξεις πρατήριο....
-
Η φάση αυτή μου θύμισε έναν τύπο με Τουαρέγκ που ενώ είχε ρεζερβουάρ 70λτ του έβαλαν 80 και τα πήρε στο κρανίο κάνοντας καταγγελία παντού...από αστυνομία έως υπουργείο....φυσικά ουδείς ασχολήθηκε και το έβγαλε στο φβ....
Εννοείται φίλε ότι θα κάνεις δοκιμή και σε αλλά πρατήρια αλλά θυμάμαι και κάτι που διάβασα στο vwclub...ότι με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο μπορείς να βάλεις αρκετά λίτρα παραπάνω γεμίζοντας και τον σωλήνα τροφοδοσίας....και αυτό συμβαίνει μόνο στα vw. -
Όλα τα αυτοκίνητα παίρνουν αρκετά παραπάνω λίτρα από την ονομαστική χωρητικότητα του ρεζερβουάρ, γιατί υπάρχει και ο σωλήνας από το στόμιο μέχρι την δεξαμενή.
Τα VW είχαν ένα κουμπάκι που έκανε εξαέρωση. Έτσι έβγαινε ο αέρας και έπαιρναν περισσότερα λίτρα. Νομίζω το κατήργησαν αυτό στα νεότερα μοντέλα.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Η φάση αυτή μου θύμισε έναν τύπο με Τουαρέγκ που ενώ είχε ρεζερβουάρ 70λτ του έβαλαν 80 και τα πήρε στο κρανίο κάνοντας καταγγελία παντού...από αστυνομία έως υπουργείο....φυσικά ουδείς ασχολήθηκε και το έβγαλε στο φβ....
Εννοείται φίλε ότι θα κάνεις δοκιμή και σε αλλά πρατήρια αλλά θυμάμαι και κάτι που διάβασα στο vwclub...ότι με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο μπορείς να βάλεις αρκετά λίτρα παραπάνω γεμίζοντας και τον σωλήνα τροφοδοσίας....και αυτό συμβαίνει μόνο στα vw.Αν θυμάμαι όμως καλά την συνέχεια, το δικό του αυτοκίνητο ερχόταν και με δυο διαφορετικά ρεζερβουάρ και το δικό του είχε μάλλον το μεγαλύτερο. Μετά την απάντηση απο την εταιρεία τα μάζεψε όπως όπως, και πάλι το λεω αν θυμάμαι καλά την συνέχεια, αν όχι με διορθώνετε. Καλό λοιπόν θα είναι να είμαστε σίγουροι γιατί εκτός των άλλων οι εταιρείες έχουν καλά νομικά τμήματα και μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος απο το πουθενά.
-
Γεια σας βλέπω στο κινητό μου υπάρχει μια εφαρμογή vw connect αυτή θέλει και την αγορά ενός plug .Αξιζει αυτή η εφαρμογή και ποσό το κόστος του dataplug;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όλα τα αυτοκίνητα παίρνουν αρκετά παραπάνω λίτρα από την ονομαστική χωρητικότητα του ρεζερβουάρ, γιατί υπάρχει και ο σωλήνας από το στόμιο μέχρι την δεξαμενή.Τα VW είχαν ένα κουμπάκι που έκανε εξαέρωση. Έτσι έβγαινε ο αέρας και έπαιρναν περισσότερα λίτρα. Νομίζω το κατήργησαν αυτό στα νεότερα μοντέλα.
Με απλα μαθηματικα βγαινει ο ογκος του σωληνα ο οποιος δεν μπορει να εχει μηκος παραπανω απο 1 μετρο!
Στην καλυτερη περιπτωση να εχει ο σωληνας 1,4λιτρα ( με διαμετρο σωληνα 5 εκατοστα), αλλα θα πρεπει να ειναι γεματο μεχρι την ταπα! -
Μια ερωτηση για tiguan μοντελο 16 , 1,4 150hp αυτοματο , βενζινη με 20,000χλμ
ABS
Bluetooth
Bucket Καθίσματα
CD Player
Cruise Control
ECO start/stop
ESP
Immobilizer
Keyless
Navigation - GPS
Parktronic
TCS - ASR
TV/Camera
Turbo
Αισθητήρας Βροχής
Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ζάντες αλουμινίου
Ζαντες 20'+
Ηλεκτρικά παράθυρα
Ηλεκτρικοί Καθρέφτες
Κεντρικό κλείδωμα
Οθόνη TFT
Οροφή Ηλεκτρική / Ηλίου
Οροφή Πανοραμική
Σύστημα μη σύγκρουσης
Τιμόνι Πολλών Χρήσεων
Υδραυλικό τιμόνι
Υπολογιστής Ταξιδιού
Φώτα Xenon
29.000 ευρω ειναι ακριβο? -
το εχω βρει στο car,gr δεν ξερω εαν επιτρεπετε να ανεβασω λινκ,θελω την γνωμη σας εαν αξιζει με αυτα τα χαρακτηριστικα και τι ερωτησεις να κανω στον ιδιοκτητη του
-
Καινουριο ποσο εχει με αυτα τα χαρακτηριστικα?
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Καινουριο ποσο εχει με αυτα τα χαρακτηριστικα?Ακριβώς αυτό!
Donkavlon, πήγαινε σε μια VW και ζήτα προσφορά για ένα Tiguan με τις ίδιες προδιαγραφές (λογικά ο 1.4/150 θα έχει αντικατασταθεί από τον 1.5/150). Πάρε την τελική τιμή μαζί με τυχόν προσφορές κι εκπτώσεις και σύγκρινε την με την τιμή που έχεις βρει. Μετά μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις αν σε συμφέρει...
Εννοείται ότι θα παζαρέψεις γερά τον πωλητή, γιατί 30 χιλιάρικα για μεταχειρισμένο δεν είναι και λίγα λεφτά. Άσε που σε βάζουν στο δίλημμα μεταχειρισμένο με φουλ εξοπλισμό ή καινούριο με λιγότερο εξοπλισμό...
-
Και μόνο από τις ζάντες 20' (εάν ισχύει) μπορείς να το απορρίψεις, εκτός εάν θές να πάς για λιθοτριψεία!
Βέβαια μπορείς να τις πουλήσεις και να βάλεις 17' και να σου μείνουν και κάποια χρήματα.
Κατά τα άλλα ότι έγραψαν τα άλλα παιδιά. Δες πόσο έχει καινούργιο και αφαίρεσε τουλάχιστον 30% για να δεις πόσο πουλιέται μεταχειρισμένο.
-
απο οτι ειδα καινουργιο παει γυρω στα 37000-38000 με περιπου ιδιο εξοπλισμο ισως και λιγο παραπανω,στην τιμη ο πωλητης λεει συζητησιμη https://www.car.gr/13776741-volkswagen-tiguan,εδω ειμαστε,για τις ζαντες που μου αρεσουν παρα πολυ λετε να τις εβγαζα αμα το αγοραζα?
-
Ο χρήστης donkavlon έγραψε:
απο οτι ειδα καινουργιο παει γυρω στα 37000-38000 με περιπου ιδιο εξοπλισμο ισως και λιγο παραπανω,στην τιμη ο πωλητης λεει συζητησιμη https://www.car.gr/13776741-volkswagen-tiguan,εδω ειμαστε,για τις ζαντες που μου αρεσουν παρα πολυ λετε να τις εβγαζα αμα το αγοραζα?Πηγες σε αντιπροσωπεια...?τα 38.000 ειναι μετα απο εκπτωση ?
VW Tiguan 2016